Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hamile bayanlar tedaviye başlamadan önce tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı.elsiksiz yapmak istiyorum.allah ne derse o olur tabi

Bence boğazını rahatıcı bişeylerde iç belki transferden sonra içemezsin. Bide transferden sonra sakin bitki çayı filan içme
Akşam ateşim var diye parol içtim mandalina portakal limon sıktım ballı yedim. Zencefil yedimm inşallah iyi olur yardımın için teşekkür ederim

Gittin mi canım hastaneye?

Atak yapabilir benim 2 embriyon son anda döndürüldü geriden gelip Blast oldu değişebiliyor
3.günde gerilemeye girenlerin dönmesi çok düşük ihtimalmiş. 1 tanesi olgunlaşmış. bugün transfere gideceğim. diğerlerini bekliyoruz yarına. olgunlaşan olursa dondurabiliriz dediler. nasip kısmet artık.

mrb kızlar uzun zamandır yazamadım işlerim çok yoğun bu pazar nasipse transferim olacak pazartesi günü çatlatma iğnemi vurdum telefonda bana çarşamba günü rulid ve prednol içmemi söylediler burda forumları okudum transfer günü ve bir gün öncesi ilaç içilmemiş bana yanlış mı bilgi verdiler acaba ben çarşambadan cumartesine kadar içmiş olucam bir sorun olur mu acaba

Merhaba bende öyle içtim transferden birgün öncede içiyorsun transfer günü içmiyorsun .. 4 gün .. hayırlı olsun şimdiden Allah yardımın olsun

Gittim cnm gittim ama boş yani doktor bi açıklama bile yapamıyor yazıklar olsun hâlâ belki pozitiftir rahim kalın diyor yazık ya
Deniz yanılmış olmanı o kadar canı gönülden istiyorum ve diliyorum ki. umarım sen yanılıyorsundur ve doktor haklı çıkar bu defa. tüm arkadaşlar söylemişler zaten, maddi ve manevi imkan oldukça denemeye devam etmekten vazgeçmemek lazım. senin için dua ediyorum.

Cnm bildiğin adet oluyorum şu an çok yoğun kanamam var nasıl yanılmış olucam gerçekten beni çok yıprattılar yarım saat bile zor dayandım orda durmaya tam bi fiyasko benim için orası artık

Cnm bildiğin adet oluyorum şu an çok yoğun kanamam var nasıl yanılmış olucam gerçekten beni çok yıprattılar yarım saat bile zor dayandım orda durmaya tam bi fiyasko benim için orası artık
Canım seni çok çok iyi anlıyorum benimde ilk denemem tutmamıştı, İnan her merkez aynı tutmama sebebi açıklanmıyor bende bahçecide tüp yaptırdım ilk yani bunun sonu yok. Ben inanıyorum bir gün mutlaka olacak. Asla pes etmemeliyiz

Açıklamayı geçtim kim transferin 6.günü adet oldu inan gram güvenmiyorum onlara artık

Açıklamayı geçtim kim transferin 6.günü adet oldu inan gram güvenmiyorum onlara artık
Transferin 6. Günü adet olunmaması lazım bende şaşırdım canım ya.ben en az iki hafta sonra olmuştum tam hatırlamıyorum ama baya geçmişti

Merhaba bende öyle içtim transferden birgün öncede içiyorsun transfer günü içmiyorsun .. 4 gün .. hayırlı olsun şimdiden Allah yardımın olsun
sağolasın canımcım ya bikaç kişinin farklı kullandığını okuyunca hemen panik atağım tuttu malüm bizi hemşireler yanıltabiliyorlar hemşireyi de aradım o da sorun yok o şekilde kullanabilirsiniz dedi, amin tşkler cnm

Arkadaşlar memorial dan memnun olan olmayan dile getirebilir mi insan olumsuz yorumları okuyunca bi acaba diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…