Amin cnm çok sağol. Sende bize böyle müjdeli haber vereceksin inşAyyyyy çok şükür canım benim çok şükür harika bir haber resmen bu ara tek tek pozitif haberleri alıyoruz hamdolsun çok sevindim canım gerçekten. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Olsın Balım bak ne güzel değerin Allah başını sonunu güzel hayırlı eylesinCnm çok istedim ama olmadı transferimi günseli hanım yaptı
Amin cnm inş .. Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese yaşatsınOlsın Balım bak ne güzel değerin Allah başını sonunu güzel hayırlı eylesin
Amin balım amin bizlere de dua etAmin cnm inş .. Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese yaşatsın
Canım tebrik ediyorum çok çok secvimdim. Rabbim tamamına erdirsin inşAmin cnm inş .. Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese yaşatsın
amin canım teşekkur ederım :)Canım tebrik ediyorum çok çok secvimdim. Rabbim tamamına erdirsin inş
Canım direk mail at daha kolay olur. Fax no bende de yok . Bu arada kadın doğum doktoru olsrak altuğ beyi duydum şişli memorialde ve ahmet göçmeni :)bide kızlar şişli memorial tüp bebek bölümü faks numarası kaç acaba? sonucu fakslıyacagımda ben şu an iş yerındeyım numara yazak kağıt evde malesef
cnm mail olarak direk sonucu mu yazıyorum? şişli memorial tercihim değil canım maddi olarak bizi aşar .... özel hastane istiyorum ama sgk ile antlaşmalı olsun :)Canım direk mail at daha kolay olur. Fax no bende de yok . Bu arada kadın doğum doktoru olsrak altuğ beyi duydum şişli memorialde ve ahmet göçmeni :)
birde mail adresini biliyormusun?Canım direk mail at daha kolay olur. Fax no bende de yok . Bu arada kadın doğum doktoru olsrak altuğ beyi duydum şişli memorialde ve ahmet göçmeni :)
Aaaaaaa inanamıyorummm çok çok sevindim yaaaaa canım benimmmmm yaaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
birde mail adresini biliyormusun?
canım bu mesajı üzerime alındım sanırım yanlış alıntı yaptın
Şükürler olsun canım benim Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah çok mutlu oldum. Günümü güzelleştirdin
malesef tarayıcımız yok cnm ama halledecegım tşk ederımivf.hemsire@memorial.com.tr canım direk sonuç kağıdını tara dosyayı maile ekleyip gönder. İş yerinde evrak taradığınız bir tarayıcı var dimi?
hmmm anladım canımmalesef tarayıcımız yok cnm ama halledecegım tşk ederım
Evet ya alıntı yapamayacak kadar heyecan yaptımcanım bu mesajı üzerime alındım sanırım yanlış alıntı yaptınçok teşekkur ederım inş sağlıkla devam eder gebelıgımız :)
tmm cnm öğrendım ve faksladım :)hmmm anladım canımfax no bende bilmiyorum maalesef
alemsin cnmmmEvet ya alıntı yapamayacak kadar heyecan yaptımkendi hamileligimi ögrendigim gün gibiyim su an
hayırlı olsun canım benim :) Allah o zamanlara benide ulaştırsın :)tmm cnm öğrendım ve faksladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?