Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de gaziantepten gideceğim. Tahlilleri mail atmıştım geçen ay. İlaç kullandım fsh için. Düşmüşse salı günü orda olmam lazım. Hayırlısı hakkımızda.
Aa süper hadi hayırlısı olsun hepimiz için ama çok fazla düşük ve kimyasal gebelik var nasıl olacak bilmiyorum neyse o pozitifi görelimde

G

Geciktirici alıp dengenizi bozmayın . Eğer o ay uygun değilseniz bir sonra ki ay başlarsınız. Sonuçta sizin hazır olmanız önemli . İlla o ay olmak zorunda degil .insan sabırsızlanıyor ama ilaç kullanmayın .

Benim pgt 20 21 günde geldi sonucu

Aa süper hadi hayırlısı olsun hepimiz için ama çok fazla düşük ve kimyasal gebelik var nasıl olacak bilmiyorum neyse o pozitifi görelimde

Ben de çok yaşadım dış gebelik, kimyasal, düşük. Olacak inşallah pozitif. Şimdi adetin 1.günündeyim fsh yine yüksek çıktı. Geçen ay 16,8 idi. Bugün 15,47 çıktı. C prognova kullanmıştım hem de. Şimdi haber bekliyorum memorialden. Gel derlerse (ki çok düşük ihtimal) akşam gitmem lazım

Annelik böyle birşey sanırım bitmek bilmeyen bir endişe dünyası. Hamile miyim, kesesi, kalbi, o testi bu testi, sukur saglıkla dogdu derken de bitmiyor ki. Sonrası hayat boyu endişe :) Allah anneliği yaşatsın, bizi yavrularımızla hiç bir evresinde sınamasın insallah

Aynen öyleeee inşallah allah o endişeyi yaşatır

İnşallah olacak o pozitif olana kadar denemek gerek allah büyük hep pozitif düşünmek lazım

genetikte normal gelirse 2. adetin 2. gunu gideceksin

15 is gunu dediler bana. hafta sonlarini saymadan hesapla. bence geciktirici alma dogal dengen duzelsin diye zatne 3 ay bekledin geciktiriciyle bozabilirsin cunku

benim amh yumurtamla uyumsuzlu amhima gore cok daha fazla yumurtam vardi istemedi.
1, 74 dusuk bir amh degil tup bebek yapmak icn gayet yeterli 0,2 ler bile tup bebekle cocuk sahibi oluyor
Çok da az değil aslında iyi bile . İnsanlar 0. 50 gibi rakamlarla uğraşıyor. O yüzden gayet güzel bir rakam içinizi karartmayın boşuna yasinizda gayet genç .
İçime su serptiniz çok teşekkürler iyiki bu site varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…