Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bunlara zaten bakılmıştı tekrar mı bakılması gerekiyor .. yani şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum da olmamıştı hamilelikte olabilir mi
Evet olabilir cok siklikla karsilasilan bir durum gebelik hipotroidi benim vardi ilac kullanmistim şimdi emre bey tekrar endokrine gitmemi istemisti tekrar basladim ilaci

Evet olabilir cok siklikla karsilasilan bir durum gebelik hipotroidi benim vardi ilac kullanmistim şimdi emre bey tekrar endokrine gitmemi istemisti tekrar basladim ilaci
Hizli calisanlara genelde ilac vermiyorlar.hamilelik hormonu yuksekligine bagli oldugu icin.zaten seninde dedigin gibi betahcg dusunce duzeliyor ama tirodlere her ay bakilmali.ilk trimesterda 2.5 alti 2. 've 3.trimesterda 3alti olmasi gerekiyor diye biliyorum.gercekten cok onemli bir hormon.

Sen kalp atsini nerde duyucaksin?ben ilk muayane ye memoriala gittim.emre bey diger kan sayimlari bazi bulasici hastaliklar vs ile birlikte tiroidleride istemsti.
Ben şuan annemde kalıyorum medigold diye bi hastane var evin yakınında ilk muayene için oraya gittim daha sonra kendi evimin yakınında medicalpark ile devam edeceğim inşallah ..

Benim doktorum da normal doğum olmasın diyor tüp olduğu için ama zorlamiyor da . Bazı kadınlar ilk tüp bebekten sonra korunmayinca ikinciye doğal yoldan hamile kalmışlar . Siz böyle bir şey denediniz mi hiç ? Sorununuz neydi acaba

Ben şuan annemde kalıyorum medigold diye bi hastane var evin yakınında ilk muayene için oraya gittim daha sonra kendi evimin yakınında medicalpark ile devam edeceğim inşallah ..
Yani sonucta onlarda istiycektir.bunlara gebeligin basinda 've belli araliklarla bakilmasi gerekiyor canim.sende yine hatirlat tabiki.bazi seyleri bizimde vurgulamamiz gerekiyor zaman zaman.

Evet böyle ilk dogumdan sonra dogal hamilr kalanlar var hatta benimde ilk tup bebek doneminden bir arkadasim dusuk amh 3-5 kez opu olup ikiz hamilr kaldi sonra sonra çocuklar simdi 2 yaşında 20 gun yrnuden dogum yaptı dogal oldu. Biz sadece 6 ay korunduk sonra hic korunmadik ama olmadi evlilik hayatim boyunca hic doğal hamilr kalmadim

Zencefil kaynatıp için diyor saraçoğluda bi zararı olur mu diye yapamadım su bile içemiyorum ben neden bu kadar erken başladı acaba teşekkürler bu arada yeşil elmayı deneyim
Zencefilin bir zararı Yok benim gittiğim doktorda önerdi zencefil çayı ama abartmadan dedi. Yumurta iyi pişmiş olacak peynir sert peynir olacak. Ciğer kesinlikle tüketilmeyecek.ilk kez duydum bunları uyguluyorum. Şükür bulantım yok. Sıkıntım halsizlik. Birde çok çabuk acıkmak. Her dakka ne yenir bilmiyorum. Yemek yemeyi sevmeyen birinin sınavı diyorum artık

Benim yumurtayı görünce midem bulanıyor galeta aldım onu yiyorum yatıyorum ama yatarken bile rahat değilim sebze yiyorum ev yapımı yoğurt yiyorum meyve tüketiyorum evet sürekli acıkıyorum ama şimdi mide bulantısından yiyemiyorum iyice halsizleştim

Allahım esirgesin bizle birlikte kim varsa

Haftaya Pazartesi kuzum, 19 unda.. Ama ara ara lekeler devam ediyor acık / koyu kahve tonlarında. O kadar korkuyorum ki Rabbim umutlarımızı kırmasın saglıkla gelsın hepimizin yavruları inşallah
İnşallah geçer canım ya
Bende sabah açık pembe görür gibi oldum
Korkuyorum bende
Proluton depot yaptırdım bugün
Artık peçetede renkli bir şey görmek istemiyorum psikolojimi bozdu bu renkler

Dr bana zencefilli kurabiye yiyebilirsin demisti.
Haftaya Pazartesi kuzum, 19 unda.. Ama ara ara lekeler devam ediyor acık / koyu kahve tonlarında. O kadar korkuyorum ki Rabbim umutlarımızı kırmasın saglıkla gelsın hepimizin yavruları inşallah
kipkirmizi degilse korkma canim.kahverengiler eski kandir.aktif kanama olmadigini gosterir.

İnşallah geçer canım ya
Bende sabah açık pembe görür gibi oldum
Korkuyorum bende
Proluton depot yaptırdım bugün
Artık peçetede renkli bir şey görmek istemiyorum psikolojimi bozdu bu renkler
Bazen kilcal damar catlamasindan kaynakli lekelenmeler olabilir.keseyi gormusmuydun?

Bazen kilcal damar catlamasindan kaynakli lekelenmeler olabilir.keseyi gormusmuydun?
Evet kese gözüktü karindan dr içindeki bebeği göremedi henüz küçük olduğu için 11 mm kese haftaya belli olur dedi
Korkuyorum bende ya haftaya gözükmezse ya boş gebelikse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…