Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben gitmedim 2 tanıdığım orda .. biri şimdi ikinciyi koydurdu 2.ye hamile Allahın izniyle tavsiye ettiler bana da ön görüşme yapsan bi fikir oluşur sende de
Gideceğim aslında banada tavsiye etmişlerdi ama ben hangi akılla red ettim bilemiyorum acaba her aşamada o mu ilgileniyor

Gideceğim aslında banada tavsiye etmişlerdi ama ben hangi akılla red ettim bilemiyorum acaba her aşamada o mu ilgileniyor
Facebook sayfasına baktım da biraz 8.deneme ve negatif olan biri var hala da Aret hocam diyor .. sen özellikle onu istediğini belirt yaşadıklarını anlat inşallah güzel olur herşey

Cnm bildiğin adet oluyorum şu an çok yoğun kanamam var nasıl yanılmış olucam gerçekten beni çok yıprattılar yarım saat bile zor dayandım orda durmaya tam bi fiyasko benim için orası artık
Merhaba benim ilk denemem kimyasal olmustu. Transferden 4 gun sonra adet kanamam oldu telf ettim ve bana normalde bu kadar erken kanama olmaz igne vurul dediler ustunden 1 gun gecti ve kanamam durmadi memoriale gittim sevinc hanim muayene etti ve adet kanamasina dönmüş ama halen duvar kalin dedi test yaptilar ve 5 çıkmıştı neyse benim kanam yogun bir sekilde devam etti test gunu geçmiş zaman 47 falan di ve 594 gibi rakama kadar cikti ama kanamam yogunlasti ve 294 e dustu yani kaybettim. Acikcasi benimde icimde kaldi keske hic yerimden kalmasaydim ve sadece igne vurulup test gununu bekleseydim diye cunku ben ne yaptim o kanamayi gorunce tamam adet oldum deyip yuruyerek saglik ocagina gidip geldim sen tekrar test yaptirdin mi

Ben transfer günü de sabah icmistim
Akşam üstü transferim yapılmıştı
Sıkıntı çıkmadı çok şükür

Kızlaaaaar cıma günü gebelik testi yaptırmam gerekiyordu dayanamadım bugun yaptırdım ve pozitif çıktııııı inanamıyorummmm
HAyırlı uğurlu olsun canım.allah tamamına erdirsin. Sizde problem neydi.kaç embriyo oluştu dondurulmuş kaldı mı

Yaptırmadım cnm ama olsa muhakkak 5 bile çıkardı 6.gün embriyosu sonuçta muhakkak bi sayı çıkardı tutmadı pruloton vuruldum sabah ama hastaneden çıktım sabah direk alışverişe gittim kafa dağıttım içimde en ufak bi acaba yok çünkü biliyoeum tutmadı

Kızlar ben bir şey yiyemiyorum ama sanki dünyaları yemiş gibi özellikle akşam saatleri bi şişkinlik çatlayacağım sanki ne sorunluyum böyle ya :)) kimsede ses yok bende herşey var :))) elhamdülillah .. kuru kayısı doğrayıp kaynattım inşallah bi işe yarar başka önerisi olan

Arkadaşların yarın sabah op giriyorum tekrardan büyük 4 tane vardı gerisi zaten çok küçüktü şans Yok onlar da. bu tedavim de gerçekten herşey çok zordu Allah’ıma sıgındım inşallah 4 döllenir iyi embriyo olur pgt sağlıkla gelir bana ailemize evlat olur, huzur mutluluk getirir bu günlerimizin ödülü olur

G

Cnm bildiğin adet oluyorum şu an çok yoğun kanamam var nasıl yanılmış olucam gerçekten beni çok yıprattılar yarım saat bile zor dayandım orda durmaya tam bi fiyasko benim için orası artık
Canım benim Allah sabır versin sana gerçekten çok zor bir durum inşallah bi dahaki denemende başarılı sonuç elde edersin maalesef şişli memorial çok yoğun bir hastane bencede sen sana daha iyi vakit ayırabilecek iyi bir drla devam etmelisin burası senin sinirlerini yeterince yıpratmış Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…