Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah yardımcın olsun. İnşallah bu konudaki son sınavındır. Dualarımız seninle. Rabbim tez zamanda kucağını doldurur inşallah.

Dogru söylüyorsunuz inşallah hayırlısı olur bende inşallah yarın randevu alabilirim

Artış olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum herkesin tamamına etmesini diliyorum ve bize de dua edin lütfen darısı başımıza. B BiYesilBiKahve sevgili arkadaşım Allah kolaylık versin sana dilerim Allah evlatlarına giden yolları en kısa yoldan hayırlısıyla açsın sana hepimize. Kürtaj mevzusuna gelince ben de endişe ile yücel beye sorduğumda bana artık Yen'i yöntemler kullanıyoruz endişe etme demişti. Korkma merak etme iyi olacak inşaAllah. Rabbim en güzelini nasip etsin Balım. Sağlıkla hayırla ....

Bende de pai heterozigot kuzum ama iğne aspirin kullandım ilk defa onda da gebe olduğumu öğrendiğim gün vajinal kanama oldu ve burnumdan ince ince kan indi sulu şekilde bunu duyunca yücel hoca hemen aspirini kesti
Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok kan sulandırıcı olarak hibor iğne mi kullandın yoksa clexan mı kardeşim hibor kullanmıştı ve tedavi öncesi başlamıştı başka bi doktora sor istersen

Belki benim tedavim yazın olduğu içindi çok yoğundu arada da yurt dışına çıkıyordu ben bi ay önce arayıp müsait olduğum tarihe almıştım randevuyu . Bu arada Halit aFırat erden vefat etmedi mi ?

Cleksan kullandım cnm ama şimdi aspirin almayacağım ya hibor isticem zaten gebelik olursa ilaçlarım direk perinatolog tarafından değişecek 27 haftalık kaybından dolayı

Peki gördüğünde sadece kese mi gözüktü yoksa içindeki bebek de gözüktü mü
Benim sadece kese gözüktü karindan
haftaya belli olir dedi

Kese, yolk bir de 5+5 le uyumlu fetus gorunumlu alan demis raporda. Olmasi gerektigi gibi su an dedi dr ama benim lekelenmem oldu iki gun o yuzden cok korkuyorum. Allahim insallah her sey yolundadir

Lekelenmen olunca doktora gitmedin mi?

Gittim kuzu zaten normalde ilk kontrolum 19 unda oldugu halde o gun lekelenme olunca alttan muayene etti. Kanama gozukmuyordu ama kalp atısına kadar beklemek dısında yapcak bişi yok dedi. Progestan iğne ye basladım.

19 subat a kadar beklemece artık. Leke kesildi iğneyle cok sukur ama insanın içi içini yiyor işte. Allahım izniyle her sey yolunda gitsin hepimiz için inşallah Rabbim buyuk.

Kesildiyse korkma cmm kanama alanı da yoksa yerleşme kanaamasıdır kızımda benimde olmuştu

kuzum memorialda yaptirman iyi olmus kurtajini cunku onlar sonrasinda olabilecek komplikasyonlara Karsi bilincli 've duyarlilar.Allahin izniyle bisecik olmaz.bekleyen saglikli embriyolarin var.kendini hazir hissettiginde kavusacaksin o kadar inaniyorumki.Bende uc kayip yasadim biliyorsun.heleki ilki 16 haftalikti.hemde yillar sonra hamile kalmistim.cokta zor bir hamilelikti ustelik.3ay evime donemedim.asiri kanamalar vs.kurtaj histereskoopi 2kayip derken bugunlere geldik.o bebek seninde etrafinda.evinizin kapisinda sadece kapiyi acip iceri girmesi kaldi.hemde cok sansli senin kadar ozel bir annesi var.guzel haberini alicaz butun kalbimle diliyorum ve hissediyorum.olacak olacak olacak hayirlisiyla en guzeliyle.

Kızlar bide bişey daha sorucam tüp bebekten sonra hamile kalanlar yine memoriala devam eden varmı? Ben oraya devam etmek istiyorum fakat sistemleri nasıl bilmiyorum sonuçta tüp bebek bölümü ayrı jinekoloji ayrı gönül hanımdan çok memnunum eğer pozitif olursa onunla devam etme şansım varmı acaba bu konuda bilgisi olan?

Canım geçmiş olsunn peki kürtaj olmanın sebebi neydi?

Teşekkür ederim canım 6AA transfer edilmişti ben belirtilerim erkenden fazlalaştığı için ikiz gibi hissettim hep o yüzden öyle dedim :)
Canım bu msjını atlamışım sanırım kusura bakma benim anlamadığım tek embriyo transfer edildiğinde de ikiz olma ihtimali nasıl oluyo? Bana semra hoca bakarsın tek koyarız ama o içerde ikiye bölünür ve ikiz olur gibi bişey söyledi kafam karıştı:) sonuçta tek yumurtayı tek spermle döllüyolar anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…