Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay donup kaldım gözlerim doldu yemin ederim. Yol arkadaşım canım dostum. Çok şükür bin şükür Tarif edemem sevincimi. Umarım bir gün tanışırız ve ilerde çocuklarımızı tanıştırırız. Öpüyorum yeğenimi ve seni

Canımsın çok tşk ederim inş tanışmak ta nasip olur çok merak ediyorum hepinizi. Bende sizi öpüyorum iyi bak kızımıza. Hamilelik nasıl? Yarı yolu geçmişsin zaman çok çabuk geçiyor

İyi akşamlar arkadaşlar ben de Kayseri memorialde tedavi de olduğumu yazmıştım geçenlerde.kayseri topiginde yazışma yok olmayınca bende sonucumu sizlerle paylaşmak istedim bhcg 113 çıktı bugün.
Cnm maşallah devamıda gelir inş :)

Canımsın çok tşk ederim inş tanışmak ta nasip olur çok merak ediyorum hepinizi. Bende sizi öpüyorum iyi bak kızımıza. Hamilelik nasıl? Yarı yolu geçmişsin zaman çok çabuk geçiyor
İyiyiz şükür. Dün detaylı ultrasona da girdim sorun çıkmadı çok şükür. 2 hafta sonra şeker yüklemesi var. Bak ondan korkuyorum çünkü kilom var. Gebelikte 4 kilo aldım ama malesef çok yüksek kiloyla hamile kaldığım için 4 kiloluk başarımla kimseyi kandıramıyorum :)
@xra221 ya katılıyorum bu arada. Ben 3 hafta önce döndüm mersinden evime. Herkes öyle öğrendi kimseye söylemedim. Tabi kaynana görümceler hariç. Valla kardeş var nazar diye birşey. Dikkatli olmak gerek

hic sasirma . muhasebe departmani en hizli ve zamaninda calisan departman. embiryoloji departmanida oyle her sey soyledikleri gibi. Semra hanim da cok iyi. ama hemsireler o gisedekiler yogunluktan mi bilinmez oyleler. ara not birak geri donenen malesef olmuyor/ doktorla da gorusemiyorsun telefonla filan/

QUOTE="Kavimlergocu, post: 54731033, member: 782072"]Arkadaşlar ben bu ara başlayacağım ama şöylesi bir durum oldu ilgisizlik çok mu dosyamda Semra hoca eşimden sprem fish istedi bir kaç önce bendeki dosyayı evde yanıma almadım diyelim kaybettim dosyamın çıkartılmasını istedim arşivde dediler
Arşiv görevlisi aşağıdaymış ctesi pazarın dosyasını çıkarıyormuş bi saat bekledim gişedeki yaren adlı kız oradaydı ona rica ettim çok havalı gayet laubali arşivdeki çocuğu aradı bir hasta dosyasını alacakmış dedi Yok dedim bir şey bakacağım geliyorsan gel dedi çocuğu ofllaya oflayıp kapattı bekledim gelen Yok
Gişeye gitti
Gittim sordum yardımcı olurmusunuz dedim bizim görevimiz değil değişi tersledi
Köşede bir kız vardı ona dedim o dedi yaren hanım hastanın dosyası çıkıyor mu dedi
Bir sinirlendi benim işim mi ben söyledim diye
Sonra oradaki kız kavimlergocu hanım ben çıkartacağım size en geç ptesi sabah bilgi vereceğiz dedi şimdi arayan soran Yok acaba böyle ilgisizlikle karşılaşırmıyım tedavi sürecinde sinek küçük ama ne bileyim[/QUOTE]

İyi akşamlar arkadaşlar ben de Kayseri memorialde tedavi de olduğumu yazmıştım geçenlerde.kayseri topiginde yazışma yok olmayınca bende sonucumu sizlerle paylaşmak istedim bhcg 113 çıktı bugün.
Hayırlı olsun cnm katlanarak artar inşallah

tek sen degilsin hic uzerine alinma.....

Bende de pai heterozigot kuzum ama iğne aspirin kullandım ilk defa onda da gebe olduğumu öğrendiğim gün vajinal kanama oldu ve burnumdan ince ince kan indi sulu şekilde bunu duyunca yücel hoca hemen aspirini kesti
Cnm peki o verdikleri iğne ne içindi o da mı kan sulandırıcı genelde memorialde pıhtılaşma sorunu yoksa aspirin bile vermediklerini duydum diğer merkezler olsun olmasın veriyormuş sana ise ikisi birden verilmiş ilginç geldi bana da sonuçta kanı fazla sulandırmakta düşüğe sebep olan bir şey ki sen bu sebeple düşük yapmışsın bunu bile bile semra hnmın tekrar aynı tedaviyi önermesi şaşırtıcı geldi aynı şeyi uygulayarak başarıya ulaşılmazki iyiki yücel bey farklı tedavi uygulamış hakkında hayırlısı olsun cnm

İğne cleksan yani kan sulandırıcı üstüne bir de aspirin verdiler semra hanım çok kesin konuştu 2si kullanılcak diye düşünce görüşme yaptık sana neden aspirin verildi fazla dedi kesti aslında semra hanım kendi ısrarla kullandırdı perinatologum fazla gelir demesine rağmen git perinatologu değiştir diye söylendi sonra da sana fazla gelir tabi aspirin içme dedi şaka gibi valla kafam karışık ama yücel bey daha bilinçli yine de biraz tedirginim hemşirelerde böyle yapınca hepten karıştı kafam bu defada olmazsa 3.bi deneme asla düşünmüyorum

Hemsireler sabah fulcrin egitimi verdi dosyama yazdi al dediler. Aksam 6 da mesaj geldi overlitte vurulcak diye. ve cumartesi aksami eczanelerin kapanmasina dakikalar var. egitimini de almamisim. ve hemsireyle de 15 dakka oncede konusmusum fulcrin aliyorum di mi diye. bir dedikleri bir dediklerini tutmadi o gun. sinir oldum cok .
Sana ne yaptı canım?

Cnm sevındım herseyin iyi olmasına. Şimdilik en uzak teyzem ve kuzenim biliyor. Hayırlısı artık

Bende hala söylemedim nazardan bende çok korkarım Allah korusun yavrularımızı

Allah nazardan saklasın
inş başka aksilik yaşamazsın cnm
Ben de korkuyorum çok etkileniyorum çünkü

Burda tabi yanlış anlaşılmasın semra hnm alanında en iyilerden çok iyi bir dr ama bazen demekki bu tür şeylerde olabiliyor belki onlar için istisna ama biz bu kadar emek veriyorken umut besliyorken en ufak bir yanlış kararın bizi nasıl altüst edeceğini tahmin edemiyorlar bazen çok bilgi bilmekte kafa karışıklığına sebep olabiliyor eminimki semra hnm bilimsel olarak bizim bilmediğimiz birşeyi gördüğü için tekrar aynı tedaviyi uygulamak istemiştir cnm ama sen yücel beye ve sezgilerine güveniyorsan birde bu şekilde dene inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…