Akşam ateşim var diye parol içtim mandalina portakal limon sıktım ballı yedim. Zencefil yedimm inşallah iyi olur yardımın için teşekkür ederimBence boğazını rahatıcı bişeylerde iç belki transferden sonra içemezsin. Bide transferden sonra sakin bitki çayı filan içme
Rahim filmi kesinlikle cektirHamile bayanlar tedaviye başlamadan önce tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı.elsiksiz yapmak istiyorum.allah ne derse o olur tabi
İlk tedavimde çektirmiştim tekrar isterse doktor yine çektiririmRahim filmi kesinlikle cektir
Bende ilk tedavimdekini getirdim o zaman gerek yok derlerİlk tedavimde çektirmiştim tekrar isterse doktor yine çektiririm
Gittin mi canım hastaneye?Yok cnm benim bitmiyor imtihanım kanamam var şu an yücel bey protestan yaptırmamı istiyor ısrarla negatif diyorum yine de yaptır diyor insanların umutlarının taciri olmuşlar gerçekten beni bu kadar yormalarına değmiştir umarım şimdi yoldayım memoriale gidiyorum
3.günde gerilemeye girenlerin dönmesi çok düşük ihtimalmiş. 1 tanesi olgunlaşmış. bugün transfere gideceğim. diğerlerini bekliyoruz yarına. olgunlaşan olursa dondurabiliriz dediler. nasip kısmet artık.Atak yapabilir benim 2 embriyon son anda döndürüldü geriden gelip Blast oldu değişebiliyor
I iş tamam eşim aradı 12. Haftayı bitirene kadar dediler şükür bitti ama hala içerde birikenlerden kurtulamadım. En azından koku bitti12. Haftaya girdiğinde diye biliorm hemşire öyle demişti bana ama aklında kalmasın merkezi ara sor canım
Merhaba bende öyle içtim transferden birgün öncede içiyorsun transfer günü içmiyorsun .. 4 gün .. hayırlı olsun şimdiden Allah yardımın olsunmrb kızlar uzun zamandır yazamadım işlerim çok yoğun bu pazar nasipse transferim olacak pazartesi günü çatlatma iğnemi vurdum telefonda bana çarşamba günü rulid ve prednol içmemi söylediler burda forumları okudum transfer günü ve bir gün öncesi ilaç içilmemiş bana yanlış mı bilgi verdiler acaba ben çarşambadan cumartesine kadar içmiş olucam bir sorun olur mu acaba
Gittim cnm gittim ama boş yani doktor bi açıklama bile yapamıyor yazıklar olsun hâlâ belki pozitiftir rahim kalın diyor yazık yaGittin mi canım hastaneye?
Deniz yanılmış olmanı o kadar canı gönülden istiyorum ve diliyorum ki. umarım sen yanılıyorsundur ve doktor haklı çıkar bu defa. tüm arkadaşlar söylemişler zaten, maddi ve manevi imkan oldukça denemeye devam etmekten vazgeçmemek lazım. senin için dua ediyorum.Gittim cnm gittim ama boş yani doktor bi açıklama bile yapamıyor yazıklar olsun hâlâ belki pozitiftir rahim kalın diyor yazık ya
Cnm bildiğin adet oluyorum şu an çok yoğun kanamam var nasıl yanılmış olucam gerçekten beni çok yıprattılar yarım saat bile zor dayandım orda durmaya tam bi fiyasko benim için orası artıkDeniz yanılmış olmanı o kadar canı gönülden istiyorum ve diliyorum ki. umarım sen yanılıyorsundur ve doktor haklı çıkar bu defa. tüm arkadaşlar söylemişler zaten, maddi ve manevi imkan oldukça denemeye devam etmekten vazgeçmemek lazım. senin için dua ediyorum.
Canım seni çok çok iyi anlıyorum benimde ilk denemem tutmamıştı, İnan her merkez aynı tutmama sebebi açıklanmıyor bende bahçecide tüp yaptırdım ilk yani bunun sonu yok. Ben inanıyorum bir gün mutlaka olacak. Asla pes etmemeliyizCnm bildiğin adet oluyorum şu an çok yoğun kanamam var nasıl yanılmış olucam gerçekten beni çok yıprattılar yarım saat bile zor dayandım orda durmaya tam bi fiyasko benim için orası artık
Açıklamayı geçtim kim transferin 6.günü adet oldu inan gram güvenmiyorum onlara artıkCanım seni çok çok iyi anlıyorum benimde ilk denemem tutmamıştı, İnan her merkez aynı tutmama sebebi açıklanmıyor bende bahçecide tüp yaptırdım ilk yani bunun sonu yok. Ben inanıyorum bir gün mutlaka olacak. Asla pes etmemeliyiz
Darısı bizlere inşallah canımI iş tamam eşim aradı 12. Haftayı bitirene kadar dediler şükür bitti ama hala içerde birikenlerden kurtulamadım. En azından koku bitti
Transferin 6. Günü adet olunmaması lazım bende şaşırdım canım ya.ben en az iki hafta sonra olmuştum tam hatırlamıyorum ama baya geçmiştiAçıklamayı geçtim kim transferin 6.günü adet oldu inan gram güvenmiyorum onlara artık
sağolasın canımcım ya bikaç kişinin farklı kullandığını okuyunca hemen panik atağım tuttu malüm bizi hemşireler yanıltabiliyorlar hemşireyi de aradım o da sorun yok o şekilde kullanabilirsiniz dedi, amin tşkler cnmMerhaba bende öyle içtim transferden birgün öncede içiyorsun transfer günü içmiyorsun .. 4 gün .. hayırlı olsun şimdiden Allah yardımın olsun
Ne diyim kiTransferin 6. Günü adet olunmaması lazım bende şaşırdım canım ya.ben en az iki hafta sonra olmuştum tam hatırlamıyorum ama baya geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?