- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Testten sonra bugün 12.gün canım herşey yolunda mı diye çok merak ediyorumTest tarihinden 2 hafta geçtim ı geçtiyse görünür daha erken görünür mü bilmiyorum. Alttan görülebilir ama bi sorun yoksa bekle biraz daha derim .
Ben test tarihinden 17 gün sonra gitmişim üstten göründü .
Merhaba ben adet sonrasi baktirmistim 4 cikmisti sonra hic baktirmadim sifirlamasti.Kızlar geçen hafta c tesi kanda hcg 3.07 bgn gttm baktrsm çnkü ağrılarm vardı 4.8 çktı ne yapmalym doktramı gtsem patçamı kaldı aklıma o geliyo çnkü kasık ağrm var bnm
Teşekkür ederim canım benim göğüs hassasiyeti gecen hafta cok fazlaydi suan gecti şükür ben normal ne zaman olmam gerekiyordu onu hic hesaplamadim bile bir suru hormon alinca orayla uyumlu olmaz diye inşallah cok gecikmez
1 hafta sonra adet oldum.Günaydın kızlar birsey soracağım yine
Benim gibi opu sonrasi her ihtimale karşı jel kullanip embriyolar dondurulunca bırakan oldumu ? Jeli biraktiktan ne kadar sure sonra adet oldunuz ?
Testten sonra bugün 12.gün canım herşey yolunda mı diye çok merak ediyorum
Alttan muayene olmak istemiyorum aslında en iyisi gideyim karından görünmezse artık bakarım duruma göre sağol canımEvet çok iyi anlıyorum alttan muayene olacaksan olabilir . İçin rahat edecekse git o zaman canım
Alttan muayene olmak istemiyorum aslında en iyisi gideyim karından görünmezse artık bakarım duruma göre sağol canım
İnşallah canımDediğin gibi yap canım o zaman inşallah görünür :) bize de haber ver . Bende akşama kalp atışı için gideceğim inşallah sorun yoktur ikimizde de .
Canım ben senin goruneceginu dusunuyorum cunku senin test degerin yuksekti beta 5000 ni gecince kese gorunur. Seninki hanii olmustur insallah sıkıntısız görünür kesen canim minik mucizeni görTestten sonra bugün 12.gün canım herşey yolunda mı diye çok merak ediyorum
Insallah canım gecikmez çok. Benimde var takvimim ama oradaki benim kendi donugume gore ayarli aslinda opu gunune gore hesaplamaliyim demek istedim oda jel kullaninca kayar sonucta progesteron kullaniyoruz onu kullaninca zaten tarih ileri atar dusunmeyeyim en iyisi :)Bazı arkadaşlar yazıyordu opu sonrası geç olduklarını bazılarının 5 8 gün yazdıklarını hatırlıyorum . İnşallah sende sıkıntı olmaz .
Birde döngü tarihlerini aklımda tutamazdım bende adet takvimi indirdim telefona öyle rahat etmiştim orada karıştırmak imkansız oluyor size de faydalı olacağını düşünüyorum
Darısı başıma o zaman canim sagolasin :)1 hafta sonra adet oldum.
Cnm garantici olmakta fayda var dye dinyorm tek tüpüm var kaybetmekten korkyrm dış gebelk olr dye belirtilerm devam ederse bir hafta snra tekrar test ypçam saolasn cvbn içinAma icinde tereddut varsa baktir
Bir de kaç gün snra adet olmuştn cnmMerhaba ben adet sonrasi baktirmistim 4 cikmisti sonra hic baktirmadim sifirlamasti.
Cnm garantici olmakta fayda var dye dinyorm tek tüpüm var kaybetmekten korkyrm dış gebelk olr dye belirtilerm devam ederse bir hafta snra tekrar test ypçam saolasn cvbn için
Yok arkadasım hem 2.de hem 3.de ama hepsinde bana cift embriyo transfer etmistiler. Baska merkezde. Memorialde tek olacak sanırım. Simdi doktor hangisini secsem bilemedim lütfen yol gösterin. Bu transferimde de hemsire veya doktor hatası yasamak istemiyorumSadexe 3.düşükte mi kan sulandırıcı kullandınız
Yok arkadasım hem 2.de hem 3.de ama hepsinde bana cift embriyo transfer etmistiler. Baska merkezde. Memorialde tek olacak sanırım. Simdi doktor hangisini secsem bilemedim lütfen yol gösterin. Bu transferimde de hemsire veya doktor hatası yasamak istemiyorum
GebeArkadaşlar dış gebelikte ya da kimyasalda değerler ikiye katlanır mı bir iki gündür hastaneye git belki dış gebelik belki kimyasal niye bekliyosun diye kafamı karıştırdı arkadaşım dile getirmek istemedim kötüyü çağırmamak için size bi sorayım dedim hastaneye gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?