- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Gideceğim aslında banada tavsiye etmişlerdi ama ben hangi akılla red ettim bilemiyorum acaba her aşamada o mu ilgileniyorBen gitmedim 2 tanıdığım orda .. biri şimdi ikinciyi koydurdu 2.ye hamile Allahın izniyle tavsiye ettiler bana da ön görüşme yapsan bi fikir oluşur sende de
Facebook sayfasına baktım da biraz 8.deneme ve negatif olan biri var hala da Aret hocam diyor .. sen özellikle onu istediğini belirt yaşadıklarını anlat inşallah güzel olur herşeyGideceğim aslında banada tavsiye etmişlerdi ama ben hangi akılla red ettim bilemiyorum acaba her aşamada o mu ilgileniyor
Gözünüz aydın canım rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallahKızlaaaaar cıma günü gebelik testi yaptırmam gerekiyordu dayanamadım bugun yaptırdım ve pozitif çıktııııı inanamıyorummmm
İnş cnm arkadaşımFacebook sayfasına baktım da biraz 8.deneme ve negatif olan biri var hala da Aret hocam diyor .. sen özellikle onu istediğini belirt yaşadıklarını anlat inşallah güzel olur herşey
Merhaba benim ilk denemem kimyasal olmustu. Transferden 4 gun sonra adet kanamam oldu telf ettim ve bana normalde bu kadar erken kanama olmaz igne vurul dediler ustunden 1 gun gecti ve kanamam durmadi memoriale gittim sevinc hanim muayene etti ve adet kanamasina dönmüş ama halen duvar kalin dedi test yaptilar ve 5 çıkmıştı neyse benim kanam yogun bir sekilde devam etti test gunu geçmiş zaman 47 falan di ve 594 gibi rakama kadar cikti ama kanamam yogunlasti ve 294 e dustu yani kaybettim. Acikcasi benimde icimde kaldi keske hic yerimden kalmasaydim ve sadece igne vurulup test gununu bekleseydim diye cunku ben ne yaptim o kanamayi gorunce tamam adet oldum deyip yuruyerek saglik ocagina gidip geldim sen tekrar test yaptirdin miCnm bildiğin adet oluyorum şu an çok yoğun kanamam var nasıl yanılmış olucam gerçekten beni çok yıprattılar yarım saat bile zor dayandım orda durmaya tam bi fiyasko benim için orası artık
Ben oldummmmAçıklamayı geçtim kim transferin 6.günü adet oldu inan gram güvenmiyorum onlara artık
Ben transfer günü de sabah icmistimmrb kızlar uzun zamandır yazamadım işlerim çok yoğun bu pazar nasipse transferim olacak pazartesi günü çatlatma iğnemi vurdum telefonda bana çarşamba günü rulid ve prednol içmemi söylediler burda forumları okudum transfer günü ve bir gün öncesi ilaç içilmemiş bana yanlış mı bilgi verdiler acaba ben çarşambadan cumartesine kadar içmiş olucam bir sorun olur mu acaba
HAyırlı uğurlu olsun canım.allah tamamına erdirsin. Sizde problem neydi.kaç embriyo oluştu dondurulmuş kaldı mıKızlaaaaar cıma günü gebelik testi yaptırmam gerekiyordu dayanamadım bugun yaptırdım ve pozitif çıktııııı inanamıyorummmm
Yaptırmadım cnm ama olsa muhakkak 5 bile çıkardı 6.gün embriyosu sonuçta muhakkak bi sayı çıkardı tutmadı pruloton vuruldum sabah ama hastaneden çıktım sabah direk alışverişe gittim kafa dağıttım içimde en ufak bi acaba yok çünkü biliyoeum tutmadıMerhaba benim ilk denemem kimyasal olmustu. Transferden 4 gun sonra adet kanamam oldu telf ettim ve bana normalde bu kadar erken kanama olmaz igne vurul dediler ustunden 1 gun gecti ve kanamam durmadi memoriale gittim sevinc hanim muayene etti ve adet kanamasina dönmüş ama halen duvar kalin dedi test yaptilar ve 5 çıkmıştı neyse benim kanam yogun bir sekilde devam etti test gunu geçmiş zaman 47 falan di ve 594 gibi rakama kadar cikti ama kanamam yogunlasti ve 294 e dustu yani kaybettim. Acikcasi benimde icimde kaldi keske hic yerimden kalmasaydim ve sadece igne vurulup test gununu bekleseydim diye cunku ben ne yaptim o kanamayi gorunce tamam adet oldum deyip yuruyerek saglik ocagina gidip geldim sen tekrar test yaptirdin mi
Peki bir sonrakini denedin mi denediysen orda mi denedinBen oldummmm
Evet hepsini orda ve hala negatif simdi 6.deneme yapicamPeki bir sonrakini denedin mi denediysen orda mi denedin
Canım sen hamile miydin sanki 2 yıl öncesinde yine bu topikteydinBen transfer günü de sabah icmistim
Akşam üstü transferim yapılmıştı
Sıkıntı çıkmadı çok şükür
Nedem başka bi doktorun görüşünü almıyorsunEvet hepsini orda ve hala negatif simdi 6.deneme yapicam
Nedem başka bi doktorun görüşünü almıyorsun[/QUOTE
Gittim. Ilk denemem acibadem maslak. Bahceci fulyada umuta da gittim aret beyin oraya gittim ama cok yogundu. Ankarada bir profa evraklari yolladim sagolsun hepsine bakti. Amerikan hastanesini aradim oradaki koordinatör ile gorustum. Bruksel tup bebek embriyolog ile gorustum medikal parka gittip ozel gop hastesine gittim bizdeki sorun erkek infertitesi olunca burda kaldik.. ama benim bruksel tup bebek biraz daha aklima yatti. Esim burda çok israrci .....
Canım eşindeki sıkıntıyı hatırlayamadım şuan ama alternatif tıp denemişmiydiniz ..
Hepsi hareketsiz ve morfoloji sıfır herseyi denedik canim. 6 ay birsuru macun kullandik. Kaan hocaya gittik olmadi olmadi ne yapsak olmadiCanım eşindeki sıkıntıyı hatırlayamadım şuan ama alternatif tıp denemişmiydiniz ..
Canım benim Allah sabır versin sana gerçekten çok zor bir durum inşallah bi dahaki denemende başarılı sonuç elde edersin maalesef şişli memorial çok yoğun bir hastane bencede sen sana daha iyi vakit ayırabilecek iyi bir drla devam etmelisin burası senin sinirlerini yeterince yıpratmış Allah yardımcın olsunCnm bildiğin adet oluyorum şu an çok yoğun kanamam var nasıl yanılmış olucam gerçekten beni çok yıprattılar yarım saat bile zor dayandım orda durmaya tam bi fiyasko benim için orası artık
Bu arada yanlis olmasin 3 yildir ugrasiyoruz.Hepsi hareketsiz ve morfoloji sıfır herseyi denedik canim. 6 ay birsuru macun kullandik. Kaan hocaya gittik olmadi olmadi ne yapsak olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?