Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım transfer tarihine 2 hafta ekleyerek hesaplanıyor muş . Aramızda tam 2 hafta var . 4+5sin sende bugün . Tabi birazcık oynamalar olabiliyormuş.
Anladım canım sağolasın .. cetvel yanlış hesaplama yapıyor demek ya da senin muayenedeki gününle cetvelde hesapladığın aynı mıydı

Canım transfer tarihine 2 hafta ekleyerek hesaplanıyor muş . Aramızda tam 2 hafta var . 4+5sin sende bugün . Tabi birazcık oynamalar olabiliyormuş.
Size bunu kim söyledi yanlışlik var 5. Gun embriyolari icin hesaplama transfer tarihinin basina 19 gun eklemeniz gerekli sonucta embriyo 5 gunlukken konuldu 2 hafta eklerseniz 5 gun eksik kalir 3un 5 in hesabi olmaz ama net tarih icin soylemek istedim

Kızlar sanırım ben bu işi beceremeyecegim cuma günü dr um ne derse o artık :)

Tüp bebek yapım aşamasını hatmettim ama artık sadece bildiğim yerlerden cevap vereyim bari :)

güldürdun beni :) zaten bircok kisi icin kafa karisikligi olan birsey ama soyledigim.kesin bilgidir yayalim

Bende hem yazdım hem güldüm. Rabbim hesaplama yapmayı nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder 3 ün 5 in pek önemi yok ne yapalım .

Burada sabırsızlıkla bekleyen herkesi tez zaman da sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah Rabbim . Herkese yürekten dua ediyorum sürekli hepimizin yüzü gülsün inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…