Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gebelik takibi yapmıyolar

Belki benim tedavim yazın olduğu içindi çok yoğundu arada da yurt dışına çıkıyordu ben bi ay önce arayıp müsait olduğum tarihe almıştım randevuyu . Bu arada Halit aFırat erden vefat etmedi mi ?
Evet Halit Fırat Erden ben muayene olduğum ertesi gündü galiba vefat haberini okudum.

Bende de kist ve miyim var amh düşük ayrıca insallah tutar
Arı sütü polen bal aldım bende geçen ay ovulasyon gününe kadar kullanılıyor degıl mi

Evet canım bölünmeyle oluyormuş

Hayir cnm bu konuda netler.semra hoca kesinlikle hastanede dogum bolumu oldugu icin oraya yonledirlmesini istiyor gebe takiplerinin.

Bende de kist ve miyim var amh düşük ayrıca insallah tutar
Arı sütü polen bal aldım bende geçen ay ovulasyon gününe kadar kullanılıyor degıl mi
Ben tedaviden bir ay önce başlamıştm arı sütüne. Ama omepa q 10 u 3 ay falan kullandım. Çikolata kisti amh değerini düşük gösterebiliyor. Siz başladınız mı tedaviye yoksa yumurta takibi mi yaptırıyorsunuz?

Evet ön görüşme ama adetli gelmeyin dedi üstelim gaziantepden gidecem yardımcı olmadılar hiç
Ön görüşmeye ben de adetli gitmedim .. tekrar arayın uzaktan geleceğinizi belirtin doğru düzgün bilgi vermelerini de söyleyin hatta .. ben ilk gittiğimde sohbet gibi geçti sorular sordu eşimden ve benden testler istedi hepsini tamamlayıp gel dedi .. 3.gidişimde adetin 2.günü gittim muayene etti ve tedaviye başladık .. ön görüşmede de muayene olmuştum ücret almadılar ..

Tamam canım yarın bidaha arayayım

Kesildiyse korkma cmm kanama alanı da yoksa yerleşme kanaamasıdır kızımda benimde olmuştu

Ah kuzum inşallah. Bikaç defa tuvalet kagıdında gordum lekelenme gibi. Senin ne kadar sürmüştü Allahın izniylr haftafa ultrasonda hayırlı haberler alalım inşallah. Benimle birlikte küm varsa guzel haber bekleyen

Benimde öyle ve açık kahverengiydi usg de bişey yoktu ama doktor her ihtimale karşı progestorene başlamıştı sen yine de istirahat et cnm

Bende de oldu 3 gün sürdü kahverengi leke leke oldu ama hep kanama değildi . Dr normal yerlesme lekesi dedi . İlaç vermedi . Stres yapma dr a da gitmişsin zaten dinlen güzelce sadece . Allahın izniyle güzel haberler vereceksin inşallah. .

Seninle günümüz aynı
Dr bana karindan baktı alttan bakmadi kanamam olduğu için
Yerleşme kanaması olabilir dedi bana da
Sadece kese gözüktü nokta gibi bişey var dedi o bebek olabilir dedi
Her şey haftaya belli olacak artık
Bana da proluton depot verdi 3 günde 1

Bu dediklerini memorial mi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…