- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Net bilmiyorum cetvelde hesapladım birinde 5+4 oluyor birinde 5+0 son adetim 3 ocak transfer günü 19 ocakBulantı için erken senin ama her bünye aynı değil işte belli olmaz . 6+5 bugün. Senin kaç oldu şimdi .
9 buçukta gittim canım 10 bucuga kadar ordaydim sen kaç gibi gittin kesin aynı saatlerdir çünkü çok kalabaliktiAaa saat kaç gibi ordaydın :)
Net bilmiyorum cetvelde hesapladım birinde 5+4 oluyor birinde 5+0 son adetim 3 ocak transfer günü 19 ocak
Anladım canım sağolasın .. cetvel yanlış hesaplama yapıyor demek ya da senin muayenedeki gününle cetvelde hesapladığın aynı mıydıCanım transfer tarihine 2 hafta ekleyerek hesaplanıyor muş . Aramızda tam 2 hafta var . 4+5sin sende bugün . Tabi birazcık oynamalar olabiliyormuş.
Anladım canım sağolasın .. cetvel yanlış hesaplama yapıyor demek ya da senin muayenedeki gününle cetvelde hesapladığın aynı mıydı
Ay bende 9dan 10a kadar ordaydım:))9 buçukta gittim canım 10 bucuga kadar ordaydim sen kaç gibi gittin kesin aynı saatlerdir çünkü çok kalabalikti
Size bunu kim söyledi yanlışlik var 5. Gun embriyolari icin hesaplama transfer tarihinin basina 19 gun eklemeniz gerekli sonucta embriyo 5 gunlukken konuldu 2 hafta eklerseniz 5 gun eksik kalir 3un 5 in hesabi olmaz ama net tarih icin soylemek istedimCanım transfer tarihine 2 hafta ekleyerek hesaplanıyor muş . Aramızda tam 2 hafta var . 4+5sin sende bugün . Tabi birazcık oynamalar olabiliyormuş.
Size bunu kim söyledi yanlışlik var 5. Gun embriyolari icin hesaplama transfer tarihinin basina 19 gun eklemeniz gerekli sonucta embriyo 5 gunlukken konuldu 2 hafta eklerseniz 5 gun eksik kalir 3un 5 in hesabi olmaz ama net tarih icin soylemek istedim
NEden acaba konuştun mu doktorunla? Artık daha da büyüdü ya zor oluyordur bende de karın ağrısı var mekik çekmişimde kas ağrısı olmuş gibi.Girdim canım normal çıktı . Bugün kasiklarim da baya çekilme hissi var .
Ahh o bulantılar tam 7+1 de başladı 17 haftalık oldum. Hala devam ediyor eskisi gibi yoğun değil ama tamamen bitmesi yinede.Bulantı için erken senin ama her bünye aynı değil işte belli olmaz . 6+5 bugün. Senin kaç oldu şimdi .
Kızlar sanırım ben bu işi beceremeyecegim cuma günü dr um ne derse o artık :)
Tüp bebek yapım aşamasını hatmettim ama artık sadece bildiğim yerlerden cevap vereyim bari :)
Ahh o bulantılar tam 7+1 de başladı 17 haftalık oldum. Hala devam ediyor eskisi gibi yoğun değil ama tamamen bitmesi yinede.
güldürdun beni :) zaten bircok kisi icin kafa karisikligi olan birsey ama soyledigim.kesin bilgidir yayalim
Eğer 5 günlük embriyo ise genelde adet tarihi ile uyumlu oluyor adet tarihinden hesaplayınCanım transfer tarihine 2 hafta ekleyerek hesaplanıyor muş . Aramızda tam 2 hafta var . 4+5sin sende bugün . Tabi birazcık oynamalar olabiliyormuş.
Rahim büyüyor ondanNEden acaba konuştun mu doktorunla? Artık daha da büyüdü ya zor oluyordur bende de karın ağrısı var mekik çekmişimde kas ağrısı olmuş gibi.
Aaaaaaa inanamıyorummm çok çok sevindim yaaaaa canım benimmmmm yaaa
Çok tşk ederim mutluluktan ağlıyorum artık :)Aaaaaaa inanamıyorummm çok çok sevindim yaaaaa canım benimmmmm yaaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?