Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

S sinkar hayırlı olsın arkadaşım Allah tamamına erdirsin. Bize yaz şimdi ne belirtiler yaşadın. Herkese soruyorum ama bize de sizler umut oluyorsunuz. Kalitesi neydi rahim kalınlığın neydi. Ne belirtiler yaşadın Balım nasıl geçirdin 9 günü yaz lütfen

Cnm bende 2 günden beri göğüs hassasiyeti var özellikle uçları dokununca direk şişiyor onun haricinde fazla belirti yok. Birde ben transferden 2 gün sonra çok hastalandım yatak döşek yattım boğazlarım şişti ve sürekli öksürük hali şimdi daha iyiyim. Ben naturel transfer oldum en son rahim kalınlığım 10,5 ve yumurtam 18,5 mm ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum ve 6 gün sonrada transfer oldum. Embriyom 5Aa idi ama ilki de aynı kalite idi ama negatifi.

Sağol Balım. Peki neler yaptın 9 gün. Gerçi yattın ama yani normal hayatına döndün mü balımm

Kızlar rüyada gibiyim değerim 219 çıktı şükür Rabbime @Kediligelin @xra221 Defrent
Çok tebrikler inşallah bebeğini kucağına alana kadar rüyada gibi olsun herşey. Allah saklasın bebeğini. Çok sevindim

Ağlayacak çok şey var daha kalp atışı var ben çok ta ona ağladım. Güzel şeyler. Kucağına alma ağlamaları olsun inşallah.

Sağol Balım. Peki neler yaptın 9 gün. Gerçi yattın ama yani normal hayatına döndün mü balımm
Cnm ben ilk 5 gün yattım ama hastalıktan sonra günlük hayatıma devam ettim. Ama ağır işlerden hep kaçtım düzenli besledim. Hergün taze sıkılmış portakal suyu tükettim, haftada 2gün balık yedim öyle işte. Çokta özel birsey yapmadım

İnş cnm çok tşk ederim :)

Kızlar rüyada gibiyim değerim 219 çıktı şükür Rabbime @Kediligelin @xra221 Defrent
Ayyyyy çok şükür canım benim çok şükür harika bir haber resmen bu ara tek tek pozitif haberleri alıyoruz hamdolsun çok sevindim canım gerçekten. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…