Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ama sizcede az amh:1,74 bakıyorum çok az
Yok kesinlikle az degil hele cok az hic değil sizde sorun neydi bilmiyorum ama cikolata kistleri biraz bunun dengesini bozuyor benim 4 yil once 2.32 idi bu sefer 2.87 çıktı yasla dusmesini bekliyordum ama yaklasik 5 sene once cikolata kisti ameliyati oldum acaba ondan etkileri azaldigi icinmi düşmedi hatta yüksek cikti bilemedim

İyi bari süper çok mutlu oldum buna

Kızlar ben transferin 5.günü beta baktırdım 0.100 ve örnek aradım hiç yok hamile olanların muhakak çıkıyormus degeri 3-5-7 iyiki erkenden randevu aldım semra hanıma yarın test günüm biliyorum negatif ama insan ümit ediyor işte

Kacinci gun embriyosuydu ? 3. Günse 5. Gun birsey cikmayabilir 5. Gun embriyosu ise 3-5 cikabilir. Zira benim kızım 3. Gun embriyosuydu ben cok sabirsiz oldugum icin 7. Gun bakmistim 16 cikmisti yabi 6. Gunu baksam hic bisey cikmayabilirdi. Yarini beklemeyip bugun bakırın

Ama sizcede az amh:1,74 bakıyorum çok az
Bence gayet iyi bir değeriniz var. 1.5 ‘u sınır kabul ediyorlar sanırım. Benimde 1.41 di ama antral folikül sayıldığında rezervimin daha iyi durumda olduğunu amh ın yanıltıcı olabilieceğini söylemişti semra hanım özellikle benim gibi çikolata kisti olan hastalarda. Sizinki gayet iyi bi değer.

Kızlar benim çarşamba günü transferim var biz sizi arayacağız dediler ama hala aramadılar sizi kaç gün önce arayıp saat ve dr belirlediler
canım yaa transferden 1 gün önce yada aynı gün içeresinde arıyorlar... Her ihtimale karşı 15:30 orda olman gerekıyor.

5.gün embriyosu şimdi evdeyım hala gidip kan vermedim

Opuyla transfer arası iki adet bırakıyorlar demi

[/QUOTE]

Östrojen hormonu olarak aldığım bantı, bana omuzunuza yani kürek kemiği civarına hareketli bir yere yapıştırın dediler. 2 günde bir değiştirerek 3 adet bant kullandım.

[/QUOTE]
Zaguda bu arada ben pazar günü tekrar gittim. Yumurtaların büyüklüklerini görmek için östrojen sonrasında. 1 tane bildiğim 2 cm çapında çikolata kistim vardı zaten 1 tane de daha küçük bir kist gördü günseli hanıma muayene oldum bu defa. ama semra hanım ameliyatla ilgili bir şey söylemedi. aslında bende birazcık da rahim içi düzensizlikler varmış. ama ihmal edilebilir dedi. yarın tekrar gidiyorum. eksik testlerim vardı onları da yaptırdım. göbekten iğnelerimi yapıyorum 2 gündür 300 doz olarak. bugün de yapacağım toplam 3 günde 900 doz almış olarak yarın sabah muayeneye gidiyorum yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…