Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

CNM BANA DA ÇOK UZAK İHTİMAL GİBİ GELIYORDU AMA DEĞİLMİŞ SEN DE TADICAKSIN BU DUYGUYU İNANIYORUM :)

amin canım amin. benim süreç biraz uzun sürdü ya böyle artık nasıl desem bir an önce o aşamalara gelmek istiyorum heyecanlanıyorum:)
ama biliyorum ki vardır allahın bir bildiği vardır benimde bir mükafatım beklemek ve sabır biz kullara yakışan en güzel özelliktir.

cnm benımde sürecm uzun sürdü sayılır ön görüşmeye mayısta gittim , daha yenı hamıleyım nerdeyse 1 sene olacak :) embriyolar donduruldu 2 ay sonra transfer oldum birde ilk transferım tutmadı bılıyorsun ama kısmet bu zamanmış demekkı :)

AYNEN öyle arkadaşım gerçekten nasip zamanını beklemek gerekiyor . o uğurda beklemek bile çok güzel değil mi:)

AYNEN öyle arkadaşım gerçekten nasip zamanını beklemek gerekiyor . o uğurda beklemek bile çok güzel değil mi:)
aynen cnm çok güzel sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır ... Bu uğurda bizden daha fazla bekleyen nice kadın var halimize şükür edelım... hem bizim bebeklerımız el bebek gül bebek olacaklar , anne olmanın kıymetını daha iyi anlıuacagız, olaya birde bu yönden bakalım :)

çok şükür canım. allah nerde isteyen varsa nasip etsin hayırlısıyla. bir şey sorucam canım ben şimdi naturel siklus olmak istiyorumda git gel yapmayı düşündüm de kaç kere gidiliyordu? bir kere adetin 2, günü gidiliyo sonra bir kere daha sonrada transfere gidiliyor doğru mu? toplam 3 kere? peki ikinci kontrolden yaklaşık ne kadar sonra transfer oluyor ?

cnm bir adetin 2. günü sonra 10. günü gittim ben ama beni ertesi gün tekrar muaneye çağırdılar yane adetın 11. günüde gittim... sonrada ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum 6 gün sonrada transfer oldum ... bazıları transfer hariç 2 gün bazılarınada 3 gün çağırıyolrar... Ama uzak olanlara sanırım naturel tarsnefer yapılmıyor diye biliyorum

işte eğer naturel transfere uygunsam ben gidip gelmeyi düşünüyorum ya da rapor alıp orada kalabilirim bakalım.

Ben
Bende bu ay donduruldu ve genetiğe gitti bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor sanki. Bian önce transfer günü olsa diyorum. Dua ediyorum. Rabbim hepimizi mutlu etsin inş.

Kızlar rüyada gibiyim değerim 219 çıktı şükür Rabbime @Kediligelin xra221 @Defrent
Ayyy çok şükür inan canım çığlık attım sevinçten . Seninle bu yola çıktık yeri geldi üzüldük birlikte mutlu olduk bazen.o yüzden çok istiyordum çok dua da ettim inan. Rabbim inşallah sağlıkla dogurmayi nasip etsin çok şükür

ne güzel birşeymiş en az senin kadar sevinen insanların olduğunu bilmek... Evet bu yola berabe çıktık ve hepimiz bir şekılde hamile kaldık Rabbim nasip etti şükür kucagımıza almakta nasip olur inş R rune arkadaşım sende duy kız ben de hamileyim

işte eğer naturel transfere uygunsam ben gidip gelmeyi düşünüyorum ya da rapor alıp orada kalabilirim bakalım.
Opu sonrasi bana verilen evraklarda natural siklusta sehir dışı hastalarimiz diye hir evrakta vardi bulundugunuz sehirdeki doktor takibini yapabilir yazıyordu

Opu sonrasi bana verilen evraklarda natural siklusta sehir dışı hastalarimiz diye hir evrakta vardi bulundugunuz sehirdeki doktor takibini yapabilir yazıyordu
aaa ben hiç okumadım o kağıdı akşam okuyayım bi bakalım

malesef tarayıcımız yok cnm ama halledecegım tşk ederım
Canım benim bir süre etrafında ki insanlara söyleme bence bilmesinler ben 8 hafta dolunca söylemeye başladım

Canım şehir dışındakiler e çok fazla natürel siklus onermiyorlar çünkü seni takip eden doktor iyi takip edebilir mi belli olmaz bi de o ay yumurtlamazsan iptal olur
anladım canım. gittiğimde bir konuşayım bakalım ne diyecekler. eğer rapor alabilirsem rapor alıcam olmadı 2 kere falan gidiliyorsa git gel yapıcam. tabi bilemiyorum naturel siklus a uygun bir hasta mıyım. reglilerim düzenli . opu zamanıda rahim kalınlığım falan iyiydi ordan hatırlıyorum. ama yumurtlama durumunu bilmiyorum.

Canım benim bir süre etrafında ki insanlara söyleme bence bilmesinler ben 8 hafta dolunca söylemeye başladım
offf cnm sorma ben sadece annemlere söyledim
daha sonra ablam,abim ve kardeşlerimde öğrendi, en son teyzem ve teyze kızıda öğrendi hepsi aradı hayırlı olsun dileklerinde bulundu . Artık önüne geçememe yayılır birkaç güne

Hm neyse canım ben anneme 6.haftada mecbur söyledim çünkü kanamam olmuştu evde yatıyordum çağırıp duruyordu söyledim tembihledim kimseye söyleme diye söylemedi yakınlar 8.uzaklar 10.haftada duydu diyebilirim . Bol bol elini karnina koy ayetel kursu felak nas oku Rabbim korur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…