- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Yani çok etkisi yokmuş mu cnmProlutonun içeriğinde farkli bir türev progesteron var yani diger progesteron ignesinden farklı ayni islevi goruyorlar ama belki klinik olarak onun baska bir yan etkisi vardir diye onermiyorlardir. Ben ilk tüp bebegimde hem progestan tableti 2*2 vajinal kullaniyordum hemde prolutonu 5 guns bir yatırıyordum ama tup bebek doktorumun haricindeki takip doktorum gebelige gore progesteronum hep düşük diye strese sokuyordu beni bi gun tup bebek doktoruma sordum neden boyle diye cunku progesteronum 8-9 den yukari hic cikmamisti iceriginde porgesterondan daha farkli daha kuvvetli bir turev var kanda bundan dolayi düşük çıkar baktirmana gerek yok demisti.
Kafanı karıştırmak istemem ama yinede Bilgin olsun kardeşimden bahsettim ya aynı sonucunuz pai1 o bugün kardiyolojiye gitti dr senin tek çaren hibor demiş clexan çok başka birşeymiş dikkat et sende bi kaç doktora git Rabbim inşâAllah hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bende kardeşimde çıkınca genetik test yaptırdım bende de mthfr çıktı kalp hastalıklarına yatkınmışım genetik olarak Rabbim korusun hepimiziCleksan kullandım cnm ama şimdi aspirin almayacağım ya hibor isticem zaten gebelik olursa ilaçlarım direk perinatolog tarafından değişecek 27 haftalık kaybından dolayı
Yok proluton cok etkiliymis canım ama hani hastane neden onermiyor onu cozmeye çalışıyorum farkli bir tureviymisya hani progesteronun acaba ondan mi diye düşünüyorum çünkü anladigim kadariyla diger progesteron ignesine hayir demiyorlarda bunu önermiyoruz demişler. Ama aciklama yapmamalarida ayri muamma. En neticede ben prolutonu kizimda 10. Haftayaa kadar 5. Gune bir hatta kanamam olmustu kanama sonrasi 4 gune bir olmuştum cok şükür sıkıntısız dunyaya geldi.Yani çok etkisi yokmuş mu cnm
Çarşamba randevum var bunu yüz yüze soracağım sana haber veririm :) kızınız da mi tüp bebekYok proluton cok etkiliymis canım ama hani hastane neden onermiyor onu cozmeye çalışıyorum farkli bir tureviymisya hani progesteronun acaba ondan mi diye düşünüyorum çünkü anladigim kadariyla diger progesteron ignesine hayir demiyorlarda bunu önermiyoruz demişler. Ama aciklama yapmamalarida ayri muamma. En neticede ben prolutonu kizimda 10. Haftayaa kadar 5. Gune bir hatta kanamam olmustu kanama sonrasi 4 gune bir olmuştum cok şükür sıkıntısız dunyaya geldi.
Sadece hibor mu demiş aspirim önermiş mi cnmKafanı karıştırmak istemem ama yinede Bilgin olsun kardeşimden bahsettim ya aynı sonucunuz pai1 o bugün kardiyolojiye gitti dr senin tek çaren hibor demiş clexan çok başka birşeymiş dikkat et sende bi kaç doktora git Rabbim inşâAllah hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bende kardeşimde çıkınca genetik test yaptırdım bende de mthfr çıktı kalp hastalıklarına yatkınmışım genetik olarak Rabbim korusun hepimizi
Canım içime kurt düştü şimdi memorialden randevu aldım hemotolojiye birde onun görüşüne bakacağim çünkü ben perinatologum ile semra hocanın arasında kaldım ikisi de aksini söylüyor birbirlerinin hematoloji ne derse onu yapcam yazılı kâğıtta alcam koycam önlerineKafanı karıştırmak istemem ama yinede Bilgin olsun kardeşimden bahsettim ya aynı sonucunuz pai1 o bugün kardiyolojiye gitti dr senin tek çaren hibor demiş clexan çok başka birşeymiş dikkat et sende bi kaç doktora git Rabbim inşâAllah hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bende kardeşimde çıkınca genetik test yaptırdım bende de mthfr çıktı kalp hastalıklarına yatkınmışım genetik olarak Rabbim korusun hepimizi
Evet oda tüp bebekÇarşamba randevum var bunu yüz yüze soracağım sana haber veririm :) kızınız da mi tüp bebek
İkinci için mi tedavidesiniz sizEvet oda tüp bebekhaberini bekliyorum
Onuda sorayım canımSadece hibor mu demiş aspirim önermiş mi cnm
Herkes bilmiyor bu sorunu kız kardeşim elinde bu test varken bi sürü dr sorun yok dedi bir doktor anlamış sadeceCanım içime kurt düştü şimdi memorialden randevu aldım hemotolojiye birde onun görüşüne bakacağim çünkü ben perinatologum ile semra hocanın arasında kaldım ikisi de aksini söylüyor birbirlerinin hematoloji ne derse onu yapcam yazılı kâğıtta alcam koycam önlerine
Ay 1.5senedir gittiğim doktorların haddi hesabı yok arkadaşım hepsinin muayeneleri 500 lira çarşambada memoriale gidicem hemotolojiye bu son olur umaru mHerkes bilmiyor bu sorunu kız kardeşim elinde bu test varken bi sürü dr sorun yok dedi bir doktor anlamış sadece
Evet nasip olursa inşallahİkinci için mi tedavidesiniz siz
Merhaba acaba normal doğum mu yaptınız sezeryan mi ?tüp bebek olunca hemen sezaryen diyorlar ?Evet nasip olursa inşallah
Sezaryan oldu maalesef doktorum cok panik biriydi zaten risk almak istemiyordu benim kızımda 32. Haftaya kadar bas asagida sonra ters dönüp öyle kalamaya karar verince mecburi sezaryan oldu ama ters olmasaydi kesin normal olurdu diyemem cunku doktorum bana bu cesareti hic vermedi bende birsey olacak diye cok korkuyordum hayırlısı nasilsa oyle olsun diye hep dua ettim nasip böyleymişMerhaba acaba normal doğum mu yaptınız sezeryan mi ?tüp bebek olunca hemen sezaryen diyorlar ?
Mide bulantısı icin yesil elma tavsiye edebilirim birde bir baharat diyorlardi ama suan aklimda yok adiMide bulantısı ve halsizlik için bir öneriniz var mı ?
Zencefil kaynatıp için diyor saraçoğluda bi zararı olur mu diye yapamadım su bile içemiyorum ben neden bu kadar erken başladı acabaMide bulantısı icin yesil elma tavsiye edebilirim birde bir baharat diyorlardi ama suan aklimda yok adi
Canim yuksek betahcg baslayan hamileliklerde oluyor.muhtemelen tiroidin suan hizli calisiyor.beta hcg baskiladigi icin yalanci bir yukseklik gibi dusun.oda mide bulantisi yapar.bende Boyle olmustu.tiroidine baktir .degerin dusuk cikabilir.dusuk deger hizli calistigini yuksek deger yavas calisitini gosterir tiroidin.bilgin olsun.tiroid cok cok onemlidir.tsh serbest t3 've t4 takip ettir.Zencefil kaynatıp için diyor saraçoğluda bi zararı olur mu diye yapamadım su bile içemiyorum ben neden bu kadar erken başladı acabateşekkürler bu arada yeşil elmayı deneyim
Bunlara zaten bakılmıştı tekrar mı bakılması gerekiyor .. yani şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum da olmamıştı hamilelikte olabilir miCanim yuksek betahcg baslayan hamileliklerde oluyor.muhtemelen tiroidin suan hizli calisiyor.beta hcg baskiladigi icin yalanci bir yukseklik gibi dusun.oda mide bulantisi yapar.bende Boyle olmustu.tiroidine baktir .degerin dusuk cikabilir.dusuk deger hizli calistigini yuksek deger yavas calisitini gosterir tiroidin.bilgin olsun.tiroid cok cok onemlidir.tsh serbest t3 've t4 takip ettir.
Bende yüksek degerinden dolayi diye yazacltim arkadaş yazmış zaten mide bulantisine neden olan sey betahcg 12. Haftadan sonra genelde gecmesinin nedeni de beta hcg 10. Haftaya kadar yukselir sonra pik bir miktar düşer sonrada gebelik sonuna kadar o değerlerde kalir bu yuzden vücut o sabitlenen degere alisir ve bulantilar kesilir daha hassas bunyelilerde daha uzun sürebilir mesela benim hic olmadiZencefil kaynatıp için diyor saraçoğluda bi zararı olur mu diye yapamadım su bile içemiyorum ben neden bu kadar erken başladı acabateşekkürler bu arada yeşil elmayı deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?