- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Kızlar opudan sonraki ilk adetinizden sonra kasılmalarınız oldu mu. Adetim yeni bitti ve karın ağrım var sanki ilaç kullanıyorum. Anlamadım kasık batması olup duruyor yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?1 hafta sonra adet oldum.
Benimde opu sonrasi ilk adetimde çok agrim oldu. Ben kulladigimiz jelin yaptigini düşünüyorumKızlar opudan sonraki ilk adetinizden sonra kasılmalarınız oldu mu. Adetim yeni bitti ve karın ağrım var sanki ilaç kullanıyorum. Anlamadım kasık batması olup duruyor yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?
Merhaba benim kimyasal olmustu transfer baslangic olarak saydim 48 gun sonra. Ama benim tutmuştu azar azar artiyordu ama kanamam hic kesilmedi son degerim transferden sonra 17 gun 594 cikmisti. 2 gun sonra 250 falandi ogun zaten yogun gecti sonra kanamam azaldi yakladik 1 ay sonra adet olmustum.Bir de kaç gün snra adet olmuştn cnm
Kızlaarr karından kese göründü 5+2 deymişiz çok şükür kalp atışı için haftaya gel dedi bu arada tekmiş :)
Amin ecmain canım sağol Allaha şükürler olsunCanım çok sevindim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah
Anladm cnm teşekkür ederm rabbim yaşatmasn bir dahaMerhaba benim kimyasal olmustu transfer baslangic olarak saydim 48 gun sonra. Ama benim tutmuştu azar azar artiyordu ama kanamam hic kesilmedi son degerim transferden sonra 17 gun 594 cikmisti. 2 gun sonra 250 falandi ogun zaten yogun gecti sonra kanamam azaldi yakladik 1 ay sonra adet olmustum.
cnm hepimize tek embriyo konuldu ikiz olma ihtimali o kadar az ki ... blast embriyolarda bölünmede çok nadir... Yine de Rabbim bilir tabikiBen hala ikiz hissediyorum gerçi doktor şimdilik tek dedi haftaya ya da 7.hafta da belli olurmuş çünkü ben belirtilerimi aşırı yaşıyorum .. tek olursa tabiki daha iyi olur ama Allah bilir yine de bakabileceğimi versin inşallah
Kese 1.33 cm normal mi 5+2 de tek olsa daha iyi zaten belirtilerim bana iki diyor en başından beri .. Allahım hayırlı sağlıklı versin tabi kicnm hepimize tek embriyo konuldu ikiz olma ihtimali o kadar az ki ... blast embriyolarda bölünmede çok nadir... Yine de Rabbim bilir tabiki
Benim bir arkadaşım 5. Gün 5aa embriyo transfer edildi ikiz oldu nasip kısmet Allah gönlüne göre versin inşallah:) sinkar dediği gibi nadir bir durum ama olabiliyorKese 1.33 cm normal mi 5+2 de tek olsa daha iyi zaten belirtilerim bana iki diyor en başından beri .. Allahım hayırlı sağlıklı versin tabi ki
sen gittinmi doktora cnm ? biraz sabırsız davranmışsınKese 1.33 cm normal mi 5+2 de tek olsa daha iyi zaten belirtilerim bana iki diyor en başından beri .. Allahım hayırlı sağlıklı versin tabi ki
Ben 2 olursa hem bakamazsam diye korkuyorum ama nedense de 2 gibi geliyor bana hep neyse 1 hafta sonra da onu öğrenirim inşallah :)Benim bir arkadaşım 5. Gün 5aa embriyo transfer edildi ikiz oldu nasip kısmet Allah gönlüne göre versin inşallah:) sinkar dediği gibi nadir bir durum ama olabiliyor
Kese 1.33 cm normal mi 5+2 de tek olsa daha iyi zaten belirtilerim bana iki diyor en başından beri .. Allahım hayırlı sağlıklı versin tabi ki
Bugün gittim doktora canım .. benim belirtilerim çok fazla sürekli halsizim uykuluyum göğüslerim aşırı hassas ve yemek yesemde açım hep :) yani kısaca herşey var ve hepsi aşırı dediğim gibi Allah bakıp taşıyabileceğimizi versin inşallahsen gittinmi doktora cnm ? biraz sabırsız davranmışsıngününe göre normal daha hamileliğin çok yeni sonuçta belirtin varmı? benım gögüs hassasiyeti dışında belirtim yok
yane olurda tabi çok nadir cnm.... hem ben olursa çift yumurta ikizleri olsun isterim tek yumurta ikizleri çok riskliBenim bir arkadaşım 5. Gün 5aa embriyo transfer edildi ikiz oldu nasip kısmet Allah gönlüne göre versin inşallah:) sinkar dediği gibi nadir bir durum ama olabiliyor
Pgt sonucunuz Nasıl çıktı acaba? Ben de ocak ayında aynı hastanede 5.embriyosu ama yavaş gelişen transfer ettirdim ama maalesef negatifMerhaba benimde 1 embriyom 6.gun 4ab dediler ve pgtye gitti simdi bunu okuyunca açıkçası biraz uzuldum ve umudum azaldi ama yapacak başka hicbirsey yoktu bende pgtye tamam dedim.. hayirlisi artik
Sevgili arkadaşım bu konuda ne kadar çok bilgin olduğunu emek verdiğini uğraştığını biliyorum. Eminim sen de şahit olmuşsundur 6.gün embriyoları ile hamile kalan bi çok kişiye. Ya da fazla umut verilmeyen kişilerin hamileliklerine.
Mesela bir arkadaşımızın geçtiğimiz aylarda 2 embriyosu gitti pgt ye biri 5 biri 6.gün. 6.gün sağlıklı geldi diğeri sağlıksız çıktı.
Yine başka bir arkadaşımızin dondurulmuş 6.gün 5ab embriyosuna Semra Hanım fazla umut vermediği halde o arkadaş şu anda hamile (Kediligelin)
Yani bu iş nasip işi. Onlar istatistiklere göre konuşuyor. Biz de o istatistiklerin birer parçasıyız. Bu işin kuralı yok istatistiği var. Nasip olunca oluyor. İnşallah bu defa yüzün güler ve bütün sıkıntılarını unutturacak mutluluklar yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?