- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
nezaman bakildi?Bunlara zaten bakılmıştı tekrar mı bakılması gerekiyor .. yani şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum da olmamıştı hamilelikte olabilir mi
Evet olabilir cok siklikla karsilasilan bir durum gebelik hipotroidi benim vardi ilac kullanmistim şimdi emre bey tekrar endokrine gitmemi istemisti tekrar basladim ilaciBunlara zaten bakılmıştı tekrar mı bakılması gerekiyor .. yani şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum da olmamıştı hamilelikte olabilir mi
Hizli calisanlara genelde ilac vermiyorlar.hamilelik hormonu yuksekligine bagli oldugu icin.zaten seninde dedigin gibi betahcg dusunce duzeliyor ama tirodlere her ay bakilmali.ilk trimesterda 2.5 alti 2. 've 3.trimesterda 3alti olmasi gerekiyor diye biliyorum.gercekten cok onemli bir hormon.Evet olabilir cok siklikla karsilasilan bir durum gebelik hipotroidi benim vardi ilac kullanmistim şimdi emre bey tekrar endokrine gitmemi istemisti tekrar basladim ilaci
Sen kalp atsini nerde duyucaksin?ben ilk muayane ye memoriala gittim.emre bey diger kan sayimlari bazi bulasici hastaliklar vs ile birlikte tiroidleride istemsti.Bunu doktor istiyor mu herkesten ben bi dahaki muayenede kendim söyleyim mi
Tüp bebek tedavisinde bunlarıda istemişti bendennezaman bakildi?
Ben şuan annemde kalıyorum medigold diye bi hastane var evin yakınında ilk muayene için oraya gittim daha sonra kendi evimin yakınında medicalpark ile devam edeceğim inşallah ..Sen kalp atsini nerde duyucaksin?ben ilk muayane ye memoriala gittim.emre bey diger kan sayimlari bazi bulasici hastaliklar vs ile birlikte tiroidleride istemsti.
Benim doktorum da normal doğum olmasın diyor tüp olduğu için ama zorlamiyor da . Bazı kadınlar ilk tüp bebekten sonra korunmayinca ikinciye doğal yoldan hamile kalmışlar . Siz böyle bir şey denediniz mi hiç ? Sorununuz neydi acabaSezaryan oldu maalesef doktorum cok panik biriydi zaten risk almak istemiyordu benim kızımda 32. Haftaya kadar bas asagida sonra ters dönüp öyle kalamaya karar verince mecburi sezaryan oldu ama ters olmasaydi kesin normal olurdu diyemem cunku doktorum bana bu cesareti hic vermedi bende birsey olacak diye cok korkuyordum hayırlısı nasilsa oyle olsun diye hep dua ettim nasip böyleymiş
Yani sonucta onlarda istiycektir.bunlara gebeligin basinda 've belli araliklarla bakilmasi gerekiyor canim.sende yine hatirlat tabiki.bazi seyleri bizimde vurgulamamiz gerekiyor zaman zaman.Ben şuan annemde kalıyorum medigold diye bi hastane var evin yakınında ilk muayene için oraya gittim daha sonra kendi evimin yakınında medicalpark ile devam edeceğim inşallah ..
Tamam canım teşekkür ederimYani sonucta onlarda istiycektir.bunlara gebeligin basinda 've belli araliklarla bakilmasi gerekiyor canim.sende yine hatirlat tabiki.bazi seyleri bizimde vurgulamamiz gerekiyor zaman zaman.
Evet böyle ilk dogumdan sonra dogal hamilr kalanlar var hatta benimde ilk tup bebek doneminden bir arkadasim dusuk amh 3-5 kez opu olup ikiz hamilr kaldi sonra sonra çocuklar simdi 2 yaşında 20 gun yrnuden dogum yaptı dogal oldu. Biz sadece 6 ay korunduk sonra hic korunmadik ama olmadi evlilik hayatim boyunca hic doğal hamilr kalmadimBenim doktorum da normal doğum olmasın diyor tüp olduğu için ama zorlamiyor da . Bazı kadınlar ilk tüp bebekten sonra korunmayinca ikinciye doğal yoldan hamile kalmışlar . Siz böyle bir şey denediniz mi hiç ? Sorununuz neydi acaba
Zencefilin bir zararı Yok benim gittiğim doktorda önerdi zencefil çayı ama abartmadan dedi. Yumurta iyi pişmiş olacak peynir sert peynir olacak. Ciğer kesinlikle tüketilmeyecek.ilk kez duydum bunları uyguluyorum. Şükür bulantım yok. Sıkıntım halsizlik. Birde çok çabuk acıkmak. Her dakka ne yenir bilmiyorum. Yemek yemeyi sevmeyen birinin sınavı diyorum artıkZencefil kaynatıp için diyor saraçoğluda bi zararı olur mu diye yapamadım su bile içemiyorum ben neden bu kadar erken başladı acabateşekkürler bu arada yeşil elmayı deneyim
Benim yumurtayı görünce midem bulanıyor galeta aldım onu yiyorum yatıyorum ama yatarken bile rahat değilim sebze yiyorum ev yapımı yoğurt yiyorum meyve tüketiyorum evet sürekli acıkıyorum ama şimdi mide bulantısından yiyemiyorum iyice halsizleştimZencefilin bir zararı Yok benim gittiğim doktorda önerdi zencefil çayı ama abartmadan dedi. Yumurta iyi pişmiş olacak peynir sert peynir olacak. Ciğer kesinlikle tüketilmeyecek.ilk kez duydum bunları uyguluyorum. Şükür bulantım yok. Sıkıntım halsizlik. Birde çok çabuk acıkmak. Her dakka ne yenir bilmiyorum. Yemek yemeyi sevmeyen birinin sınavı diyorum artık
Amin canim inşallah
Bir dahaki kontrol ne zaman
Benim perşembe
Benim kanama çarşamba günü öğlen başlamıştı o gün akşam bitti şükür çünkü müdahele edildi allah razı olsun burdaki doktorumdan çok ilgilendi
Şimdi ise peçeteye silince nokta şeklinde kahverengi geliyo içinde kalanlar galiba
Bende çok korkuyorum her wc ye gittiğimde acaba yine başladımi diyorum
Rabbim muhafaza etsin yavrularimizi
İnşallah geçer canım yaHaftaya Pazartesi kuzum, 19 unda.. Ama ara ara lekeler devam ediyor acık / koyu kahve tonlarında. O kadar korkuyorum ki Rabbim umutlarımızı kırmasın saglıkla gelsın hepimizin yavruları inşallah
Dr bana zencefilli kurabiye yiyebilirsin demisti.Benim yumurtayı görünce midem bulanıyor galeta aldım onu yiyorum yatıyorum ama yatarken bile rahat değilim sebze yiyorum ev yapımı yoğurt yiyorum meyve tüketiyorum evet sürekli acıkıyorum ama şimdi mide bulantısından yiyemiyorum iyice halsizleştim
kipkirmizi degilse korkma canim.kahverengiler eski kandir.aktif kanama olmadigini gosterir.Haftaya Pazartesi kuzum, 19 unda.. Ama ara ara lekeler devam ediyor acık / koyu kahve tonlarında. O kadar korkuyorum ki Rabbim umutlarımızı kırmasın saglıkla gelsın hepimizin yavruları inşallah
Bazen kilcal damar catlamasindan kaynakli lekelenmeler olabilir.keseyi gormusmuydun?İnşallah geçer canım ya
Bende sabah açık pembe görür gibi oldum
Korkuyorum bende
Proluton depot yaptırdım bugün
Artık peçetede renkli bir şey görmek istemiyorum psikolojimi bozdu bu renkler
Evet kese gözüktü karindan dr içindeki bebeği göremedi henüz küçük olduğu için 11 mm kese haftaya belli olur dediBazen kilcal damar catlamasindan kaynakli lekelenmeler olabilir.keseyi gormusmuydun?
İnşallah geçer canım ya
Bende sabah açık pembe görür gibi oldum
Korkuyorum bende
Proluton depot yaptırdım bugün
Artık peçetede renkli bir şey görmek istemiyorum psikolojimi bozdu bu renkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?