- 7 Şubat 2018
- 60
- 9
- 6
- 43
Sizin sorun neydi meler yaptınız bu süreçte tavsiyeleriniz varım yumurta kalitesi ve sayısı için pekiMErhaba 5. Gün 3AA embriyosu ile kimyasal yaşayan. Ama 6. Gün 5Ab embriyosu ile 13 haftalık gebe biri olarak umudunu kaybetme demeye geldim. Biz elimizden geleni yapıcaz tıp dünyasının nimetlerinden faydalanıcaz ama teveklülü Allah’a bırakıcaz. Şimdiden strese sokmayın kendinizi hayırlı haberlerinizi alırız inşallah tez zamanda.
Mutlaka
Ama en zoru toplama mi mesela ?
Transfer de toplama gibi mi ?
Aklımda deli sorular
Süper cnm hadi hayırlı olsun darısı başımıza inşallahKızlaarr karından kese göründü 5+2 deymişiz çok şükür kalp atışı için haftaya gel dedi bu arada tekmiş :)
Süper cnm hadi hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Hemşire için tavsiyem yok hepsi birbirinden tuhaf ama doktor olarak yücel bey çok iyi
Sağol canım Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahSüper cnm hadi hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Malesef 2 sagliksiz 1 mozaik geldi.6.tedaviye nisan gibi baslamayi düşünüyorum ama yer konusunda kafam çok karisik. Nerde baslarim bilmiyorum.Pgt sonucunuz Nasıl çıktı acaba? Ben de ocak ayında aynı hastanede 5.embriyosu ama yavaş gelişen transfer ettirdim ama maalesef negatif
Balım sen 3 tane mi yollamıştın pgt ye ve hepsi blastosist miydiMalesef 2 sagliksiz 1 mozaik geldi.6.tedaviye nisan gibi baslamayi düşünüyorum ama yer konusunda kafam çok karisik. Nerde baslarim bilmiyorum.
Verdim kan cnm sonucu bekliyorum
Bende bekliyorum sonucunuVerdim kan cnm sonucu bekliyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun tekmiş yazmışsın kaçjncı gün embriyosuydu? Ve tek embriyomu transfer edilsi?Sağol canım Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun şimdiden canım ben 9.gün yapmıştım dosyanda yazıyor zaten kaçıncı gün test yapacağınKızlar transferden kaç gün sonra gebelik testi yaptınız? Benim Allah nasip ederse salı günü transferim var kaç gün sonra yapmalıyım?
Cnm ben 8. Gün akşamı kan verdim sende günü bekle yada 1 gün öncesinde test yaptır. Erken yapınca da değer yükseldi mi diye strese giriyor insanKızlar transferden kaç gün sonra gebelik testi yaptınız? Benim Allah nasip ederse salı günü transferim var kaç gün sonra yapmalıyım?
Teşekkür ederim canım 6AA transfer edilmişti ben belirtilerim erkenden fazlalaştığı için ikiz gibi hissettim hep o yüzden öyle dedim :)Canım hayırlı uğurlu olsun tekmiş yazmışsın kaçjncı gün embriyosuydu? Ve tek embriyomu transfer edilsi?
Aminnn canım inşaAllah seninde bebeğim hayırlı olsunHayırlı olsun şimdiden canım ben 9.gün yapmıştım dosyanda yazıyor zaten kaçıncı gün test yapacağın
Hmm anladım canım nette 12 gün sonra yazıyoda o yüzden soruyım dedim yani 9.günmü yapıyım test birde idrarda yaptınızmı hiç yoksa direk kanmı verdin?Cnm ben 8. Gün akşamı kan verdim sende günü bekle yada 1 gün öncesinde test yaptır. Erken yapınca da değer yükseldi mi diye strese giriyor insan
Hmm anladım canım nette 12 gün sonra yazıyoda o yüzden soruyım dedim yani 9.günmü yapıyım test birde idrarda yaptınızmı hiç yoksa direk kanmı verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?