- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Biri ilaçlı biri ilaçsız oluyor işte .. transfer aşamasında ve gebelik olursa sonrasında ilaç kullanmadığın zaman naturel siklus diyorlar .. jel vs kullanırsan ilaçlıNaturel ve ilaçlı dediğiniz ne arkadaşlar
Devam etmelisinKızlar ben bugün sormayı unuttum yumurta toplamam oldu, adetimi beklicem. 2. Adetle gelişmiş embriyom olursa dondurulmuştan transfer olucak. Folik asiti bırakmam lazım mı? Kullanmaya devam edecek miyim?
çok sevindim darısı başımıza olur inş. burda bekleyen herkesin çok haklısın burda birbirimize hem destek olup hem de çok güzel bilgi alışverişi yapıyoruz... canım ilk muayenen vajinal mı oldu yada sen karından mı baktırdınkızlar bende dün bebeğimin kalp atışını duydum. Ben en çok bu sayfadan birseyler öğrendim ve sayenizde şişli memorile karar verdim ve şu an hamileyim kucağıma almak nasip olur mu bilemeyeceğim ama buraya kadar gelmek bile benim için hayaldi... Sizler için çok dua ediyorum ve biliyorum kı bu yolda vazgeçmeyen Allah'ın izniyle mutlaka mutlu sona ulaşıyor... Rabbim inş anne olmak isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırır
Canım bişi daha sorsam, felaket şişti karnım ağrım kanamam yok ama karnım şişti patlıcak gibi hissediyorum. Ssnde böyle bişi olmuş muyudu?Devam etmelisin
canım ya çok üzüldüm senin adına... herşeyde vardır bir hayır o kadar kaliteli embriyo neden tutmadı ben de anlam veremedim6AA pgt lı natural siklus
Canım sordum 380 tl muayene ama 2 hafta gidiyomuşsun ücret ödemiyosun ekstra fakat ben yinede iptal ettim başka bi yere gidicemBencede hiç gerek yok ben gittim 65 tl sgk lıya 1 hafta sonra da kalp atışına çağırdı o da ücretsizdi .. medicalde de 150 tl idi o da 200 yapmış sanırım daha gitmedim oraya
Kızlar merhaba, opudan çıktı. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtaların ozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?
Aminnn canımmm Rabbim seninde sağlıkla tamamına erdirsin inşaAllah diğer msjını okudumda tedavi yarım kalmıştı içi boş çıkmıştı yazmışsın boş gebelikmi oldu yoksa yumurtalarmı olgunlaşmadı anlamadım?Burcummmmm123 rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah
Bende anlam veremiyorum beynim uyuştu sabahtan beri çok umutluydum keşke erkenden yapmasaydım hiç hazır değilmişim negatifecanım ya çok üzüldüm senin adına... herşeyde vardır bir hayır o kadar kaliteli embriyo neden tutmadı ben de anlam veremedim
Sabah gittim canım erken çıktım sonra hastaneye geçtim. Opu rahat geçti ama şuan felaket karnım şiş patlıcak gibiyim, yumurta toplamayı melih bey yaptı. Senin kaç tane yumurtan toplanmıştı? İdeali kaç acaba? Senin transferin de hayırlı olsun inş tutunur, sonuna geldin sayılır artık:)Bende de tam tersi oldu, daha fazla çıktı sayı olarak. İşe gidebildin mi bugün, nasıl geçti opu.
Yarın transferim olacak benim de inşallah. Yücel bey yapacak dediler.
Emre bey size kimi istersiniz diye soracaklar demişti muayenede. Ama bugün arayan hemşire Semra hanımın tayin ettiği doktoru değiştiremiyoruz dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Tşk ederim cnm. Ben karından muane oldumçok sevindim darısı başımıza olur inş. burda bekleyen herkesin çok haklısın burda birbirimize hem destek olup hem de çok güzel bilgi alışverişi yapıyoruz... canım ilk muayenen vajinal mı oldu yada sen karından mı baktırdın
kızlar ilk muayeneyi karından bakan yerleri yazında bana ve burdaki arkadaşlara bilgi olsun :)Tşk ederim cnm. Ben karından muane oldum
Arkadaşlar yarın benimde trasferim var tok karnınamı gidiyo çok heycan bastı 2 denemem oldugu halde unuttum gerci 2 yıldan fazla oldu ilk deneme benide aradılar 5 le 6 bucuk arası trasfer olacakmışım gönül hanım yapacakmış bende secmedim şimdi bütün doktorlar trasfer yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?