Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba öncelikle transferiniz hayırlı olsun . bende transferden sonra çok kötü hasta oldum şiddetli bir öksürük ve hapşırma çok uzun bir süre sürdü hatta ben ümidimi kesmiştim olmaz dedim ama rabbim ol dedikten sonra korkmayın lütfen sadece inanın olacak inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım. Benimde tüpümde enfeksiyon varmış şişmiş ama ultrasonla görünecek düzeydeymiş
Merhaba CigdemAsya, neyazikki bende ayni durumdayim. Tupumun alinmadan transfer yapilirsa tutma ihtimalinin imkansiz oldugu tutsa bile dis gebelikle sonuclanacagi soylendi. Suan ameliyat oncesi yumurta toplama asamasindayim, yeterli sayida yumurta toplaninca mecburen ameliyat olacagim... sen hangi asamadasin?

Geçmiş olsun arkadaşım. Bende ekim ayında embriyoları dondurdum. Ocakta ameliyat dedi semra hoca ama ben trabzonda yaşıyorum ve çalışıyorum maalesef ocaktaolamadım ameliyat. Şubat sonunda tekrar bir muayene olucam farklı bir doktorada. Kesin ameliyat derse o doktorda mecburen mart gibi ameliyat olucam. Benim tüpüm ulstrasonda büyüyecek kadar genişlemiş. Hatta rahim filmi özellikle istemedi semra hanım enfeksiyon vücuda yayılıp hayati risk oluşturabilir diye. MR çektirdim mr’da da göründü tüplerin durumu. Ama ben yinede mutlaka başka bir doktorunda görüşünü almak istiyorum. İlla ameliyatsa sonumuz şişli memorialde ahmet göçmen var robotik cerrahi yapıyor. Semra hanım kendisini önerdi ameliyatı orada olabilirim sana ameliyat için kimi önerdiler ?

Balım sen ismini mi değiştirdin

Saol canim, sanada gecmis olsun. Kac tane embriyo donduruldu, benim ilk opumda sadece 2 olustu, suanda genetik tanida ikiside. Simdi 2. Yumurta toplama yapilacak. Benim hidrasalpinx rahim filminde gozuktu, filmden sonrada ultrasonda gozukmeye basladi, semra hanim suphesiz turkiyedeki en iyi ivf uzmani, cok yogun oldugu icin ben gunseli hanima gidiyorum, nasil olsa onemli bisi oldugunda semra hanimin onayini aliyorlar. Gunseli hnmi onceki hastanesnden de taniyorum ben, cok memnunum. Ameliyatim icin bende Ahmet beyle gorustum, onda olucam ameliyati. Diger arkadasin dediklerini okuyunca banada bir umut oldu ameliyat olmadan olurmu acaba dedim. Ama belki onunki bizim ki kadar ilerlememistir, bilemedim. Cunku ben cok fazla uzmanla gorustum 1 yildir ameliyattan cok korktugum icin, imkansiz diyolar bu sekilde.. yinede belli olmaz sonucta hersey allahin takdiri. Insallah hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza aliriz

çok sevindim canım hayırlı olsun bak ne kadar üzülmüştün Allah ne eylerse güzel eyler. :)
Çok şükür canim aynen oyle ben bide sehir disinda oldugum icin transfer olursa nasil giderim hemen diye cok tmstres yapmistim ama neyseki hersey planlandigi gibi suana kadar Rabbim hayirlarla karsilastirsin hepimizi

Çok şükür canim aynen oyle ben bide sehir disinda oldugum icin transfer olursa nasil giderim hemen diye cok tmstres yapmistim ama neyseki hersey planlandigi gibi suana kadar Rabbim hayirlarla karsilastirsin hepimizi

Canım çok sevindim gözün aydın. Yine guzel haberler verirsin inşallah.

teşekkur ederım cnm inş bende mutlu sona ulaşırım yarın test günüm :)

Kızlar bugün adetin 2.günü gittim natural yapıcaz dedi transfer haftaya bi daha çağırdı yumurta büyümezse transfer iptal dedi biraz korku saldı beni

Canım çok sevindim gözün aydın. Yine guzel haberler verirsin inşallah.
Amin inşallah canim sagolasin

cnm çok sevındım hayırlı olsun kaç embriyo donduruldu
4 embriyo donduruldu canim 2 tanesi 5a imis diger ikisinin gradesini soylemediler sadece blastokist oldular dediler ama digerlsrine gore kotu demek ki onlari ayni tupte donduracaklarmis çok şükür

Arkadaşlar ben bu ara başlayacağım ama şöylesi bir durum oldu ilgisizlik çok mu dosyamda Semra hoca eşimden sprem fish istedi bir kaç önce bendeki dosyayı evde yanıma almadım diyelim kaybettim dosyamın çıkartılmasını istedim arşivde dediler
Arşiv görevlisi aşağıdaymış ctesi pazarın dosyasını çıkarıyormuş bi saat bekledim gişedeki yaren adlı kız oradaydı ona rica ettim çok havalı gayet laubali arşivdeki çocuğu aradı bir hasta dosyasını alacakmış dedi Yok dedim bir şey bakacağım geliyorsan gel dedi çocuğu ofllaya oflayıp kapattı bekledim gelen Yok
Gişeye gitti
Gittim sordum yardımcı olurmusunuz dedim bizim görevimiz değil değişi tersledi
Köşede bir kız vardı ona dedim o dedi yaren hanım hastanın dosyası çıkıyor mu dedi
Bir sinirlendi benim işim mi ben söyledim diye
Sonra oradaki kız kavimlergocu hanım ben çıkartacağım size en geç ptesi sabah bilgi vereceğiz dedi şimdi arayan soran Yok acaba böyle ilgisizlikle karşılaşırmıyım tedavi sürecinde sinek küçük ama ne bileyim

Çok sevindim cnm hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…