bence onunla alakalı değil her kadının btchg kana geçme süresi farklı o yüzden farklı değerler çıkıyor...ben bizzat değeri 20 olan bir arkadaşın hamileliğini sağlıklı bir şekılde sürdürdüğüne şahit oldumNe kadar doğru bilmiyorum ama forumlarda erkek bebekte hcg yüksek çıkıyor diye okumuştum.
Jel fitil hiç biri mi kullanılmıyorcnm ben naturel transfer oldum yane ilaç falan kullanmıyorum
Hadi hayırlısı canım dualarımız seninleCuma test günüm
dua beklerim
Gebelik testi yaptım
Hadi hayırlısı canım dualarımız seninle
Hadi yaaa inşâAllahGebelik testi yaptım
Eki Görüntüle 2107649
Hadi yaaa inşâAllah
Bende bugün gittim canım benimkide naturel olucak inşallah hakkımızda hayirlisi olsunKızlar bugün adetin 2.günü gittim natural yapıcaz dedi transfer haftaya bi daha çağırdı yumurta büyümezse transfer iptal dedi biraz korku saldı beni
aynen cnm hiçbiri sadece folik-asitJel fitil hiç biri mi kullanılmıyor
Hadi gözünaydın canımEmbriyolarim 5. Güne ulaşmışlar dondurulacaklarmis cok şükür
Aaa saat kaç gibi ordaydın :)Bende bugün gittim canım benimkide naturel olucak inşallah hakkımızda hayirlisi olsun
Hayırlı olsun canım takvimini de oluşturmuşsun maşallah tebrik ederim kan testinde de aynı sonucu alırsın inşallah sağlıkla devam ederGebelik testi yaptım
Eki Görüntüle 2107649
Benimki 2 cm di kaybolur belki sonuçta aylarca adet görmüyorsun .Sezaryan oldum kistler kayboldu mu bilmiyorum dokotruma sordum kaybolmaz ama küçülmüştür belki dedi
Tatlım nabr? Nasılsın? Girdin mi detaylıya? Nasıl kızımız?Benimki 2 cm di kaybolur belki sonuçta aylarca adet görmüyorsun .
Hayırlı olsun canım takvimini de oluşturmuşsun maşallah tebrik ederim kan testinde de aynı sonucu alırsın inşallah sağlıkla devam eder
Maşallah hayırlı olsun cnmGebelik testi yaptım
Eki Görüntüle 2107649
Maşallah hayırlı olsun cnm
Ne güzel MâşâAllah canımaynen cnm hiçbiri sadece folik-asit
Ben geçen hafta aldırdım çok moralim bozuldu ama yapacak bişey yok zaten orda kalıncada bi faydası olmuyor ki yıllardır bir kere hamile kalamadım dr aldığı tüpümün fotosunu gösterdi sosis gibi şişik ve içi sıvı doluydu vardır Rabbimin bi bildiği inşâAllah ilk transferimizde tutarMerhaba . Gözünüzaydın çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. Tüplerinde ki yapışıklık enfeksiyon kaynaklı mıydı acaba ? Yani sıvı birikmesi mi vardı tüplerde ? Bende de sıvı var tüplerde enfeksiyon diyor ve semra hoca tüpü almadan transfer denemiyor bile
Evet canım insan kendini kötü hissediyor bende sırf bu yüzden erteledim durdum ama artık bebeğime kavuşmak istiyorum. Dediğin gibi bir kere hamile kalamadım. Demek ki bir faydası yok Rabbimin vardır bi bildiği bian önce yavrularımıza kavuşalım inşallah. Ne zaman transferinBen geçen hafta aldırdım çok moralim bozuldu ama yapacak bişey yok zaten orda kalıncada bi faydası olmuyor ki yıllardır bir kere hamile kalamadım dr aldığı tüpümün fotosunu gösterdi sosis gibi şişik ve içi sıvı doluydu vardır Rabbimin bi bildiği inşâAllah ilk transferimizde tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?