Sağol allah razı olsun canım
İnsallah bir daha olmaz
Bugün 6+3 olduk
Dr 10 gün rapor verdi
Annemdeyim yatıyorum
İnşallah canım sağolaşınİnşallah olmaz canım . 10 gün de iyiymiş toparlanirsin inşallah bir an önce .
Evet 2 tanesi 5 gun 1 tanesi 6. Gun
Amin canım senin kaç haftalık şimdi2 gün önce acil kanamam gelince dr a gittim
Dr karindan baktı kese gözüktü benim de 1.18 cm
Yerleşme kanaması olabilir dedi dr
2 gün hastanede yattim 2 iğne yaptılar 2 serum yedim düşük önleyici tedavi uygulandı
Şimdi evdeyim yatiyorum kanamam yok şükür ama peçeteye silince az az nokta nokta kahverengi geliyo
Kesenin dolu olup olmadığı haftaya belli olacak artik dr kesede sıkıntı yok dedi
Rabbim muhafaza etsin bebeklerimizi
Maşallah canım tekrardan hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinKızlar ilk değerim 219 şimdi 620 çıktı şükür Rabbime
Dikkat et kendine canım Allah korusun sana bağışlasın yavrunu inşallahİnşallah canım sağolaşın
Öyle ağır bir işim yok masa başı işim
Ama benim ki 13 yıldan sonra gelecek olursa böyle yaramazlık yapiyo işte
İleride neler yapacak endiseleniyorum artik
Allah yardımcın olsun canım inşallah senin de güzel haberlerini duyacağız hep birlikte sevineceğiz .. dualarım seninle Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallahKızlar böyle güzel haberler varken tadını ı kaçırmak istemiyorum ama yarın kürtaj olacağım. Bekledik ama mecbur kaldık sonunda.
İnşallah sıkıntısuz geçer sonrasında rahimde bir problem oluşmaz. Korkuyorum biraz, duanızı eksik etmeyin..
Cnm ne demek burda iyi kötü Herseyimizi paylaşıyoruz dualarımız seninle. Nerde olucaksın?Kızlar böyle güzel haberler varken tadını ı kaçırmak istemiyorum ama yarın kürtaj olacağım. Bekledik ama mecbur kaldık sonunda.
İnşallah sıkıntısuz geçer sonrasında rahimde bir problem oluşmaz. Korkuyorum biraz, duanızı eksik etmeyin..
Kızlar böyle güzel haberler varken tadını ı kaçırmak istemiyorum ama yarın kürtaj olacağım. Bekledik ama mecbur kaldık sonunda.
Memorial, kadın doğumdan Altug Bey yapacakCnm ne demek burda iyi kötü Herseyimizi paylaşıyoruz dualarımız seninle. Nerde olucaksın?
Geçmiş olsun inşallah son üzüntünüz olur.
Yaşınız çok genç henuz hayirlisiyla olumlu sonuçlar alırsınız inşallah.
Semra hanım çift embrıyoyu kesinlikle onermiyor yaşınızda genç ısrar da etseniz koymazlar . Gerçi sebebini anlatınca hemen vazgeciyorsunuz zaten .
İğne olarak sadece gonal f kullanıyorlar benim bildiğim başka iğne adı geçmedi burda ki arkadaşlardan da duymadım . Ama dozu tabi ki kişiye özel . Bu sizin yaşınız, amh değeriniz ,rezerv durumunuz ve vücut kitle endeksinizle alakalı birşey .
Ben semra hanımdan ve labaratuvar dan çok memnun kaldım . En azından bir ön görüşme yapmanızı tavsiye ederim .
Peki sıkıntınız nedir ? Ne tanı koyuldu ?
Teşekkürler cevabınız için sebepsiz ne yazıkki hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor 2yıldır bende zaman kaybetmek istemedim açıkçası uzun yıllar beklemek istemedim böyle bir işi girdim hem yaşımda 30un altı daha kolay olur dedim..Bence ikizde ısrar etme . Çok başarısız denemesi olana iki tane koyuyorlar.insan bi tanesini zor taşıyor ikiz çok zordur bence . Bakımı da çok zor onceden senin gibi düşünüyordum şimdi hamileliği yaşayınca zorluğu görünce iyi ki bi tane diyorsun
Amin canım senin kaç haftalık şimdi
Dikkat et kendine canım Allah korusun sana bağışlasın yavrunu inşallah
MüjdeeeÇok zor değil ikiside rahat olun ve Allah’a havale edin benc e
Kızlar böyle güzel haberler varken tadını ı kaçırmak istemiyorum ama yarın kürtaj olacağım. Bekledik ama mecbur kaldık sonunda.
Tmm canım anladım ben her şekil 8 günü dolu dolu doldurıyım benimde 5.gün blastosist 5 AA bu zamana kadar güzel gitti inşaAllah sonuda hayırlı ve güzel olur bu arada değerin çok güzel çıkmış maşaAllahBen direk kan verdim. Bizim embriyolar 5. Gün olduğu için 9. Gün test yapıyorsun
İnşallah herşey eskisinden güzel olur. Bu yaşadığın sıkıntıların içinde mutlaka güzel bir şey vardır göremediğimiz. Dilerim o güzel şeylere tez zamanda kavuş.Kızlar böyle güzel haberler varken tadını ı kaçırmak istemiyorum ama yarın kürtaj olacağım. Bekledik ama mecbur kaldık sonunda.
Tmm canım sağolİlki cokkk çok silik ti 7. Gün yaptığım da silik ti ama çok değil. Şükür kanda da pozitif çıktı.
Ama şunu da soyleyeyim burada bir arkadaş var test yaptığı gün sabah idrar testinde negatif görmüş ama kanda pozitif di . Yani hiç belli olmuyor bazen .
Tmm cnm sağolBen erken gebelik testi almıştım canım 8.gün sabah yaptım pozitif çıktı silik olarak ertesi gün de kan vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?