Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Belki hibor öyledir cnm benimde tam bi bilgim yok o konuda

Anladım canım. Teşekkürler çok verdiğin bilgiler için.

Kızlar natural transfer olanlar adetin kaçıncı gününde transfer oldunuz ya da çatlatma iğnesinden kaç gün sonra oldı transfer

hayırlı olsun bebişiniz. darısı bizlerin başına çok haklısınız nasip kısmet aslında ama insanoğlu şansını arttırmak istiyor :) aslında hem annemin hem de babamın ailesinde ikiz çok, belki de dediğiniz gibi kısmetimizde varsa döner dolaşır bulur bizi

Cnm sakın böyle düşünme hamilelik zorlu bir süreç ikiz hamilelik hem zorlu hem riskli . düşük riski ve erken doğum daha fazla oluyor ikizlerde. Hayırlısını dile ve kendin için en iyi merkezi seç

çok teşekkür ederim
evet emre bey de ilk görüşmede riskli olduğunu söylemişti, 1-0 olsun bizim olsun demişti :)))) insan istiyor ki bi sefer de 2 tane doğurayım, bi daha kardeş yapmakla uğraşmiyim :))) ama tabi dışarıdan konuşmak kolay, çok zorlukları olsa gerek

Cuma günü kontrol olcak cnm bidaha yumurta kıvama geldiyse iğne vurulcam kaç mm iken vuruldunuz iğneyi

Canım bugün memorialde hemotoloji doktor ile görüştüm semra hocanın tedavisini fesh etti sana iğne niye veriyolar iğne kanama yapar dedi kesin bir dille cleksan kullanmıcaksin sadece coraspim alcaksın onu da ileri haftalarda bebek kaybı yaşadığın için önlem amaçlı veriyorum dedi

Cuma günü kontrol olcak cnm bidaha yumurta kıvama geldiyse iğne vurulcam kaç mm iken vuruldunuz iğneyi

Canım benim en son kontrolumde 18 mm idi . Rahim kalınlığı da 11.5 du . Bu kontrolden 3 gün sonra iğneyi vurdum yada 2 gündü tam hatırlamıyorum. O arada lh testi de yaptılar ama kaç çıktı haberim yok çünkü sonrasında sadece transfer için gittim aklıma gelmedi :)

canım senin hangi değerlerinde bozukluk vardı faktör 2 faktör 5 ve mthfr değerlerine göre mi o iğneleri verdiler sana yoksa daha önce ki düşükle mi alakalı ?

Canım hematojide muayene nekadar tutuyor? Bana acıbademde pıhtılasma var diye hem igne hem coraspirin kullandırmıslardı. Burda da buna dikkat etmiyorlarsa yine bana tutunursa bebegim kaybetmek istemiyorum. Acaba transferden önce bende mi hematoloji ile görüssem? Hangi tahlilleri istiyorlar? Yada nasıl muayene ediyorlar?

Natural olmak daha iyi dmi

canım senin hangi değerlerinde bozukluk vardı faktör 2 faktör 5 ve mthfr değerlerine göre mi o iğneleri verdiler sana yoksa daha önce ki düşükle mi alakalı ?
Pai heterozigot diye iğne aspirin verdiler kanama yaptı coraspini kestiler iğneye devam dediler 1 hafta sonra kanamayla düşük yaptım

Pai heterozigot diye iğne aspirin verdiler kanama yaptı coraspini kestiler iğneye devam dediler 1 hafta sonra kanamayla düşük yaptım
Anladım canım benimde faktörlerde bir sıkıntı var da acaba bir hematologla görüşsem mi bu durumu yoksa ahmet göçmenle görüşsem yeterli olur mu ? Ahmet beyde perinatolog ya bu durumları anlar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…