Sağol cnm senden de güzel haberler alacağız inş :)Tmm canım anladım ben her şekil 8 günü dolu dolu doldurıyım benimde 5.gün blastosist 5 AA bu zamana kadar güzel gitti inşaAllah sonuda hayırlı ve güzel olur bu arada değerin çok güzel çıkmış maşaAllah
Malesef 2 sagliksiz 1 mozaik geldi.6.tedaviye nisan gibi baslamayi düşünüyorum ama yer konusunda kafam çok karisik. Nerde baslarim bilmiyorum.
Çooook sevindim canımmm,hayırlı uğurlu olsunRabbim sağlıkla almayı nasip etsinnn,sayende umudum arttı yaaa moralim düzeldiSağol cnm senden de güzel haberler alacağız inş :)
Bende bu akşam duydum :) 7. Haftam bitti bugün . Ama beni dr um geç çağırdı biraz .
Tşk ederim cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş :)Çooook sevindim canımmm,hayırlı uğurlu olsunRabbim sağlıkla almayı nasip etsinnn,sayende umudum arttı yaaa moralim düzeldi
Oh kuzum gozun aydin, bin sukur. Allah saglikla tamamina erdirsin
6+6 da gördük dinletmedi doktor. Dinlemek için erken dedi.
Çok sağol canım . Burada Sabırsızlıkla bekleyen herkesi Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla kavuştursun evladına inşallah ..
Defrent gözünaydın canım maşallah bunu da atlattın sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallaahhh
Çok fazla sanırım gebelik haberi alan var maşallah..bende semra hanıma devam kendimi emanet edecegım sizce ne zaman randevu alayım gaziantepten gidecegım
Semra hanım için en az bir ay önceden randevu almak gerekiyorÇok fazla sanırım gebelik haberi alan var maşallah..bende semra hanıma devam kendimi emanet edecegım sizce ne zaman randevu alayım gaziantepten gidecegım
Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda emeklerinizin karşılığını alirsiniz hayırlısı ile bu son olsunKızlar böyle güzel haberler varken tadını ı kaçırmak istemiyorum ama yarın kürtaj olacağım. Bekledik ama mecbur kaldık sonunda.
İnşallah sıkıntısuz geçer sonrasında rahimde bir problem oluşmaz. Korkuyorum biraz, duanızı eksik etmeyin..
Ben ilk muayene mi mart sonu olmuştum. Pazartesi aradım. Perşembeye Semra hanıma randevu verdiler. Biraz şans galiba. Üç gün içinde özelde tüm istedikleri tahlilleri yapıp gitmiştim.Tabi erken aramakta fayda var. Benim hikayem baya ilginç gelişti nasip çekti oraya. Pazartesi üç doktor için mail attım İzmir’de israel Eruh İstanbul’da halit fırat erden ve Semra kahraman. İlk kim dönerse orda başlamayacağım dedim. On dakika içinse Şişli memorial aradı. Nasip önemliSemra hanım için en az bir ay önceden randevu almak gerekiyor
Bence hiç bişey kullanma cnm doktoruna söyleSaol canım tavsiyen icin
Ben de regl olmayı bekliyorum histeroskobi olucam.ama adacayı maydanoz denemedigim sey kalmadı. Opudan sonra 6 ocakta olmustum. Napsam acaba arasam mı tarlusal kullanayımmı diye yoksa pazartesiye kadar beklesemmi?
Benim sorunum çikolata kistleri ve buna bağlı yapışıklıklardı. Çok birşey yapmadım arı sütü ve omepa q10 kullanmıştım takviye olarak. 8 yumurta toplanıp 8 i de döllenmişti. Arı sütünüm yumurta kalitesini arttırdığını söylüyorlar.Sizin sorun neydi meler yaptınız bu süreçte tavsiyeleriniz varım yumurta kalitesi ve sayısı için peki
GöZün aydın canım. Allah tamamına erdirir inşallah.Bende bu akşam duydum :) 7. Haftam bitti bugün . Ama beni dr um geç çağırdı biraz .
BEn 35 yaşındayım yasal sınıra göre 2 embriyo transfer edilebilir ama Yapmıyorlar. Zaten tek gebelik bile zor 2 yi düşünemiyorum. İkiz gebeliğin riskleri daha fazla. Ayrıca burda bir çoğumuz tek embriyo transferi ile pozitifi aldık. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Selam kızlar nolur bana yardım edin..
İlk negatifimi bugun aldım halil ibrahim tekin yaptı transferimi ama ben şimdi semra kahramanla devam etmek istiyorum çünkü çok pozitif alan arkadaş var ama tek tereddutum 27yasındayım çift embriyo yapmıyorlar..
Ya da eski doktorumda devam edip yumurta takibimi onlara yaptırmak istiyorum..
Sizce ne yapmalıyım?? Israrla hiç çift embriyo koymuyorlar mı??
Birde siz opudan önce yumurta geliştirmek için hangi iğneyi kaç doz veriyor??
Peki gördüğünde sadece kese mi gözüktü yoksa içindeki bebek de gözüktü müSaglikla kuzum insallah ben de 5+5 de gordum ama ses icin erken dedi. Allah saglikla nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?