Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayir cnm bu konuda netler.semra hoca kesinlikle hastanede dogum bolumu oldugu icin oraya yonledirlmesini istiyor gebe takiplerinin.
Anladım canım çok sağol peki bildiğin iyi bi doktor varmı benim tercihim bayan olduğu için figen hanımdı sanırım epeydir memorial’da ona gitmeyi düşünüyorum pozitif olursa tabi

Ben 2 defa tüp bebek denedim 2.si ocak ayında memorial da maalesef yumurta kalitesi kaynaklı dediler embriyo kalitesi düşük çıktı 5.gun marula aşamasında olan 2 embrıyo transfer edildi olmadı

Senin kanaman ne durumda arkadasim o da beni cok korkutuyor. Surekli tuvalette kontroldeyim allahim korusun bebelerimizi

Senin doktorun kimdi kuzu. Semra Hoca kotu bisey demedi ama kalbi duyana kadar bisey diyemeyiz dedi. Kanama gorunmedi o gun cok sukur

Senin kanaman ne durumda arkadasim o da beni cok korkutuyor. Surekli tuvalette kontroldeyim allahim korusun bebelerimizi

Benim kanama çarşamba günü öğlen başlamıştı o gün akşam bitti şükür çünkü müdahele edildi allah razı olsun burdaki doktorumdan çok ilgilendi
Şimdi ise peçeteye silince nokta şeklinde kahverengi geliyo içinde kalanlar galiba
Bende çok korkuyorum her wc ye gittiğimde acaba yine başladımi diyorum
Rabbim muhafaza etsin yavrularimizi

Memorial asla yapmıyo şaşırcaktim

Zaten kanamam başlayınca memoriali aramadim hiç
Hastaneden çıkınca aradım
Burdaki dr şu şu ilaçları verdi kullanayimmi dedim
Kanaman olursa progesteron iğne kullan dedi biz proluton depot önermiyoruz dedi
Burdaki dr progesteron tablet verdi ona bile gerek yok dedi jel kullan dedi
Ama ben her ihtimale karşı ne varsa kullancam
Zaten zor buldum kaybetmek istemiyorum

Benim de sali aksam, sonrasinda wc de tuvalet kagida geldi ara ara. Insallah guzel olsun hersey. Hepimiz için hep dualarim

Ben direkt memorial i aradim. Devam etmiyorsa sabahi bekleyelim gel kontrole dedi. Muayeneden sonra lekelenme devam etmeyene kadar igneye basladi. Başka bir sey yapmadim. Pruluton ne ise yariyormus.

Ay yine tepem attı banada pruloton öneremiyoruz demiişlerdi sanki pruloton da ne varsa ben gittim vuruldum 3 kere doktor beye de vuruluyorum haberiniz olsun demiştim

Ay yine tepem attı banada pruloton öneremiyoruz demiişlerdi sanki pruloton da ne varsa ben gittim vuruldum 3 kere doktor beye de vuruluyorum haberiniz olsun demiştim
Prolutonun içeriğinde farkli bir türev progesteron var yani diger progesteron ignesinden farklı ayni islevi goruyorlar ama belki klinik olarak onun baska bir yan etkisi vardir diye onermiyorlardir. Ben ilk tüp bebegimde hem progestan tableti 2*2 vajinal kullaniyordum hemde prolutonu 5 guns bir yatırıyordum ama tup bebek doktorumun haricindeki takip doktorum gebelige gore progesteronum hep düşük diye strese sokuyordu beni bi gun tup bebek doktoruma sordum neden boyle diye cunku progesteronum 8-9 den yukari hic cikmamisti iceriginde porgesterondan daha farkli daha kuvvetli bir turev var kanda bundan dolayi düşük çıkar baktirmana gerek yok demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…