Hayır ben denizlideyimBu dediklerini memorial mi yaptı
Sağol canımm belirtilerin neydi peki ne zaman başladı? Benimde naturel olucağı için ilaçlara bağlı bi belirti olacağını sanmıyorumEvet canım bölünmeyle oluyormuş
Benimde ilk tedavim hakkımızda hayırlısı olur inşaAllahCanım ben ikinci tedavim ile hamile kaldım
Anladım canım çok sağol peki bildiğin iyi bi doktor varmı benim tercihim bayan olduğu için figen hanımdı sanırım epeydir memorial’da ona gitmeyi düşünüyorum pozitif olursa tabiHayir cnm bu konuda netler.semra hoca kesinlikle hastanede dogum bolumu oldugu icin oraya yonledirlmesini istiyor gebe takiplerinin.
Memorial asla yapmıyo şaşırcaktimHayır ben denizlideyim
Nerde oturuyorsun canim?Anladım canım çok sağol peki bildiğin iyi bi doktor varmı benim tercihim bayan olduğu için figen hanımdı sanırım epeydir memorial’da ona gitmeyi düşünüyorum pozitif olursa tabi
Ben tedaviden bir ay önce başlamıştm arı sütüne. Ama omepa q 10 u 3 ay falan kullandım. Çikolata kisti amh değerini düşük gösterebiliyor. Siz başladınız mı tedaviye yoksa yumurta takibi mi yaptırıyorsunuz?
Seninle günümüz aynı
Dr bana karindan baktı alttan bakmadi kanamam olduğu için
Yerleşme kanaması olabilir dedi bana da
Sadece kese gözüktü nokta gibi bişey var dedi o bebek olabilir dedi
Her şey haftaya belli olacak artık
Bana da proluton depot verdi 3 günde 1
Bende de oldu 3 gün sürdü kahverengi leke leke oldu ama hep kanama değildi . Dr normal yerlesme lekesi dedi . İlaç vermedi . Stres yapma dr a da gitmişsin zaten dinlen güzelce sadece . Allahın izniyle güzel haberler vereceksin inşallah. .
Senin kanaman ne durumda arkadasim o da beni cok korkutuyor. Surekli tuvalette kontroldeyimallahim korusun bebelerimizi
Memorial asla yapmıyo şaşırcaktim
Benim kanama çarşamba günü öğlen başlamıştı o gün akşam bitti şükür çünkü müdahele edildi allah razı olsun burdaki doktorumdan çok ilgilendi
Şimdi ise peçeteye silince nokta şeklinde kahverengi geliyo içinde kalanlar galiba
Bende çok korkuyorum her wc ye gittiğimde acaba yine başladımi diyorum
Rabbim muhafaza etsin yavrularimizi
Zaten kanamam başlayınca memoriali aramadim hiç
Hastaneden çıkınca aradım
Burdaki dr şu şu ilaçları verdi kullanayimmi dedim
Kanaman olursa progesteron iğne kullan dedi biz proluton depot önermiyoruz dedi
Burdaki dr progesteron tablet verdi ona bile gerek yok dedi jel kullan dedi
Ama ben her ihtimale karşı ne varsa kullancam
Zaten zor buldum kaybetmek istemiyorum
Ay yine tepem attı banada pruloton öneremiyoruz demiişlerdi sanki pruloton da ne varsa ben gittim vuruldum 3 kere doktor beye de vuruluyorum haberiniz olsun demiştimZaten kanamam başlayınca memoriali aramadim hiç
Hastaneden çıkınca aradım
Burdaki dr şu şu ilaçları verdi kullanayimmi dedim
Kanaman olursa progesteron iğne kullan dedi biz proluton depot önermiyoruz dedi
Burdaki dr progesteron tablet verdi ona bile gerek yok dedi jel kullan dedi
Ama ben her ihtimale karşı ne varsa kullancam
Zaten zor buldum kaybetmek istemiyorum
Oda düşük önleyici zatenAy yine tepem attı banada pruloton öneremiyoruz demiişlerdi sanki pruloton da ne varsa ben gittim vuruldum 3 kere doktor beye de vuruluyorum haberiniz olsun demiştim
Düşük önleyici rahim kasılmalari önlüyorBen direkt memorial i aradim. Devam etmiyorsa sabahi bekleyelim gel kontrole dedi. Muayeneden sonra lekelenme devam etmeyene kadar igneye basladi. Başka bir sey yapmadim. Pruluton ne ise yariyormus.
Amin canim inşallahBenim de sali aksam, sonrasinda wc de tuvalet kagida geldi ara ara. Insallah guzel olsun hersey. Hepimiz için hep dualarim
Aynen öyleOda düşük önleyici zaten
Zararı yok daha faydası var
Prolutonun içeriğinde farkli bir türev progesteron var yani diger progesteron ignesinden farklı ayni islevi goruyorlar ama belki klinik olarak onun baska bir yan etkisi vardir diye onermiyorlardir. Ben ilk tüp bebegimde hem progestan tableti 2*2 vajinal kullaniyordum hemde prolutonu 5 guns bir yatırıyordum ama tup bebek doktorumun haricindeki takip doktorum gebelige gore progesteronum hep düşük diye strese sokuyordu beni bi gun tup bebek doktoruma sordum neden boyle diye cunku progesteronum 8-9 den yukari hic cikmamisti iceriginde porgesterondan daha farkli daha kuvvetli bir turev var kanda bundan dolayi düşük çıkar baktirmana gerek yok demisti.Ay yine tepem attı banada pruloton öneremiyoruz demiişlerdi sanki pruloton da ne varsa ben gittim vuruldum 3 kere doktor beye de vuruluyorum haberiniz olsun demiştim
İstanbul bayrampaşa canım sen?Nerde oturuyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?