- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Allah yardımcın olsun. İnşallah bu konudaki son sınavındır. Dualarımız seninle. Rabbim tez zamanda kucağını doldurur inşallah.Kızlar böyle güzel haberler varken tadını ı kaçırmak istemiyorum ama yarın kürtaj olacağım. Bekledik ama mecbur kaldık sonunda.
İnşallah sıkıntısuz geçer sonrasında rahimde bir problem oluşmaz. Korkuyorum biraz, duanızı eksik etmeyin..
Dogru söylüyorsunuz inşallah hayırlısı olur bende inşallah yarın randevu alabilirimBEn 35 yaşındayım yasal sınıra göre 2 embriyo transfer edilebilir ama Yapmıyorlar. Zaten tek gebelik bile zor 2 yi düşünemiyorum. İkiz gebeliğin riskleri daha fazla. Ayrıca burda bir çoğumuz tek embriyo transferi ile pozitifi aldık. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok kan sulandırıcı olarak hibor iğne mi kullandın yoksa clexan mı kardeşim hibor kullanmıştı ve tedavi öncesi başlamıştı başka bi doktora sor istersenBende de pai heterozigot kuzum ama iğne aspirin kullandım ilk defa onda da gebe olduğumu öğrendiğim gün vajinal kanama oldu ve burnumdan ince ince kan indi sulu şekilde bunu duyunca yücel hoca hemen aspirini kesti
Belki benim tedavim yazın olduğu içindi çok yoğundu arada da yurt dışına çıkıyordu ben bi ay önce arayıp müsait olduğum tarihe almıştım randevuyu . Bu arada Halit aFırat erden vefat etmedi mi ?Ben ilk muayene mi mart sonu olmuştum. Pazartesi aradım. Perşembeye Semra hanıma randevu verdiler. Biraz şans galiba. Üç gün içinde özelde tüm istedikleri tahlilleri yapıp gitmiştim.Tabi erken aramakta fayda var. Benim hikayem baya ilginç gelişti nasip çekti oraya. Pazartesi üç doktor için mail attım İzmir’de israel Eruh İstanbul’da halit fırat erden ve Semra kahraman. İlk kim dönerse orda başlamayacağım dedim. On dakika içinse Şişli memorial aradı. Nasip önemli
Benim doktorum Gönül hanımdı memnunum tavsiye ederim transferimi de Gönül hanım yaptıSizce baska doktora randevu alsam olur mu nasıl olsa ekipçe çalışıyorlar??
Sonuc olarak gönül hanımda semra kahramanla çalışıyorBenim doktorum Gönül hanımdı memnunum tavsiye ederim transferimi de Gönül hanım yaptı
Evet canım ön görüşme yapacaksın sen dimiSonuc olarak gönül hanımda semra kahramanla çalışıyor
Cleksan kullandım cnm ama şimdi aspirin almayacağım ya hibor isticem zaten gebelik olursa ilaçlarım direk perinatolog tarafından değişecek 27 haftalık kaybından dolayıHayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok kan sulandırıcı olarak hibor iğne mi kullandın yoksa clexan mı kardeşim hibor kullanmıştı ve tedavi öncesi başlamıştı başka bi doktora sor istersen
Peki gördüğünde sadece kese mi gözüktü yoksa içindeki bebek de gözüktü mü
Benim sadece kese gözüktü karindan
haftaya belli olir dedi
Lekelenmen olunca doktora gitmedin mi?Kese, yolk bir de 5+5 le uyumlu fetus gorunumlu alan demis raporda. Olmasi gerektigi gibi su an dedi dr ama benim lekelenmem oldu iki gun o yuzden cok korkuyorum. Allahim insallah her sey yolundadir
Lekelenmen olunca doktora gitmedin mi?
Kesildiyse korkma cmm kanama alanı da yoksa yerleşme kanaamasıdır kızımda benimde olmuştuGittim kuzu zaten normalde ilk kontrolum 19 unda oldugu halde o gun lekelenme olunca alttan muayene etti. Kanama gozukmuyordu ama kalp atısına kadar beklemek dısında yapcak bişi yok dedi. Progestan iğne ye basladım.
19 subat a kadar beklemece artık. Leke kesildi iğneyle cok sukur ama insanın içi içini yiyor işte. Allahım izniyle her sey yolunda gitsin hepimiz için inşallah Rabbim buyuk.
kuzum memorialda yaptirman iyi olmus kurtajini cunku onlar sonrasinda olabilecek komplikasyonlara Karsi bilincli 've duyarlilar.Allahin izniyle bisecik olmaz.bekleyen saglikli embriyolarin var.kendini hazir hissettiginde kavusacaksin o kadar inaniyorumki.Bende uc kayip yasadim biliyorsun.heleki ilki 16 haftalikti.hemde yillar sonra hamile kalmistim.cokta zor bir hamilelikti ustelik.3ay evime donemedim.asiri kanamalar vs.kurtaj histereskoopi 2kayip derken bugunlere geldik.o bebek seninde etrafinda.evinizin kapisinda sadece kapiyi acip iceri girmesi kaldi.hemde cok sansli senin kadar ozel bir annesi var.guzel haberini alicaz butun kalbimle diliyorum ve hissediyorum.olacak olacak olacak hayirlisiyla en guzeliyle.Kızlar böyle güzel haberler varken tadını ı kaçırmak istemiyorum ama yarın kürtaj olacağım. Bekledik ama mecbur kaldık sonunda.
İnşallah sıkıntısuz geçer sonrasında rahimde bir problem oluşmaz. Korkuyorum biraz, duanızı eksik etmeyin..
İnşaAllah canımm dua et bu arada ilk tedavinmiydi?Sağol cnm senden de güzel haberler alacağız inş :)
Canım geçmiş olsunn peki kürtaj olmanın sebebi neydi?Kızlar böyle güzel haberler varken tadını ı kaçırmak istemiyorum ama yarın kürtaj olacağım. Bekledik ama mecbur kaldık sonunda.
Canım bu msjını atlamışım sanırım kusura bakma benim anlamadığım tek embriyo transfer edildiğinde de ikiz olma ihtimali nasıl oluyo? Bana semra hoca bakarsın tek koyarız ama o içerde ikiye bölünür ve ikiz olur gibi bişey söyledi kafam karıştı:) sonuçta tek yumurtayı tek spermle döllüyolar anlamadım?Teşekkür ederim canım 6AA transfer edilmişti ben belirtilerim erkenden fazlalaştığı için ikiz gibi hissettim hep o yüzden öyle dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?