anladım cnm aslında anneme kimseye söyleme dedim, sonra bakıyorum tek tek arıyorlar anneme döndüm hani kimseye söylemeyecektin dedım bana verdiği cevap onlar kimse mi kızım ailemizin üyeleri diyince birsey diyemedımHm neyse canım ben anneme 6.haftada mecbur söyledim çünkü kanamam olmuştu evde yatıyordum çağırıp duruyordu söyledim tembihledim kimseye söyleme diye söylemedi yakınlar 8.uzaklar 10.haftada duydu diyebilirim . Bol bol elini karnina koy ayetel kursu felak nas oku Rabbim korur inşallah
Ben fotoğraf çekip atmıştım tahlil sonuçlarınımalesef tarayıcımız yok cnm ama halledecegım tşk ederım
cnm bende faksla yolladımBen fotoğraf çekip atmıştım tahlil sonuçlarını
Ayanladım cnm aslında anneme kimseye söyleme dedim, sonra bakıyorum tek tek arıyorlar anneme döndüm hani kimseye söylemeyecektin dedım bana verdiği cevap onlar kimse mi kızım ailemizin üyeleri diyince birsey diyemedım
Canım bence Semra Hanıma ulasmalarını söyle ve sor. Ben baska hastanede 2sini birlikte kullandırdılar 2sinde de dusuk oldu. Hatta bana da dediler niye ikisini bir mullandırmıslar demistiDelirmemek elde değil kızlar ilk transferde semra hanım iğne aspirin kesinlikle kullancaksin dedi kullandım kanama yaptı düştü bebek düşük sonrası görüşmede sana neden ikisini verdik biz coraspin fazla dedi 2.transderde sadexe iğne olcaksin dedi bugünde arıyolar coraspine başla şimdiden transfer günü iğne de yapıcaksın kendine dediler dalga mi geçiyolar ya gerçekten çok sinirliyim bu nasıl bi tutarsızlık
Kiz bizede dua ette arkandan gelelim :)ne güzel birşeymiş en az senin kadar sevinen insanların olduğunu bilmek... Evet bu yola berabe çıktık ve hepimiz bir şekılde hamile kaldık Rabbim nasip etti şükürkucagımıza almakta nasip olur inş @rune arkadaşım sende duy kız ben de hamileyim
Allah şükürler olsun canım benim sağlıkla kucagına almak nasip etsin Rabbim
canım ben iş yerındeyım telefon yanımda değil aradılarsa bile ulaşamamışlardır . Hemen dönüş yapıyorlarmı?Ay. Bu arada memorial sana dönüş yaptı mi
cnm dualarım sizinle olucak inşKiz bizede dua ette arkandan gelelim :)
tşk ederım cnm amin inşAllah şükürler olsun canım benim sağlıkla kucagına almak nasip etsin Rabbim
Canım Allah gönlüne göre versin öncelikle bizde regl olunca başlayacaz bu ayki tedaviye inşallah toplamda tedavi +ilaç 7500 dediler dondurma da olursa ortalama 3000 falan olur heralde bakalım hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallahCnm bende pko hastasıym memorial de ilk denemem de hamile kaldm ama düşük yaptm maalesef olsn bu bile umut oldu bize başka merkezde 3. Negatif denemem oldu semra hoca histeroskobi yaptı bnm de yumurtan toplandı ikinci adettimde histeroskobi oldum sonraki adetle de transferm oldu şimdi de yeniden başlıorm tedaviye dondurulmşlarm var bnm de kısmetse şubat 10 gibi transferm olacak ben yazın başlamştm tedaviye temmuz ayındaydı mayısda görüşme yapmıştık 6800 dü 1500 histeroskobi oldum şimdi ne kadar ödeyeceğim bilmiorm bu arada dondurulmş transfer olan arkadaşlar ne kadar ödeme yaptınz bizleride bilgilemdirirsenz sevinirm :) Allah inşallah bu son tedavmz olur da hamile kalır sağlıkla kucağımıza alırız
Öğlen 2 gibi arammislardi beni . Ben email sabah atmıştım konu alanına bhcg yazdım testin fotosunu ekleyip göndermiştimcanım ben iş yerındeyım telefon yanımda değil aradılarsa bile ulaşamamışlardır . Hemen dönüş yapıyorlarmı?
Canım bence Semra Hanıma ulasmalarını söyle ve sor. Ben baska hastanede 2sini birlikte kullandırdılar 2sinde de dusuk oldu. Hatta bana da dediler niye ikisini bir mullandırmıslar demisti[/QUOTEy
Yücel beyle görüştüm cnm sakin alma coraspin dedi sadexe iğne kullancaksin onu da transfer günü dedi
Gerçekten bende yücel beyi çok sevdim eşimde çok sevdi ameliyatı başka hastanede olcam deyince doktorumla görüşmek istedi görüştüler histeroskopi de yapın demiş doktoruma MâşâAllah baya ilgili ve bilgiliYani o merkezde durmamın 2 sebebi var birisi laboratuvar diğeri yücel bey izin günü demiyor saat kaç demiyor ne zaman aklımda soru işareti olsa çözüyor ama ben yücel beyle iletişimde olmayadabilirdim o zaman ne olucaktı yazık ya gerçekten hakkıyla para kazanan tek kişi o benim gözümde benim gördüğüm kişiler içinde inan çok sinirli ve gerginim şu an
Kesinlikle o hastaneye gerilmeden gülerek gidiyorsan tek sebebi yücel bey :) çokta güveniyorum açıkçası düşük yaptığımda bebek daha düşmeden hep bekledi beni hastanede akşam 8 oldu bi kere daha bakım bebeğe öyle gidiyim dedi maalesef ayağa kalkınca düştü gözünün önünde bana çok destek oldu Allah var bi daha olmaması için ne gerekiyorsa yapicam dediGerçekten bende yücel beyi çok sevdim eşimde çok sevdi ameliyatı başka hastanede olcam deyince doktorumla görüşmek istedi görüştüler histeroskopi de yapın demiş doktoruma MâşâAllah baya ilgili ve bilgili
Canım benim ya inşâAllah bu sefer sım sıkı tutunur bebişin kardeşimde kan pıhtılaşması yüzünden hep düştü 8. Haftada pai1 mutasyonu vardı 4g4g çıkmıştı tedaviden 3 ay önce sulandırıcı iğne kullandı Doğumdan 15 gün sonrasına kadar ayrıca 3 ay coraspin içti kanaması oldu bi ara kesti yine başladı yanlış hatırlamıyorsam ve doğal yolla üç kez hamile kaldı hepsi düştü doktoruna güven sende canımKesinlikle o hastaneye gerilmeden gülerek gidiyorsan tek sebebi yücel bey :) çokta güveniyorum açıkçası düşük yaptığımda bebek daha düşmeden hep bekledi beni hastanede akşam 8 oldu bi kere daha bakım bebeğe öyle gidiyim dedi maalesef ayağa kalkınca düştü gözünün önünde bana çok destek oldu Allah var bi daha olmaması için ne gerekiyorsa yapicam dedi
Bende de pai heterozigot kuzum ama iğne aspirin kullandım ilk defa onda da gebe olduğumu öğrendiğim gün vajinal kanama oldu ve burnumdan ince ince kan indi sulu şekilde bunu duyunca yücel hoca hemen aspirini kestiCanım benim ya inşâAllah bu sefer sım sıkı tutunur bebişin kardeşimde kan pıhtılaşması yüzünden hep düştü 8. Haftada pai1 mutasyonu vardı 4g4g çıkmıştı tedaviden 3 ay önce sulandırıcı iğne kullandı Doğumdan 15 gün sonrasına kadar ayrıca 3 ay coraspin içti kanaması oldu bi ara kesti yine başladı yanlış hatırlamıyorsam ve doğal yolla üç kez hamile kaldı hepsi düştü doktoruna güven sende canım
Sadexe 3.düşükte mi kan sulandırıcı kullandınızCanım ya bende 3 kere düsük olunca böyle seyler duyunca cok tedirgin oluyorum. Benim takip domtorum sevil hanımdı gityi sonra emre hocayı sectik ama acaba Yücel hocaya mı geçsem. Cünkü bende hep tuttu 3 transferim de ama en fazla 7. Haftaya kadar gelebildi bebislerim. Pıhtılasma var dediler ilkinde kan akısı düzgün olmamıstır diye hem sulandırıcı igne hem coraspirin hem folic asit bide genitalden jel kullanıyodum ama olmadı nasip. Hemsireler sanki biraz vurdum duymaz. Acıkcası ben yransferden sonra her an domtoruma ulasmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?