Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar memorial dan memnun olan olmayan dile getirebilir mi insan olumsuz yorumları okuyunca bi acaba diyor
Sevgicim kafanın karışmasını çok iyi anlıyorum ama hepimiz yeterince bildiklerimizi ve yaşadıklarımızı anlatarak yardımcı olduk sana .. şöyle izah edeyim ben ilk çocuğum olmuyor diye doktora gideceğim zaman bana bir dr tavsiye ettler konuştupum 10 kişiden 10 u da abartısız o ismi verdi buldum ve gittim bana 1 sene boyunca yanlış tedavi uyguladı eşimin sperm hareketi sıfır bize süper dedi o şekilde bir de aşılama yaptı sonuç giden 1 senem aldığım 25 kilo giden umutlarım vs vs .. ama sorsan hala o doktoru öneriyorlar .. birazda nasip kısmet diyorum ben .. aslına bakarsan evet Türkiyede bir numara ve en iyi merkez önemli olan senin memnun kalman senin uyuşman güvenmen .. bende pgt konusunda çok karamsar ve karmaşıktım işin içinden çıkamayınca herşeyi akışına bıraktım .. ben şöyle düşünüyorum Rabbim bunu nasip edecekse bu x merkezde de olur etmeyecekse de en mükemmel yere git olmaz .. Allah hepimizin yardımcısı olsun .. çok zor sınavdan geçiyoruz ..

Mesela Gönül hanım , ilk muayenede hiç hoşlanmadım hevesimi kırdı soğukluğu ikinci görüşmede umutlarım tavan yaptı .. çok güzel ilgilendi sonrasında hep Gönül hanımı istedim transferimede yine aynı şekilde transfer sırasıda aşılamada fazla kanama ve acı yaşadığım için korkmuştum konuştu sakinleştirdi gayet nazik yumuşak davrandı hastanedeki tek sıkıntı bana göre hemşireler ..

Canım maddi anlamda da külfet çekiyoruz ben tedavi parasını bir yıldır biriktirmeye çalışıyorum çok zor zamanlar geçirdim kesinlikle herşeyin nasip olduğunu biliyorum ama insan çok tedirgin oluyor yaşanılan hayal kırıklığı da cabası ben güçlü bi insan değilim. Sizlere Merak ettiğim herşeyi sormak istiyorum içimde bir şey kalmasın kafam rahat başlamak istiyorum. Sorularımla bunaltmıyorumdur inşallah beni sadece sizler anlayabilirsiniz

Tabiki bunalmıyorum canım sadece biraz rahat ol bende herşeyi sordum herkes gibi sürekli kafa karışması ve soru işaretleri bizi yıpratıyor sadece bunu anladım yaşadım o yüzden sana örnek vererek anlattım yanlış anlama canım .. ben son radde bırakıcam dedim artık akışına yani bi iyi bi kötü düşündürüyor yaşananlar inşallah herkes güzel sonuç alır ve memnun ayrılır nerede olursa olsun

Bak benim evimin burda Anadolu sağlık merkezi var herkes çok memnun tavsiye etti vs ön görüşme ayarladım bir buraya bir de memorial a anadolu sağlık merkezine görüşmeye gitmeye gerek duymadım ilk görüşmede pozitif ayrıldım orada başlamaya karar verdim8

Benim de aynısı
Arkadaşlar memorial dan memnun olan olmayan dile getirebilir mi insan olumsuz yorumları okuyunca bi acaba diyor
Ben memnunum iyi ki orayı seçmişim diyorum. Şuan icin sonuç bekliyorum olumlu ya da olumsuz sonuç ne olursa olsun iyi ki diyorum. Cok ilgililer sorduğum her soruya cevap aldım. Herşey sistemli, muaneye gittiğin de doktor seni ilk defa görse bile kem kum yapmıyor, netler. Herseyin kararını Semra hoca veriyor beni anladigim. Ben memnun kaldim

Sevgili arkadaslarım bana bir fikir verin bu memorial hemsireleri iyice boslamaya basladı altüstü bir randevu günü vericekler 2 gündür defalarca aradım yok. Hemsire hattını acmıyolar
Canım cok saol cevap icin. Vallahi 3 kere sebepsiz düsük yasadım o nedenle pgt yaptırdım umarım bu sefer aynı seyleri yasamam.

Memorial iki embriyo koymazden florence nightingale hospital da arkadaşa üç embriyo koymuşlar. İlk denemedede üç koymuşlar tek tutmuş. Doğum vakti kordon dolanmadından kaynaklı ölü Doğum yaşamış. Şimdi gene üç konmuş tutmuş ama kaçı tuttu bilmiyor. Çok ilginç hikayeler var. Nasip gerçekten herşey

Açıklamayı geçtim kim transferin 6.günü adet oldu inan gram güvenmiyorum onlara artık
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki, insanın bir kere güveni kırıldı mı toparlayamıyor. Ben de geçen sene acıbademde aşılama yaptırmıştım, aşılamadan 1 hafta bile geçmemişken adet oldum, aynı şeyi söylemiştim dr a hemşireye

Hangi acıbademdi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…