Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

P Pamukprensali bende transferden yarım saat sonra kalktım zaten gec olmustu hemen cikmak istedik. O gün hastanenin otoparkında sıkıntı vardı anahtarı bırakıp çıkmıştık dışarda vale de yoktu bi daha kaç kat aşağı otoparka indik baya yürüdüm merdiven indim . Sonra 2 saat eve yolumuz sürdü istanbul disindayim.

Dönerken acıktığımı farkettim heyecanli bekleyisten dolayı unutmuşuz. 1 saatte öyle oyalan dik derken eve geçtık .
Ve bütün süreç boyunca yalnızdım. Hiç de zorlanmadim.Kafanın rahat olması daha önemli . Herkes nasıl rahat hissediyorsa o şekilde davranmalı insan kendisini daha iyi tanır . Sana ne iyi gelecekse ona göre karar ver .

O kadar da kasmanın anlamı yok bence bakılmaya gerek bir durum yok . Transfer öncesi ince temizligimi yapmıştım. Hiç temizlik yapmadım ama ev içinde dolaştım karnımı doyurdum sonra tekrar uzandım .

İnşallah güzel haberler verirsin bize :)

Amin inşallah :) o güzel sesi duyacaksınız Allahın izniyle . Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin etsin sağlıkla tez zamanda inşallah.

Gönül hanımda trasfer yapmaya başlamış sanırm o yüzden dedim arkadaşlar bütün doktorlar trasfer yapıyor yani

İnşallah arkadaşım :) bende evde yalnız kalmak istiyorum böyle olursa daha az stres yapacağıma inanıyorum kızımda da temizlik yapmamıştım normal yoldan olmasına rağmen temizlik filan hayatta yapmam bi yemek onu da ısıtmak zor gelmez inş güzel olucak herşey

Bende evde yanlız olacam ilkinde ailem biliyordu devamlı gelmek istiyorlardı şimdi trasfere gitmeden önce evde temizlik yemekleri yapacam 2 gün yeter arkadaşımda tüp bebekle çocugu oldu oda yatmadı evde yemegı yaptı agır iş yapmadı ben ilk tedavimde 10 gün yattım ama negatif oldu

Brnd3 hep yattım düştü

Hayırlısıyla duyarsınızzz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…