- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ayyy çok şükür canım gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maaşallah çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Darısı bizim basimiza :)
Harikaaa Rabbim saglilla mutlulukla tamamlamayi nasip etsin inşallah cok sevindim canim maşallah
Cnm bende 2 günden beri göğüs hassasiyeti var özellikle uçları dokununca direk şişiyor onun haricinde fazla belirti yok. Birde ben transferden 2 gün sonra çok hastalandım yatak döşek yattım boğazlarım şişti ve sürekli öksürük hali şimdi daha iyiyim. Ben naturel transfer oldum en son rahim kalınlığım 10,5 ve yumurtam 18,5 mm ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum ve 6 gün sonrada transfer oldum. Embriyom 5Aa idi ama ilki de aynı kalite idi ama negatifi.
Maşallah, Allah hep mutluluktan ağlatsın, kucağına sağlıkla almauı nasip etsinKızlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim inş devamı gelir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok tşk ederim cnm daha yolun çok başındayım ama bu noktaya kadar gelmek bile hayaldi şükürler olsunMaşallah, Allah hep mutluluktan ağlatsın, kucağına sağlıkla almauı nasip etsin
Sağol Balım. Peki neler yaptın 9 gün. Gerçi yattın ama yani normal hayatına döndün mü balımmCnm bende 2 günden beri göğüs hassasiyeti var özellikle uçları dokununca direk şişiyor onun haricinde fazla belirti yok. Birde ben transferden 2 gün sonra çok hastalandım yatak döşek yattım boğazlarım şişti ve sürekli öksürük hali şimdi daha iyiyim. Ben naturel transfer oldum en son rahim kalınlığım 10,5 ve yumurtam 18,5 mm ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum ve 6 gün sonrada transfer oldum. Embriyom 5Aa idi ama ilki de aynı kalite idi ama negatifi.
Çok tebrikler inşallah bebeğini kucağına alana kadar rüyada gibi olsun herşey. Allah saklasın bebeğini. Çok sevindim
Cnm ben ilk 5 gün yattım ama hastalıktan sonra günlük hayatıma devam ettim. Ama ağır işlerden hep kaçtım düzenli besledim. Hergün taze sıkılmış portakal suyu tükettim, haftada 2gün balık yedim öyle işte. Çokta özel birsey yapmadımSağol Balım. Peki neler yaptın 9 gün. Gerçi yattın ama yani normal hayatına döndün mü balımm
Kızlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim inş devamı gelir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnş cnm çok tşk ederim :)Çok tebrikler inşallah bebeğini kucağına alana kadar rüyada gibi olsun herşey. Allah saklasın bebeğini. Çok sevindim
Ağlayacak çok şey var daha kalp atışı var ben çok ta ona ağladım. Güzel şeyler. Kucağına alma ağlamaları olsun inşallah.
Kızlar rüyada gibiyim değerim 219 çıktı.
Canım benim gözümüz aydın. Çok çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Darısı sırayla bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah.
Canım çok sevindim...gözün aydın tatlımİnş cnm çok tşk ederim :)
Cnm çok istedim ama olmadı transferimi günseli hanım yaptıSemra hoca yaptı değil mi transferi canım
Ayyyyy çok şükür canım benim çok şükür harika bir haber resmen bu ara tek tek pozitif haberleri alıyoruz hamdolsun çok sevindim canım gerçekten. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?