- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Gebelik takibi yapmıyolarKızlar bide bişey daha sorucam tüp bebekten sonra hamile kalanlar yine memoriala devam eden varmı? Ben oraya devam etmek istiyorum fakat sistemleri nasıl bilmiyorum sonuçta tüp bebek bölümü ayrı jinekoloji ayrı gönül hanımdan çok memnunum eğer pozitif olursa onunla devam etme şansım varmı acaba bu konuda bilgisi olan?
Evet Halit Fırat Erden ben muayene olduğum ertesi gündü galiba vefat haberini okudum.Belki benim tedavim yazın olduğu içindi çok yoğundu arada da yurt dışına çıkıyordu ben bi ay önce arayıp müsait olduğum tarihe almıştım randevuyu . Bu arada Halit aFırat erden vefat etmedi mi ?
Allah rahmet eylesin inşallah çok iyi bir ddoktormus çok kişiyi mutlu etmişEvet Halit Fırat Erden ben muayene olduğum ertesi gündü galiba vefat haberini okudum.
Bence mutlaka semra hanım görsün seni .onun yorumları düşünceleri daha farklı ama çok geç diyorsan sen bilirsinSizce baska doktora randevu alsam olur mu nasıl olsa ekipçe çalışıyorlar??
Benim sorunum çikolata kistleri ve buna bağlı yapışıklıklardı. Çok birşey yapmadım arı sütü ve omepa q10 kullanmıştım takviye olarak. 8 yumurta toplanıp 8 i de döllenmişti. Arı sütünüm yumurta kalitesini arttırdığını söylüyorlar.
Evet ben faceden takip ediyordum. Genç ve başarılı bir doktormuş. Allah rahmet eylesin.Allah rahmet eylesin inşallah çok iyi bir ddoktormus çok kişiyi mutlu etmiş
Evet canım bölünmeyle oluyormuşCanım bu msjını atlamışım sanırım kusura bakma benim anlamadığım tek embriyo transfer edildiğinde de ikiz olma ihtimali nasıl oluyo? Bana semra hoca bakarsın tek koyarız ama o içerde ikiye bölünür ve ikiz olur gibi bişey söyledi kafam karıştı:) sonuçta tek yumurtayı tek spermle döllüyolar anlamadım?
Canım ben ikinci tedavim ile hamile kaldımİnşaAllah canımm dua et bu arada ilk tedavinmiydi?
Hayir cnm bu konuda netler.semra hoca kesinlikle hastanede dogum bolumu oldugu icin oraya yonledirlmesini istiyor gebe takiplerinin.Kızlar bide bişey daha sorucam tüp bebekten sonra hamile kalanlar yine memoriala devam eden varmı? Ben oraya devam etmek istiyorum fakat sistemleri nasıl bilmiyorum sonuçta tüp bebek bölümü ayrı jinekoloji ayrı gönül hanımdan çok memnunum eğer pozitif olursa onunla devam etme şansım varmı acaba bu konuda bilgisi olan?
Ben tedaviden bir ay önce başlamıştm arı sütüne. Ama omepa q 10 u 3 ay falan kullandım. Çikolata kisti amh değerini düşük gösterebiliyor. Siz başladınız mı tedaviye yoksa yumurta takibi mi yaptırıyorsunuz?Bende de kist ve miyim var amh düşük ayrıca insallah tutar
Arı sütü polen bal aldım bende geçen ay ovulasyon gününe kadar kullanılıyor degıl mi
Evet ön görüşme ama adetli gelmeyin dedi üstelim gaziantepden gidecem yardımcı olmadılar hiçEvet canım ön görüşme yapacaksın sen dimi
Ön görüşmeye ben de adetli gitmedim .. tekrar arayın uzaktan geleceğinizi belirtin doğru düzgün bilgi vermelerini de söyleyin hatta .. ben ilk gittiğimde sohbet gibi geçti sorular sordu eşimden ve benden testler istedi hepsini tamamlayıp gel dedi .. 3.gidişimde adetin 2.günü gittim muayene etti ve tedaviye başladık .. ön görüşmede de muayene olmuştum ücret almadılar ..Evet ön görüşme ama adetli gelmeyin dedi üstelim gaziantepden gidecem yardımcı olmadılar hiç
Tamam canım yarın bidaha arayayımÖn görüşmeye ben de adetli gitmedim .. tekrar arayın uzaktan geleceğinizi belirtin doğru düzgün bilgi vermelerini de söyleyin hatta .. ben ilk gittiğimde sohbet gibi geçti sorular sordu eşimden ve benden testler istedi hepsini tamamlayıp gel dedi .. 3.gidişimde adetin 2.günü gittim muayene etti ve tedaviye başladık .. ön görüşmede de muayene olmuştum ücret almadılar ..
Rahim filminiz ve şimdiye kadar yaptırdığınız tahliller spermiogramlar varsa onlarıda götürünTamam canım yarın bidaha arayayım
Kesildiyse korkma cmm kanama alanı da yoksa yerleşme kanaamasıdır kızımda benimde olmuştu
4ay önceki tüm tahlillerim var hepsini götürecemRahim filminiz ve şimdiye kadar yaptırdığınız tahliller spermiogramlar varsa onlarıda götürün
Benimde öyle ve açık kahverengiydi usg de bişey yoktu ama doktor her ihtimale karşı progestorene başlamıştı sen yine de istirahat et cnmAh kuzum inşallah. Bikaç defa tuvalet kagıdında gordum lekelenme gibi. Senin ne kadar sürmüştü Allahın izniylr haftafa ultrasonda hayırlı haberler alalım inşallah. Benimle birlikte küm varsa guzel haber bekleyen
Ah kuzum inşallah. Bikaç defa tuvalet kagıdında gordum lekelenme gibi. Senin ne kadar sürmüştü Allahın izniylr haftafa ultrasonda hayırlı haberler alalım inşallah. Benimle birlikte küm varsa guzel haber bekleyen
Seninle günümüz aynıGittim kuzu zaten normalde ilk kontrolum 19 unda oldugu halde o gun lekelenme olunca alttan muayene etti. Kanama gozukmuyordu ama kalp atısına kadar beklemek dısında yapcak bişi yok dedi. Progestan iğne ye basladım.
19 subat a kadar beklemece artık. Leke kesildi iğneyle cok sukur ama insanın içi içini yiyor işte. Allahım izniyle her sey yolunda gitsin hepimiz için inşallah Rabbim buyuk.
Bu dediklerini memorial mi yaptıSeninle günümüz aynı
Dr bana karindan baktı alttan bakmadi kanamam olduğu için
Yerleşme kanaması olabilir dedi bana da
Sadece kese gözüktü nokta gibi bişey var dedi o bebek olabilir dedi
Her şey haftaya belli olacak artık
Bana da proluton depot verdi 3 günde 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?