Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

anladım cnm aslında anneme kimseye söyleme dedim, sonra bakıyorum tek tek arıyorlar anneme döndüm hani kimseye söylemeyecektin dedım bana verdiği cevap onlar kimse mi kızım ailemizin üyeleri diyince birsey diyemedım

Ay . Bu arada memorial sana dönüş yaptı mi

Canım bence Semra Hanıma ulasmalarını söyle ve sor. Ben baska hastanede 2sini birlikte kullandırdılar 2sinde de dusuk oldu. Hatta bana da dediler niye ikisini bir mullandırmıslar demisti

Kiz bizede dua ette arkandan gelelim :)

Canım Allah gönlüne göre versin öncelikle bizde regl olunca başlayacaz bu ayki tedaviye inşallah toplamda tedavi +ilaç 7500 dediler dondurma da olursa ortalama 3000 falan olur heralde bakalım hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah

canım ben iş yerındeyım telefon yanımda değil aradılarsa bile ulaşamamışlardır . Hemen dönüş yapıyorlarmı?
Öğlen 2 gibi arammislardi beni . Ben email sabah atmıştım konu alanına bhcg yazdım testin fotosunu ekleyip göndermiştim

Gerçekten bende yücel beyi çok sevdim eşimde çok sevdi ameliyatı başka hastanede olcam deyince doktorumla görüşmek istedi görüştüler histeroskopi de yapın demiş doktoruma MâşâAllah baya ilgili ve bilgili

Kesinlikle o hastaneye gerilmeden gülerek gidiyorsan tek sebebi yücel bey :) çokta güveniyorum açıkçası düşük yaptığımda bebek daha düşmeden hep bekledi beni hastanede akşam 8 oldu bi kere daha bakım bebeğe öyle gidiyim dedi maalesef ayağa kalkınca düştü gözünün önünde bana çok destek oldu Allah var bi daha olmaması için ne gerekiyorsa yapicam dedi

Canım benim ya inşâAllah bu sefer sım sıkı tutunur bebişin kardeşimde kan pıhtılaşması yüzünden hep düştü 8. Haftada pai1 mutasyonu vardı 4g4g çıkmıştı tedaviden 3 ay önce sulandırıcı iğne kullandı Doğumdan 15 gün sonrasına kadar ayrıca 3 ay coraspin içti kanaması oldu bi ara kesti yine başladı yanlış hatırlamıyorsam ve doğal yolla üç kez hamile kaldı hepsi düştü doktoruna güven sende canım

Bende de pai heterozigot kuzum ama iğne aspirin kullandım ilk defa onda da gebe olduğumu öğrendiğim gün vajinal kanama oldu ve burnumdan ince ince kan indi sulu şekilde bunu duyunca yücel hoca hemen aspirini kesti

Canım ya bende 3 kere düsük olunca böyle seyler duyunca cok tedirgin oluyorum. Benim takip domtorum sevil hanımdı gityi sonra emre hocayı sectik ama acaba Yücel hocaya mı geçsem. Cünkü bende hep tuttu 3 transferim de ama en fazla 7. Haftaya kadar gelebildi bebislerim. Pıhtılasma var dediler ilkinde kan akısı düzgün olmamıstır diye hem sulandırıcı igne hem coraspirin hem folic asit bide genitalden jel kullanıyodum ama olmadı nasip. Hemsireler sanki biraz vurdum duymaz. Acıkcası ben yransferden sonra her an domtoruma ulasmak isterim.

Sadexe 3.düşükte mi kan sulandırıcı kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…