- 20 Aralık 2017
- 183
- 265
- 18
- 37
Benim özel sağlık sigortam vardı 45 lira ödedim normal fiyatı 520 dediler ben bütün testlerimi yaptırmıştım sadece yorumladı cleksanı yasakladı sadexe coraspin dediCanım hematojide muayene nekadar tutuyor? Bana acıbademde pıhtılasma var diye hem igne hem coraspirin kullandırmıslardı. Burda da buna dikkat etmiyorlarsa yine bana tutunursa bebegim kaybetmek istemiyorum. Acaba transferden önce bende mi hematoloji ile görüssem? Hangi tahlilleri istiyorlar? Yada nasıl muayene ediyorlar?
Bütün testler dedigin memorialin istedigi testler mi?Benim özel sağlık sigortam vardı 45 lira ödedim normal fiyatı 520 dediler ben bütün testlerimi yaptırmıştım sadece yorumladı cleksanı yasakladı sadexe coraspin dedi
Ben açıkçası perinatologum ile merkez çatışıyor diye hemotolojiye gittim öerkezdeki doktoruma da söyledim hematoloji ne derse onu yapcam diye hematolojide iğneyi kesinlikle kullanmamamı sadexe coraspin almamı istediAnladım canım benimde faktörlerde bir sıkıntı var da acaba bir hematologla görüşsem mi bu durumu yoksa ahmet göçmenle görüşsem yeterli olur mu ? Ahmet beyde perinatolog ya bu durumları anlar diye düşünüyorum
Yok pıhtılaşma ile bağışıklık sistemi ile ilgili ne kadar test barsa yaptırdımBütün testler dedigin memorialin istedigi testler mi?
Natural olmak daha iyi dmi
Teşekkür ederim cnm :)Canım daha iyi demek benim haddime değil iki yöntemi de kullanmalarinin bir sebebi var hastanın durumuna göre karar veriyorlar. Birde uzakta olup takip için gidemeyenlere ilaçlı yapıyorlar diye biliyorum.
Yalniz Naturelin bizim için kolay olduğunu söyleyebilirim ama jel kullanmak 12 hafta zor olsa gerek . Ama ilaçlı olmak gerekiyorsa mecbur yapılacak birşey yok .
Anladım canım ben o zaman bir düşüneyimbunu olmadı birde hematolojiye gideyimBen açıkçası perinatologum ile merkez çatışıyor diye hemotolojiye gittim öerkezdeki doktoruma da söyledim hematoloji ne derse onu yapcam diye hematolojide iğneyi kesinlikle kullanmamamı sadexe coraspin almamı istedi
Kesinlikle bu işin piri hemotoloji onlara danışıp yazılı kağıt işte cnm merkezdeki doktora götürürsünAnladım canım ben o zaman bir düşüneyimbunu olmadı birde hematolojiye gideyim
Zaman ne çabuk geçiyor cnm inşallah kalp seslerini de duyarsınız stres yapma cnm sen artık hamişsin ne güzel darısı bizim başımızaCmtsi günü muayenem var kalp atışını duyarız demişti doktor inşallah bebişi görürüz ve kalbini duyarızşimdiden stres başladı yine bende
Aleykümselam canım biz herşeye takılıyoruz ister istemez ama genetikten sağlam gelmiş çok şükür kalitesine takılma sana da sımsıkı tutunur inşallahslm kızlar bende şubat adetimi oldum dün muayeneye gittim embriyo kalitem 4ab imiş ngs uygulanmıştı bir embriyom var sizce nasıl tutma ihtimali drum iyi kalite dediğimiz embriyolardan dedi 5.gün embriyosuydu ben 5aa olur sanıyodum biraz moralim bozuldu
Hastane günü yaklaşınca zaman duruyor bana :) inşallah 2 gün çabucak geçer şu mide bulantıma ve halsizliğimede çare bulunur :))Zaman ne çabuk geçiyor cnm inşallah kalp seslerini de duyarsınız stres yapma cnm sen artık hamişsin ne güzel darısı bizim başımıza
Evet cnm ister istemez kafayı takıyoruz hepimizin amacı bebek sahibi olmak inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize sağolasınAleykümselam canım biz herşeye takılıyoruz ister istemez ama genetikten sağlam gelmiş çok şükür kalitesine takılma sana da sımsıkı tutunur inşallah
benim 3ab idi embriyom. çözüldüğü gün 4ab olmuştu şükür şimdi içimde pgt olmuş embriyonun 5 a sı b si önemli değil. inşallah sana tutunur sağlıkla kucağına gelir. 5aa 5ab embriyom pgt de elendi nasipslm kızlar bende şubat adetimi oldum dün muayeneye gittim embriyo kalitem 4ab imiş ngs uygulanmıştı bir embriyom var sizce nasıl tutma ihtimali drum iyi kalite dediğimiz embriyolardan dedi 5.gün embriyosuydu ben 5aa olur sanıyodum biraz moralim bozuldu
slm kızlar bende şubat adetimi oldum dün muayeneye gittim embriyo kalitem 4ab imiş ngs uygulanmıştı bir embriyom var sizce nasıl tutma ihtimali drum iyi kalite dediğimiz embriyolardan dedi 5.gün embriyosuydu ben 5aa olur sanıyodum biraz moralim bozuldu
Ne güzel cnm Allah ol derse oluyor bebeğin güçlüymüş bırakmamış annesini maşallah bana örnek oldun amin inşallahbenim 3ab idi embriyom. çözüldüğü gün 4ab olmuştu şükür şimdi içimde pgt olmuş embriyonun 5 a sı b si önemli değil. inşallah sana tutunur sağlıkla kucağına gelir. 5aa 5ab embriyom pgt de elendi nasip
İnşallah cnm öyle mi içine doğdu acaba hamişlerin hisleri daha güçlü oluyor bana moral oldunuz doğru diyosun nasip kısmet tabiki inşallah pozitif haberler vermek nasip olur adetlerim biraz düzensiz ama drum naturel transfer deneyelim dedi eğer yumurtan istediğimiz olgunluğa gelmezse diğer ay transfer olur dedi sizindr naturel transfermiydiCanım hayırlı olsun şimdiden . Hiç stres yapma ab iyi kalite bir embriyo . Zaten nasipte varsa orta olsa bile tutar . İnşallah vakti saati gelmiştir artık .Rabbim yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla hayırla al kucağına . Hiç stres yapma boş yere şimdiden pozitif olmaya başla canım . İnşallah güzel haberler vereceksin sende bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?