Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bende ameliyat oldum ameliyat yapam doktor 1 ay sonra transfer olur dedi yücel bey açık ameliyat olursan 2-3 ay beklemen lazım diyor napsam bilemedim

Yaaa Benim kanamam olunca kestiler coraspini göbekten iğneye devam ettim evlat acısı daha kötü kızım sağlıkla kucağımda olsaydı ömür boyu göbekten iğne olsam gık demezdim

Çok fazla sanırım gebelik haberi alan var maşallah..bende semra hanıma devam kendimi emanet edecegım sizce ne zaman randevu alayım gaziantepten gidecegım

Ben de gaziantepten gideceğim. Tahlilleri mail atmıştım geçen ay. İlaç kullandım fsh için. Düşmüşse salı günü orda olmam lazım. Hayırlısı hakkımızda.

Kızlar adetin ilk günü fsh ve e2 baktır, gel dersek gelirsin demişti gönül hanım. Yoğun kanamanın başlamış olması gerekiyor mu tahlil için. Bir de iğnelere 3.gün mü başlanıyordu

Benım ikinci denemem olacak hakkımıza hayırlısı 2yıldır evliyim sebepsiz hiçbir sorunumuz yok

Ben varım canım ilki baska doktorda negatif ikinci için semra hanımla devam edecegım negatifimi aldım ama henuz adet olmadım, ayın 26sında randevum var semra hanıma
Hadi hayırlısı olsun inşallah ben de regli olmayı bekliyorum Semra hanım da 2. Tedavim olacak ilki kimyasal gebelik oldu

Saol cnm hakkımıza hayırlısı iğneleri size onlarmı veriyor
Hayır reçete Veriyorlar gidip eczaneden alıyorsun. Hastane de ama iğneyi nasıl kullanacağını gösteriyorlar bununla alakalı eğitim alıyorsun. İndirimli eczaneler varmış ama ben Antalya’dan aldığım için diğerlerini bilmiyorum

Benım ikinci denemem olacak hakkımıza hayırlısı 2yıldır evliyim sebepsiz hiçbir sorunumuz yok
Anladm cnm iyi yapmşsn uzatmamakla bn 4yıldır bi o dıktr bi aşılama bi şu bi bu derken çok yığrandm smdki aklm olsa drek memoriLe giderdm ama yaşycağmz varmiş hakkımzda hayırlısı olsn inşallah

Yaaa Benim kanamam olunca kestiler coraspini göbekten iğneye devam ettim evlat acısı daha kötü kızım sağlıkla kucağımda olsaydı ömür boyu göbekten iğne olsam gık demezdim
Canım yaa çok zor ne kadarlıkken kaybettin ayrıca bu iğneyi dr sadece kolundan yap demişti kolları mahvolmuştu ve çok ağrılı bi iğneymiş kolunu kaldıramıyordu yalvardı doktoruna değişmedi iğne yerini sadece kol dedi her doktor başka bi şekilde davranıyor

Nasip canım bu da imtihan ne yapalım.Rabbim kızına kardeş nasip etsin inşallah.

27 haftalık göbektende yapılabiliyor kol acıtıyor cnm maalesef

2.adetin 2.günü gittim ben transfer süreci başlamıştı ilaçlı olanlar için yazılı onlar bende ilaçsız transfer oldum
Beklenen 2. adet tarihimde başlayacaksam eğer şehir dışında olacağım. Acaba geciktirici mi alsam diyeceğim hemşireye. Tam 2. Gün dönüyor olacağım. Opu sonrası daha erkene gelme faln olursa o zman ne yapacağım. İyi sevidim 3. Adeti bekleyecek olmama. Pgt kaç gün sonra çıkıyor acaba bugün 12. Gün oldu bekliyorum bilginiz var mı?

genetik sonuç çıkmadan başlayamazsın ya cankm ona göre adetini ayarlarlar 15-20 güne çıkıyormuş doktorunu ara sor bence
Dr um mu cevap verir hemşire mi? Daha önce hiç direk doktoru aramadım arayayım o zaman. Pgt 12 gün oldu gideli ne kdar daha bekleyecğim acaba. Transfer yapılmadan daha gün sayıyor oldum. Hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…