Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende anlam veremiyorum beynim uyuştu sabahtan beri çok umutluydum keşke erkenden yapmasaydım hiç hazır değilmişim negatife
Ben de çok üzüldüm yani öyle ki işyerindeki arkadaşlar iyi misin diye sordu birkaç kez, okudum ve sonrasında modum düştü direk. Tabi ki senin kadar üzülemeyiz, Allah içine ferahlık versin arkadaşım. İnşallah sınavın sonuna yaklaşmışsındır, mükafatını yakında alırsınn..

Merhaba kızlar, ankarada 2 tane başarısız tüp bebek tedavim oldu. 3. Tedavim şişli memorial transferim olalı 1 hafta oldu. Ben çok memnun kaldım inşallah pozitif sonuç alırım. Çok tanıdıgımız burda hamile kaldı. Sormak istediginiz bişey olursa cevap veririm

Hayırlı uğurlu olsun canım.sizde problem neydi . Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi.dondurulmuş kaldı mı

Hayırlı olsun inşallah ne zaman test günü

Ewtt. Bizde 3te orda alacaz su içmeye 3 ten sonra başlarsın yavaş yavaş dedi tokmu acmı anlamadm ama
Kızlar tok olun açlık gerekmiyor. Suyuda çok abartmayın transferden önce idrar sıkışıklıgını kontrol ediyorlar ona göre alıyorlar panik yapmayın. Ben çok sıkışmıştım tam 3 bardak boşalttırdılar öyle girdim transfere

Hayırlı uğurlu olsun canım.sizde problem neydi . Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi.dondurulmuş kaldı mı
Canım eşimde morfoloji bozuklugu vardı. Tedavim Aralık ayında başladı 12 yumurta toplandı 9 tanesi 5. Güne kadar geldi. Bu 9 taneden 4 tanesini genetik tanı testine yolladık. Ordanda 3 embriyo sağlıklı geldi 1 hafta öncede transferim yapıldı. Doğal takip diyorlar folik asit harici ilaç kullanmıyorum. Suan toplamda 7 donuk embriyom var. Ankarada hiç donuk embriyom kalmıyordu ve 5. Günü görmemişlerdi

Hadi hayırlı sonuçlar inşallah canım darısı başımıza.morfoloji hariç sayı hareket nasıldı

Seninde umudunu yıktım dimi herkesin umudu yıkıldı beniö yüzümden ben tüp bebek olayını kapatıcsm son bi doktora gidip ama inan hâlâ kendime gelemedim

Hadi hayırlı sonuçlar inşallah canım darısı başımıza.morfoloji hariç sayı hareket nasıldı
Onlarda çok iyi değildi sınır gibiydi, ama semra hanım normal gebelik olabilir ama zaman alır dedi. Bu rakamlarla hamile kalanlar oluyor dedi bizde 2,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı işte.

Kızlar kahverengi akıntı başladı bende zaten dünden beri çok yoğun sarı akıntı vardı şimdi kahverengiye döndü napsam bilemedim

Onlarda çok iyi değildi sınır gibiydi, ama semra hanım normal gebelik olabilir ama zaman alır dedi. Bu rakamlarla hamile kalanlar oluyor dedi bizde 2,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı işte.
Anladım canım isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah

Seninde umudunu yıktım dimi herkesin umudu yıkıldı beniö yüzümden ben tüp bebek olayını kapatıcsm son bi doktora gidip ama inan hâlâ kendime gelemedim
En kötü zamanlardan sonra herkes için güneş doğar;şu an çok kızgınsın;çok üzgünsün çok da haklısın evet... Ama biraz zAman tanı kendine.. vazgeçmek neden? Bu kadar güzel bir şey için çabalamak varken...Biraz zaman ver; biraz silinsin kafandan bu zamanlar tekrar hata daha bir hevesle başlamalısın bence

Atak yapabilir benim 2 embriyon son anda döndürüldü geriden gelip Blast oldu değişebiliyor

Güvenmiyorum artık hiç bir doktora güvenim kalmadı en azından 6 ay kendime söz verdim dinlenicem hiç bu konuyu düşünmücem her defasında daha da kötü düşüyorum ama napıcapimi şu an bilmiyorum

Güvenmiyorum artık hiç bir doktora güvenim kalmadı en azından 6 ay kendime söz verdim dinlenicem hiç bu konuyu düşünmücem her defasında daha da kötü düşüyorum ama napıcapimi şu an bilmiyorum
Bende aynı duygular içerisindeydim canım iki yıl geçti ilk tedavinin üstünden korkuyorum evet olmaz yine diye.ama denemeden de olmuyor herkesin hamile haberini almaktan sıkıldım

Bende aynı duygular içerisindeydim canım iki yıl geçti ilk tedavinin üstünden korkuyorum evet olmaz yine diye.ama denemeden de olmuyor herkesin hamile haberini almaktan sıkıldım
Haklısın belki 1 ay sonra yine bende birimin hamile haberini alıp denemeye karar veririm insan o anlarda daha çok istiyor ama şu an 3.transfer stresini kaldıracak durumda değilim 2 transferde fiyasko oldu benim için

Haklısın belki 1 ay sonra yine bende birimin hamile haberini alıp denemeye karar veririm insan o anlarda daha çok istiyor ama şu an 3.transfer stresini kaldıracak durumda değilim 2 transferde fiyasko oldu benim için
Hemen insan kaldıramıyor zaten canım biraz kafanı topla gez toz ne zaman kendini iyi hissedersen başla.inan hepimiz aynı durumdayız

Sadece empati kurarak yazıcam sana bu satırları. Asla senin kadar derin ve içten hissedemem .. biliyorum yaşadıkların çok zor bir yandan kaybettiklerinin acısı bir yandan ulaşmak istediğin o müthiş duygu “annelik “. Bu ikilemde gidip gelmek hiç de kolay değil. Çoğu insan kocasıyla aşkla sevişerek hamile kalabiliyorken bizler tüp bebek sürecine kadar ki olan zamanlarda bile ödev gibi gün ve saatlerle ilişkiye girdik. Olmadığını görünce hastane yollarını tuttuk. İğne iki iğne üç iğne kaç toplandı kaçı 5. Güne geldi kalitesi neydi pgtsiydi laparoskopi histereskopi çizik at incir ye doğal siklus naturel siklus e2 vs vs.... hepsini bilmek zorunda kaldık. Normal yolla gebe kalabilen bir kadın e2 değerinin ne olduğunu bile bilemezken biz prof’larla fikir alışverişinde bulunabilir haldeyiz. Neden bunları bilmek zorunda kaldık ki?? Neden bir gün adetimiz gecikti kaset test aldık pozitifi gördük ve süprizzz durumlarını yaşamadık ki.. hepsinin cevabı “nasip,kısmet ve en önemlisi imtihan” bu süreçte kader ve imtihanla ilgli o kadar şey okudum ve araştırdım ki. Ve artık şuna kanaat getirdim ecel ve çocuk işi tamamen nasip. Saatini bekliyor aynı ecelimiz gibi. Ne diyor kuranı kerimde ne bir saniye fazla ne bir saniye eksik alırsınıznefesnizi. O halde dünyaya getireceğimiz evladın nefes alma süresi hayata startı henüz gelmediyse ne yapsak boş. Naspse el getirir yel getirir nasip değilse el götürür sel götürür. He şuda bir gerçek ki takdiri alıp tevekkülü Allaha bırakacağız. Benim sana nacizane tavsiyem haddim değil tabiki ama bol bol oku bu süreçte dua veya kitap ruhunu rahtlat. Gidebiliyorsan ufak bir tatil istemesende yap farkında olmadan iyi gelecek.
Ve evet bence merkez değişikliğini düşün. Neden biliyor musun? İnsan güvenmediği yerde huzur bulamaz. Huzur bulmadığın yerde de barınamazsın. Biz sana ne kdar en iyi merkezdir şudur budur desekte ya da biz hiç sorun yaşamadık bak belkide bu tedavininböyle uygulanması gerekiyordu öbür türlü olsada olmayacaktı desekte ne kadar merkezi övsekte sen gönülden inanıp bağlanmadığın sürece huzur bulamazsın. Lütfen gönlünü teslim edebileceğin yerde başla. Belki burada devam edersin bilemiyorum sağlıklı düşününce kararın bu yönde olabilir ama lütfen gönlünü teslim et.
Çok uzun yazdığımın farkındayım. Bunları sana hali hazırda transfer aşamasına bile gelemeyen bir arkadaşın olarak yazıyorum.
Hadi deniz şimdi kendini serbest bırak ağla sızla dök içini duvarlara ama vaktin gelince kalk ayağa biz kadınız güçlüyüz anneyiz kolay mı anne olmak. Biz zorluklarıyla çok erken tanıştık ama inanıyorum ki bizim çocuklarımız çok özel çocuklar olacak. Elini kalbine koy ve dinle sende biliyorsun bir gün anne olacaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…