Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah olmaz canım . 10 gün de iyiymiş toparlanirsin inşallah bir an önce .
İnşallah canım sağolaşın
Öyle ağır bir işim yok masa başı işim
Ama benim ki 13 yıldan sonra gelecek olursa böyle yaramazlık yapiyo işte
İleride neler yapacak endiseleniyorum artik

Evet 2 tanesi 5 gun 1 tanesi 6. Gun

Canım geçenler de bir arkadaş Mustafa aretin farklı bir yöntemle yumurta toplama yaptığını filan yazıyordu yumurta kalitesi bakımından sende okumussundur muhtemelen. Okaliptus du sanırım . Senin memorial da bir kaç kez tedavi olduğunu hatırlıyorum yanılmıyorsam .

Hastane düşünüyorum dediğin için sormak istedim belki sen de arastirmissindir . Zor kararlar bunlar gerçekten inşallah hakkınızda en hayırlı olan kararı alırsınız . Şifa Allahtan ..

Rabbim derdinize derman versin inşallah sağlıkla kolaylıkla hayırla ulaştırsın en güzel sonuca inşallah ...

Amin canım senin kaç haftalık şimdi

Allah yardımcın olsun canım inşallah senin de güzel haberlerini duyacağız hep birlikte sevineceğiz .. dualarım seninle Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah

Cnm ne demek burda iyi kötü Herseyimizi paylaşıyoruz dualarımız seninle. Nerde olucaksın?

Canım benim üzüntümüz de bir sevincimizde. İnşallah sorunsuz sıkıntısız hallolur . Dualarımız seninle . Seninde güzel haberlerini hepberaber paylaşacağız inşallah canım .

Teşekkürler cevabınız için sebepsiz ne yazıkki hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor 2yıldır bende zaman kaybetmek istemedim açıkçası uzun yıllar beklemek istemedim böyle bir işi girdim hem yaşımda 30un altı daha kolay olur dedim..
En iyisi ben yumurta takibimi yaptırayım kendi doktorumda tedavime devam edeyım..
Ben hep puregon kullandım belki semra hanımla tanışınca fikrim değişir ve ona devam ederim..

Estağfurullah canım ya
Biz burda hepimiz kader arkadasiyiz
Birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu
Birimizin acısı hepimizin acısı

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Rabbim en kisa zamanda acılarını dindirecek mucizeler nasip etsin inşallah

Ben direk kan verdim. Bizim embriyolar 5. Gün olduğu için 9. Gün test yapıyorsun
Tmm canım anladım ben her şekil 8 günü dolu dolu doldurıyım benimde 5.gün blastosist 5 AA bu zamana kadar güzel gitti inşaAllah sonuda hayırlı ve güzel olur bu arada değerin çok güzel çıkmış maşaAllah

İnşallah herşey eskisinden güzel olur. Bu yaşadığın sıkıntıların içinde mutlaka güzel bir şey vardır göremediğimiz. Dilerim o güzel şeylere tez zamanda kavuş.

Tmm canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…