Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet canım benim ailemde herkes bypasslı ve kalp dmar hastalığı problemi olduğu için semra hanım daha hiç transfer yapmadan bu testleri yaptırmamı istedi. ve nitekim protein s biraz düşük çıktı benimde birde faktör 5de mutasyon çıktı diğerleri normaldi. bu testleri trabzonda numune hastanesinde yaptırdım ve genetik doktoru gebelik için sıkıntı yok ama kalıtsal bir kalp damar hastalığınız var bu aşikar bebeğinde de olabilir dedi. gönül hanım normal belki bir iğne gerekir demişti telefonda ama detaylı bilgi öğrenemedim. ben daha önce trafik kazası geçirmiştim ve 2,5 ay hiç kalkmadan lavabo dahil yatmıştım o zaman doktor bana herhangi bir emboli riskine karşı clexane başlayalım dedi ve 2,5 ay kullandım. anormal bir bulgu görülmedi bende. ama gebelik farklı bir durum. ben ahmet beyle ameliyat için görüşeceğim bu durumu birde perinatolog olarka ona soracağım ama denizin yaşadığı aksilikle ne yazık ki benimde araştırma ihtiyacı hissetmeme sebep oldu. o yüzden mutlaka bir hematologla görüşmek istiyorum bende. istanbula haftaya geleceğim bir hematologla görüşeceğim. bencede hematologla bu anlamda görüşmek en önemlisi senin durumunda da çünkü bir doktor başka bir şey diğeri başka bir şey söylüyor .

yalnız şöyle bir şey de var biliyorsundur belki eşim doktor onun bir hematolog arkadaşı protein s düşüklüğü ve faktör 5 mutasyonunda iğnenin kesin gerekli olduğu henüz ispatlanamadı ve ampirik olarak kullanıyoruz dedi. her ihtimale karşı gibi yani ama farklı bir tramboz emboli diye bir şey varmış onda kesin kullanıyoruz hatta ağızdan coraspinde kullanıyoruz doğumdan sonra 6 hafta daha devam ediliyor dedi. kafam çok karışık benimde çözmek istiyorum

Okuduklarım ve o gün yücel bey e sorduğumda da clexan vajinal kanama yapmaz dedi.
Kuklabmayıp bir kayıp yaşayınca çekilecek vicdan azabı da var.. Her şey çok karışık karar vermek zor.
Görüşmelerinin sonucunu da bıraya yazarsan sevinirim, farklı bir fikir duymuş olurz
Bi de benim durumum için henüz farklı şeyler söyleyen yok, çok araştırıo sormaya cesaret de edemedim henüz. Bekleyip göreceğim.kürtaj sonrası çekileceğim rahim filmine odaklandım şimdilik

Bana dün doktor faktör 5 ve protrombin 2 de bi sıkıntı varsa gebelikte bunlar pıhtılaşma yapar dedi

sağolasın canım ulaş bey cumartesi günleri çalışmıyormuş sadece songül hanım varmış cumartesi . o da doç gerçi iyidir mutlaka ama bilemedim şimdi
Benim kadın doktor fobim olduğu için ulaş beyi istedim songül hamım hakkındaki yorumları okuyup fikir edinebilirsin cnm

Benim ilk tedavimde 9embriyo gelişmişti 5. Güne tek kaldı 3ab kalitesinde idi.mecburen transfer yapıldı düşük kalite olmasına rağmen tuttu cok sukur. mevlam nasip etsin yeterki
Süpermiş cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kısmette varsa hiç bir şey engel olmuyor

dualarımdasın her zaman Rabbim yar ve yadımcımız olsun hepimizin canım. tabiki yazarım her bulgu önemli bizler için hepsi bir fikir. mutlaka yazarım sana haftaya cumartesi hematolojiye gideceğim 26 şubatta da ahmet bey ve cem beyle görüşmem var onalrdan da fikir alacağım hemen sana yazarım. inşallah rahim filminde tertemiz çıkacak en az hasarla atlatacaksın bu süreci ve ruhunun yaşadıkları bebeğin kucağına gelince unutulup gidecek.

Bana da naturel denildi. Adetin 2. Günü arayarak randevu alabilirsiniz dediler. Beklenen günde olursam o gün burada olmayacağım. Adetin 3. Günü gidebiliyor muyum acaba? Bir ay daha geciksin istemiyorum inş sorun olmaz bakalım. Dondurulmuş embriyoda adetin bitmesine yakın gitsem kontrol edilmiyor mu acab? Genetik hala aramadı 11. İş günü olmuş bugün.

3.gün belki gidebilirsin ama adetin sonunda gidersen kabul edeceklerini sanmıyorum cnm benimde 12 gün sonra çıkmıştı genetik sonuçları

bana öncesinde kimse naturel olacağına söylememişti cnm 2. gün muayenemde söylendi benim genetik sonucu da 12.gün çıkmıştı hastane aramıştı beni 3.gün belki problem olmaz ama son güne bırakma ne olur ne olmaz

Ben varım natural siklus .. ilk denemede tuttu çok şükür

Kızlar ben dun adet oldum bugun ignemi yaptim simdi 7 martta muayene gideceğim ve bir aksilik olmazsa estrafem kullanama baslayacagiz transfer hazırlığı olarak. Verilen kağıtlarda 10 gun sonra kontrol yaziyor eger 10. Gun rahim kalınlığı 8mm uzerindeyse 3. Gun daha estrafem kullanilip daha sonra progesteron takviyesine baslanir yazıyor peki bu 3 gun sonra tekrar gidecekmiyiz? Yada mesela 8 degilde rahim 10 mm ise yinede 3 gun kullanacakmiyiz? Yeni ay icin nobet listelerimizi hazirliyoruz izinleri duzunlemem gerekiyor 7ve 17 tamam ama sonrasi nasil olacak bilemedim

Gideceksin canım. Yani ilk kontroldee transfer günü de belirlenebilir ya da bir kere daha çağırabilirler.
Hayırlısı olsun, bir de ne iğnesi kullandın canım bir ay önce iğne kullanan ilk seni gördüm de

Gideceksin canım. Yani ilk kontroldee transfer günü de belirlenebilir ya da bir kere daha çağırabilirler.
Hayırlısı olsun, bir de ne iğnesi kullandın canım bir ay önce iğne kullanan ilk seni gördüm de
Lucrin depot kullandim canim ben kizimdada transfer once kullanmistim emre beyde madem daha once lucrin sonrasi transferde canli dogum oldu bizde böyle yapalim dedi gerci ben daha once 2-3 ay kullandim. Cikolata kistleri icin sunni menopoz etkisi yapıyor. Bu arada cevap icin teşekkür ederim o zaman ben o sekilde ayarlamaya calisayim.

Ya 2 3 arkadaşıma söyledim tüp bebek tedavisi görüyorum diye onlarda beni her aşamada ayrı strese soktular sağolsunlar böyle birsey yok ya .. boş gebelik değildir inşallah falan diyolar bilmem ne ya sabır .. aklıma sokuyolar ya şimdi gelde cmtsiyi bekle

Yücel bey bende trombofili biyokimya artı trombofili paneli istemişti tahlillerini istemişti gittim genetik bölümüne bezmialeme doktor sadece trombofili panelini yapmış diğerini yapmamış ve bana söylemedi bile aradan aylar geçti gidemedim memoriale sonra gittim semra hanım tekrar istedi bu sefer de bu testleri eksik istemişler yine yücel beyin istedikleri tam değil artı kalıtsal pıhtılaşma çıktı bende kalp hastalıklarına yatkınlıkmış sadece düşük yapmaz dedi ama kardiyolojiye gitmemi önerdiler hala gitmedim gidip eksik testleri yaptırsan iyi olacak

Tövbe tövbe o nerden çıktı şimdi deseydin nasıl lüzumsuz insanlar var sen sıkma canını ben kimseye söylemeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…