Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Daha bugün sordum yücel beye ab olunca 2. Kalitemi oluyor diye bana ab ninde 1. Kalite olduğunu tutma şansının yüksek olduğunu söyledi 1.kalitede kendi içinde 2ye ayrılıyormuş
Evet cnm bende emre beye muayene oldum o da 4ab iyi kalite dediğimiz embriyolardan dedi adetlerim bazen düzensiz oluyor ama naturel transfer yapalım dedi bende tek embriyom var sağlıklı olan naturelse öyle deneyelim dedim evet böylesi daha doğal süreç dedi yumurtam eğer istedikleri olgunluğa gelmezse diğer ay transfer yapılır nasılsa embriyon zarar görmeyecek dondurulmuş duruyor dedi

Hep pozitifim bu aralar forumdakiler için gönlümden geçen bu gerçekten inşallah güzel haberler verirsin.

Bende naturel transfer oldum . İnşallah sıkıntı yaşamazsın canım Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah .

Aynen öyle kendiliğinden olmuş gibi olucak inş ve güzel olucak inşAllah :)

Benim özel sağlık sigortam vardı 45 lira ödedim normal fiyatı 520 dediler ben bütün testlerimi yaptırmıştım sadece yorumladı cleksanı yasakladı sadexe coraspin dedi
Yazsıpını görünce Yücel bey e sorduğum aklıma geldi. Clexan mı acaba düşüğe sebep oldu dediğimde bana cevabı şu oldu: clexan fazla gelmiş olsa kanama olur, burun kanar,ağzın kanar, ama keseyi düşürmez.
Böyle deyince içim rahatlamış, tam tersi olabilir miymiş yani kafam karıştı yine

Banada aynı şeyi dedilet cnm ama hematolog kesinlikle cleksan yok sana dedi

Amin cnm gördüğüm kadarıyla artık dondurulmuş transferlerde naturel transfer tercih ediliyor demekki daha sağlıklı peki çatlatma iğnesi neden vuruyorlar ben pek anlamadım bu süreci ilaçlı transferdede çatlatma iğnesi yapılıyor mu acaba

Yumurtanin catlamasindan emin olmak için diye düşünüyorum . Doğal gibi olması için muhakkak yumurtanin çatlaması lazım çünkü. Ilacliyi bilmiyorum ben ama sanırım tek fark ilaç kullanmak

Kime güveneceğiz biz neden çelişiyorlar hepsi ayrı telden çalıyor hayırlısı olsun inşâAllah içini ferah tut

Merhaba arkadaşlar bende memorial şişlide tedavi görüyorum donmuş embiriyolarm var trasferi naturel siklus yöntemiyle yapıcaz bu yöntemle hamile kalan arkadaşlar varmı yardımcı olurmusunuz eşim azospermi Allaha şükür embiriyo oluştu. Nette bu yöntem ilaçlıya göre şansı düşükmüş

Merhaba naturel siklus aslında ilaçsız sadece o ay ki toplanan yumurtaya deniyor senin dondurulmuş doğal transferde rahim kalınlığına bakılıyor adetliyken ona göre ilaç gerekiyor mu gerekmiyor mu ona bakılıyor ikisi çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…