Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bizim hikayeler benzer seninle, benim yumurta toplama bitti genetik tanıya gitti. İnşallah sağlıklı embiryo kalırsa tedaviye devam edilecek. Perşembe ben tekrar ecomarda rahim filmi çekilcem ve cuma günü ameliyat lazımmıyı konuşcaz. çok stresliyim. Fazla da embiryo kalmadı ki hadi bir tane ameliyatsız deneyelim diyeyim. ben 225 kullandım 7 ya da 8 gün. yanında da cetrotite kullandım 3 gün baskılamak için. benim de bir 2,5 cm çikolata kisti var. tüpünde de olabilir dedi ona bakıcaz işte hayırlısı.

Zaguda bu arada ben pazar günü tekrar gittim. Yumurtaların büyüklüklerini görmek için östrojen sonrasında. 1 tane bildiğim 2 cm çapında çikolata kistim vardı zaten 1 tane de daha küçük bir kist gördü günseli hanıma muayene oldum bu defa. ama semra hanım ameliyatla ilgili bir şey söylemedi. aslında bende birazcık da rahim içi düzensizlikler varmış. ama ihmal edilebilir dedi. yarın tekrar gidiyorum. eksik testlerim vardı onları da yaptırdım. göbekten iğnelerimi yapıyorum 2 gündür 300 doz olarak. bugün de yapacağım toplam 3 günde 900 doz almış olarak yarın sabah muayeneye gidiyorum yeniden.[/QUOTE]

aynen benim de amh 155 ama yumurta sayım çok fazlaydı. Semra hanım amh la yumurta sayın çok uyumsuz dedi. amh tekbaşına yumurta sayısını reservını belirlemez kaldı ki 0,7 nin altı tehlikeli diye biliyorum. bizim seviyelerde doğaldan bile çocuk oluyor normal seviyeler yaşa göre tabi ben 34 yaşındayım daha gençler için sınır az daha yüksek olabilir.

[/QUOTE]
çok geçmiş olsun. benim anladığım kadarıyla tüpe yapışık olması eğer çok büyük bir kist değilse çok da önemsenmiyor. emre beye sormuştum bunu. bize yumurta lazım demişti. zaten o nedenle tüp bebek yaptırıyoruz ya :) sol yumurtalıkta kistler var ama sağ yumurtalık sağlam ve 7-8 yumurtam varmış. tüpe yapışık bir kist eğer çok büyük değilse ve gebelik sırasında enfeksiyona sebep olmayacaksa ihmal edilebiliyor. emre bey bana hatta bu tüpü iptal edebiliriz bile demişti. ancak semra hanımın tavsiyesi direkt tedaviye başlamak oldu. sanırım yaşım gereği. yarın kontrolden sonra bakacağız biz de sanırım. ben daha önce kürtaj da olduğum için sanırım ameliyat olsam nasıl bir şey yaşarım biraz tahmin edebiliyorum. en sonunda hepsi geçip gidiyor. dinlenme imkanın varsa çok iyi olur. bu arada herkesin söylediği gibi doğal beslenmek ve başka bir sağlık sorunun yoksa günde 45 dk yürüyüş yapmak kafanı boşaltmana yardımcı olacaktır.

kızlar selam. ben de bu ayki adetle beraber Memorial da tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum inşallah. yaşım 36. ikiz bebek istiyorum. emre hoca pek önermese de çift embriyo koymam demedi. ama şimdi burayı okuyunca endişelendim. kesinlikle 2 embriyo transferi olmuyor mu??

bi de normalde cmt ya da pazar adet olmam gerekiyordu, ama az önce leke gibi kan geldi. hastaneyi aradım, bunu 1.gün saymalı mıyım diye.. saat 16.00 dan sonra başlayacak aktif kanamadan sonraki gün 1.gün oluyor, o gün arayıp 2.gün randevu alacaksınız dediler. vakit yaklaştıkça çok stres oldum gerçekten

yaşınız 35 yaş ve üstüyse 2 den fazla başarısız denemeniz varsa çift embriyo koyabiliyorlar ama onun dışında malesef çok katılar

yaşınız 35 yaş ve üstüyse 2 den fazla başarısız denemeniz varsa çift embriyo koyabiliyorlar ama onun dışında malesef çok katılar

teşekkürler cevabınız için. ilk denememiz olucak. zaten ikiz olsun diye tüp bebekte ısrar ediyoruz açıkcası. hay Allah ya napsak hastaneyi mi değiştirsek son dk :/ iyice kararsız kaldım

Herkese merhaba. Öncelikle herkesin hayallerini süsleyen evlat sevgisini hayırlı ve sağlıkla tatmasını dilerim Allah'tan. Ben de büyük ihtimalle kararımı verdim MemoriaL Şişli'de baŞlayacağım gibi. Doktor düzeni nasıl oluyor? Semra Hanım tüm hastalara Bakıyor mu? Belirli bir doktor seçilip aynı doktorla mı ilerleniyor? Yorumlarınızı yazarsanız doktorlar hakkında çok sevinirim.

Zaguda bu arada ben pazar günü tekrar gittim. Yumurtaların büyüklüklerini görmek için östrojen sonrasında. 1 tane bildiğim 2 cm çapında çikolata kistim vardı zaten 1 tane de daha küçük bir kist gördü günseli hanıma muayene oldum bu defa. ama semra hanım ameliyatla ilgili bir şey söylemedi. aslında bende birazcık da rahim içi düzensizlikler varmış. ama ihmal edilebilir dedi. yarın tekrar gidiyorum. eksik testlerim vardı onları da yaptırdım. göbekten iğnelerimi yapıyorum 2 gündür 300 doz olarak. bugün de yapacağım toplam 3 günde 900 doz almış olarak yarın sabah muayeneye gidiyorum yeniden.[/QUOTE]

Hayırlı olsun tedaviniz . Malesef hormonlar kistleri besleyebiliyor özellikle çikolata kistleri ni inşallah daha buyumezler. İnşallah bol bol kaliteli embriyolariniz olur

bende ikiz çok istedim ama maşeswf tek embriyo kalınca tek oldu şükür tuttu. nasipte ikiz yokmuş. Nasibinizde varsa bir şekildr allah onu size verecektir. beş embriyom oldu pgt falan derken tek kaldı. nasibin ötesi yokmuş. Çok kasmayın.

semra hanım ilk muayeneye giriyor.Sonrasında ekip doktorları takip ediyor. Senra hanım dosyalarla hastaların durumunu takip ediyormuş. Ben emre bey ve umut beyle genelde görüştüm transferime emre bey girdi. pozitif espirili güler yüzlü bir doktor emre bey. umut beyde daha sakin ve çok dikkatli gelmişti bana. hakkınızda hayırlısı olsun tedaviniz hayırlı olsun. ilk demede hamileyim 11 haftalık.

Merhaba . Şöyle anlatayım ekip Dr larin dan bir tanesini seçiyorsunuz o sizin takip dr unuz oluyor. Tabi ki sonra yine değiştirmek isterseniz başka Dr da seçebilirsiniz. Tedaviye başladığınız da hemşirelere özellikle semra hanıma da muayene olmak istediğinizi belirtin ayarliyorlar . En az bir kere girer o şekilde muayenize. Ama arka planda semra hanım bütün dosyalara hakim ve kontrol ediyor yada ekip Dr lari bilgilendiriyor.

Önemli konularda veya dosyanız da bir detay görse kendi muayene etmek istiyor ve muayenize giriyor zaten . Düzen bu şekilde

Çok teşekkürler yorumlarınız için. BeN 1.5 sene önce Kahraman Bey vardı görüşmeye gitmiştim, doktor olarak bilgisi içime sinmiş ancak iletişim olarak çok haz etmemiştim. Semra Hanım ile görüşmemiştik hiç o zaman. Ben pgt de yaptıracağım ve hikayem uzun ve karışık. İçime sinerse bAşlayacağım inşallah. Sizin de gebeliğiniz hayırlı olsun, maşallah diyelim şimdiden :)
Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Peki laboratuvar hakkında bilginiz var mı? Embriyoloji çok önemli, ben pgt de yaptıracağım genetik de önemli.gerçi hangi aşaması önemsiz ki aslında.. hiç genetik ile de görüştünüz mü? Bilginiz var mı?

Genetik le birebir görüşmedim embriyolog ile görüşmüştüm daha önce . Merkezi seçmem de ki en önemli faktör önce labaratuvar ve sonra Semra hanım di . Labaratuvar olarak en kaliteli bir kaç hastaneden bi tanesi .

teşekkürler cevabınız için. ilk denememiz olucak. zaten ikiz olsun diye tüp bebekte ısrar ediyoruz açıkcası. hay Allah ya napsak hastaneyi mi değiştirsek son dk :/ iyice kararsız kaldım
Cnm sakın böyle düşünme hamilelik zorlu bir süreç ikiz hamilelik hem zorlu hem riskli . düşük riski ve erken doğum daha fazla oluyor ikizlerde. Hayırlısını dile ve kendin için en iyi merkezi seç

27 haftalık göbektende yapılabiliyor kol acıtıyor cnm maalesef
Canım benşm başın sağolsun inşâAllah bu sefer sağ Salim alırsın kucağına Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar...
12 ay koldan vurulmak ne demek hibor öyleymiş ya da doktorun tercihi bilemedim
Dr um mu cevap verir hemşire mi? Daha önce hiç direk doktoru aramadım arayayım o zaman. Pgt 12 gün oldu gideli ne kdar daha bekleyecğim acaba. Transfer yapılmadan daha gün sayıyor oldum. Hayırlısı olsun inş.
Doktorlar direk arayınca açmıyorlar yada açamıyorlar yoğunluktan ben mesaj atmıştım bi ilaç konusunda

İlaçlı transfer olup hamile olan arkadaşlarım. Bu crinone jel 12. Hafta başındamı bırakılacak. 12. Hafta bitişindemi. Lütfen bilenler paylaşsın.

Arkadaşlarım ben histeroskopi olacagım ama hala regl olamadm. Opudan sonra 6 ocakta olmustum. Pcolu oldugum ucun genelde bundan önceki tedavilerimde tarlusal kullandım. Cuma günü Yücel Beye randevu aldım. Bu durumu daha önce yasayan varmı aranızda,önerisi olan. Benim histeroskobi tanı amaclı olacak daha önce 3 tedavide tuttu ama malesef erken düsüklerim oldu acaba ne gibi müdahaleler yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…