- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
pıhtılaşma problemin mi var canım neden kan sulandırıcı verdiler? söyledin mi peki daha önce böyle demiştiniz diye?Delirmemek elde değil kızlar ilk transferde semra hanım iğne aspirin kesinlikle kullancaksin dedi kullandım kanama yaptı düştü bebek düşük sonrası görüşmede sana neden ikisini verdik biz coraspin fazla dedi 2.transderde sadexe iğne olcaksin dedi bugünde arıyolar coraspine başla şimdiden transfer günü iğne de yapıcaksın kendine dediler dalga mi geçiyolar ya gerçekten çok sinirliyim bu nasıl bi tutarsızlık
Söyledim hemşireye daha önce ikisi kanama yaptı hemmsemra hanım kendisi coraspin kullanma dedi diye bugünde böyle dedi diye söyledi güvenim sarsılıyor gittikçe pıhtılaşma perinatologuma göre yok preeklamsi riskinden dolayı sadexe coraspin al iğne kullanma fazla gelir dedi semra hanım ilkinde git perinatologu değiştir kullancaksin dedi kullandım kanama yaptı sonra da düştü düşük sonrası coraspin fazla sadexe iğne dedi perinatologta onayladı şimdi de daha adetin 2.gününde coraspin başla transfer günü iğne de eklicez demek ne demek yapıhtılaşma problemin mi var canım neden kan sulandırıcı verdiler? söyledin mi peki daha önce böyle demiştiniz diye?
canım hiç anlamadım gerçekten çok ilginç bir konu. bunu bizzat görüş herhangi bir doktorla. yücel beyle görüşmek istediğini söyle ya da sende numarası vardır ara onu ekip doktorun yücel bey diye hatırlıyorum. detaylıca konuş. vardır bir sebebi.Söyledim hemşireye daha önce ikisi kanama yaptı hemmsemra hanım kendisi coraspin kullanma dedi diye bugünde böyle dedi diye söyledi güvenim sarsılıyor gittikçe pıhtılaşma perinatologuma göre yok preeklamsi riskinden dolayı sadexe coraspin al iğne kullanma fazla gelir dedi semra hanım ilkinde git perinatologu değiştir kullancaksin dedi kullandım kanama yaptı sonra da düştü düşük sonrası coraspin fazla sadexe iğne dedi perinatologta onayladı şimdi de daha adetin 2.gününde coraspin başla transfer günü iğne de eklicez demek ne demek ya
Hemen yücel beye yazdım hemen döndü sakin coraspin alma coraspin kullanmıcaz transfer günü heparin alcaksın sadexe dedi şimdi ben yücel beyle iletişimde olmasam nolcskti bu kadar basit mi ya bizim emeklerimizcanım hiç anlamadım gerçekten çok ilginç bir konu. bunu bizzat görüş herhangi bir doktorla. yücel beyle görüşmek istediğini söyle ya da sende numarası vardır ara onu ekip doktorun yücel bey diye hatırlıyorum. detaylıca konuş. vardır bir sebebi.
şoktayım gerçekten. iyi ki yücel beye ulaşabildin canım ya. bende transfer sürecine yücel beyle hazırlanıcam ve ameliyatı eğer ahmet göçmende olursam mutlaka söylicem yücel bey de ameliyatıma girsin diye. umarım kabul ederiç. benim ekip doktorum gönül ve sevinç hanımlardı ama bir şekilde yücel beye kanalize olmam lazım.Hemen yücel beye yazdım hemen döndü sakin coraspin alma coraspin kullanmıcaz transfer günü heparin alcaksın sadexe dedi şimdi ben yücel beyle iletişimde olmasam nolcskti bu kadar basit mi ya bizim emeklerimiz
Yani o merkezde durmamın 2 sebebi var birisi laboratuvar diğeri yücel bey izin günü demiyor saat kaç demiyor ne zaman aklımda soru işareti olsa çözüyor ama ben yücel beyle iletişimde olmayadabilirdim o zaman ne olucaktı yazık ya gerçekten hakkıyla para kazanan tek kişi o benim gözümde benim gördüğüm kişiler içinde inan çok sinirli ve gerginim şu anşoktayım gerçekten. iyi ki yücel beye ulaşabildin canım ya. bende transfer sürecine yücel beyle hazırlanıcam ve ameliyatı eğer ahmet göçmende olursam mutlaka söylicem yücel bey de ameliyatıma girsin diye. umarım kabul ederiç. benim ekip doktorum gönül ve sevinç hanımlardı ama bir şekilde yücel beye kanalize olmam lazım.
canım sakin ol lütfen pozitif ol bak en azından önlemini alabildin çok şükür. iyi ki yücel bey var. ben nasıl kendisine muayene olabilirim acaba ya bir şekilde görüşmem lazım. telefondan durumumu anlatan bir mesaj atsam banada cevap atar mı acaba?Yani o merkezde durmamın 2 sebebi var birisi laboratuvar diğeri yücel bey izin günü demiyor saat kaç demiyor ne zaman aklımda soru işareti olsa çözüyor ama ben yücel beyle iletişimde olmayadabilirdim o zaman ne olucaktı yazık ya gerçekten hakkıyla para kazanan tek kişi o benim gözümde benim gördüğüm kişiler içinde inan çok sinirli ve gerginim şu an
Şu an hangi aşamadasın cnmcanım sakin ol lütfen pozitif ol bak en azından önlemini alabildin çok şükür. iyi ki yücel bey var. ben nasıl kendisine muayene olabilirim acaba ya bir şekilde görüşmem lazım. telefondan durumumu anlatan bir mesaj atsam banada cevap atar mı acaba?
Allah’ın izniyle bişicik olmaz sen gönlünü ferah tut. Eşim ilk kalp atışını kameraya almıştı hala açıp dinliyoruz. Bizede durunu haber ver.Cuma akşamı gideceğim canım kalp atışıni ilk defa duyacagiz tabi inşallah bi sıkıntı olmaz sa .
Girdim canım normal çıktı . Bugün kasiklarim da baya çekilme hissi var .Tatlım nabr? Nasılsın? Girdin mi detaylıya? Nasıl kızımız?
Kızlar ben 2 gündür çok halsizim nereyi bulursam oraya yatıyorum elim ayağım kesiliyor bunun çaresi var mı henüz doktora gitmeme 10 gün var
Allah’ın izniyle bişicik olmaz sen gönlünü ferah tut. Eşim ilk kalp atışını kameraya almıştı hala açıp dinliyoruz. Bizede durunu haber ver.
Hiç geçmiyor hele iki gündür iyice durdu :)) midem bulanmasında uykuya razıyım dedim bugün midemde başladı çok erken değil mi ya .. gerçi olsun yavrumu kucağıma alayımda hepsine razıyım :)) sen kaçıncı haftadaydın ?Bende çok uyuyorum gayet normal :)
Geçmiyor dimi günler :)
ben embriyo dondurdum ekim ayında canım. bi ameliyat olmam gerekiyor tüp amelyiatı. sonrasında da transfer olucak nasipse. ama benimde pıhtılaşma problemim var iğne falan kullanmam gerekecek. işi bilen biriyle olmam lazım anlayacağın.Şu an hangi aşamadasın cnm
Kesinlikle hemotoloji ile görüş derim cnm ve ordan yazılı bi kağıt al hocanın önüne koyben embriyo dondurdum ekim ayında canım. bi ameliyat olmam gerekiyor tüp amelyiatı. sonrasında da transfer olucak nasipse. ama benimde pıhtılaşma problemim var iğne falan kullanmam gerekecek. işi bilen biriyle olmam lazım anlayacağın.
Hiç geçmiyor hele iki gündür iyice durdu :)) midem bulanmasında uykuya razıyım dedim bugün midemde başladı çok erken değil mi ya .. gerçi olsun yavrumu kucağıma alayımda hepsine razıyım :)) sen kaçıncı haftadaydın ?
zaten test sonuçları var canım evraklar var ama nasıl bir yol izleyecez bakalım.Kesinlikle hemotoloji ile görüş derim cnm ve ordan yazılı bi kağıt al hocanın önüne koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?