Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

halsizlik geçmiyor 11. haftanın içindeyim. 7. haftada başladı hslsizlik özellikle sabah uyanınca resmen inliyorum. kahvaltıdan sonra azalıyor. şükür bulantım yok ama et ve tatlıya tahammülüm yok. ve kokular öldürdcek. herşey kokarmıymış yahu. leblebide iyi gelirmiş bulantıya çubuk kıraker. kız kardeşim ilk çocuğunda doğuma gidene kadar bulantı kusma yaşadı. leblebi ve kraker hep yanında olurdu. inşallah senin o kadar sürmez üç aydan sonra biter bulantıların

Amin inşallah canım galeta aldım bende onu yiyorum bulandıkça .. aynen tatlıyı benimde göresim yok

Evet kese gözüktü karindan dr içindeki bebeği göremedi henüz küçük olduğu için 11 mm kese haftaya belli olur dedi
Korkuyorum bende ya haftaya gözükmezse ya boş gebelikse
Aklina kotuyu getirme.kesenin yaninda kanama alani gormemis muhtemelen kilcal damardir.kirmizi degilse sorun yok canim.

Kızlar merhaba, yakın zamanda opu oldum. Opu dan 5-6 gün sonra ilk adetimi de gördüm. Benim embriyolar şuan genetik tanı işleminde henüz sonuç belli değil. Bna ne zaman transfer olacağı konusunda kafam karıştı. Elime verilen kağıtta embriyolar genetik tanı için donduruldu ise opudan sonraki 2.adetin 2.günü randevu alarak merkeze gelebilirsiniz diyor. Emnriyolar dondurulacak ise 3. Adet ile dondurulmuş embriyo transferi için 3. Adetin 2. Günü ultrason ve ilaçlar hakkında bilgi alabilirsiniz diyor. Benden fazla yumurta toplandığı için dr donduralım dedi. Aynı zamanda genetiğede gitti. Ben şimdi 2. Mi 3. Mü adette gideceğim birde dr naturel olacağını söyledi ilaçlar falan diyor burda.

2.adetin 2.günü gittim ben transfer süreci başlamıştı ilaçlı olanlar için yazılı onlar bende ilaçsız transfer oldum

Opu sonrasi size egitim hemsiresi gelip anlatmadimi? Bana oraya gelen hemşire ikinci adetinizin ilk gunu arayip randevu alin dedi. Ama bana doktorum baska tedavi uygulayacakti bende doktorun yanina gitrim sordum ilk adetimle bir igne olacagim sonra 21 gun sonra gideceğim henuz adet olmadim bekliyorum. Bence ikinci adettir ben hiç 3. Adet duymamıştım benimde ill dondurulma islemini yapmak istemesinin sebebi fazla yumurta diye oldu ama opuda cok yumurta toplanmadı

Ben negatifimi bu ay aldım adet olmadım daha benım ikinci denemeye ne zaman baslıcaklar?
Adetler ztn düzensz ama bu bnm ikinci adetm cnm iki hafta önce yine adet oldm doktra gtmştm adet bu dedi smdi tekraar oluyorm bilmym banada belki diğer ay gel derler yarn aryp knşçam bakalm ikinci adet diyolar tekrar başlamak için

Hadi bakalm hayırlısı canım inşallah herşey güzel olur bizler için :)

Burdaki takvimde de 6 haftalık olmuşuz :)) meraktan bi denedim bu çocuk kaç haftalık ya 5 mi 6 mı :)))
Maşallah cnm googleye sor o bilir tüp bebek gebelik hesapla die yaz o sana der kaç haftalık olduğunu bu arada hayırlı olsun :) darısı tüm isteyenlere bizlere olsn inşallah

Ay 1.5senedir gittiğim doktorların haddi hesabı yok arkadaşım hepsinin muayeneleri 500 lira çarşambada memoriale gidicem hemotolojiye bu son olur umaru m
Canım benim Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın sordum kardeşim coraspine kese ve kalp atışından sonra başlamış hibora tedaviden iki ay önce ve Doğumdan 15 gün sonrasına kadar kullandı sezeryan oldu varis çorabı giydi bir müddet çok zor hergün iğne olmak ama hiç olmazsa tedavisi olan birşey bu sıkıntı ayrıca coraspini içtiği ilk gün kanaması oldu 2 gün hastanede yattı doktor coraspinle alakası yok dedi devam ettirdi coraspine Doğumdan 1 hafta önce bıraktı

Senın ilk denemen mi??
İlkti tüp bebekte cnm tuttu ama düşük yaptm geçen senede kendiliğnden oluşan bi gebelğm var o da dış gebelikti şimdi tüp bebekte ikinci tedavime başlycam inşallah sen neler yaşadn böyle yzıncada çok kısa geldi ama ne uzun geçmyo zaman sıkıntılı şeyler yaşarken

genetik sonuç çıkmadan başlayamazsın ya cankm ona göre adetini ayarlarlar 15-20 güne çıkıyormuş doktorunu ara sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…