- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Belki hibor öyledir cnm benimde tam bi bilgim yok o konudaCanım benşm başın sağolsun inşâAllah bu sefer sağ Salim alırsın kucağına Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar...
12 ay koldan vurulmak ne demek hibor öyleymiş ya da doktorun tercihi bilemedim
Doktorlar direk arayınca açmıyorlar yada açamıyorlar yoğunluktan ben mesaj atmıştım bi ilaç konusunda
Anladım canım. Teşekkürler çok verdiğin bilgiler için.Genetik le birebir görüşmedim embriyolog ile görüşmüştüm daha önce . Merkezi seçmem de ki en önemli faktör önce labaratuvar ve sonra Semra hanım di . Labaratuvar olarak en kaliteli bir kaç hastaneden bi tanesi .
12 olduğunda, 12+0
bende ikiz çok istedim ama maşeswf tek embriyo kalınca tek oldu şükür tuttu. nasipte ikiz yokmuş. Nasibinizde varsa bir şekildr allah onu size verecektir. beş embriyom oldu pgt falan derken tek kaldı. nasibin ötesi yokmuş. Çok kasmayın.
Cnm sakın böyle düşünme hamilelik zorlu bir süreç ikiz hamilelik hem zorlu hem riskli . düşük riski ve erken doğum daha fazla oluyor ikizlerde. Hayırlısını dile ve kendin için en iyi merkezi seç
İğneden 6 gün sonra oldum ben canımKızlar natural transfer olanlar adetin kaçıncı gününde transfer oldunuz ya da çatlatma iğnesinden kaç gün sonra oldı transfer
Kızlar natural transfer olanlar adetin kaçıncı gününde transfer oldunuz ya da çatlatma iğnesinden kaç gün sonra oldı transfer
Ben bilmiyorum doktorum söylemedi bende sormadım ben rahim kalınlığımı bile bilmiyorum :))Cuma günü kontrol olcak cnm bidaha yumurta kıvama geldiyse iğne vurulcam kaç mm iken vuruldunuz iğneyi
Ben meraklı kişi olarak o kaç o kaç demekten adam bıktıBen bilmiyorum doktorum söylemedi bende sormadım ben rahim kalınlığımı bile bilmiyorum :))
Valla ben heyecandan unuttum hep çıkınca geliyodu aklıma hiç soramadım .. doktorumda hiç söylemedi :)) kötü bişe olsa söylerdi zaten diyoduk bizde eşimle öyle oldu bitti çok şükürBen meraklı kişi olarak o kaç o kaç demekten adam bıktı
Çok şükür cnm inş bu defa güzel olucak :)Valla ben heyecandan unuttum hep çıkınca geliyodu aklıma hiç soramadım .. doktorumda hiç söylemedi :)) kötü bişe olsa söylerdi zaten diyoduk bizde eşimle öyle oldu bitti çok şükür
Canım bugün memorialde hemotoloji doktor ile görüştüm semra hocanın tedavisini fesh etti sana iğne niye veriyolar iğne kanama yapar dedi kesin bir dille cleksan kullanmıcaksin sadece coraspim alcaksın onu da ileri haftalarda bebek kaybı yaşadığın için önlem amaçlı veriyorum dediCanım benşm başın sağolsun inşâAllah bu sefer sağ Salim alırsın kucağına Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar...
12 ay koldan vurulmak ne demek hibor öyleymiş ya da doktorun tercihi bilemedim
Doktorlar direk arayınca açmıyorlar yada açamıyorlar yoğunluktan ben mesaj atmıştım bi ilaç konusunda
Cuma günü kontrol olcak cnm bidaha yumurta kıvama geldiyse iğne vurulcam kaç mm iken vuruldunuz iğneyi
canım senin hangi değerlerinde bozukluk vardı faktör 2 faktör 5 ve mthfr değerlerine göre mi o iğneleri verdiler sana yoksa daha önce ki düşükle mi alakalı ?Canım bugün memorialde hemotoloji doktor ile görüştüm semra hocanın tedavisini fesh etti sana iğne niye veriyolar iğne kanama yapar dedi kesin bir dille cleksan kullanmıcaksin sadece coraspim alcaksın onu da ileri haftalarda bebek kaybı yaşadığın için önlem amaçlı veriyorum dedi
Canım hematojide muayene nekadar tutuyor? Bana acıbademde pıhtılasma var diye hem igne hem coraspirin kullandırmıslardı. Burda da buna dikkat etmiyorlarsa yine bana tutunursa bebegim kaybetmek istemiyorum. Acaba transferden önce bende mi hematoloji ile görüssem? Hangi tahlilleri istiyorlar? Yada nasıl muayene ediyorlar?Canım bugün memorialde hemotoloji doktor ile görüştüm semra hocanın tedavisini fesh etti sana iğne niye veriyolar iğne kanama yapar dedi kesin bir dille cleksan kullanmıcaksin sadece coraspim alcaksın onu da ileri haftalarda bebek kaybı yaşadığın için önlem amaçlı veriyorum dedi
Natural olmak daha iyi dmiCanım benim en son kontrolumde 18 mm idi . Rahim kalınlığı da 11.5 du . Bu kontrolden 3 gün sonra iğneyi vurdum yada 2 gündü tam hatırlamıyorum. O arada lh testi de yaptılar ama kaç çıktı haberim yok çünkü sonrasında sadece transfer için gittim aklıma gelmedi :)
Pai heterozigot diye iğne aspirin verdiler kanama yaptı coraspini kestiler iğneye devam dediler 1 hafta sonra kanamayla düşük yaptımcanım senin hangi değerlerinde bozukluk vardı faktör 2 faktör 5 ve mthfr değerlerine göre mi o iğneleri verdiler sana yoksa daha önce ki düşükle mi alakalı ?
Anladım canım benimde faktörlerde bir sıkıntı var da acaba bir hematologla görüşsem mi bu durumu yoksa ahmet göçmenle görüşsem yeterli olur mu ? Ahmet beyde perinatolog ya bu durumları anlar diye düşünüyorumPai heterozigot diye iğne aspirin verdiler kanama yaptı coraspini kestiler iğneye devam dediler 1 hafta sonra kanamayla düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?