- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Yaaa Benim kanamam olunca kestiler coraspini göbekten iğneye devam ettim evlat acısı daha kötü kızım sağlıkla kucağımda olsaydı ömür boyu göbekten iğne olsam gık demezdimCanım benim Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın sordum kardeşim coraspine kese ve kalp atışından sonra başlamış hibora tedaviden iki ay önce ve Doğumdan 15 gün sonrasına kadar kullandı sezeryan oldu varis çorabı giydi bir müddet çok zor hergün iğne olmak ama hiç olmazsa tedavisi olan birşey bu sıkıntı ayrıca coraspini içtiği ilk gün kanaması oldu 2 gün hastanede yattı doktor coraspinle alakası yok dedi devam ettirdi coraspine Doğumdan 1 hafta önce bıraktı
Çok fazla sanırım gebelik haberi alan var maşallah..bende semra hanıma devam kendimi emanet edecegım sizce ne zaman randevu alayım gaziantepten gidecegım
Benım ikinci denemem olacak hakkımıza hayırlısı 2yıldır evliyim sebepsiz hiçbir sorunumuz yokİlkti tüp bebekte cnm tuttu ama düşük yaptm geçen senede kendiliğnden oluşan bi gebelğm var o da dış gebelikti şimdi tüp bebekte ikinci tedavime başlycam inşallah sen neler yaşadn böyle yzıncada çok kısa geldi ama ne uzun geçmyo zaman sıkıntılı şeyler yaşarken
Hadi hayırlısı olsun inşallah ben de regli olmayı bekliyorum Semra hanım da 2. Tedavim olacak ilki kimyasal gebelik olduBen varım canım ilki baska doktorda negatif ikinci için semra hanımla devam edecegım negatifimi aldım ama henuz adet olmadım, ayın 26sında randevum var semra hanıma
Hayırlısı olsun CnmBen varm cnm smdi adetm başladı naturel olarak devam etçez ddi yrn arayp saalı gnüne randevu alcam
2. Gün gittim ben çok fazla yoğun değildi ve o gün başladık iğnelereKızlar adetin ilk günü fsh ve e2 baktır, gel dersek gelirsin demişti gönül hanım. Yoğun kanamanın başlamış olması gerekiyor mu tahlil için. Bir de iğnelere 3.gün mü başlanıyordu
Saol cnm hakkımıza hayırlısı iğneleri size onlarmı veriyor2. Gün gittim ben çok fazla yoğun değildi ve o gün başladık iğnelere
Hayır reçete Veriyorlar gidip eczaneden alıyorsun. Hastane de ama iğneyi nasıl kullanacağını gösteriyorlar bununla alakalı eğitim alıyorsun. İndirimli eczaneler varmış ama ben Antalya’dan aldığım için diğerlerini bilmiyorumSaol cnm hakkımıza hayırlısı iğneleri size onlarmı veriyor
Hadi hayırlısıKızlar aradım randevumu haftaya salı gününe verdiler çok şükür
Anladm cnm iyi yapmşsn uzatmamakla bn 4yıldır bi o dıktr bi aşılama bi şu bi bu derken çok yığrandm smdki aklm olsa drek memoriLe giderdm ama yaşycağmz varmiş hakkımzda hayırlısı olsn inşallahBenım ikinci denemem olacak hakkımıza hayırlısı 2yıldır evliyim sebepsiz hiçbir sorunumuz yok
Canım yaa çok zor ne kadarlıkken kaybettin ayrıca bu iğneyi dr sadece kolundan yap demişti kolları mahvolmuştu ve çok ağrılı bi iğneymiş kolunu kaldıramıyordu yalvardı doktoruna değişmedi iğne yerini sadece kol dedi her doktor başka bi şekilde davranıyorYaaa Benim kanamam olunca kestiler coraspini göbekten iğneye devam ettim evlat acısı daha kötü kızım sağlıkla kucağımda olsaydı ömür boyu göbekten iğne olsam gık demezdim
Nasip canım bu da imtihan ne yapalım.Rabbim kızına kardeş nasip etsin inşallah.Evet böyle ilk dogumdan sonra dogal hamilr kalanlar var hatta benimde ilk tup bebek doneminden bir arkadasim dusuk amh 3-5 kez opu olup ikiz hamilr kaldi sonra sonra çocuklar simdi 2 yaşında 20 gun yrnuden dogum yaptı dogal oldu. Biz sadece 6 ay korunduk sonra hic korunmadik ama olmadi evlilik hayatim boyunca hic doğal hamilr kalmadim
27 haftalıkCanım yaa çok zor ne kadarlıkken kaybettin ayrıca bu iğneyi dr sadece kolundan yap demişti kolları mahvolmuştu ve çok ağrılı bi iğneymiş kolunu kaldıramıyordu yalvardı doktoruna değişmedi iğne yerini sadece kol dedi her doktor başka bi şekilde davranıyor
Insallah canim sagolasin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip ederNasip canım bu da imtihan ne yapalım.Rabbim kızına kardeş nasip etsin inşallah.
Beklenen 2. adet tarihimde başlayacaksam eğer şehir dışında olacağım. Acaba geciktirici mi alsam diyeceğim hemşireye. Tam 2. Gün dönüyor olacağım. Opu sonrası daha erkene gelme faln olursa o zman ne yapacağım. İyi sevidim 3. Adeti bekleyecek olmama. Pgt kaç gün sonra çıkıyor acaba bugün 12. Gün oldu bekliyorum bilginiz var mı?2.adetin 2.günü gittim ben transfer süreci başlamıştı ilaçlı olanlar için yazılı onlar bende ilaçsız transfer oldum
Dr um mu cevap verir hemşire mi? Daha önce hiç direk doktoru aramadım arayayım o zaman. Pgt 12 gün oldu gideli ne kdar daha bekleyecğim acaba. Transfer yapılmadan daha gün sayıyor oldum. Hayırlısı olsun inş.genetik sonuç çıkmadan başlayamazsın ya cankm ona göre adetini ayarlarlar 15-20 güne çıkıyormuş doktorunu ara sor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?