Evet cnm bende emre beye muayene oldum o da 4ab iyi kalite dediğimiz embriyolardan dedi adetlerim bazen düzensiz oluyor ama naturel transfer yapalım dedi bende tek embriyom var sağlıklı olan naturelse öyle deneyelim dedim evet böylesi daha doğal süreç dedi yumurtam eğer istedikleri olgunluğa gelmezse diğer ay transfer yapılır nasılsa embriyon zarar görmeyecek dondurulmuş duruyor dediDaha bugün sordum yücel beye ab olunca 2. Kalitemi oluyor diye bana ab ninde 1. Kalite olduğunu tutma şansının yüksek olduğunu söyledi 1.kalitede kendi içinde 2ye ayrılıyormuş
İnşallah cnm öyle mi içine doğdu acaba hamişlerin hisleri daha güçlü oluyor bana moral oldunuz doğru diyosun nasip kısmet tabiki inşallah pozitif haberler vermek nasip olur adetlerim biraz düzensiz ama drum naturel transfer deneyelim dedi eğer yumurtan istediğimiz olgunluğa gelmezse diğer ay transfer olur dedi sizindr naturel transfermiydi
Aynen öyle kendiliğinden olmuş gibi olucak inş ve güzel olucak inşAllah :)Evet cnm bende emre beye muayene oldum o da 4ab iyi kalite dediğimiz embriyolardan dedi adetlerim bazen düzensiz oluyor ama naturel transfer yapalım dedi bende tek embriyom var sağlıklı olan naturelse öyle deneyelim dedim evet böylesi daha doğal süreç dedi yumurtam eğer istedikleri olgunluğa gelmezse diğer ay transfer yapılır nasılsa embriyon zarar görmeyecek dondurulmuş duruyor dedi
Yazsıpını görünce Yücel bey e sorduğum aklıma geldi. Clexan mı acaba düşüğe sebep oldu dediğimde bana cevabı şu oldu: clexan fazla gelmiş olsa kanama olur, burun kanar,ağzın kanar, ama keseyi düşürmez.Benim özel sağlık sigortam vardı 45 lira ödedim normal fiyatı 520 dediler ben bütün testlerimi yaptırmıştım sadece yorumladı cleksanı yasakladı sadexe coraspin dedi
Banada aynı şeyi dedilet cnm ama hematolog kesinlikle cleksan yok sana dediYazsıpını görünce Yücel bey e sorduğum aklıma geldi. Clexan mı acaba düşüğe sebep oldu dediğimde bana cevabı şu oldu: clexan fazla gelmiş olsa kanama olur, burun kanar,ağzın kanar, ama keseyi düşürmez.
Böyle deyince içim rahatlamış, tam tersi olabilir miymiş yani kafam karıştı yine
Amin cnm gördüğüm kadarıyla artık dondurulmuş transferlerde naturel transfer tercih ediliyor demekki daha sağlıklı peki çatlatma iğnesi neden vuruyorlar ben pek anlamadım bu süreci ilaçlı transferdede çatlatma iğnesi yapılıyor mu acabaHep pozitifim bu aralar forumdakiler için gönlümden geçen bu gerçekten inşallah güzel haberler verirsin.
Bende naturel transfer oldum . İnşallah sıkıntı yaşamazsın canım Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah .
Düşüpe sebep olarak gösterdi yani clexan ıBanada aynı şeyi dedilet cnm ama hematolog kesinlikle cleksan yok sana dedi
Yücel bey ne dedi ya da dicek merak ettim çokDüşüpe sebep olarak gösterdi yani clexan ı
Ayy inşallah cnm senin içinde güzel olacak içime öyle doğdu:)Aynen öyle kendiliğinden olmuş gibi olucak inş ve güzel olucak inşAllah :)
Amin cnm gördüğüm kadarıyla artık dondurulmuş transferlerde naturel transfer tercih ediliyor demekki daha sağlıklı peki çatlatma iğnesi neden vuruyorlar ben pek anlamadım bu süreci ilaçlı transferdede çatlatma iğnesi yapılıyor mu acaba
İnşallah cnm:))Aynen öyle kendiliğinden olmuş gibi olucak inş ve güzel olucak inşAllah :)
Düşüğe bişey söylemedi ama kanamanın cleksan yapacağını söyledi coraspin almamı istedi onuda başlarda her gün değil 2 günde bir bebek vüyüyünce de her gün almamı istediDüşüpe sebep olarak gösterdi yani clexan ı
Anladım cnm tşk ederimYumurtanin catlamasindan emin olmak için diye düşünüyorum . Doğal gibi olması için muhakkak yumurtanin çatlaması lazım çünkü. Ilacliyi bilmiyorum ben ama sanırım tek fark ilaç kullanmak
Kime güveneceğiz biz neden çelişiyorlar hepsi ayrı telden çalıyor hayırlısı olsun inşâAllah içini ferah tutCanım bugün memorialde hemotoloji doktor ile görüştüm semra hocanın tedavisini fesh etti sana iğne niye veriyolar iğne kanama yapar dedi kesin bir dille cleksan kullanmıcaksin sadece coraspim alcaksın onu da ileri haftalarda bebek kaybı yaşadığın için önlem amaçlı veriyorum dedi
Ben perinatologuma güveniyorum hematolojiden tüp bebeğe yazı yazmasını istedim yazdı sağolsunKime güveneceğiz biz neden çelişiyorlar hepsi ayrı telden çalıyor hayırlısı olsun inşâAllah içini ferah tut
İnşâAllah canım hayırlısı olsun hakkında şuanda hangi aşamadasınBen perinatologuma güveniyorum hematolojiden tüp bebeğe yazı yazmasını istedim yazdı sağolsun
Merhaba naturel siklus aslında ilaçsız sadece o ay ki toplanan yumurtaya deniyor senin dondurulmuş doğal transferde rahim kalınlığına bakılıyor adetliyken ona göre ilaç gerekiyor mu gerekmiyor mu ona bakılıyor ikisi çok farklıMerhaba arkadaşlar bende memorial şişlide tedavi görüyorum donmuş embiriyolarm var trasferi naturel siklus yöntemiyle yapıcaz bu yöntemle hamile kalan arkadaşlar varmı yardımcı olurmusunuz eşim azospermi Allaha şükür embiriyo oluştu. Nette bu yöntem ilaçlıya göre şansı düşükmüş
İnş transfer olcam cnm yakında bekliyorumİnşâAllah canım hayırlısı olsun hakkında şuanda hangi aşamadasın
Rabbim gönlüne göre versin canımİnş transfer olcam cnm yakında bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?