Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Testten sonra bugün 12.gün canım herşey yolunda mı diye çok merak ediyorum

Kızlar geçen hafta c tesi kanda hcg 3.07 bgn gttm baktrsm çnkü ağrılarm vardı 4.8 çktı ne yapmalym doktramı gtsem patçamı kaldı aklıma o geliyo çnkü kasık ağrm var bnm
Merhaba ben adet sonrasi baktirmistim 4 cikmisti sonra hic baktirmadim sifirlamasti.

Bazı arkadaşlar yazıyordu opu sonrası geç olduklarını bazılarının 5 8 gün yazdıklarını hatırlıyorum . İnşallah sende sıkıntı olmaz .

Birde döngü tarihlerini aklımda tutamazdım bende adet takvimi indirdim telefona öyle rahat etmiştim orada karıştırmak imkansız oluyor size de faydalı olacağını düşünüyorum

Alttan muayene olmak istemiyorum aslında en iyisi gideyim karından görünmezse artık bakarım duruma göre sağol canım

Dediğin gibi yap canım o zaman inşallah görünür :) bize de haber ver . Bende akşama kalp atışı için gideceğim inşallah sorun yoktur ikimizde de .

Insallah canım gecikmez çok. Benimde var takvimim ama oradaki benim kendi donugume gore ayarli aslinda opu gunune gore hesaplamaliyim demek istedim oda jel kullaninca kayar sonucta progesteron kullaniyoruz onu kullaninca zaten tarih ileri atar dusunmeyeyim en iyisi :)

1 hafta sonra adet oldum.
Darısı başıma o zaman canim sagolasin :)

Cnm garantici olmakta fayda var dye dinyorm tek tüpüm var kaybetmekten korkyrm dış gebelk olr dye belirtilerm devam ederse bir hafta snra tekrar test ypçam saolasn cvbn için

Canım bence de gitmelisin hassas şeyler bunlar önlem almakta fayda var . Bir şey yoksa da için rahat etsin .

Arkadaşlar dış gebelikte ya da kimyasalda değerler ikiye katlanır mı bir iki gündür hastaneye git belki dış gebelik belki kimyasal niye bekliyosun diye kafamı karıştırdı arkadaşım dile getirmek istemedim kötüyü çağırmamak için size bi sorayım dedim hastaneye gitmeden

Sadexe 3.düşükte mi kan sulandırıcı kullandınız
Yok arkadasım hem 2.de hem 3.de ama hepsinde bana cift embriyo transfer etmistiler. Baska merkezde. Memorialde tek olacak sanırım. Simdi doktor hangisini secsem bilemedim lütfen yol gösterin. Bu transferimde de hemsire veya doktor hatası yasamak istemiyorum

Hemşire için tavsiyem yok hepsi birbirinden tuhaf ama doktor olarak yücel bey çok iyi

Sağlıklı gebelik 48 saatte 1 iki katı artar kimyasalda zaten hiç artış olmuyor olsada da bi yerden sonra düşüyor değer dış gebelikte bi artıyor bi düşüyor saçma sapan değerler çıkıyor
Gebe

Canım dış gebelik kesenin rahim dışında bir yerde tutunmssı demek değil mi? Yanlış biliyor olabilirim. Şimdi mantıken eğer kesenin farklı bir yerde tutunmssı demekse yine kese oluşum tarihinde belli olur ancak. Kimyasal içinde çok bilgim yok ancak değerler düzenli srtmıyor sapmalar oluyor ve düşüyor. Bence senin değerlerine göre ikiside söz konusu değil. Lütfen böyle şeyler getirme aklına tadını çıkar annesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…