- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
Evet canım dosyamda yazarda nette 12.gün falan diyolar o yüzden sordum sen direk kanmı verdin yoksa evde kendin yaptınmı? Ay çok heycanlı olur yaaa nasıl cesaret edicem bilmiyorum :))Hayırlı olsun şimdiden canım ben 9.gün yapmıştım dosyanda yazıyor zaten kaçıncı gün test yapacağın
Peki doğru çıkmışmıydı? Yani pozitifmiydi idrardaHastaneden verilen kağıtta transferden 9 gün sonra kan testi yaptırın yazıyor . 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar yapılmasını istiyorlar . O yüzden kan testi için tam gününü beklemek daha mantıklı.
Tabi ki çok merak ve sabırsızlık oluyor . İdrar testi almıştım 2 adet . Birisini transferden 5 gün sonra diğerini 7. Gün yapmıştım.
Ben erken gebelik testi almıştım canım 8.gün sabah yaptım pozitif çıktı silik olarak ertesi gün de kan vermiştimEvet canım dosyamda yazarda nette 12.gün falan diyolar o yüzden sordum sen direk kanmı verdin yoksa evde kendin yaptınmı? Ay çok heycanlı olur yaaa nasıl cesaret edicem bilmiyorum :))
Peki doğru çıkmışmıydı? Yani pozitifmiydi idrarda
6+6 da gördük dinletmedi doktor. Dinlemek için erken dedi.Kizlar aramizda bebesinin kalp atisini duyanlar hafta ve gununu yazabilir mi rica etsem? Belki bundan onceki bebeleriniz vs de varsa.
Cok tesekkurler
Kizlar aramizda bebesinin kalp atisini duyanlar hafta ve gununu yazabilir mi rica etsem? Belki bundan onceki bebeleriniz vs de varsa.
Cok tesekkurler
Ben jel kullanmadım opudan 14 gün sonra oldum.1 hafta sonra adet oldum.
Kese 1.33 cm normal mi 5+2 de tek olsa daha iyi zaten belirtilerim bana iki diyor en başından beri .. Allahım hayırlı sağlıklı versin tabi ki
Hayırlı olsun bebeğinVerdim kan cnm sonucu bekliyorum
Ben direk kan verdim. Bizim embriyolar 5. Gün olduğu için 9. Gün test yapıyorsunHmm anladım canım nette 12 gün sonra yazıyoda o yüzden soruyım dedim yani 9.günmü yapıyım test birde idrarda yaptınızmı hiç yoksa direk kanmı verdin?
Vallahi cnm boşuna ısrar etme hiç çift embriyo koymuyorlarSelam kızlar nolur bana yardım edin..
İlk negatifimi bugun aldım halil ibrahim tekin yaptı transferimi ama ben şimdi semra kahramanla devam etmek istiyorum çünkü çok pozitif alan arkadaş var ama tek tereddutum 27yasındayım çift embriyo yapmıyorlar..
Ya da eski doktorumda devam edip yumurta takibimi onlara yaptırmak istiyorum..
Sizce ne yapmalıyım?? Israrla hiç çift embriyo koymuyorlar mı??
Birde siz opudan önce yumurta geliştirmek için hangi iğneyi kaç doz veriyor??
Çok şükür canım :)Kızlar ilk değerim 219 şimdi 620 çıktı şükür Rabbime
Selam kızlar nolur bana yardım edin..
İlk negatifimi bugun aldım halil ibrahim tekin yaptı transferimi ama ben şimdi semra kahramanla devam etmek istiyorum çünkü çok pozitif alan arkadaş var ama tek tereddutum 27yasındayım çift embriyo yapmıyorlar..
Bence ikizde ısrar etme . Çok başarısız denemesi olana iki tane koyuyorlar.insan bi tanesini zor taşıyor ikiz çok zordur bence . Bakımı da çok zor onceden senin gibi düşünüyordum şimdi hamileliği yaşayınca zorluğu görünce iyi ki bi tane diyorsunSelam kızlar nolur bana yardım edin..
2 gün önce acil kanamam gelince dr a gittim
Dr karindan baktı kese gözüktü benim de 1.18 cm
Yerleşme kanaması olabilir dedi dr
2 gün hastanede yattim 2 iğne yaptılar 2 serum yedim düşük önleyici tedavi uygulandı
Şimdi evdeyim yatiyorum kanamam yok şükür ama peçeteye silince az az nokta nokta kahverengi geliyo
Kesenin dolu olup olmadığı haftaya belli olacak artik dr kesede sıkıntı yok dedi
Rabbim muhafaza etsin bebeklerimizi
Evet 2 tanesi 5 gun 1 tanesi 6. GunBalım sen 3 tane mi yollamıştın pgt ye ve hepsi blastosist miydi
Kızlar ilk değerim 219 şimdi 620 çıktı şükür Rabbime
Canım çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine . İnşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın . Kaç haftalıksin şuan . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?