- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Hmm aynı durumdaymışız malesef bizdede işe yaramadı hareketli sıfır olup saraçoplunun kürleriyle normal yolla hamile kalan çoktu ama bizde bir ileri gidilmedi varikosel ameliyatı bizi iyice mahvetti .. duadan başka yapacak bişeyimiz yok Allahım inşallah tez zamanda nasip etsin sizede ..Hepsi hareketsiz ve morfoloji sıfır herseyi denedik canim. 6 ay birsuru macun kullandik. Kaan hocaya gittik olmadi olmadi ne yapsak olmadi
AminHmm aynı durumdaymışız malesef bizdede işe yaramadı hareketli sıfır olup saraçoplunun kürleriyle normal yolla hamile kalan çoktu ama bizde bir ileri gidilmedi varikosel ameliyatı bizi iyice mahvetti .. duadan başka yapacak bişeyimiz yok Allahım inşallah tez zamanda nasip etsin sizede ..
Gözün aydın canım inşallah artarak devam aderKızlaaaaar cıma günü gebelik testi yaptırmam gerekiyordu dayanamadım bugun yaptırdım ve pozitif çıktııııı inanamıyorummmm
Canım bizde kaan aydosa girmiştik neddense bizde hiçbir sonuç alamadıkBu arada yanlis olmasin 3 yildir ugrasiyoruz.
Bilgilendirdiğin için sağolasın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen transfer günü de sabah icmistim
Akşam üstü transferim yapılmıştı
Sıkıntı çıkmadı çok şükür
Hemde çok yıprandım psikolojik olarakCanım benim Allah sabır versin sana gerçekten çok zor bir durum inşallah bi dahaki denemende başarılı sonuç elde edersin maalesef şişli memorial çok yoğun bir hastane bencede sen sana daha iyi vakit ayırabilecek iyi bir drla devam etmelisin burası senin sinirlerini yeterince yıpratmış Allah yardımcın olsun
Canım bende seninle aynı durumdaydım ilk denemem bizde erkek faktörü var sperm hız ve morfoloji 1 bize de sevinç hnm her muayenemizde yaptırmanızı öneririm dedi morfoloji düşüklüğünde sanırım kromozomsal bozukluklar daha fazla oluyor benim 5embriyom genetik teste gitti 1tane sağlıklı döndü bu sonucu alınca iyiki genetik test yaptırmışız dedik yaptırmasaydım kafamda hep soru işareti olacaktı yaptırmanızı öneririm en az 4veya5embriyon 5.güne ulaşırsa yaptır sağlıklı embriyo bulunma şansını arttırmış olursun bu arada ben nasipse pazar günü transfer olucam cnmKızlar selam, yine kafamda deli sorular. Pgt yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım. Eşimin ailesinde ve benim ailemde düşük yok, benim daha önce hiç gebeliğim olmadı. İlk tüp bebek denemem, şuan gelişen embriyom da yok. Pgt için emre bey de yücel bey de kesin yaptırmalısın demedi, sadece bilgi verdiler. Sadece yücel bey ben olsam yaptırırdım dedi. Sizce ilk transferde pgt yaptırmal mıyım? Tek bir emnriyoya mı birden fazlaya mı yaptırlmalı? Bugün de buna taktım
Ayyy çok sevindimmm darısı bizim başımızaKızlaaaaar cıma günü gebelik testi yaptırmam gerekiyordu dayanamadım bugun yaptırdım ve pozitif çıktııııı inanamıyorummmm
Aynı senin gibiyim canım hiç birşey yiyemiyorum ama şişkinlik had safhada benim durum aynı senin gibi etkenden başladı ama ilk aylarda normalmiş olsun dimi bunada şükür diyelimKızlar ben bir şey yiyemiyorum ama sanki dünyaları yemiş gibi özellikle akşam saatleri bi şişkinlik çatlayacağım sanki ne sorunluyum böyle ya :)) kimsede ses yok bende herşey var :))) elhamdülillah .. kuru kayısı doğrayıp kaynattım inşallah bi işe yarar başka önerisi olan
Canım öncelikle rabbim her türlü yardımcınız olsunArkadaşların yarın sabah op giriyorum tekrardan büyük 4 tane vardı gerisi zaten çok küçüktü şans Yok onlar da. bu tedavim de gerçekten herşey çok zordu Allah’ıma sıgındım inşallah 4 döllenir iyi embriyo olur pgt sağlıkla gelir bana ailemize evlat olur, huzur mutluluk getirir bu günlerimizin ödülü olur
Bizim yaşadığımız zor sınav değilde nedir evet dediğin gibi önce nasip inşaallah bir daha ki tedavinde nasip vardır umudumu kaybetme canımBende daha önce transferden sonra belirtin YÖK diye bu gruba yazmıştım. Bugün transferimin 10. Günü adet kanamam başladı test yaptım sıfır olmamış naturelde çok şans vermişlerdi ana olmadı . 5aa emriyo çok iyi dediler herşey çok yolunda gitti ama kısmet değilmiş adet biranda başladı hiç adet belirtim yoktu insan sok oluyor kısmet nasip olmadı bu seferde
Amin canimmm RabbimAyyy çok sevindimmm darısı bizim başımıza
Canim bende ayni sekilde 9 embriyom 5.gune cikti 2 tane basarisiz tup benegim vardi. Embriyolar saglikli gorunuyor ama yinede siz bilirsiniz dediler bende 4 tane gonderdim. Bu 4 taneden 3u normal geldi. Cok iyi goruntuye sahiplerden 1 tanesinin dna si hasarli cikti. Bende bugun mujdeli haberi aldim. Kesinlikle genetik tani testine gonder bence en az 2 tane.Canım öncelikle rabbim her türlü yardımcınız olsun
Bizim erkek infertilitesi hareket %3 morfoloji %0 bende yaşdan dolayı revezrv azlığı opudan çıkan 6 yumurta 4 ü döllendi 2 diye pgt ye uygun bulunmadı diğer iki tanenin biri önden gidiyordu 5. Gün pgtye gitti diğer kalan bir embriyom sağlam ve emin adımlarla 6. Günde pgt ye gitti ve pgt den temiz çıkanda bu 6. Gün embriyosuydu ve sonuç pozitif rabbim izin verirse yavrum olacak belki azda olsa için ferahlasın diye bu kadar detaylı anlattım canım
Canim bende ayni sekilde 9 embriyom 5.gune cikti 2 tane basarisiz tup benegim vardi. Embriyolar saglikli gorunuyor ama yinede siz bilirsiniz dediler bende 4 tane gonderdim. Bu 4 taneden 3u normal geldi. Cok iyi goruntuye sahiplerden 1 tanesinin dna si hasarli cikti. Bende bugun mujdeli haberi aldim. Kesinliklegenetik tani testine gonder bence en az 2 tane.Kızlar selam, yine kafamda deli sorular. Pgt yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım. Eşimin ailesinde ve benim ailemde düşük yok, benim daha önce hiç gebeliğim olmadı. İlk tüp bebek denemem, şuan gelişen embriyom da yok. Pgt için emre bey de yücel bey de kesin yaptırmalısın demedi, sadece bilgi verdiler. Sadece yücel bey ben olsam yaptırırdım dedi. Sizce ilk transferde pgt yaptırmal mıyım? Tek bir emnriyoya mı birden fazlaya mı yaptırlmalı? Bugün de buna taktım
Insallah canimmm. Erken test yaptirmama ragmen doktor umut bey bizimle ilgilenmisti ona mesajla bildirdik, cok iyi bir deger cikmis dedi ama ben soku atlatamadim. Rabbim herkese nasip etsin. Hastaneden asiri memnun kaldik gercektenAyyy çok sevindimmm darısı bizim başımıza
Canimm genetik tani gercekten cok arttirdi sansi, ben bugun pozitif sonuc aldim 2 tane negatif tup bebek uzerine insallah sende alirsin mutlu haberiCanım bende seninle aynı durumdaydım ilk denemem bizde erkek faktörü var sperm hız ve morfoloji 1 bize de sevinç hnm her muayenemizde yaptırmanızı öneririm dedi morfoloji düşüklüğünde sanırım kromozomsal bozukluklar daha fazla oluyor benim 5embriyom genetik teste gitti 1tane sağlıklı döndü bu sonucu alınca iyiki genetik test yaptırmışız dedik yaptırmasaydım kafamda hep soru işareti olacaktı yaptırmanızı öneririm en az 4veya5embriyon 5.güne ulaşırsa yaptır sağlıklı embriyo bulunma şansını arttırmış olursun bu arada ben nasipse pazar günü transfer olucam cnm
Gebelik cikmismiydi yani anlayamadim canim sifir olmamis diyinceBende daha önce transferden sonra belirtin YÖK diye bu gruba yazmıştım. Bugün transferimin 10. Günü adet kanamam başladı test yaptım sıfır olmamış naturelde çok şans vermişlerdi ana olmadı . 5aa emriyo çok iyi dediler herşey çok yolunda gitti ama kısmet değilmiş adet biranda başladı hiç adet belirtim yoktu insan sok oluyor kısmet nasip olmadı bu seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?