Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağol cnm senden de güzel haberler alacağız inş :)

Malesef 2 sagliksiz 1 mozaik geldi.6.tedaviye nisan gibi baslamayi düşünüyorum ama yer konusunda kafam çok karisik. Nerde baslarim bilmiyorum.

Bende tam karar vermedim ama olumlu sonuç alan kendim hariç birçok kişi var tanıdığım memorialdan açıkçası o gün transfer olan arkadaşların da neredeyse tamamı hamile

Çok fazla sanırım gebelik haberi alan var maşallah..bende semra hanıma devam kendimi emanet edecegım sizce ne zaman randevu alayım gaziantepten gidecegım

Çok fazla sanırım gebelik haberi alan var maşallah..bende semra hanıma devam kendimi emanet edecegım sizce ne zaman randevu alayım gaziantepten gidecegım

Her halükarda adetin 2. Günü gitmek avantaj Muayene açısından . Dosyanızı da götürün muhakkak .

Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda emeklerinizin karşılığını alirsiniz hayırlısı ile bu son olsun

Semra hanım için en az bir ay önceden randevu almak gerekiyor
Ben ilk muayene mi mart sonu olmuştum. Pazartesi aradım. Perşembeye Semra hanıma randevu verdiler. Biraz şans galiba. Üç gün içinde özelde tüm istedikleri tahlilleri yapıp gitmiştim.Tabi erken aramakta fayda var. Benim hikayem baya ilginç gelişti nasip çekti oraya. Pazartesi üç doktor için mail attım İzmir’de israel Eruh İstanbul’da halit fırat erden ve Semra kahraman. İlk kim dönerse orda başlamayacağım dedim. On dakika içinse Şişli memorial aradı. Nasip önemli

Bence hiç bişey kullanma cnm doktoruna söyle

Sizin sorun neydi meler yaptınız bu süreçte tavsiyeleriniz varım yumurta kalitesi ve sayısı için peki
Benim sorunum çikolata kistleri ve buna bağlı yapışıklıklardı. Çok birşey yapmadım arı sütü ve omepa q10 kullanmıştım takviye olarak. 8 yumurta toplanıp 8 i de döllenmişti. Arı sütünüm yumurta kalitesini arttırdığını söylüyorlar.

BEn 35 yaşındayım yasal sınıra göre 2 embriyo transfer edilebilir ama Yapmıyorlar. Zaten tek gebelik bile zor 2 yi düşünemiyorum. İkiz gebeliğin riskleri daha fazla. Ayrıca burda bir çoğumuz tek embriyo transferi ile pozitifi aldık. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…