vallahı bilmiyorum cnm uzun zamandır hastalanmıyordumYa neden hastalandın acaba? Bence moralini bozmamalısın. Ben senden umutluyum.
cnm tam tersi değilmı kullandığımız ilaçlar o ay hasta olmayalım diye önlem amaçlı değil mı ?Transfer öncesi prednol kullandirtiyorlar buda bağısikligimizi baskiliyor aslinda o gunlerde kalabaliktan ve hasta insanlardan uzak durmak gerek en ufak virüs hemen savunmazsiz kalan bunyemizi ele geciriyor
haklısın cnm transfer odasında çok bekledım ayaklarım çıplak üzerim ince birde benımle transfer olan bir kadında hastaydı acaba ondan mı bulaştı diyorumBEnim pozitifi aldıktan bi kaç gün sonra başladı hastalığım boğazım çok kötüydü anca çorbayla besleniyordum offf gece bile uyuyamadım öksürükten. Bence transfer odasında üşütoyoruz. Keşke çorap giyseydim diye düşünmüştüm. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendini. Umutsuz olmanı gerektirecek bir durum yok. İyi düşün iyi olsun.
cnm tam tersi değilmı kullandığımız ilaçlar o ay hasta olmayalım diye önlem amaçlı değil mı ?
aaa öylemi ne güzel inş benımde tutunmadan oluyordur :)Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
Eğer embriyo tuttuysa vücut bağışıklık kazanıyormuş
Böyle senin gibi hasta olmuşlar
Yok prednol bagisiklik sistemini baskiliyor vucut embruyoyu kabul etsinsin diye verdikleri antibiyotik eger bir enfeksiyon varsa (klamidya vs) zaten recetesindede yaziyor bebege gecmesin diye veriliyot yani grip viral bir enfeksiyon ve antibiyotik etki etmez prednolde kullaninca bagisiklik baskilaniyor ve vucut savunmasiz kalıyorcnm tam tersi değilmı kullandığımız ilaçlar o ay hasta olmayalım diye önlem amaçlı değil mı ?
anladım cnm teşekkur ederım açıklama için :) Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın :)Yok prednol bagisiklik sistemini baskiliyor vucut embruyoyu kabul etsinsin diye verdikleri antibiyotik eger bir enfeksiyon varsa (klamidya vs) zaten recetesindede yaziyor bebege gecmesin diye veriliyot yani grip viral bir enfeksiyon ve antibiyotik etki etmez prednolde kullaninca bagisiklik baskilaniyor ve vucut savunmasiz kalıyor
Amin inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumanladım cnm teşekkur ederım açıklama için :) Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın :)
cnm çok sevındım senın adına iyi haberlerin devamı gelir inş :)Kızlar beni bugünde aradılar gelisimleri günüyle uyumlu devam ediyormus Allah a çok şükür yarin sabah içinde ben erken arayip öğrenecekmişim olasi bi olumsuzluga karşı yolumuz uzak çünkü 9 gibi ararim
Geçmiş olsun canım olacak oluyor işte sıkma canını progestan iğne bende çok ateş yapmıştı sen ne kullanıyorsunkızlar merhaba bildiğiniz üzere 30 ocak salı günü transfer oldum transferden 2 gün sonra çok hastalandım boğazlarım şişti, ateşim çıktı çok kötü yatak döşek yattım, İlaçta içemedim tabi sürekli öksürük ama sanki ciğerlerim çıkacak o derece şiddetli öksürük ... şimdi daha iyiyim ama hala çok öksürüyorum ... o yüzden bu traneferde pek umutlu değilim benım gibi olupta pozitif sonuç alan arkadaş varmı acaba?
cnm ben naturel transfer oldum yane ilaç falan kullanmıyorumGeçmiş olsun canım olacak oluyor işte sıkma canını progestan iğne bende çok ateş yapmıştı sen ne kullanıyorsun
Merhaba . Gözünüzaydın çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. Tüplerinde ki yapışıklık enfeksiyon kaynaklı mıydı acaba ? Yani sıvı birikmesi mi vardı tüplerde ? Bende de sıvı var tüplerde enfeksiyon diyor ve semra hoca tüpü almadan transfer denemiyor bileMerhaba arkadaşlar. Ben de geçen sene bu zamanlar bu sayfada yazılan her şeyi okurdum. Ve şimdi yazacaklarımla dilerim size umut olurum. Ben 30 yaşındayım geçen sene yapılan amh 0.620 . İki tane çikılata kistim var 3 er cm. Ve iki tüpümde de yapışıklık var. Bunların giçbirini bekarken bilmiyordum evlendikten 8 ay sonra çocuk istegi ile doktor doktor gezerken öğrendim. Tablo hiç parlak değildi ama biz umudumuzu kaybetmedik. Yumurta toplama işlemi yapılmadan önce yani iğneler vurulurken hep inciri kaynatıp suyunu içtim. Her gün meryem süresi okudum. Fetih süresi okudm. Tüm muayenelerimi abdestli oldum. Ve şimdi çok şükür yawrum kucağımda. Darısı sizlerin başına inşallah. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Semra hanım bir kere denyelim muhtemelen tutmaz ve tüplerini alacağız demişti ama çok şükür tüolerim alınmadan yawruma kavuştum. Darısı sizlerin başına inşallah. Bu arada etkisi olur mu bilmiyorum ama transferim yumurta toplandıktan 3 ay sonra yaoıldı ve ben soğan suyu da içtim bu arada
Hayırlı olsun sezeryan mi oldunuz bu arada bebeğin cinsiyeti nedir . Kistleriniz kaybolmadi mi ?Merhaba arkadaşlar. Ben de geçen sene bu zamanlar bu sayfada yazılan her şeyi okurdum. Ve şimdi yazacaklarımla dilerim size umut olurum. Ben 30 yaşındayım geçen sene yapılan amh 0.620 . İki tane çikılata kistim var 3 er cm. Ve iki tüpümde de yapışıklık var. Bunların giçbirini bekarken bilmiyordum evlendikten 8 ay sonra çocuk istegi ile doktor doktor gezerken öğrendim. Tablo hiç parlak değildi ama biz umudumuzu kaybetmedik. Yumurta toplama işlemi yapılmadan önce yani iğneler vurulurken hep inciri kaynatıp suyunu içtim. Her gün meryem süresi okudum. Fetih süresi okudm. Tüm muayenelerimi abdestli oldum. Ve şimdi çok şükür yawrum kucağımda. Darısı sizlerin başına inşallah. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Semra hanım bir kere denyelim muhtemelen tutmaz ve tüplerini alacağız demişti ama çok şükür tüolerim alınmadan yawruma kavuştum. Darısı sizlerin başına inşallah. Bu arada etkisi olur mu bilmiyorum ama transferim yumurta toplandıktan 3 ay sonra yaoıldı ve ben soğan suyu da içtim bu arada
Rahim filminde iki tüptede şişlik var dedi. Ama bir kere denenir tutmazsa tüpler alınacak dedi. Çikılta kistinden kaynaklı sanırım hasarMerhaba . Gözünüzaydın çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. Tüplerinde ki yapışıklık enfeksiyon kaynaklı mıydı acaba ? Yani sıvı birikmesi mi vardı tüplerde ? Bende de sıvı var tüplerde enfeksiyon diyor ve semra hoca tüpü almadan transfer denemiyor bile
Sezaryan oldum kistler kayboldu mu bilmiyorum dokotruma sordum kaybolmaz ama küçülmüştür belki dediHayırlı olsun sezeryan mi oldunuz bu arada bebeğin cinsiyeti nedir . Kistleriniz kaybolmadi mi ?
Geçmiş olsun arkadaşım. Benimde tüpümde enfeksiyon varmış şişmiş ama ultrasonla görünecek düzeydeymişRahim filminde iki tüptede şişlik var dedi. Ama bir kere denenir tutmazsa tüpler alınacak dedi. Çikılta kistinden kaynaklı sanırım hasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?