Çok doğru canım ne güzel yazmışsın herşey nasip imtihan insan deneyim kazandıkça anlıyor bende inanıyorum allah izin verirse bir gün bizde anne olacağızSadece empati kurarak yazıcam sana bu satırları. Asla senin kadar derin ve içten hissedemem .. biliyorum yaşadıkların çok zor bir yandan kaybettiklerinin acısı bir yandan ulaşmak istediğin o müthiş duygu “annelik “. Bu ikilemde gidip gelmek hiç de kolay değil. Çoğu insan kocasıyla aşkla sevişerek hamile kalabiliyorken bizler tüp bebek sürecine kadar ki olan zamanlarda bile ödev gibi gün ve saatlerle ilişkiye girdik. Olmadığını görünce hastane yollarını tuttuk. İğne iki iğne üç iğne kaç toplandı kaçı 5. Güne geldi kalitesi neydi pgtsiydi laparoskopi histereskopi çizik at incir ye doğal siklus naturel siklus e2 vs vs.... hepsini bilmek zorunda kaldık. Normal yolla gebe kalabilen bir kadın e2 değerinin ne olduğunu bile bilemezken biz prof’larla fikir alışverişinde bulunabilir haldeyiz. Neden bunları bilmek zorunda kaldık ki?? Neden bir gün adetimiz gecikti kaset test aldık pozitifi gördük ve süprizzz durumlarını yaşamadık ki.. hepsinin cevabı “nasip,kısmet ve en önemlisi imtihan” bu süreçte kader ve imtihanla ilgli o kadar şey okudum ve araştırdım ki. Ve artık şuna kanaat getirdim ecel ve çocuk işi tamamen nasip. Saatini bekliyor aynı ecelimiz gibi. Ne diyor kuranı kerimde ne bir saniye fazla ne bir saniye eksik alırsınıznefesnizi. O halde dünyaya getireceğimiz evladın nefes alma süresi hayata startı henüz gelmediyse ne yapsak boş. Naspse el getirir yel getirir nasip değilse el götürür sel götürür. He şuda bir gerçek ki takdiri alıp tevekkülü Allaha bırakacağız. Benim sana nacizane tavsiyem haddim değil tabiki ama bol bol oku bu süreçte dua veya kitap ruhunu rahtlat. Gidebiliyorsan ufak bir tatil istemesende yap farkında olmadan iyi gelecek.
Ve evet bence merkez değişikliğini düşün. Neden biliyor musun? İnsan güvenmediği yerde huzur bulamaz. Huzur bulmadığın yerde de barınamazsın. Biz sana ne kdar en iyi merkezdir şudur budur desekte ya da biz hiç sorun yaşamadık bak belkide bu tedavininböyle uygulanması gerekiyordu öbür türlü olsada olmayacaktı desekte ne kadar merkezi övsekte sen gönülden inanıp bağlanmadığın sürece huzur bulamazsın. Lütfen gönlünü teslim edebileceğin yerde başla. Belki burada devam edersin bilemiyorum sağlıklı düşününce kararın bu yönde olabilir ama lütfen gönlünü teslim et.
Çok uzun yazdığımın farkındayım. Bunları sana hali hazırda transfer aşamasına bile gelemeyen bir arkadaşın olarak yazıyorum.
Hadi deniz şimdi kendini serbest bırak ağla sızla dök içini duvarlara ama vaktin gelince kalk ayağa biz kadınız güçlüyüz anneyiz kolay mı anne olmak. Biz zorluklarıyla çok erken tanıştık ama inanıyorum ki bizim çocuklarımız çok özel çocuklar olacak. Elini kalbine koy ve dinle sende biliyorsun bir gün anne olacaksın....
Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşaallah cümlemiz sağlıkla hayırlısıyla kavuşur yavrularınaAminnn canımmm Rabbim seninde sağlıkla tamamına erdirsin inşaAllah diğer msjını okudumda tedavi yarım kalmıştı içi boş çıkmıştı yazmışsın boş gebelikmi oldu yoksa yumurtalarmı olgunlaşmadı anlamadım?
Cnm ben test sonucunu öğrendikten 12 gün sonra gittim doktora ve karından muane ile kese göründü. 1 hafta sonra da kalp atışını duydum sen de çok acele etme o günler de git. Bende halsizlik, koku hassasiyeti dışında bir şikayet yok şimdilikS sinkar canım senin adına çok sevindim ne güzel rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin darısı da bize olsun inşaallah muayene şeklini bende merak ettim önümüzdeki hafta bizde gidiyoruz kese görmeye yalnız ben bu mutluluğumu yaşayamıyorum mide bulantısı ve yanma şikayetim çok var hiç birşey yiyemiyorum birde hormonlardanmı acaba biraz sinirli biri oldum oysaki çok sakin kişiliğe sahibim ama adla şikayet etmiyorum inşaallah bu dönemi çabuk atlatıp mutluluğumu yaşamak istiyorum
Canimm ne guzel yazmissin gozlerim dolu dolu okudum. Negatif sonuctan sonra Tam 1 sene kendime gelemedim. Negatif sonucu ogrenip surekli agliyordum ki ertesi gun kardesim aradi agliyor telefonda abla hamileymisim diye kazara hamile kalmis. Allahimm hayatimda yasadigim en zor gundu cok isyan ettim cok agladim Allah affetsin. Hepimiz zorlu sinavlar veriyoruz sabretmek cok zor ama sabretmek zorundayiz.Sadece empati kurarak yazıcam sana bu satırları. Asla senin kadar derin ve içten hissedemem .. biliyorum yaşadıkların çok zor bir yandan kaybettiklerinin acısı bir yandan ulaşmak istediğin o müthiş duygu “annelik “. Bu ikilemde gidip gelmek hiç de kolay değil. Çoğu insan kocasıyla aşkla sevişerek hamile kalabiliyorken bizler tüp bebek sürecine kadar ki olan zamanlarda bile ödev gibi gün ve saatlerle ilişkiye girdik. Olmadığını görünce hastane yollarını tuttuk. İğne iki iğne üç iğne kaç toplandı kaçı 5. Güne geldi kalitesi neydi pgtsiydi laparoskopi histereskopi çizik at incir ye doğal siklus naturel siklus e2 vs vs.... hepsini bilmek zorunda kaldık. Normal yolla gebe kalabilen bir kadın e2 değerinin ne olduğunu bile bilemezken biz prof’larla fikir alışverişinde bulunabilir haldeyiz. Neden bunları bilmek zorunda kaldık ki?? Neden bir gün adetimiz gecikti kaset test aldık pozitifi gördük ve süprizzz durumlarını yaşamadık ki.. hepsinin cevabı “nasip,kısmet ve en önemlisi imtihan” bu süreçte kader ve imtihanla ilgli o kadar şey okudum ve araştırdım ki. Ve artık şuna kanaat getirdim ecel ve çocuk işi tamamen nasip. Saatini bekliyor aynı ecelimiz gibi. Ne diyor kuranı kerimde ne bir saniye fazla ne bir saniye eksik alırsınıznefesnizi. O halde dünyaya getireceğimiz evladın nefes alma süresi hayata startı henüz gelmediyse ne yapsak boş. Naspse el getirir yel getirir nasip değilse el götürür sel götürür. He şuda bir gerçek ki takdiri alıp tevekkülü Allaha bırakacağız. Benim sana nacizane tavsiyem haddim değil tabiki ama bol bol oku bu süreçte dua veya kitap ruhunu rahtlat. Gidebiliyorsan ufak bir tatil istemesende yap farkında olmadan iyi gelecek.
Ve evet bence merkez değişikliğini düşün. Neden biliyor musun? İnsan güvenmediği yerde huzur bulamaz. Huzur bulmadığın yerde de barınamazsın. Biz sana ne kdar en iyi merkezdir şudur budur desekte ya da biz hiç sorun yaşamadık bak belkide bu tedavininböyle uygulanması gerekiyordu öbür türlü olsada olmayacaktı desekte ne kadar merkezi övsekte sen gönülden inanıp bağlanmadığın sürece huzur bulamazsın. Lütfen gönlünü teslim edebileceğin yerde başla. Belki burada devam edersin bilemiyorum sağlıklı düşününce kararın bu yönde olabilir ama lütfen gönlünü teslim et.
Çok uzun yazdığımın farkındayım. Bunları sana hali hazırda transfer aşamasına bile gelemeyen bir arkadaşın olarak yazıyorum.
Hadi deniz şimdi kendini serbest bırak ağla sızla dök içini duvarlara ama vaktin gelince kalk ayağa biz kadınız güçlüyüz anneyiz kolay mı anne olmak. Biz zorluklarıyla çok erken tanıştık ama inanıyorum ki bizim çocuklarımız çok özel çocuklar olacak. Elini kalbine koy ve dinle sende biliyorsun bir gün anne olacaksın....
En yakinimin, can kardesimin benim negatif sonucu ogrendigim gunun ertesi gunu hamileligini ogrendim. Aradi telefonda agliyordu abla hamileymisim. Yemin ederim bilerek yapmadim ozur dilerim dedi. (Kazara hmile kaldi) Baskasinin hamile haberini alsam 2 gun sonra unuturdum. Ama ben kardesimle doktora gitmek zorundaydim, onunla kiyafet almak, onunla bebek odasi secmek zorundaydim. Cok zor gunlerdi cook. Doktordan cikip cok gozyaslarimi sildim. Gecti gecmesine ama delipde gecti. Hala aglarim o gunlerim aklima gelince. Kizlar nasipten ote yol yol aglasakta sizlasakta yok. Suan yegenine aşık bir teyzeyim. Ve olayların üstünden tam 1 yıl geçti geçen yıl mayısta yaşadık bunları ve ben 2 mayısta ben gebelik testi için kan vericem bu sefer inşallah bende gülerim tarihler kesinlikle spontene gelişti ben aralıkta başlamıştım tüp bebeğe ancak şubatta oldu transferimiz genetik tanıya filan gönderdik.Canimm ne guzel yazmissin gozlerim dolu dolu okudum. Negatif sonuctan sonra Tam 1 sene kendime gelemedim. Negatif sonucu ogrenip surekli agliyordum ki ertesi gun kardesim aradi agliyor telefonda abla hamileymisim diye kazara hamile kalmis. Allahimm hayatimda yasadigim en zor gundu cok isyan ettim cok agladim Allah affetsin. Hepimiz zorlu sinavlar veriyoruz sabretmek cok zor ama sabretmek zorundayiz.
Ne kadar güzel yazmışsın canımSadece empati kurarak yazıcam sana bu satırları. Asla senin kadar derin ve içten hissedemem .. biliyorum yaşadıkların çok zor bir yandan kaybettiklerinin acısı bir yandan ulaşmak istediğin o müthiş duygu “annelik “. Bu ikilemde gidip gelmek hiç de kolay değil. Çoğu insan kocasıyla aşkla sevişerek hamile kalabiliyorken bizler tüp bebek sürecine kadar ki olan zamanlarda bile ödev gibi gün ve saatlerle ilişkiye girdik. Olmadığını görünce hastane yollarını tuttuk. İğne iki iğne üç iğne kaç toplandı kaçı 5. Güne geldi kalitesi neydi pgtsiydi laparoskopi histereskopi çizik at incir ye doğal siklus naturel siklus e2 vs vs.... hepsini bilmek zorunda kaldık. Normal yolla gebe kalabilen bir kadın e2 değerinin ne olduğunu bile bilemezken biz prof’larla fikir alışverişinde bulunabilir haldeyiz. Neden bunları bilmek zorunda kaldık ki?? Neden bir gün adetimiz gecikti kaset test aldık pozitifi gördük ve süprizzz durumlarını yaşamadık ki.. hepsinin cevabı “nasip,kısmet ve en önemlisi imtihan” bu süreçte kader ve imtihanla ilgli o kadar şey okudum ve araştırdım ki. Ve artık şuna kanaat getirdim ecel ve çocuk işi tamamen nasip. Saatini bekliyor aynı ecelimiz gibi. Ne diyor kuranı kerimde ne bir saniye fazla ne bir saniye eksik alırsınıznefesnizi. O halde dünyaya getireceğimiz evladın nefes alma süresi hayata startı henüz gelmediyse ne yapsak boş. Naspse el getirir yel getirir nasip değilse el götürür sel götürür. He şuda bir gerçek ki takdiri alıp tevekkülü Allaha bırakacağız. Benim sana nacizane tavsiyem haddim değil tabiki ama bol bol oku bu süreçte dua veya kitap ruhunu rahtlat. Gidebiliyorsan ufak bir tatil istemesende yap farkında olmadan iyi gelecek.
Acılarımız isteklerimiz arzumuz ortak bzii en iyi biz anlarız canım ..Ne kadar güzel yazmışsın canım
Duygularıma tercüman oldun
İnşallah canım
Her imtihan vaktinin esiridir. İmtihan ne kdar zor olursa o kadar mükafatlandırılıuoruz buna inanıyorum canımCanimm ne guzel yazmissin gozlerim dolu dolu okudum. Negatif sonuctan sonra Tam 1 sene kendime gelemedim. Negatif sonucu ogrenip surekli agliyordum ki ertesi gun kardesim aradi agliyor telefonda abla hamileymisim diye kazara hamile kalmis. Allahimm hayatimda yasadigim en zor gundu cok isyan ettim cok agladim Allah affetsin. Hepimiz zorlu sinavlar veriyoruz sabretmek cok zor ama sabretmek zorundayiz.
Merhaba okuyunca sanki ben yazmisim gibi geldi ayni cumleleri kendime hep soylerim . Iyiki burasi var ve birbirini anlayan bizler.. insallah Allah birgun bizede buraya guzel haberler yazmayi nasip edecek...Sadece empati kurarak yazıcam sana bu satırları. Asla senin kadar derin ve içten hissedemem .. biliyorum yaşadıkların çok zor bir yandan kaybettiklerinin acısı bir yandan ulaşmak istediğin o müthiş duygu “annelik “. Bu ikilemde gidip gelmek hiç de kolay değil. Çoğu insan kocasıyla aşkla sevişerek hamile kalabiliyorken bizler tüp bebek sürecine kadar ki olan zamanlarda bile ödev gibi gün ve saatlerle ilişkiye girdik. Olmadığını görünce hastane yollarını tuttuk. İğne iki iğne üç iğne kaç toplandı kaçı 5. Güne geldi kalitesi neydi pgtsiydi laparoskopi histereskopi çizik at incir ye doğal siklus naturel siklus e2 vs vs.... hepsini bilmek zorunda kaldık. Normal yolla gebe kalabilen bir kadın e2 değerinin ne olduğunu bile bilemezken biz prof’larla fikir alışverişinde bulunabilir haldeyiz. Neden bunları bilmek zorunda kaldık ki?? Neden bir gün adetimiz gecikti kaset test aldık pozitifi gördük ve süprizzz durumlarını yaşamadık ki.. hepsinin cevabı “nasip,kısmet ve en önemlisi imtihan” bu süreçte kader ve imtihanla ilgli o kadar şey okudum ve araştırdım ki. Ve artık şuna kanaat getirdim ecel ve çocuk işi tamamen nasip. Saatini bekliyor aynı ecelimiz gibi. Ne diyor kuranı kerimde ne bir saniye fazla ne bir saniye eksik alırsınıznefesnizi. O halde dünyaya getireceğimiz evladın nefes alma süresi hayata startı henüz gelmediyse ne yapsak boş. Naspse el getirir yel getirir nasip değilse el götürür sel götürür. He şuda bir gerçek ki takdiri alıp tevekkülü Allaha bırakacağız. Benim sana nacizane tavsiyem haddim değil tabiki ama bol bol oku bu süreçte dua veya kitap ruhunu rahtlat. Gidebiliyorsan ufak bir tatil istemesende yap farkında olmadan iyi gelecek.
aminn inşallah arkdaşım.Merhaba okuyunca sanki ben yazmisim gibi geldi ayni cumleleri kendime hep soylerim . Iyiki burasi var ve birbirini anlayan bizler.. insallah Allah birgun bizede buraya guzel haberler yazmayi nasip edecek...
Canım umut buradaki Hiç kimse için hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecek . Sen de dahil... Şu süreci sağlıkla bi atlat, korkularından dolayı umudunu da kaybetmiş gibi hissettiğini anlayacaksın inşallah.Seninde umudunu yıktım dimi herkesin umudu yıkıldı beniö yüzümden ben tüp bebek olayını kapatıcsm son bi doktora gidip ama inan hâlâ kendime gelemedim
Yok cnm benim bitmiyor imtihanım kanamam var şu an yücel bey protestan yaptırmamı istiyor ısrarla negatif diyorum yine de yaptır diyor insanların umutlarının taciri olmuşlar gerçekten beni bu kadar yormalarına değmiştir umarım şimdi yoldayım memoriale gidiyorumCanım umut buradaki Hiç kimse için hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecek . Sen de dahil... Şu süreci sağlıkla bi atlat, korkularından dolayı umudunu da kaybetmiş gibi hissettiğini anlayacaksın inşallah.
3 kaybım var her birinde ayrı ayrı üzüldüm, hepsinde aşırı üzüldüm.. Çok ağladım ama hep içinde bulunduğum an için, o an yaşadıklarım için.. İnşallah isyan etmiyorumdur ama çok üzülüyorum Allah ım diyerek ağladım..
Ama hiç gelecekte ben anne olamam, buraya kadarmış, zaten çabam boşa, 3 kere olmadı yine olmaz demedim, diyemem, ümidimi kaybedersem yaşamak çok zor olur.
Bir de öyle bir lüksümüz yok, veren Allah verecek olan Allah. Yapabileceklerini sorgulama hakkımız var mı aciz kullar olarak ? Yaşadıklarımıza göre yaşayacsklarımızı tahmin etme gücümüz var mı? Sadece dua edebiliyoruz, en büyük şansımız kıymetimiz.. Dua edip çabalıyoruz vazgeçmiyoruz ve ümit etmekten bir dakika vazgeçmiyoruz. Allah ın her şeye gücü yeter ve onun için her şey çok kolay. Olmazları olduruyor, yoktan var ediyor bir gün inşallah bize de verecek bir evlat. İnanıyorum, sen de inan, hepimiz inanalım..
Yazdıklarımda umarım yanlış anlaşılır bir şey olmamıştır..
Allah içine ferahlık versin, huzur versin. Daha iyi ol, daha iyi günler yaşa inşallah..
Etkilemez canımm rahat ol sen sakin gitMerhaba arkadaşlar bugun trasferim var akşam ateşlendim biraz bogazlarlarım şişti agryo ya etkilermiki içime korku girdi
Sağoş canım yani vucudumda yanma var insan gene tirsiyor ilk tedavimdede hafif girip vardı ama bu tam girip değil bogazlarmda yutkunamıyorum birde vücudum yanıyo duş aldım şimdiEtkilemez canımm rahat ol sen sakin git
12. Haftaya girdiğinde diye biliorm hemşire öyle demişti bana ama aklında kalmasın merkezi ara sor canımİlaçlı transfer olup hamile olan arkadaşlarım. Bu crinone jel 12. Hafta başındamı bırakılacak. 12. Hafta bitişindemi. Lütfen bilenler paylaşsın.
Canım bende geç adet oldum söktürücü içmedim adetimi bekledm kekik suyu içebilirsn faydası olur adet bitimindede histeroskobi oldum sonrasında hamile kaldım ama düşük yaptm şimdi çok şükür yeniden hamileyim düşüğün nedeni bilinmior pek rahimde skntı falan yoksa polip falan doktormda şaşırmıştı beklenmedik birşey dediArkadaşlarım ben histeroskopi olacagım ama hala regl olamadm. Opudan sonra 6 ocakta olmustum. Pcolu oldugum ucun genelde bundan önceki tedavilerimde tarlusal kullandım. Cuma günü Yücel Beye randevu aldım. Bu durumu daha önce yasayan varmı aranızda,önerisi olan. Benim histeroskobi tanı amaclı olacak daha önce 3 tedavide tuttu ama malesef erken düsüklerim oldu acaba ne gibi müdahaleler yapıyor?
Bence boğazını rahatıcı bişeylerde iç belki transferden sonra içemezsin. Bide transferden sonra sakin bitki çayı filan içmeSağoş canım yani vucudumda yanma var insan gene tirsiyor ilk tedavimdede hafif girip vardı ama bu tam girip değil bogazlarmda yutkunamıyorum birde vücudum yanıyo duş aldım şimdi
inşallah arkadaşım.Çok doğru canım ne güzel yazmışsın herşey nasip imtihan insan deneyim kazandıkça anlıyor bende inanıyorum allah izin verirse bir gün bizde anne olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?