- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Anladım canım, hakkında hayırlısı olsun. Bu kez yavruna kavuş inşallah.Düşüğe bişey söylemedi ama kanamanın cleksan yapacağını söyledi coraspin almamı istedi onuda başlarda her gün değil 2 günde bir bebek vüyüyünce de her gün almamı istedi
cnm ben adetimin 18. günü transfer oldum 12. gün ise çatlatma iğnesi vuruldumKızlar natural transfer olanlar adetin kaçıncı gününde transfer oldunuz ya da çatlatma iğnesinden kaç gün sonra oldı transfer
canım embriyonun kalitesi çok önemlı değil yane onlar embriyologların verdiği harf ve sayı genetiği temizse Rabbim de nasip ederse tutar inş ...slm kızlar bende şubat adetimi oldum dün muayeneye gittim embriyo kalitem 4ab imiş ngs uygulanmıştı bir embriyom var sizce nasıl tutma ihtimali drum iyi kalite dediğimiz embriyolardan dedi 5.gün embriyosuydu ben 5aa olur sanıyodum biraz moralim bozuldu
canım benım naturel transfredi ve çok rahattı :) ilki ilaçlıydı fakat negatifti :)İnşallah cnm öyle mi içine doğdu acaba hamişlerin hisleri daha güçlü oluyor bana moral oldunuz doğru diyosun nasip kısmet tabiki inşallah pozitif haberler vermek nasip olur adetlerim biraz düzensiz ama drum naturel transfer deneyelim dedi eğer yumurtan istediğimiz olgunluğa gelmezse diğer ay transfer olur dedi sizindr naturel transfermiydi
canım her ihtimale karşı yumurtanın çatlamasnı istiyorlar o ay kist olmasın diye... hem oda bir avantaj iğne vurulduktan sonra ilişkıye girersen bir ihtimal belkı oda tutar :)Amin cnm gördüğüm kadarıyla artık dondurulmuş transferlerde naturel transfer tercih ediliyor demekki daha sağlıklı peki çatlatma iğnesi neden vuruyorlar ben pek anlamadım bu süreci ilaçlı transferdede çatlatma iğnesi yapılıyor mu acaba
Merhaba arkadaşlar bende memorial şişlide tedavi görüyorum donmuş embiriyolarm var trasferi naturel siklus yöntemiyle yapıcaz bu yöntemle hamile kalan arkadaşlar varmı yardımcı olurmusunuz eşim azospermi Allaha şükür embiriyo oluştu. Nette bu yöntem ilaçlıya göre şansı düşükmüş
benim ilk denemem olduğu için pek bilgim yok cnm inşallah rabbim nasip eder drum bana da naturel transfer yapalım dedi reçeteye ovülasyon testi yazmış sende bu testi mi kullanmıştım cnm benim adetlerim düzensiz inşallah yumurta takibinde bu test bana yardımcı olurcanım embriyonun kalitesi çok önemlı değil yane onlar embriyologların verdiği harf ve sayı genetiği temizse Rabbim de nasip ederse tutar inş ...
İnş transfer olcam cnm yakında bekliyorum
cnm benim ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı adetlerım düzenlı , yaa 14. yada 15. gün muhakkak yumurtlarım iğneyi 12. gün akşamı vuruldum... Ama daha önce kullanmıştım ovulasyon takibi için muhakkak yardımcı olacaktır sanabenim ilk denemem olduğu için pek bilgim yok cnm inşallah rabbim nasip eder drum bana da naturel transfer yapalım dedi reçeteye ovülasyon testi yazmış sende bu testi mi kullanmıştım cnm benim adetlerim düzensiz inşallah yumurta takibinde bu test bana yardımcı olur
benim ilk denemem olduğu için pek bilgim yok cnm inşallah rabbim nasip eder drum bana da naturel transfer yapalım dedi reçeteye ovülasyon testi yazmış sende bu testi mi kullanmıştım cnm benim adetlerim düzensiz inşallah yumurta takibinde bu test bana yardımcı olur
arkadaşlarım günaydın. şişli memorialde hematologa gitmiş olan var mı aramızda isim vermeniz mümkün mü acaba randevu alıcam da?
hmm P Pamukprensali farklı bi yere gitti sanıyodum tamam canım oraysa muhakkak görünce yazacaktır. gerçi ben sadece cumartesi gününe randevu alabiliyorum onda da tek bir doktor çalışıyor umarım denizin gittiğide odur:) çok sağolasın boncuğum:)Günaydın canim :) Deniz arkadaşımız dün gitmişti ama adını söylemedi görünce yazar muhakkak .
Benim ilk tedavimde 9embriyo gelişmişti 5. Güne tek kaldı 3ab kalitesinde idi.mecburen transfer yapıldı düşük kalite olmasına rağmen tuttu cok sukur. mevlam nasip etsin yeterkislm kızlar bende şubat adetimi oldum dün muayeneye gittim embriyo kalitem 4ab imiş ngs uygulanmıştı bir embriyom var sizce nasıl tutma ihtimali drum iyi kalite dediğimiz embriyolardan dedi 5.gün embriyosuydu ben 5aa olur sanıyodum biraz moralim bozuldu
Canım sende de mi pıhtılaşmayla ilgili sıkıntı var? Bende sadece protein s düşük çıkmıştı. Genetik olanlarda bikaç tane heterozigot vsr ama ona önemli değil dediler, genetik soktoru da öyle söylemişti.hmm P Pamukprensali farklı bi yere gitti sanıyodum tamam canım oraysa muhakkak görünce yazacaktır. gerçi ben sadece cumartesi gününe randevu alabiliyorum onda da tek bir doktor çalışıyor umarım denizin gittiğide odur:) çok sağolasın boncuğum:)
Amin inş cnm benimRabbim gönlüne göre versin canım
İnşallah cnm. Arda lembet benim doktorumAnladım canım, hakkında hayırlısı olsun. Bu kez yavruna kavuş inşallah.
Hangi perinatologa gidiyorsunuz ?
Teşekkür ederim cevapverdiğin için cnm benimde o günlere yakın olur herhalde cnm inş :)cnm ben adetimin 18. günü transfer oldum 12. gün ise çatlatma iğnesi vuruldum
Amin amin inş Rabbim hicbirimize yaşatmasın tez zamanda sağlıklı evlatlar ile evimizi kucağımızı doldursunhayirlisiyla sağlıkla kavuşursun inşallah bu sefer . Rabbim işlerini kolaylaştırsın bir daha kötü tecrübeler yaşatmasın inşallah.
Dün gittim canım ben memnun kaldım ulaş derda beye gittimhmm P Pamukprensali farklı bi yere gitti sanıyodum tamam canım oraysa muhakkak görünce yazacaktır. gerçi ben sadece cumartesi gününe randevu alabiliyorum onda da tek bir doktor çalışıyor umarım denizin gittiğide odur:) çok sağolasın boncuğum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?