çok iyi cnm sana evlat olarak geri dönecekler inş ... ilk tedaviye başladığım zamanlarda harf ve kalite çok öenmlı diyordum içimden, ama inan hiç önemli değilmiş, bunu ilk denememde negatif olduğunda anladım... Yeter kı Rabbim nasip esin kalite falan hikayeAmin inşallah canim sagolasin
4 embriyo donduruldu canim 2 tanesi 5a imis diger ikisinin gradesini soylemediler sadece blastokist oldular dediler ama digerlsrine gore kotu demek ki onlari ayni tupte donduracaklarmis çok şükür
cnm ben ilk mayıs ayında gittiğimde ilgiden gayet memmundum opu sırasında ve ilk tedavi sırasında hersey güzeldi... Ama bu ikinci tedaviye başladığımdan beri , garip bir şekılde hemşirelerde ve danışmada ki kızlarda kraldan çok kralcı olma gibi bir durum gözlemledim, bir tahamülsüzlük , bir burnu havada tipler... Doktorlarımız , semra hanım ve zehra hanım ne kadar alçakgönüllü ise bunlarda o kadar burnu havada... Gerçeği aralarında iyi olanda var hepsinin günahını almayayım... hele danışmada bir kız var hafif kilolu , yüzü tombul, bilmiş bilmiş konuşuyor beni gıcık ediyor :)Arkadaşlar ben bu ara başlayacağım ama şöylesi bir durum oldu ilgisizlik çok mu dosyamda Semra hoca eşimden sprem fish istedi bir kaç önce bendeki dosyayı evde yanıma almadım diyelim kaybettim dosyamın çıkartılmasını istedim arşivde dediler
Arşiv görevlisi aşağıdaymış ctesi pazarın dosyasını çıkarıyormuş bi saat bekledim gişedeki yaren adlı kız oradaydı ona rica ettim çok havalı gayet laubali arşivdeki çocuğu aradı bir hasta dosyasını alacakmış dedi Yok dedim bir şey bakacağım geliyorsan gel dedi çocuğu ofllaya oflayıp kapattı bekledim gelen Yok
Gişeye gitti
Gittim sordum yardımcı olurmusunuz dedim bizim görevimiz değil değişi tersledi
Köşede bir kız vardı ona dedim o dedi yaren hanım hastanın dosyası çıkıyor mu dedi
Bir sinirlendi benim işim mi ben söyledim diye
Sonra oradaki kız kavimlergocu hanım ben çıkartacağım size en geç ptesi sabah bilgi vereceğiz dedi şimdi arayan soran Yok acaba böyle ilgisizlikle karşılaşırmıyım tedavi sürecinde sinek küçük ama ne bileyim
Yaren olabilir mi sanki saçları kaynak gibi siyah diğeri kumral o iyiydi ne bileyim bişey sordum fiyat alacağım bütçe oluşturacağım bişey soramayacaksam tedavimde strese girersem çok etkiliyor cnm beni alt üst oluyorum özel biraz ama ben mi alındım dedim de demek ki herkese öylecnm ben ilk mayıs ayında gittiğimde ilgiden gayet memmundum opu sırasında ve ilk tedavi sırasında hersey güzeldi... Ama bu ikinci tedaviye başladığımdan beri , garip bir şekılde hemşirelerde ve danışmada ki kızlarda kraldan çok kralcı olma gibi bir durum gözlemledim, bir tahamülsüzlük , bir burnu havada tipler... Doktorlarımız , semra hanım ve zehra hanım ne kadar alçakgönüllü ise bunlarda o kadar burnu havada... Gerçeği aralarında iyi olanda var hepsinin günahını almayayım... hele danışmada bir kız var hafif kilolu , yüzü tombul, bilmiş bilmiş konuşuyor beni gıcık ediyor :)
vallahi isimlerini bilmiyorum cnm... ben genellıkle sorunlarımı zehra hanımla çözüyorum , bana yardımcı oluyor... birde danışmada iyi bir kız var beyaz tenli,zayif ,saçları dalgalı,kızılımsı birşey zarif bir bayan oda iyi ona soruyorumYaren olabilir mi sanki saçları kaynak gibi siyah diğeri kumral o iyiydi ne bileyim bişey sordum fiyat alacağım bütçe oluşturacağım bişey soramayacaksam tedavimde strese girersem çok etkiliyor cnm beni alt üst oluyorum özel biraz ama ben mi alındım dedim de demek ki herkese öyle
Lafa bakarmısın?vallahi isimlerini bilmiyorum cnm... ben genellıkle sorunlarımı zehra hanımla çözüyorum , bana yardımcı oluyor... birde danışmada iyi bir kız var beyaz tenli,zayif ,saçları dalgalı,kızılımsı birşey zarif bir bayan oda iyi ona soruyorum
ayyy birde benım dediğim kız yüzü tombul eşim bir soru sordu, ne dese beğenirsin , mantıksız işler yapmayalım lütfen dedi; sinirimden güldüm vallahi hiçbirsey diyemedim :)
Sagolasin canimÇok sevindim cnm hayırlı olsun
Aynen öyle canım benim daha onceki tedavilerimde 3. Gun embriyolari kullanildi suan 5.gun olmasi bile muhtesem birsey hayırlısı bakalim simdi adet olunca ignemi yapacağım sonrasinda da kalinlastirmaya baslayacagiz. Jeli kullaniyordum bu sabah kullanmamistim telefondan sonra gerekliyse kullanirim diye gerek kalmadi simdi adet olmayi bekleyecegim bir haftaya gelir dedilerçok iyi cnm sana evlat olarak geri dönecekler inş ... ilk tedaviye başladığım zamanlarda harf ve kalite çok öenmlı diyordum içimden, ama inan hiç önemli değilmiş, bunu ilk denememde negatif olduğunda anladım... Yeter kı Rabbim nasip esin kalite falan hikaye
cnm haklısın ama canını sıkma boşver önmelı olan doktorlarımız onlar dış kapının dış mandalı :) sen rahat ol ve tadaviye odaklan... ilaçlara başladın mı?Lafa bakarmısın?
Kumral olan iyiydi oda arşivde ki arkadaş çıkarır dedi ama o beni rahatsız etmedi
Birde bir bilgiye ulaşmak bu kadar zor olmalı tmm bu acil değil ama ya acil bişeyde bu tavırla karşılaşırsam
Tedavimde böyle incitilirsem biliyorum kendimi takarım tedavi de tüm hormonlarım tavan yapıyor
Böyle sorunlarla karşılaştığında Zehra hanimla iletisime gecersen sorunu cok cabuk çözebilirsin hatta suan hala o dosyada ki bilgiye ihtiyacin varsa bence Zehra hanimla iletişime gec aksama kadar bilgi verirler gozlemledigim kadariyla herkes ondan cok korkuyorLafa bakarmısın?
Kumral olan iyiydi oda arşivde ki arkadaş çıkarır dedi ama o beni rahatsız etmedi
Birde bir bilgiye ulaşmak bu kadar zor olmalı tmm bu acil değil ama ya acil bişeyde bu tavırla karşılaşırsam
Tedavimde böyle incitilirsem biliyorum kendimi takarım tedavi de tüm hormonlarım tavan yapıyor
Tmm cnm Diğerleri de iyi Menekşe hanımı aradım özel cebini verdi şimdi o kodu mesaj at diye oda ilgilendi işte sanırım o kızla muhattap olmam artık saol cnmBöyle sorunlarla karşılaştığında Zehra hanimla iletisime gecersen sorunu cok cabuk çözebilirsin hatta suan hala o dosyada ki bilgiye ihtiyacin varsa bence Zehra hanimla iletişime gec aksama kadar bilgi verirler gozlemledigim kadariyla herkes ondan cok korkuyorbiz opu sonrasi ilaclari teslim edegiz doktora birsey soracagiz diye asagida epey oyalandik orda zehra hanim iki kere gelip neden bekledigimizi sordu hastalarin bekletilmesine tahammulu yok
çok yakın zamande değildi mayıs ayında baktırmıştım ücreti 110 tl idi ve 2 günde çıktı sonuçKIzlar yakınlarda memorial da AMH değerine baktıran var mı? Ücreti Nedir ve ne kadar sürede çıkıyor acaba,cevaplayan olursa çok sevinirim
Hatırlarsan bende de öylr olmuştu sen de akşam yaptır diye desteklemiştin. Haber ver ama mutlaka ay çok heyecanlandım şimdi yaaaa.cnm içimi nasıl okudun bu akşam yaptıracagım, yarın müsait değilim :)
tabi cnm haber vermezmiyimHatırlarsan bende de öylr olmuştu sen de akşam yaptır diye desteklemiştin. Haber ver ama mutlaka ay çok heyecanlandım şimdi yaaaa.
68,67 çıkmıştı 8. Gün akşam.tabi cnm haber vermezmiyim
senın sonuç kaç çıkmıştı?
anladım cnm şimdi hammileliğin ilerledi diye böyle rahat konuşuyorum aslında dondurulmuş embriyoya göre değerin biraz azmış ama sağlıkla ilrlemiş ne güzel... darısı başıma inş :)68,67 çıkmıştı 8. Gün akşam.
Evet birde 6. Gün dondurulmuştu benim. Benimde o zamanlar kafama takılmıştı. Vaaayyy o zamanlar değerin çok iyi diyordun demek kandırmışsınanladım cnm şimdi hammileliğin ilerledi diye böyle rahat konuşuyorum aslında dondurulmuş embriyoya göre değerin biraz azmış ama sağlıkla ilrlemiş ne güzel... darısı başıma inş :)
cnm o zaman bana çok iyi gelmişti şimdiye kadar gördüğüm değer benım 1 bile olmadıEvet birde 6. Gün dondurulmuştu benim. Benimde o zamanlar kafama takılmıştı. Vaaayyy o zamanlar değerin çok iyi diyordun demek kandırmışsın. Benden bir hafta sonra transfer olan arkdaş vardı onun artışları düzenli olmadı mesela, kimyasaldan korkuyorduk son hcg kontrolünde resmen değeri birden 4 e falan katlamıştı. Hiç belli olmuyor bu işler. Allah hayırlısını versin en başta.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama forumlarda erkek bebekte hcg yüksek çıkıyor diye okumuştum.cnm o zaman bana çok iyi gelmişti şimdiye kadar gördüğüm değer benım 1 bile olmadıama son zamanlarda arkadaşların değerleri 200-300 arası maşallah ama önemlı olan düzenlı artması tabi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?