Bir önceki gün öğleden sonra aradılarKızlar benim çarşamba günü transferim var biz sizi arayacağız dediler ama hala aramadılar sizi kaç gün önce arayıp saat ve dr belirlediler
Teşekkür ederim canım daha erken ararlar diye düşünmüştüm.Bir önceki gün öğleden sonra aradılar
Anladm cnm iyi yapmşsn uzatmamakla bn 4yıldır bi o dıktr bi aşılama bi şu bi bu derken çok yığrandm smdki aklm olsa drek memoriLe giderdm ama yaşycağmz varmiş hakkımzda hayırlısı olsn inşallah
Saolun kızlar aynen bende beklemek istemıyorum bian önce olsun istiyorumHadi hayırlısı
Aa süper hadi hayırlısı olsun hepimiz için ama çok fazla düşük ve kimyasal gebelik var nasıl olacak bilmiyorum neyse o pozitifi görelimdeBen de gaziantepten gideceğim. Tahlilleri mail atmıştım geçen ay. İlaç kullandım fsh için. Düşmüşse salı günü orda olmam lazım. Hayırlısı hakkımızda.
GBeklenen 2. adet tarihimde başlayacaksam eğer şehir dışında olacağım. Acaba geciktirici mi alsam diyeceğim hemşireye. Tam 2. Gün dönüyor olacağım. Opu sonrası daha erkene gelme faln olursa o zman ne yapacağım. İyi sevidim 3. Adeti bekleyecek olmama. Pgt kaç gün sonra çıkıyor acaba bugün 12. Gün oldu bekliyorum bilginiz var mı?
Benim pgt 20 21 günde geldi sonucuBeklenen 2. adet tarihimde başlayacaksam eğer şehir dışında olacağım. Acaba geciktirici mi alsam diyeceğim hemşireye. Tam 2. Gün dönüyor olacağım. Opu sonrası daha erkene gelme faln olursa o zman ne yapacağım. İyi sevidim 3. Adeti bekleyecek olmama. Pgt kaç gün sonra çıkıyor acaba bugün 12. Gün oldu bekliyorum bilginiz var mı?
Aa süper hadi hayırlısı olsun hepimiz için ama çok fazla düşük ve kimyasal gebelik var nasıl olacak bilmiyorum neyse o pozitifi görelimde
Yarin arayip bilgi verirler. Simdiden hayirlisi olsunKızlar benim çarşamba günü transferim var biz sizi arayacağız dediler ama hala aramadılar sizi kaç gün önce arayıp saat ve dr belirlediler
Ben başka yerde yatırmıştım yeniden istenmedi eğer usg deki yumurta rezervinizle uyumlu degilse istenebiliyormusKızlar benım amh:1,74 yaşım 26 ama semra kahraman kendi merkezinde istiyormus testi belki daha yüksek çıkar
Aa süper hadi hayırlısı olsun hepimiz için ama çok fazla düşük ve kimyasal gebelik var nasıl olacak bilmiyorum neyse o pozitifi görelimde
Aynen öyleeee inşallah allah o endişeyi yaşatırAnnelik böyle birşey sanırım bitmek bilmeyen bir endişe dünyası. Hamile miyim, kesesi, kalbi, o testi bu testi, sukur saglıkla dogdu derken de bitmiyor ki. Sonrası hayat boyu endişe :) Allah anneliği yaşatsın, bizi yavrularımızla hiç bir evresinde sınamasın insallah
Ama sizcede az amh:1,74 bakıyorum çok azBen başka yerde yatırmıştım yeniden istenmedi eğer usg deki yumurta rezervinizle uyumlu degilse istenebiliyormus
İnşallah olacak o pozitif olana kadar denemek gerek allah büyük hep pozitif düşünmek lazımBen de çok yaşadım dış gebelik, kimyasal, düşük. Olacak inşallah pozitif. Şimdi adetin 1.günündeyim fsh yine yüksek çıktı. Geçen ay 16,8 idi. Bugün 15,47 çıktı. C prognova kullanmıştım hem de. Şimdi haber bekliyorum memorialden. Gel derlerse (ki çok düşük ihtimal) akşam gitmem lazım
Ama sizcede az amh:1,74 bakıyorum çok az
Kızlar merhaba, yakın zamanda opu oldum. Opu dan 5-6 gün sonra ilk adetimi de gördüm. Benim embriyolar şuan genetik tanı işleminde henüz sonuç belli değil. Bna ne zaman transfer olacağı konusunda kafam karıştı. Elime verilen kağıtta embriyolar genetik tanı için donduruldu ise opudan sonraki 2.adetin 2.günü randevu alarak merkeze gelebilirsiniz diyor. Emnriyolar dondurulacak ise 3. Adet ile dondurulmuş embriyo transferi için 3. Adetin 2. Günü ultrason ve ilaçlar hakkında bilgi alabilirsiniz diyor. Benden fazla yumurta toplandığı için dr donduralım dedi. Aynı zamanda genetiğede gitti. Ben şimdi 2. Mi 3. Mü adette gideceğimbirde dr naturel olacağını söyledi ilaçlar falan diyor burda.
Beklenen 2. adet tarihimde başlayacaksam eğer şehir dışında olacağım. Acaba geciktirici mi alsam diyeceğim hemşireye. Tam 2. Gün dönüyor olacağım. Opu sonrası daha erkene gelme faln olursa o zman ne yapacağım. İyi sevidim 3. Adeti bekleyecek olmama. Pgt kaç gün sonra çıkıyor acaba bugün 12. Gün oldu bekliyorum bilginiz var mı?
Kızlar benım amh:1,74 yaşım 26 ama semra kahraman kendi merkezinde istiyormus testi belki daha yüksek çıkar
Ama sizcede az amh:1,74 bakıyorum çok az
benim amh yumurtamla uyumsuzlu amhima gore cok daha fazla yumurtam vardi istemedi.
1, 74 dusuk bir amh degil tup bebek yapmak icn gayet yeterli 0,2 ler bile tup bebekle cocuk sahibi oluyor
İçime su serptiniz çok teşekkürler iyiki bu site varmışÇok da az değil aslında iyi bile . İnsanlar 0. 50 gibi rakamlarla uğraşıyor. O yüzden gayet güzel bir rakam içinizi karartmayın boşuna yasinizda gayet genç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?