Yok kesinlikle az degil hele cok az hic değil sizde sorun neydi bilmiyorum ama cikolata kistleri biraz bunun dengesini bozuyor benim 4 yil once 2.32 idi bu sefer 2.87 çıktı yasla dusmesini bekliyordum ama yaklasik 5 sene once cikolata kisti ameliyati oldum acaba ondan etkileri azaldigi icinmi düşmedi hatta yüksek cikti bilemedimAma sizcede az amh:1,74 bakıyorum çok az
İyi bari süper çok mutlu oldum bunaYok kesinlikle az degil hele cok az hic değil sizde sorun neydi bilmiyorum ama cikolata kistleri biraz bunun dengesini bozuyor benim 4 yil once 2.32 idi bu sefer 2.87 çıktı yasla dusmesini bekliyordum ama yaklasik 5 sene once cikolata kisti ameliyati oldum acaba ondan etkileri azaldigi icinmi düşmedi hatta yüksek cikti bilemedim
Merhaba amh evet önemli ama senin yumurta sayin daha onemli fazla takilma hic yumurtalarina bakip sayildimi o onemli..Ama sizcede az amh:1,74 bakıyorum çok az
Orta seviyede dedi doktorum ama ben semra hanımla haftaya salı goruscem o yuzden o ne derse daha dogru çok güzel sonuclar varMerhaba amh evet önemli ama senin yumurta sayin daha onemli fazla takilma hic yumurtalarina bakip sayildimi o onemli..
Kacinci gun embriyosuydu ? 3. Günse 5. Gun birsey cikmayabilir 5. Gun embriyosu ise 3-5 cikabilir. Zira benim kızım 3. Gun embriyosuydu ben cok sabirsiz oldugum icin 7. Gun bakmistim 16 cikmisti yabi 6. Gunu baksam hic bisey cikmayabilirdi. Yarini beklemeyip bugun bakırınKızlar ben transferin 5.günü beta baktırdım 0.100 ve örnek aradım hiç yok hamile olanların muhakak çıkıyormus degeri 3-5-7 iyiki erkenden randevu aldım semra hanıma yarın test günüm biliyorum negatif ama insan ümit ediyor işte
Bence gayet iyi bir değeriniz var. 1.5 ‘u sınır kabul ediyorlar sanırım. Benimde 1.41 di ama antral folikül sayıldığında rezervimin daha iyi durumda olduğunu amh ın yanıltıcı olabilieceğini söylemişti semra hanım özellikle benim gibi çikolata kisti olan hastalarda. Sizinki gayet iyi bi değer.Ama sizcede az amh:1,74 bakıyorum çok az
canım yaa transferden 1 gün önce yada aynı gün içeresinde arıyorlar... Her ihtimale karşı 15:30 orda olman gerekıyor.Kızlar benim çarşamba günü transferim var biz sizi arayacağız dediler ama hala aramadılar sizi kaç gün önce arayıp saat ve dr belirlediler
5.gün embriyosu şimdi evdeyım hala gidip kan vermedimKacinci gun embriyosuydu ? 3. Günse 5. Gun birsey cikmayabilir 5. Gun embriyosu ise 3-5 cikabilir. Zira benim kızım 3. Gun embriyosuydu ben cok sabirsiz oldugum icin 7. Gun bakmistim 16 cikmisti yabi 6. Gunu baksam hic bisey cikmayabilirdi. Yarini beklemeyip bugun bakırın
Opuyla transfer arası iki adet bırakıyorlar demiBence gayet iyi bir değeriniz var. 1.5 ‘u sınır kabul ediyorlar sanırım. Benimde 1.41 di ama antral folikül sayıldığında rezervimin daha iyi durumda olduğunu amh ın yanıltıcı olabilieceğini söylemişti semra hanım özellikle benim gibi çikolata kisti olan hastalarda. Sizinki gayet iyi bi değer.
Hımm pek bilmiyorum bunu. Benim ilk teansferim taze olmultu. Sonra dondurulmuş oldum.Opuyla transfer arası iki adet bırakıyorlar demi
Ben 2.adetimde gittim transfer süreci başladıOpuyla transfer arası iki adet bırakıyorlar demi
Ben 2.adetimde gittim transfer süreci başladı
Hayırlısı olsun artık yeterki olsun bir ayın lafı olmaz allahımHımm pek bilmiyorum bunu. Benim ilk teansferim taze olmultu. Sonra dondurulmuş oldum.
Kimyasal gebelik olmus sanırım canım hakkında hayırlısıKızlar değerim 11.02
Bu bile beni mutlu etti artma ihtimali yoktur sanırımKimyasal gebelik olmus sanırım canım hakkında hayırlısı
[/QUOTE][
Hoşgeldin :) omuza yapıştırılan da neymiş il kez duydum onu. Benim de tüpümde çikolata kisti olabilirmiş semra hanım öyle dedi 2 haftaya öğrencem arık öyleyse ameliyat dedi bana sana öyle demedi mi?
QUOTE="gulbahcesi36, post: 54604638, member: 873260"]hanımlar merhaba. 36,5 yaşındayım. 1 kez doğal yollardan gebelik yaşadım ve maalesef 1,5 ayda kesenin boş olması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım Florence'da. Birkaç senedir gebe kalmayı istediğim halde olmadı. Ben de önce Bahçeci'ye sonra Memorial Ataşehir'e en son da Semra Kahraman hocayı tevsiye eden başka bir doktorumun sayesinde Şişli Memorial'a geldim. Açıkçası Bahçeci de bana iyi bir merkezmiş gibi geldi. Ancak Semra hocadan farklı bir enerji aldım diyebilirim. Tabi evime de nispeteden yakın olması da avantaj oldu. 1 Tüpüme yapışık bir çikolata kistim var. Başka bir arkadaşım da bu ekiple tüp bebek deneyip hamile kaldı ve şuanda 1-2 hafta içinde bebeğini dünyaya getirecek inşallah. Ben de gelecek ay itibariyle östrojen hormonu kullanmaya başlayacağım omuza yapıştırılanlardan. Yazıklarınızı okumaya çalışıyorum ama hepiniz o kadar bilgilisiniz ki doğrusu bu değerler nedir benim ki ne olmalı, bunlar ne anlama geliyor pek bir şey anlamadım :)) tek anladığım propolisli karışım oldu. başka tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. Sevgiler.
[/QUOTE][
Hoşgeldin :) omuza yapıştırılan da neymiş il kez duydum onu. Benim de tüpümde çikolata kisti olabilirmiş semra hanım öyle dedi 2 haftaya öğrencem arık öyleyse ameliyat dedi bana sana öyle demedi mi?
QUOTE="gulbahcesi36, post: 54604638, member: 873260"]hanımlar merhaba. 36,5 yaşındayım. 1 kez doğal yollardan gebelik yaşadım ve maalesef 1,5 ayda kesenin boş olması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım Florence'da. Birkaç senedir gebe kalmayı istediğim halde olmadı. Ben de önce Bahçeci'ye sonra Memorial Ataşehir'e en son da Semra Kahraman hocayı tevsiye eden başka bir doktorumun sayesinde Şişli Memorial'a geldim. Açıkçası Bahçeci de bana iyi bir merkezmiş gibi geldi. Ancak Semra hocadan farklı bir enerji aldım diyebilirim. Tabi evime de nispeteden yakın olması da avantaj oldu. 1 Tüpüme yapışık bir çikolata kistim var. Başka bir arkadaşım da bu ekiple tüp bebek deneyip hamile kaldı ve şuanda 1-2 hafta içinde bebeğini dünyaya getirecek inşallah. Ben de gelecek ay itibariyle östrojen hormonu kullanmaya başlayacağım omuza yapıştırılanlardan. Yazıklarınızı okumaya çalışıyorum ama hepiniz o kadar bilgilisiniz ki doğrusu bu değerler nedir benim ki ne olmalı, bunlar ne anlama geliyor pek bir şey anlamadım :)) tek anladığım propolisli karışım oldu. başka tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. Sevgiler.
Kacinci gun degerin oyle dusunme artabilitKızlar değerim 11.02
12.gün cnm inşallah ya ama hiç örnek bulamadım kendimeKacinci gun degerin oyle dusunme artabilit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?