Aynı gün 2 işlemi de yapiyorlar mi acaba. Benim de bugun yumurta toplama oldu ama transfer için en az 3 gün beklenicek dendimerhaba, zaten başlıyorum dediğin anda senin ilaçlarını, muayene tarihlerini vs smslerle yönlendiriyorlar. ilk önce 3 günde bir randevu veriyorlar. süreç anladığım kadarıyla kişiye bağlı olarak değişiyor. 11 şubatta başlamıştım ben reglin 2. günü bugüne kadar hormon iğneleri ile geldim. bugün mesajı bekliyorum işte çatlatma iğnesi mi yoksa 1 gün daha hormon mu buna karar verilecek. iğneden sonra ki 2. gün yumurta toplama yapılıyor. ben nasıl geçti anlamadım doğrusu :) belki cumaya ben de hem toplama hem transfer aynı gün olabilirim. bakacaklar.
Ben kan testi yaptıktan 12 gün sonra gittim. Kan testinide 1 gün erken yaptırmıştınAnladım canım benim durumum farklı semra hoca kan testinden 10 gün sonra vajinal ultrasonla kese görülmesini istedi çünkü daha önce ben dış gebelik geçirdim o yüzden erken gidicem ama anlamadım sen 12 gün sonramı gittin yoksa 12.günmü?
Histereskopi ücreti nekadar acabaCanım benim yumurtalar toplandı pgtye gitti cok şükür sağlıklı gelenler donduruldu simdi regl olmayı bekliyorum histeroskopi olucam rahim icine bakacaklar sonraki reglde transfer insallah. Sen ne asamadasın?
Opu sırasında beni de germişlerdi transfer günü açık açık söyledim sizin suratınızı çekemem tavrınızı düzeltin yoksa şikayette bulunacağım bütün enerjimi alıyosunuz diye hepsi düzeldi birden :)) bazen dile getirmek gerekiyor gerçektenİnşallah cnm 5.gün embriyosu şu hemşirelerin tavırları yüzünden strese girdim ya inş bana sağlıkla evlat olurda bi daha onları görmem inan enerjimi çökerttiler
İlk test ücretsiz ilkini orda yapınca mecbur ikinci de orda oluyor o da 58 tlkızlar memorial da transfer sonrası kan testi ücretli mi yada kan testinden sonra gittiğimiz (inş. hayırlısıyla ) muayene kese görmek için paketin içine dahil değil değil mi bilen yazabilir mi acaba
Bende sonunda yüzlerine karşı böyle yapicam:)Opu sırasında beni de germişlerdi transfer günü açık açık söyledim sizin suratınızı çekemem tavrınızı düzeltin yoksa şikayette bulunacağım bütün enerjimi alıyosunuz diye hepsi düzeldi birden :)) bazen dile getirmek gerekiyor gerçekten
Canım yapacağım dediklerini çok çok sağol inş bu defa güzel olurP Pamukprensali canım hayırlı olsun şimdiden inşallah bu sefer olacak odaya çıkınca eşin göbeğine işaret parmağıyla daire çizerek el mübdi çeksin 20 tane .. transfer sırası sende rabbi hebli mines salihin oku ya da bildiğin başka dua zikir varsa .. hadi bismillah
Belki üşütmüşsündür canım mide bulantın ondan olabilir .. kasık batmasıda adet olacapım zaman bana hep oluyordu korkulacak bişey yoktur diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba, opu sonrası ilk adetimi oldum. Şimdi 2.adeti bekliyorum sol tarafta ara ara batmalar geliyor bazen midem bulanıyor. Herhangi bi doktora mı gitsem diyorum. Bişey mi var diye böyle bi duru yaşayan var mı?
Tamam canım öyle yapayim.Ama sabah öğle akşam yemek saatleri hep aynı olmayınca ilacı da düzensiz alıyorum.Ama dikkat ederim.Teşekkür ederim..canım aynı saatlerde iç ben o hapı kullanmadım ama verdikleri tüm hapları telefonda saati kurup hep aynı zamanda içtim
Aynı gün 2 işlemi de yapiyorlar mi acaba. Benim de bugun yumurta toplama oldu ama transfer için en az 3 gün beklenicek dendi
Bi işlem yapılacaksa 3500, sadece tanı amaçlıysa 1500 dü aralıkta.Histereskopi ücreti nekadar acaba
Kist oluşmuş canım bakalım atacak mı sol tarafta bi doktora gittim. Kist olduğu halde transfer oluyor mu acaba? Böyle olan oldu mu hiç?Belki üşütmüşsündür canım mide bulantın ondan olabilir .. kasık batmasıda adet olacapım zaman bana hep oluyordu korkulacak bişey yoktur diye düşünüyorum
Canım hayırlı olsunn Allah pozitif sonuç alıp sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle.Çıktım kızlar :)
Bana akşam iç demişkerdi. 1er saat arayla hep aynı saatte içmiştim canımMerhaba kızlar bugun trasfere hazırlıgımın 13 günü şimdi yumurta catlamamı vurdum 4 gün boyunca günde birtane prednol 1 tanede rulid iç dedi ler sabahmı akşammı içim yaa heycandan hiç bisey anlamaz hala geldim:]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?