Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sizin sorun neydi meler yaptınız bu süreçte tavsiyeleriniz varım yumurta kalitesi ve sayısı için peki

Saol canım tavsiyen icin
Ben de regl olmayı bekliyorum histeroskobi olucam.ama adacayı maydanoz denemedigim sey kalmadı. Opudan sonra 6 ocakta olmustum. Napsam acaba arasam mı tarlusal kullanayımmı diye yoksa pazartesiye kadar beklesemmi?

Hemşire için tavsiyem yok hepsi birbirinden tuhaf ama doktor olarak yücel bey çok iyi

Pgt sonucunuz Nasıl çıktı acaba? Ben de ocak ayında aynı hastanede 5.embriyosu ama yavaş gelişen transfer ettirdim ama maalesef negatif
Malesef 2 sagliksiz 1 mozaik geldi.6.tedaviye nisan gibi baslamayi düşünüyorum ama yer konusunda kafam çok karisik. Nerde baslarim bilmiyorum.

Kızlar transferden kaç gün sonra gebelik testi yaptınız? Benim Allah nasip ederse salı günü transferim var kaç gün sonra yapmalıyım?

Kızlar transferden kaç gün sonra gebelik testi yaptınız? Benim Allah nasip ederse salı günü transferim var kaç gün sonra yapmalıyım?
Cnm ben 8. Gün akşamı kan verdim sende günü bekle yada 1 gün öncesinde test yaptır. Erken yapınca da değer yükseldi mi diye strese giriyor insan

Cnm ben 8. Gün akşamı kan verdim sende günü bekle yada 1 gün öncesinde test yaptır. Erken yapınca da değer yükseldi mi diye strese giriyor insan
Hmm anladım canım nette 12 gün sonra yazıyoda o yüzden soruyım dedim yani 9.günmü yapıyım test birde idrarda yaptınızmı hiç yoksa direk kanmı verdin?

Hmm anladım canım nette 12 gün sonra yazıyoda o yüzden soruyım dedim yani 9.günmü yapıyım test birde idrarda yaptınızmı hiç yoksa direk kanmı verdin?

Hastaneden verilen kağıtta transferden 9 gün sonra kan testi yaptırın yazıyor . 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar yapılmasını istiyorlar . O yüzden kan testi için tam gününü beklemek daha mantıklı.
Tabi ki çok merak ve sabırsızlık oluyor . İdrar testi almıştım 2 adet . Birisini transferden 5 gün sonra diğerini 7. Gün yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…