merhaba öncelikle transferiniz hayırlı olsun . bende transferden sonra çok kötü hasta oldum şiddetli bir öksürük ve hapşırma çok uzun bir süre sürdü hatta ben ümidimi kesmiştim olmaz dedim ama rabbim ol dedikten sonra korkmayın lütfen sadece inanın olacak inşallahkızlar merhaba bildiğiniz üzere 30 ocak salı günü transfer oldum transferden 2 gün sonra çok hastalandım boğazlarım şişti, ateşim çıktı çok kötü yatak döşek yattım, İlaçta içemedim tabi sürekli öksürük ama sanki ciğerlerim çıkacak o derece şiddetli öksürük ... şimdi daha iyiyim ama hala çok öksürüyorum ... o yüzden bu traneferde pek umutlu değilim benım gibi olupta pozitif sonuç alan arkadaş varmı acaba?
kızlar merhaba bildiğiniz üzere 30 ocak salı günü transfer oldum transferden 2 gün sonra çok hastalandım boğazlarım şişti, ateşim çıktı çok kötü yatak döşek yattım, İlaçta içemedim tabi sürekli öksürük ama sanki ciğerlerim çıkacak o derece şiddetli öksürük ... şimdi daha iyiyim ama hala çok öksürüyorum ... o yüzden bu traneferde pek umutlu değilim benım gibi olupta pozitif sonuç alan arkadaş varmı acaba?
Merhaba CigdemAsya, neyazikki bende ayni durumdayim. Tupumun alinmadan transfer yapilirsa tutma ihtimalinin imkansiz oldugu tutsa bile dis gebelikle sonuclanacagi soylendi. Suan ameliyat oncesi yumurta toplama asamasindayim, yeterli sayida yumurta toplaninca mecburen ameliyat olacagim... sen hangi asamadasin?Geçmiş olsun arkadaşım. Benimde tüpümde enfeksiyon varmış şişmiş ama ultrasonla görünecek düzeydeymiş
Geçmiş olsun arkadaşım. Bende ekim ayında embriyoları dondurdum. Ocakta ameliyat dedi semra hoca ama ben trabzonda yaşıyorum ve çalışıyorum maalesef ocaktaolamadım ameliyat. Şubat sonunda tekrar bir muayene olucam farklı bir doktorada. Kesin ameliyat derse o doktorda mecburen mart gibi ameliyat olucam. Benim tüpüm ulstrasonda büyüyecek kadar genişlemiş. Hatta rahim filmi özellikle istemedi semra hanım enfeksiyon vücuda yayılıp hayati risk oluşturabilir diye. MR çektirdim mr’da da göründü tüplerin durumu. Ama ben yinede mutlaka başka bir doktorunda görüşünü almak istiyorum. İlla ameliyatsa sonumuz şişli memorialde ahmet göçmen var robotik cerrahi yapıyor. Semra hanım kendisini önerdi ameliyatı orada olabilirim sana ameliyat için kimi önerdiler ?Merhaba CigdemAsya, neyazikki bende ayni durumdayim. Tupumun alinmadan transfer yapilirsa tutma ihtimalinin imkansiz oldugu tutsa bile dis gebelikle sonuclanacagi soylendi. Suan ameliyat oncesi yumurta toplama asamasindayim, yeterli sayida yumurta toplaninca mecburen ameliyat olacagim... sen hangi asamadasin?
Balım sen ismini mi değiştirdinGeçmiş olsun arkadaşım. Bende ekim ayında embriyoları dondurdum. Ocakta ameliyat dedi semra hoca ama ben trabzonda yaşıyorum ve çalışıyorum maalesef ocaktaolamadım ameliyat. Şubat sonunda tekrar bir muayene olucam farklı bir doktorada. Kesin ameliyat derse o doktorda mecburen mart gibi ameliyat olucam. Benim tüpüm ulstrasonda büyüyecek kadar genişlemiş. Hatta rahim filmi özellikle istemedi semra hanım enfeksiyon vücuda yayılıp hayati risk oluşturabilir diye. MR çektirdim mr’da da göründü tüplerin durumu. Ama ben yinede mutlaka başka bir doktorunda görüşünü almak istiyorum. İlla ameliyatsa sonumuz şişli memorialde ahmet göçmen var robotik cerrahi yapıyor. Semra hanım kendisini önerdi ameliyatı orada olabilirim sana ameliyat için kimi önerdiler ?
EVet canım müstakbel kızımın adını koydum :) kızım olursa ismi asya olacak inşallah :)Balım sen ismini mi değiştirdin
Geçmiş olsun arkadaşım. Bende ekim ayında embriyoları dondurdum. Ocakta ameliyat dedi semra hoca ama ben trabzonda yaşıyorum ve çalışıyorum maalesef ocaktaolamadım ameliyat. Şubat sonunda tekrar bir muayene olucam farklı bir doktorada. Kesin ameliyat derse o doktorda mecburen mart gibi ameliyat olucam. Benim tüpüm ulstrasonda büyüyecek kadar genişlemiş. Hatta rahim filmi özellikle istemedi semra hanım enfeksiyon vücuda yayılıp hayati risk oluşturabilir diye. MR çektirdim mr’da da göründü tüplerin durumu. Ama ben yinede mutlaka başka bir doktorunda görüşünü almak istiyorum. İlla ameliyatsa sonumuz şişli memorialde ahmet göçmen var robotik cerrahi yapıyor. Semra hanım kendisini önerdi ameliyatı orada olabilirim sana ameliyat için kimi önerdiler ?
Hayırlı olsun Balım :))EVet canım müstakbel kızımın adını koydum :) kızım olursa ismi asya olacak inşallah :)
Amin canım inşallah:) sen ne durumdasın ne zaman başlıyorsun nasipse ?Hayırlı olsun Balım :))
Dinleniyorum şu ann Balım bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaAmin canım inşallah:) sen ne durumdasın ne zaman başlıyorsun nasipse ?
aminn canım aminn tadını çıkar ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla en önemli şey moral güzel enerjiDinleniyorum şu ann Balım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
çok sevindim canım hayırlı olsun bak ne kadar üzülmüştün Allah ne eylerse güzel eyler. :)Embriyolarim 5. Güne ulaşmışlar dondurulacaklarmis cok şükür
Çok şükür canim aynen oyle ben bide sehir disinda oldugum icin transfer olursa nasil giderim hemen diye cok tmstres yapmistim ama neyseki hersey planlandigi gibi suana kadar Rabbim hayirlarla karsilastirsin hepimiziçok sevindim canım hayırlı olsun bak ne kadar üzülmüştün Allah ne eylerse güzel eyler. :)
Çok şükür canim aynen oyle ben bide sehir disinda oldugum icin transfer olursa nasil giderim hemen diye cok tmstres yapmistim ama neyseki hersey planlandigi gibi suana kadar Rabbim hayirlarla karsilastirsin hepimizi
teşekkur ederım cnm inş bende mutlu sona ulaşırım yarın test günüm :)merhaba öncelikle transferiniz hayırlı olsun . bende transferden sonra çok kötü hasta oldum şiddetli bir öksürük ve hapşırma çok uzun bir süre sürdü hatta ben ümidimi kesmiştim olmaz dedim ama rabbim ol dedikten sonra korkmayın lütfen sadece inanın olacak inşallah
cnm çok sevındım hayırlı olsun kaç embriyo dondurulduEmbriyolarim 5. Güne ulaşmışlar dondurulacaklarmis cok şükür
Ben :)
Amin inşallah canim sagolasinCanım çok sevindim gözün aydın. Yine guzel haberler verirsin inşallah.
4 embriyo donduruldu canim 2 tanesi 5a imis diger ikisinin gradesini soylemediler sadece blastokist oldular dediler ama digerlsrine gore kotu demek ki onlari ayni tupte donduracaklarmis çok şükürcnm çok sevındım hayırlı olsun kaç embriyo donduruldu
Çok sevindim cnm hayırlı olsunÇok şükür canim aynen oyle ben bide sehir disinda oldugum icin transfer olursa nasil giderim hemen diye cok tmstres yapmistim ama neyseki hersey planlandigi gibi suana kadar Rabbim hayirlarla karsilastirsin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?