Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Düşüğe bişey söylemedi ama kanamanın cleksan yapacağını söyledi coraspin almamı istedi onuda başlarda her gün değil 2 günde bir bebek vüyüyünce de her gün almamı istedi
Anladım canım, hakkında hayırlısı olsun. Bu kez yavruna kavuş inşallah.
Hangi perinatologa gidiyorsunuz ?

canım embriyonun kalitesi çok önemlı değil yane onlar embriyologların verdiği harf ve sayı genetiği temizse Rabbim de nasip ederse tutar inş ...

canım benım naturel transfredi ve çok rahattı :) ilki ilaçlıydı fakat negatifti :)

canım her ihtimale karşı yumurtanın çatlamasnı istiyorlar o ay kist olmasın diye... hem oda bir avantaj iğne vurulduktan sonra ilişkıye girersen bir ihtimal belkı oda tutar :)

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz inşallah transferinizde olumlu sonuçlanır. Aklınızı hiç bulandirmayin şu sıralar benim bildiğim 4 kisi ( bende dahil )naturel transfer ile hamile Allah saglikla devam ettirsin hepimizi inşallah . Bekleyen arkadaşlara da tez vakitte nasip etsin sağlıkla .

Bu konuda tam olarak biri diğerinden daha iyi diyemeyiz hastanın durumuna göre karar verilen bir durum sadece. Size en uygun olanı hangisiyse onu söylemişlerdir merak etmeyin.

canım embriyonun kalitesi çok önemlı değil yane onlar embriyologların verdiği harf ve sayı genetiği temizse Rabbim de nasip ederse tutar inş ...
benim ilk denemem olduğu için pek bilgim yok cnm inşallah rabbim nasip eder drum bana da naturel transfer yapalım dedi reçeteye ovülasyon testi yazmış sende bu testi mi kullanmıştım cnm benim adetlerim düzensiz inşallah yumurta takibinde bu test bana yardımcı olur

arkadaşlarım günaydın. şişli memorialde hematologa gitmiş olan var mı aramızda isim vermeniz mümkün mü acaba randevu alıcam da?

cnm benim ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı adetlerım düzenlı , yaa 14. yada 15. gün muhakkak yumurtlarım iğneyi 12. gün akşamı vuruldum... Ama daha önce kullanmıştım ovulasyon takibi için muhakkak yardımcı olacaktır sana

Yumurta kontrolüne hastaneye gidiyorsun ya canım yumurtanin durumuna göre test yapmaya başlama zamanını onlar söylüyor sana zaten endişelenme sen .

Günaydın canim :) Deniz arkadaşımız dün gitmişti ama adını söylemedi görünce yazar muhakkak .
hmm P Pamukprensali farklı bi yere gitti sanıyodum tamam canım oraysa muhakkak görünce yazacaktır. gerçi ben sadece cumartesi gününe randevu alabiliyorum onda da tek bir doktor çalışıyor umarım denizin gittiğide odur:) çok sağolasın boncuğum:)

Benim ilk tedavimde 9embriyo gelişmişti 5. Güne tek kaldı 3ab kalitesinde idi.mecburen transfer yapıldı düşük kalite olmasına rağmen tuttu cok sukur. mevlam nasip etsin yeterki

Canım sende de mi pıhtılaşmayla ilgili sıkıntı var? Bende sadece protein s düşük çıkmıştı. Genetik olanlarda bikaç tane heterozigot vsr ama ona önemli değil dediler, genetik soktoru da öyle söylemişti.
Son transferde tedbir amaçlı clexan kullandım,ben de düşük yaptım onunla alakalı olabilir mi diye yücel bey e sorduğumda clexan fazla gelse anormal beklenmedik kanamalar yapabilir ama buna sebep vermez dedi, keseyi düşürmez dedi.
İkizlerde beni takip eden doktor da senin bu kaybının sebebi çok net ortaya koyulmamış, bir sonraki hamileliğnde saaa kesin iğne başlarım ben demişti.
Hatta iğne kullanmayı önermeseler özellikle ben isteyecektim. Birçok merkezde hiçbir test yapmadan direk iğneyi veriyorlarmış herkese. Kafam çok karıştı dünden beri.
Bir yanım düşüğe sebep olabilir mi diyor. Diğer yandan bununla ilgili hiçbir bilgiye denk gelmiyorum ve doktor da tam tersini söylüyor.
Kafamda deli sorular..

hayirlisiyla sağlıkla kavuşursun inşallah bu sefer . Rabbim işlerini kolaylaştırsın bir daha kötü tecrübeler yaşatmasın inşallah.
Amin amin inş Rabbim hicbirimize yaşatmasın tez zamanda sağlıklı evlatlar ile evimizi kucağımızı doldursun

Dün gittim canım ben memnun kaldım ulaş derda beye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…