- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Ben de çok üzüldüm yani öyle ki işyerindeki arkadaşlar iyi misin diye sordu birkaç kez, okudum ve sonrasında modum düştü direk. Tabi ki senin kadar üzülemeyiz, Allah içine ferahlık versin arkadaşım. İnşallah sınavın sonuna yaklaşmışsındır, mükafatını yakında alırsınn..Bende anlam veremiyorum beynim uyuştu sabahtan beri çok umutluydum keşke erkenden yapmasaydım hiç hazır değilmişim negatife
Hayırlı uğurlu olsun canım.sizde problem neydi . Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi.dondurulmuş kaldı mıMerhaba kızlar, ankarada 2 tane başarısız tüp bebek tedavim oldu. 3. Tedavim şişli memorial transferim olalı 1 hafta oldu. Ben çok memnun kaldım inşallah pozitif sonuç alırım. Çok tanıdıgımız burda hamile kaldı. Sormak istediginiz bişey olursa cevap veririm
Hayırlı olsun inşallah ne zaman test günüMerhaba kızlar, ankarada 2 tane başarısız tüp bebek tedavim oldu. 3. Tedavim şişli memorial transferim olalı 1 hafta oldu. Ben çok memnun kaldım inşallah pozitif sonuç alırım. Çok tanıdıgımız burda hamile kaldı. Sormak istediginiz bişey olursa cevap veririm
Kızlar tok olun açlık gerekmiyor. Suyuda çok abartmayın transferden önce idrar sıkışıklıgını kontrol ediyorlar ona göre alıyorlar panik yapmayın. Ben çok sıkışmıştım tam 3 bardak boşalttırdılar öyle girdim transfereEwtt. Bizde 3te orda alacaz su içmeye 3 ten sonra başlarsın yavaş yavaş dedi tokmu acmı anlamadm ama
2 mart cuma günü bakalımHayırlı olsun inşallah ne zaman test günü
Canım eşimde morfoloji bozuklugu vardı. Tedavim Aralık ayında başladı 12 yumurta toplandı 9 tanesi 5. Güne kadar geldi. Bu 9 taneden 4 tanesini genetik tanı testine yolladık. Ordanda 3 embriyo sağlıklı geldi 1 hafta öncede transferim yapıldı. Doğal takip diyorlar folik asit harici ilaç kullanmıyorum. Suan toplamda 7 donuk embriyom var. Ankarada hiç donuk embriyom kalmıyordu ve 5. Günü görmemişlerdiHayırlı uğurlu olsun canım.sizde problem neydi . Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi.dondurulmuş kaldı mı
Hadi hayırlı sonuçlar inşallah canım darısı başımıza.morfoloji hariç sayı hareket nasıldıCanım eşimde morfoloji bozuklugu vardı. Tedavim Aralık ayında başladı 12 yumurta toplandı 9 tanesi 5. Güne kadar geldi. Bu 9 taneden 4 tanesini genetik tanı testine yolladık. Ordanda 3 embriyo sağlıklı geldi 1 hafta öncede transferim yapıldı. Doğal takip diyorlar folik asit harici ilaç kullanmıyorum. Suan toplamda 7 donuk embriyom var. Ankarada hiç donuk embriyom kalmıyordu ve 5. Günü görmemişlerdi
Seninde umudunu yıktım dimi herkesin umudu yıkıldı beniö yüzümden ben tüp bebek olayını kapatıcsm son bi doktora gidip ama inan hâlâ kendime gelemedimBen de çok üzüldüm yani öyle ki işyerindeki arkadaşlar iyi misin diye sordu birkaç kez, okudum ve sonrasında modum düştü direk. Tabi ki senin kadar üzülemeyiz, Allah içine ferahlık versin arkadaşım. İnşallah sınavın sonuna yaklaşmışsındır, mükafatını yakında alırsınn..
Onlarda çok iyi değildi sınır gibiydi, ama semra hanım normal gebelik olabilir ama zaman alır dedi. Bu rakamlarla hamile kalanlar oluyor dedi bizde 2,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı işte.Hadi hayırlı sonuçlar inşallah canım darısı başımıza.morfoloji hariç sayı hareket nasıldı
Anladım canım isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahOnlarda çok iyi değildi sınır gibiydi, ama semra hanım normal gebelik olabilir ama zaman alır dedi. Bu rakamlarla hamile kalanlar oluyor dedi bizde 2,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı işte.
En kötü zamanlardan sonra herkes için güneş doğar;şu an çok kızgınsın;çok üzgünsün çok da haklısın evet... Ama biraz zAman tanı kendine.. vazgeçmek neden? Bu kadar güzel bir şey için çabalamak varken...Biraz zaman ver; biraz silinsin kafandan bu zamanlar tekrar hata daha bir hevesle başlamalısın benceSeninde umudunu yıktım dimi herkesin umudu yıkıldı beniö yüzümden ben tüp bebek olayını kapatıcsm son bi doktora gidip ama inan hâlâ kendime gelemedim
Atak yapabilir benim 2 embriyon son anda döndürüldü geriden gelip Blast oldu değişebiliyorarkadaşlar tekrar sorayım herkesin embriyosu iyi kalite miydi? benim 4. günüm hepsi orta oldu. iyi gidenler de geriledi. geri olanlar biraz ilerlemiş. ama hepsi ortaymış şimdi. bu günden yarına bir atak olma ihtimali var mıdır? yarın transfere çağırmaları lazım beni. ilk denemem. emin olamıyorum. ne dersiniz?
Ewtt. Bizde 3te orda alacaz su içmeye 3 ten sonra başlarsın yavaş yavaş dedi tokmu acmı anlamadm ama
Güvenmiyorum artık hiç bir doktora güvenim kalmadı en azından 6 ay kendime söz verdim dinlenicem hiç bu konuyu düşünmücem her defasında daha da kötü düşüyorum ama napıcapimi şu an bilmiyorumEn kötü zamanlardan sonra herkes için güneş doğar;şu an çok kızgınsın;çok üzgünsün çok da haklısın evet... Ama biraz zAman tanı kendine.. vazgeçmek neden? Bu kadar güzel bir şey için çabalamak varken...Biraz zaman ver; biraz silinsin kafandan bu zamanlar tekrar hata daha bir hevesle başlamalısın bence
Bende aynı duygular içerisindeydim canım iki yıl geçti ilk tedavinin üstünden korkuyorum evet olmaz yine diye.ama denemeden de olmuyor herkesin hamile haberini almaktan sıkıldımGüvenmiyorum artık hiç bir doktora güvenim kalmadı en azından 6 ay kendime söz verdim dinlenicem hiç bu konuyu düşünmücem her defasında daha da kötü düşüyorum ama napıcapimi şu an bilmiyorum
Haklısın belki 1 ay sonra yine bende birimin hamile haberini alıp denemeye karar veririm insan o anlarda daha çok istiyor ama şu an 3.transfer stresini kaldıracak durumda değilim 2 transferde fiyasko oldu benim içinBende aynı duygular içerisindeydim canım iki yıl geçti ilk tedavinin üstünden korkuyorum evet olmaz yine diye.ama denemeden de olmuyor herkesin hamile haberini almaktan sıkıldım
Hemen insan kaldıramıyor zaten canım biraz kafanı topla gez toz ne zaman kendini iyi hissedersen başla.inan hepimiz aynı durumdayızHaklısın belki 1 ay sonra yine bende birimin hamile haberini alıp denemeye karar veririm insan o anlarda daha çok istiyor ama şu an 3.transfer stresini kaldıracak durumda değilim 2 transferde fiyasko oldu benim için
Sadece empati kurarak yazıcam sana bu satırları. Asla senin kadar derin ve içten hissedemem .. biliyorum yaşadıkların çok zor bir yandan kaybettiklerinin acısı bir yandan ulaşmak istediğin o müthiş duygu “annelik “. Bu ikilemde gidip gelmek hiç de kolay değil. Çoğu insan kocasıyla aşkla sevişerek hamile kalabiliyorken bizler tüp bebek sürecine kadar ki olan zamanlarda bile ödev gibi gün ve saatlerle ilişkiye girdik. Olmadığını görünce hastane yollarını tuttuk. İğne iki iğne üç iğne kaç toplandı kaçı 5. Güne geldi kalitesi neydi pgtsiydi laparoskopi histereskopi çizik at incir ye doğal siklus naturel siklus e2 vs vs.... hepsini bilmek zorunda kaldık. Normal yolla gebe kalabilen bir kadın e2 değerinin ne olduğunu bile bilemezken biz prof’larla fikir alışverişinde bulunabilir haldeyiz. Neden bunları bilmek zorunda kaldık ki?? Neden bir gün adetimiz gecikti kaset test aldık pozitifi gördük ve süprizzz durumlarını yaşamadık ki.. hepsinin cevabı “nasip,kısmet ve en önemlisi imtihan” bu süreçte kader ve imtihanla ilgli o kadar şey okudum ve araştırdım ki. Ve artık şuna kanaat getirdim ecel ve çocuk işi tamamen nasip. Saatini bekliyor aynı ecelimiz gibi. Ne diyor kuranı kerimde ne bir saniye fazla ne bir saniye eksik alırsınıznefesnizi. O halde dünyaya getireceğimiz evladın nefes alma süresi hayata startı henüz gelmediyse ne yapsak boş. Naspse el getirir yel getirir nasip değilse el götürür sel götürür. He şuda bir gerçek ki takdiri alıp tevekkülü Allaha bırakacağız. Benim sana nacizane tavsiyem haddim değil tabiki ama bol bol oku bu süreçte dua veya kitap ruhunu rahtlat. Gidebiliyorsan ufak bir tatil istemesende yap farkında olmadan iyi gelecek.Güvenmiyorum artık hiç bir doktora güvenim kalmadı en azından 6 ay kendime söz verdim dinlenicem hiç bu konuyu düşünmücem her defasında daha da kötü düşüyorum ama napıcapimi şu an bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?