Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok doğru canım ne güzel yazmışsın herşey nasip imtihan insan deneyim kazandıkça anlıyor bende inanıyorum allah izin verirse bir gün bizde anne olacağız

Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşaallah cümlemiz sağlıkla hayırlısıyla kavuşur yavrularına
Benim önceki tedavimde önden giden bir yumurtam vardı neden bilmiyorum ilaç dozummu az geldi diğer yumurtalar ilaçla tepki vermedi daha önceki tedavilerde böyle birşey yaşamadım demekki doğru bir zaman değilmiş benim için

S sinkar canım senin adına çok sevindim ne güzel rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin darısı da bize olsun inşaallah muayene şeklini bende merak ettim önümüzdeki hafta bizde gidiyoruz kese görmeye yalnız ben bu mutluluğumu yaşayamıyorum mide bulantısı ve yanma şikayetim çok var hiç birşey yiyemiyorum birde hormonlardanmı acaba biraz sinirli biri oldum oysaki çok sakin kişiliğe sahibim ama adla şikayet etmiyorum inşaallah bu dönemi çabuk atlatıp mutluluğumu yaşamak istiyorum

Cnm ben test sonucunu öğrendikten 12 gün sonra gittim doktora ve karından muane ile kese göründü. 1 hafta sonra da kalp atışını duydum sen de çok acele etme o günler de git. Bende halsizlik, koku hassasiyeti dışında bir şikayet yok şimdilik

Canimm ne guzel yazmissin gozlerim dolu dolu okudum. Negatif sonuctan sonra Tam 1 sene kendime gelemedim. Negatif sonucu ogrenip surekli agliyordum ki ertesi gun kardesim aradi agliyor telefonda abla hamileymisim diye kazara hamile kalmis. Allahimm hayatimda yasadigim en zor gundu cok isyan ettim cok agladim Allah affetsin. Hepimiz zorlu sinavlar veriyoruz sabretmek cok zor ama sabretmek zorundayiz.

En yakinimin, can kardesimin benim negatif sonucu ogrendigim gunun ertesi gunu hamileligini ogrendim. Aradi telefonda agliyordu abla hamileymisim. Yemin ederim bilerek yapmadim ozur dilerim dedi. (Kazara hmile kaldi) Baskasinin hamile haberini alsam 2 gun sonra unuturdum. Ama ben kardesimle doktora gitmek zorundaydim, onunla kiyafet almak, onunla bebek odasi secmek zorundaydim. Cok zor gunlerdi cook. Doktordan cikip cok gozyaslarimi sildim. Gecti gecmesine ama delipde gecti. Hala aglarim o gunlerim aklima gelince. Kizlar nasipten ote yol yol aglasakta sizlasakta yok. Suan yegenine aşık bir teyzeyim. Ve olayların üstünden tam 1 yıl geçti geçen yıl mayısta yaşadık bunları ve ben 2 mayısta ben gebelik testi için kan vericem bu sefer inşallah bende gülerim tarihler kesinlikle spontene gelişti ben aralıkta başlamıştım tüp bebeğe ancak şubatta oldu transferimiz genetik tanıya filan gönderdik.

Ne kadar güzel yazmışsın canım
Duygularıma tercüman oldun
İnşallah canım

Her imtihan vaktinin esiridir. İmtihan ne kdar zor olursa o kadar mükafatlandırılıuoruz buna inanıyorum canım

Merhaba arkadaşlar bugun trasferim var akşam ateşlendim biraz bogazlarlarım şişti agryo ya etkilermiki içime korku girdi

Merhaba okuyunca sanki ben yazmisim gibi geldi ayni cumleleri kendime hep soylerim . Iyiki burasi var ve birbirini anlayan bizler.. insallah Allah birgun bizede buraya guzel haberler yazmayi nasip edecek...

Seninde umudunu yıktım dimi herkesin umudu yıkıldı beniö yüzümden ben tüp bebek olayını kapatıcsm son bi doktora gidip ama inan hâlâ kendime gelemedim
Canım umut buradaki Hiç kimse için hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecek . Sen de dahil... Şu süreci sağlıkla bi atlat, korkularından dolayı umudunu da kaybetmiş gibi hissettiğini anlayacaksın inşallah.
3 kaybım var her birinde ayrı ayrı üzüldüm, hepsinde aşırı üzüldüm.. Çok ağladım ama hep içinde bulunduğum an için, o an yaşadıklarım için.. İnşallah isyan etmiyorumdur ama çok üzülüyorum Allah ım diyerek ağladım..
Ama hiç gelecekte ben anne olamam, buraya kadarmış, zaten çabam boşa, 3 kere olmadı yine olmaz demedim, diyemem, ümidimi kaybedersem yaşamak çok zor olur.
Bir de öyle bir lüksümüz yok, veren Allah verecek olan Allah. Yapabileceklerini sorgulama hakkımız var mı aciz kullar olarak ? Yaşadıklarımıza göre yaşayacsklarımızı tahmin etme gücümüz var mı? Sadece dua edebiliyoruz, en büyük şansımız kıymetimiz.. Dua edip çabalıyoruz ve ümit etmekten bir dakika vazgeçmiyoruz. Allah ın her şeye gücü yeter ve onun için her şey çok kolay. Olmazları olduruyor, yoktan var ediyor bir gün inşallah bize de verecek bir evlat. İnanıyorum, sen de inan, hepimiz inanalım..
Yazdıklarımda umarım yanlış anlaşılır bir şey olmamıştır..
Allah içine ferahlık versin, huzur versin. Daha iyi ol, daha iyi günler yaşa inşallah..

Son düzenleme:
Yok cnm benim bitmiyor imtihanım kanamam var şu an yücel bey protestan yaptırmamı istiyor ısrarla negatif diyorum yine de yaptır diyor insanların umutlarının taciri olmuşlar gerçekten beni bu kadar yormalarına değmiştir umarım şimdi yoldayım memoriale gidiyorum

İlaçlı transfer olup hamile olan arkadaşlarım. Bu crinone jel 12. Hafta başındamı bırakılacak. 12. Hafta bitişindemi. Lütfen bilenler paylaşsın.
12. Haftaya girdiğinde diye biliorm hemşire öyle demişti bana ama aklında kalmasın merkezi ara sor canım

Canım bende geç adet oldum söktürücü içmedim adetimi bekledm kekik suyu içebilirsn faydası olur adet bitimindede histeroskobi oldum sonrasında hamile kaldım ama düşük yaptm şimdi çok şükür yeniden hamileyim düşüğün nedeni bilinmior pek rahimde skntı falan yoksa polip falan doktormda şaşırmıştı beklenmedik birşey dedi

Sağoş canım yani vucudumda yanma var insan gene tirsiyor ilk tedavimdede hafif girip vardı ama bu tam girip değil bogazlarmda yutkunamıyorum birde vücudum yanıyo duş aldım şimdi
Bence boğazını rahatıcı bişeylerde iç belki transferden sonra içemezsin. Bide transferden sonra sakin bitki çayı filan içme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…