Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim arkadaşlar ilk gebelik olunca gördüğüm duyduğum şeylere takılmaya başladım en iyisi hastaneyede gideyim durduk yere strese girmeyim :)

Kızlar opudan sonraki ilk adetinizden sonra kasılmalarınız oldu mu. Adetim yeni bitti ve karın ağrım var sanki ilaç kullanıyorum. Anlamadım kasık batması olup duruyor yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?
Benimde opu sonrasi ilk adetimde çok agrim oldu. Ben kulladigimiz jelin yaptigini düşünüyorum

Bir de kaç gün snra adet olmuştn cnm
Merhaba benim kimyasal olmustu transfer baslangic olarak saydim 48 gun sonra. Ama benim tutmuştu azar azar artiyordu ama kanamam hic kesilmedi son degerim transferden sonra 17 gun 594 cikmisti. 2 gun sonra 250 falandi ogun zaten yogun gecti sonra kanamam azaldi yakladik 1 ay sonra adet olmustum.

Anladm cnm teşekkür ederm rabbim yaşatmasn bir daha

Ben hala ikiz hissediyorum gerçi doktor şimdilik tek dedi haftaya ya da 7.hafta da belli olurmuş çünkü ben belirtilerimi aşırı yaşıyorum .. tek olursa tabiki daha iyi olur ama Allah bilir yine de bakabileceğimi versin inşallah

cnm hepimize tek embriyo konuldu ikiz olma ihtimali o kadar az ki ... blast embriyolarda bölünmede çok nadir... Yine de Rabbim bilir tabiki

cnm hepimize tek embriyo konuldu ikiz olma ihtimali o kadar az ki ... blast embriyolarda bölünmede çok nadir... Yine de Rabbim bilir tabiki
Kese 1.33 cm normal mi 5+2 de tek olsa daha iyi zaten belirtilerim bana iki diyor en başından beri .. Allahım hayırlı sağlıklı versin tabi ki

Kese 1.33 cm normal mi 5+2 de tek olsa daha iyi zaten belirtilerim bana iki diyor en başından beri .. Allahım hayırlı sağlıklı versin tabi ki
Benim bir arkadaşım 5. Gün 5aa embriyo transfer edildi ikiz oldu nasip kısmet Allah gönlüne göre versin inşallah:) sinkar dediği gibi nadir bir durum ama olabiliyor

sen gittinmi doktora cnm ? biraz sabırsız davranmışsın gününe göre normal daha hamileliğin çok yeni sonuçta belirtin varmı? benım gögüs hassasiyeti dışında belirtim yok

Benim bir arkadaşım 5. Gün 5aa embriyo transfer edildi ikiz oldu nasip kısmet Allah gönlüne göre versin inşallah:) sinkar dediği gibi nadir bir durum ama olabiliyor
Ben 2 olursa hem bakamazsam diye korkuyorum ama nedense de 2 gibi geliyor bana hep neyse 1 hafta sonra da onu öğrenirim inşallah :)

En heyecanlı anne seçtim seni :) daha simdi dr dan geldin kuzum herşey yolunda demedi mi ? daha niye düşünüp duruyorsun. telaş etmekten keyfini çıkaramıyorsun resmen bi bırak kendini bence yapabilirsin :) güveniyorum sana :)

sen gittinmi doktora cnm ? biraz sabırsız davranmışsın gününe göre normal daha hamileliğin çok yeni sonuçta belirtin varmı? benım gögüs hassasiyeti dışında belirtim yok
Bugün gittim doktora canım .. benim belirtilerim çok fazla sürekli halsizim uykuluyum göğüslerim aşırı hassas ve yemek yesemde açım hep :) yani kısaca herşey var ve hepsi aşırı dediğim gibi Allah bakıp taşıyabileceğimizi versin inşallah

yane olurda tabi çok nadir cnm.... hem ben olursa çift yumurta ikizleri olsun isterim tek yumurta ikizleri çok riskli

Merhaba benimde 1 embriyom 6.gun 4ab dediler ve pgtye gitti simdi bunu okuyunca açıkçası biraz uzuldum ve umudum azaldi ama yapacak başka hicbirsey yoktu bende pgtye tamam dedim.. hayirlisi artik
Pgt sonucunuz Nasıl çıktı acaba? Ben de ocak ayında aynı hastanede 5.embriyosu ama yavaş gelişen transfer ettirdim ama maalesef negatif

OcAk ayında benimde 5.gun ama marula ıle blastokist arası yavaş gelişen bir embriyo transferim oldu 10da 1 şans verdikleri halde transfer istedim am sonuç maalesef negatif oldu tamamen kader kısmet işi sizin embriyo 6.gün blastokiste ulaşicak gibi görünüyor demişlerdi ben bir umut allahtan diledim ve transfer istemiştim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…