Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynı gün 2 işlemi de yapiyorlar mi acaba. Benim de bugun yumurta toplama oldu ama transfer için en az 3 gün beklenicek dendi

Ben kan testi yaptıktan 12 gün sonra gittim. Kan testinide 1 gün erken yaptırmıştın

Canım benim yumurtalar toplandı pgtye gitti cok şükür sağlıklı gelenler donduruldu simdi regl olmayı bekliyorum histeroskopi olucam rahim icine bakacaklar sonraki reglde transfer insallah. Sen ne asamadasın?
Histereskopi ücreti nekadar acaba

İnşallah cnm 5.gün embriyosu şu hemşirelerin tavırları yüzünden strese girdim ya inş bana sağlıkla evlat olurda bi daha onları görmem inan enerjimi çökerttiler
Opu sırasında beni de germişlerdi transfer günü açık açık söyledim sizin suratınızı çekemem tavrınızı düzeltin yoksa şikayette bulunacağım bütün enerjimi alıyosunuz diye hepsi düzeldi birden :)) bazen dile getirmek gerekiyor gerçekten

kızlar memorial da transfer sonrası kan testi ücretli mi yada kan testinden sonra gittiğimiz (inş. hayırlısıyla ) muayene kese görmek için paketin içine dahil değil değil mi bilen yazabilir mi acaba
İlk test ücretsiz ilkini orda yapınca mecbur ikinci de orda oluyor o da 58 tl

Bende sonunda yüzlerine karşı böyle yapicam:)

Canım yapacağım dediklerini çok çok sağol inş bu defa güzel olur

Arkadaşlar merhaba, opu sonrası ilk adetimi oldum. Şimdi 2.adeti bekliyorum sol tarafta ara ara batmalar geliyor bazen midem bulanıyor. Herhangi bi doktora mı gitsem diyorum. Bişey mi var diye böyle bi duru yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba, opu sonrası ilk adetimi oldum. Şimdi 2.adeti bekliyorum sol tarafta ara ara batmalar geliyor bazen midem bulanıyor. Herhangi bi doktora mı gitsem diyorum. Bişey mi var diye böyle bi duru yaşayan var mı?
Belki üşütmüşsündür canım mide bulantın ondan olabilir .. kasık batmasıda adet olacapım zaman bana hep oluyordu korkulacak bişey yoktur diye düşünüyorum

canım aynı saatlerde iç ben o hapı kullanmadım ama verdikleri tüm hapları telefonda saati kurup hep aynı zamanda içtim
Tamam canım öyle yapayim.Ama sabah öğle akşam yemek saatleri hep aynı olmayınca ilacı da düzensiz alıyorum.Ama dikkat ederim.Teşekkür ederim..

Kızlar merhaba sanırım pazartesi yumurta toplama olacak. Bu işlem nasıl? Anestezili oluyor değil mi? Kaç yumurta toplandığını embriyoları ne zaman haber veriyorlar? Bu arada ben hep emre beyle devam ediyordum tedavime cumartesi günkü randevumu yücel şahine vermişler, kendisine muayene olan var mı?

Aynı gün 2 işlemi de yapiyorlar mi acaba. Benim de bugun yumurta toplama oldu ama transfer için en az 3 gün beklenicek dendi

bana aynı gün eşiniz de gelsin taze transfer yapabiliriz dediler. ilk önceleri çekiniyordum doğrusu çünkü bu iğneler şişiriyor sanki beni ve biraz ağrı, batma ve huzursuzluk yapıyor. sanki her an regl olacakmışım gibi. ancak dün çatlatma iğnemi oldum. o semptomlar geçti. rahatladım doğrusu. yarın yumurta toplama yapılacak. yarın göreceğiz sonucu. bekleyecek miyiz yoksa transfer olacak mı ? senin toplamayı kim yaptı acaba? ağrın sızın var mı? nasılsın?

Kızlar birşey daha sormak istiyorum yumurta toplamada tüm yumurtalar aynı boyutta olmuyor, belli boyutun altındakileri almıyorlar mı yada işe mi yaramıyor onlar? Belli boyutun üstünde mi olması gerekli?

Belki üşütmüşsündür canım mide bulantın ondan olabilir .. kasık batmasıda adet olacapım zaman bana hep oluyordu korkulacak bişey yoktur diye düşünüyorum
Kist oluşmuş canım bakalım atacak mı sol tarafta bi doktora gittim. Kist olduğu halde transfer oluyor mu acaba? Böyle olan oldu mu hiç?

Merhaba kızlar bugun trasfere hazırlıgımın 13 günü şimdi yumurta catlamamı vurdum 4 gün boyunca günde birtane prednol 1 tanede rulid iç dedi ler sabahmı akşammı içim yaa heycandan hiç bisey anlamaz hala geldim:]

Bana akşam iç demişkerdi. 1er saat arayla hep aynı saatte içmiştim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…