Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hepsi hareketsiz ve morfoloji sıfır herseyi denedik canim. 6 ay birsuru macun kullandik. Kaan hocaya gittik olmadi olmadi ne yapsak olmadi
Hmm aynı durumdaymışız malesef bizdede işe yaramadı hareketli sıfır olup saraçoplunun kürleriyle normal yolla hamile kalan çoktu ama bizde bir ileri gidilmedi varikosel ameliyatı bizi iyice mahvetti .. duadan başka yapacak bişeyimiz yok Allahım inşallah tez zamanda nasip etsin sizede ..

Amin

Kızlar selam, yine kafamda deli sorular. Pgt yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım. Eşimin ailesinde ve benim ailemde düşük yok, benim daha önce hiç gebeliğim olmadı. İlk tüp bebek denemem, şuan gelişen embriyom da yok. Pgt için emre bey de yücel bey de kesin yaptırmalısın demedi, sadece bilgi verdiler. Sadece yücel bey ben olsam yaptırırdım dedi. Sizce ilk transferde pgt yaptırmal mıyım? Tek bir emnriyoya mı birden fazlaya mı yaptırlmalı? Bugün de buna taktım

Hemde çok yıprandım psikolojik olarak

Canım bende seninle aynı durumdaydım ilk denemem bizde erkek faktörü var sperm hız ve morfoloji 1 bize de sevinç hnm her muayenemizde yaptırmanızı öneririm dedi morfoloji düşüklüğünde sanırım kromozomsal bozukluklar daha fazla oluyor benim 5embriyom genetik teste gitti 1tane sağlıklı döndü bu sonucu alınca iyiki genetik test yaptırmışız dedik yaptırmasaydım kafamda hep soru işareti olacaktı yaptırmanızı öneririm en az 4veya5embriyon 5.güne ulaşırsa yaptır sağlıklı embriyo bulunma şansını arttırmış olursun bu arada ben nasipse pazar günü transfer olucam cnm

Aynı senin gibiyim canım hiç birşey yiyemiyorum ama şişkinlik had safhada benim durum aynı senin gibi etkenden başladı ama ilk aylarda normalmiş olsun dimi bunada şükür diyelim

Bende daha önce transferden sonra belirtin YÖK diye bu gruba yazmıştım. Bugün transferimin 10. Günü adet kanamam başladı test yaptım sıfır olmamış naturelde çok şans vermişlerdi ana olmadı . 5aa emriyo çok iyi dediler herşey çok yolunda gitti ama kısmet değilmiş adet biranda başladı hiç adet belirtim yoktu insan sok oluyor kısmet nasip olmadı bu seferde

Canım öncelikle rabbim her türlü yardımcınız olsun
Bizim erkek infertilitesi hareket %3 morfoloji %0 bende yaşdan dolayı revezrv azlığı opudan çıkan 6 yumurta 4 ü döllendi 2 diye pgt ye uygun bulunmadı diğer iki tanenin biri önden gidiyordu 5. Gün pgtye gitti diğer kalan bir embriyom sağlam ve emin adımlarla 6. Günde pgt ye gitti ve pgt den temiz çıkanda bu 6. Gün embriyosuydu ve sonuç pozitif rabbim izin verirse yavrum olacak belki azda olsa için ferahlasın diye bu kadar detaylı anlattım canım

Bizim yaşadığımız zor sınav değilde nedir evet dediğin gibi önce nasip inşaallah bir daha ki tedavinde nasip vardır umudumu kaybetme canım

Canim bende ayni sekilde 9 embriyom 5.gune cikti 2 tane basarisiz tup benegim vardi. Embriyolar saglikli gorunuyor ama yinede siz bilirsiniz dediler bende 4 tane gonderdim. Bu 4 taneden 3u normal geldi. Cok iyi goruntuye sahiplerden 1 tanesinin dna si hasarli cikti. Bende bugun mujdeli haberi aldim. Kesinlikle genetik tani testine gonder bence en az 2 tane.

Canim bende ayni sekilde 9 embriyom 5.gune cikti 2 tane basarisiz tup benegim vardi. Embriyolar saglikli gorunuyor ama yinede siz bilirsiniz dediler bende 4 tane gonderdim. Bu 4 taneden 3u normal geldi. Cok iyi goruntuye sahiplerden 1 tanesinin dna si hasarli cikti. Bende bugun mujdeli haberi aldim. Kesinliklegenetik tani testine gonder bence en az 2 tane.

Canimm genetik tani gercekten cok arttirdi sansi, ben bugun pozitif sonuc aldim 2 tane negatif tup bebek uzerine insallah sende alirsin mutlu haberi

Gebelik cikmismiydi yani anlayamadim canim sifir olmamis diyince

Merhaba kızlar 20 şubatta şişli memorialde transferim oldu 7 ve 8.gün idrar testi yaptım malesef negatif çıktı sabah kan tahlilim var ama sonuç belli olduğu için hiç yaptırmak gelmiyo içimden ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…