Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah cnm inşAllah Allah hepimize sağlıkla kucaklayacağımız evlatlar verir en kısa zamanda

Cnm sevındım herseyin iyi olmasına. Şimdilik en uzak teyzem ve kuzenim biliyor. Hayırlısı artık
Üç ay saklayabilsek iyi olur ama. Maalesef olmuyor. Tüm gözler üstündeyken. Her ortamda soruluyor. Bebek ne zaman. Biz test yaptık. İki gün sonra düğüne gittik. Eşimin çevresi genelde sormuşlar. Oda evet yolda demiş soranlara. Biraz söylendim. Sonra allahım. Bebeğimde bende sana emanetiz bizi sen sakla koru kötü gözlerden dedim. Artık için rahat. Çok takılma içini ferah tut Allah’a bırak. Nasibini o saklasın sana.

Kızlar geçen hafta c tesi kanda hcg 3.07 bgn gttm baktrsm çnkü ağrılarm vardı 4.8 çktı ne yapmalym doktramı gtsem patçamı kaldı aklıma o geliyo çnkü kasık ağrm var bnm

Kızlar geçen hafta c tesi kanda hcg 3.07 bgn gttm baktrsm çnkü ağrılarm vardı 4.8 çktı ne yapmalym doktramı gtsem patçamı kaldı aklıma o geliyo çnkü kasık ağrm var bnm
5 aşağısı negatiftir laboratuvardan kaynaklıdır bu değer ama için rahat etsin diye kontrole gidebilirsin

Cnm çok haklısın Rabbime emanetiz o koruyacsk yavrularımızı inş :)

Günaydın kızlar birsey soracağım yine
Benim gibi opu sonrasi her ihtimale karşı jel kullanip embriyolar dondurulunca bırakan oldumu ? Jeli biraktiktan ne kadar sure sonra adet oldunuz ?

Memorial den bilgi almak istiyorum hangi numarayı aramam gerekiyor arkadaşlar?

Günaydın kızlar birsey soracağım yine
Benim gibi opu sonrasi her ihtimale karşı jel kullanip embriyolar dondurulunca bırakan oldumu ? Jeli biraktiktan ne kadar sure sonra adet oldunuz ?

Bende kullanmıştım canım . Normal adet günümden 3 4 gün sonra olmustum . Göğüs hassasiyeti de olmuştu ilaçtan dolayı

Bende kullanmıştım canım . Normal adet günümden 3 4 gün sonra olmustum . Göğüs hassasiyeti de olmuştu ilaçtan dolayı
Teşekkür ederim canım benim göğüs hassasiyeti gecen hafta cok fazlaydi suan gecti şükür ben normal ne zaman olmam gerekiyordu onu hic hesaplamadim bile bir suru hormon alinca orayla uyumlu olmaz diye inşallah cok gecikmez

Defrent bugün hastaneye gitsem keseyi görebilir miyim haftaya kadar bekleyemicem sanırım

Test tarihinden 2 hafta geçtim ı geçtiyse görünür daha erken görünür mü bilmiyorum. Alttan görülebilir ama bi sorun yoksa bekle biraz daha derim .
Ben test tarihinden 17 gün sonra gitmişim üstten göründü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…