- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Sevgicim kafanın karışmasını çok iyi anlıyorum ama hepimiz yeterince bildiklerimizi ve yaşadıklarımızı anlatarak yardımcı olduk sana .. şöyle izah edeyim ben ilk çocuğum olmuyor diye doktora gideceğim zaman bana bir dr tavsiye ettler konuştupum 10 kişiden 10 u da abartısız o ismi verdi buldum ve gittim bana 1 sene boyunca yanlış tedavi uyguladı eşimin sperm hareketi sıfır bize süper dedi o şekilde bir de aşılama yaptı sonuç giden 1 senem aldığım 25 kilo giden umutlarım vs vs .. ama sorsan hala o doktoru öneriyorlar .. birazda nasip kısmet diyorum ben .. aslına bakarsan evet Türkiyede bir numara ve en iyi merkez önemli olan senin memnun kalman senin uyuşman güvenmen .. bende pgt konusunda çok karamsar ve karmaşıktım işin içinden çıkamayınca herşeyi akışına bıraktım .. ben şöyle düşünüyorum Rabbim bunu nasip edecekse bu x merkezde de olur etmeyecekse de en mükemmel yere git olmaz .. Allah hepimizin yardımcısı olsun .. çok zor sınavdan geçiyoruz ..Arkadaşlar memorial dan memnun olan olmayan dile getirebilir mi insan olumsuz yorumları okuyunca bi acaba diyor
Canım maddi anlamda da külfet çekiyoruz ben tedavi parasını bir yıldır biriktirmeye çalışıyorum çok zor zamanlar geçirdim kesinlikle herşeyin nasip olduğunu biliyorum ama insan çok tedirgin oluyor yaşanılan hayal kırıklığı da cabası ben güçlü bi insan değilim. Sizlere Merak ettiğim herşeyi sormak istiyorum içimde bir şey kalmasın kafam rahat başlamak istiyorum. Sorularımla bunaltmıyorumdur inşallah beni sadece sizler anlayabilirsinizSevgicim kafanın karışmasını çok iyi anlıyorum ama hepimiz yeterince bildiklerimizi ve yaşadıklarımızı anlatarak yardımcı olduk sana .. şöyle izah edeyim ben ilk çocuğum olmuyor diye doktora gideceğim zaman bana bir dr tavsiye ettler konuştupum 10 kişiden 10 u da abartısız o ismi verdi buldum ve gittim bana 1 sene boyunca yanlış tedavi uyguladı eşimin sperm hareketi sıfır bize süper dedi o şekilde bir de aşılama yaptı sonuç giden 1 senem aldığım 25 kilo giden umutlarım vs vs .. ama sorsan hala o doktoru öneriyorlar .. birazda nasip kısmet diyorum ben .. aslına bakarsan evet Türkiyede bir numara ve en iyi merkez önemli olan senin memnun kalman senin uyuşman güvenmen .. bende pgt konusunda çok karamsar ve karmaşıktım işin içinden çıkamayınca herşeyi akışına bıraktım .. ben şöyle düşünüyorum Rabbim bunu nasip edecekse bu x merkezde de olur etmeyecekse de en mükemmel yere git olmaz .. Allah hepimizin yardımcısı olsun .. çok zor sınavdan geçiyoruz ..
Tabiki bunalmıyorum canım sadece biraz rahat ol bende herşeyi sordum herkes gibi sürekli kafa karışması ve soru işaretleri bizi yıpratıyor sadece bunu anladım yaşadım o yüzden sana örnek vererek anlattım yanlış anlama canım .. ben son radde bırakıcam dedim artık akışına yani bi iyi bi kötü düşündürüyor yaşananlar inşallah herkes güzel sonuç alır ve memnun ayrılır nerede olursa olsunCanım maddi anlamda da külfet çekiyoruz ben tedavi parasını bir yıldır biriktirmeye çalışıyorum çok zor zamanlar geçirdim kesinlikle herşeyin nasip olduğunu biliyorum ama insan çok tedirgin oluyor yaşanılan hayal kırıklığı da cabası ben güçlü bi insan değilim. Sizlere Merak ettiğim herşeyi sormak istiyorum içimde bir şey kalmasın kafam rahat başlamak istiyorum. Sorularımla bunaltmıyorumdur inşallah beni sadece sizler anlayabilirsiniz
Benim de aynısı3.günde gerilemeye girenlerin dönmesi çok düşük ihtimalmiş. 1 tanesi olgunlaşmış. bugün transfere gideceğim. diğerlerini bekliyoruz yarına. olgunlaşan olursa dondurabiliriz dediler. nasip kısmet artık.
Ben memnunum iyi ki orayı seçmişim diyorum. Şuan icin sonuç bekliyorum olumlu ya da olumsuz sonuç ne olursa olsun iyi ki diyorum. Cok ilgililer sorduğum her soruya cevap aldım. Herşey sistemli, muaneye gittiğin de doktor seni ilk defa görse bile kem kum yapmıyor, netler. Herseyin kararını Semra hoca veriyor beni anladigim. Ben memnun kaldimArkadaşlar memorial dan memnun olan olmayan dile getirebilir mi insan olumsuz yorumları okuyunca bi acaba diyor
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Çok sevindim. Allah isteyen herkese nasip etsin. ☺☺Kızlaaaaar cıma günü gebelik testi yaptırmam gerekiyordu dayanamadım bugun yaptırdım ve pozitif çıktııııı inanamıyorummmm
Hayırlı olsun gözünüzaydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlaaaaar cıma günü gebelik testi yaptırmam gerekiyordu dayanamadım bugun yaptırdım ve pozitif çıktııııı inanamıyorummmm
Canım cok saol cevap icin. Vallahi 3 kere sebepsiz düsük yasadım o nedenle pgt yaptırdım umarım bu sefer aynı seyleri yasamam.Canım bende geç adet oldum söktürücü içmedim adetimi bekledm kekik suyu içebilirsn faydası olur adet bitimindede histeroskobi oldum sonrasında hamile kaldım ama düşük yaptm şimdi çok şükür yeniden hamileyim düşüğün nedeni bilinmior pek rahimde skntı falan yoksa polip falan doktormda şaşırmıştı beklenmedik birşey dedi
Acılarımız isteklerimiz arzumuz ortak bzii en iyi biz anlarız canım ..
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki, insanın bir kere güveni kırıldı mı toparlayamıyor. Ben de geçen sene acıbademde aşılama yaptırmıştım, aşılamadan 1 hafta bile geçmemişken adet oldum, aynı şeyi söylemiştim dr a hemşireyeAçıklamayı geçtim kim transferin 6.günü adet oldu inan gram güvenmiyorum onlara artık
Hangi acıbademdi cnmCanım seni o kadar iyi anlıyorumki, insanın bir kere güveni kırıldı mı toparlayamıyor. Ben de geçen sene acıbademde aşılama yaptırmıştım, aşılamadan 1 hafta bile geçmemişken adet oldum, aynı şeyi söylemiştim dr a hemşireye
Bakırköy acıbadem canımHangi acıbademdi cnm
Bende şimdi ne yapacağimi bilmiyorum nereye gitsem diye kara kara düşünüyorumBakırköy acıbadem canım
Aret Kamara git görüş canım içine sinerse başlarsın inşallahBende şimdi ne yapacağimi bilmiyorum nereye gitsem diye kara kara düşünüyorum
Daha önce gittin miAret Kamara git görüş canım içine sinerse başlarsın inşallah
Ben gitmedim 2 tanıdığım orda .. biri şimdi ikinciyi koydurdu 2.ye hamile Allahın izniyle tavsiye ettiler bana da ön görüşme yapsan bi fikir oluşur sende deDaha önce gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?