Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar malesef kanaman başladı doktora gidiyoruz

Canım kanama işe hamileliği devam eden çok var, inşallah sen de onlardan olursun. Allah yardımcın olsun, haberdar et bizi muhakkak. Senin için dua edeceğim
Cnm bu kan kırmızı leke şeklinde değil 6.30 dan beri geliyor anlamadım birsey

Kızlar malesef kanaman başladı doktora gidiyoruz
Canim Allah yardimcin olsun yavrunu sana bagislasin. Bir arkadasim vardi daha onxe tup bebek denedigim klinikte öyle yogun kanamasi olmustu ki butun kiyafetleri kirlenmişti ama bebegi onunla kalmisti sende onlardan ol inşallah

İlk msjını okuyunca telaşa girdim bi bunu da okuyunca çok şükür dedim .. Allah korusun yavrularımızı bize bağışlasın dikkat et kendine yanında biri var mı çok fazla ayaklanmasan

Canım çok şükür, bu şekilde olanlar var evet. Kendine daha çok dikkat edeceksin demek ki, inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın

çok şükür canım benim bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah. çok iyi dinlen hiç kalkma gerekirse uzat raporu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.

Canimm genetik tani gercekten cok arttirdi sansi, ben bugun pozitif sonuc aldim 2 tane negatif tup bebek uzerine insallah sende alirsin mutlu haberi
evet cnm genetik tanı yapılması iyi oldu amin inşallah bende size mutlu haberi veririm

Allah sana sabır versin canım inşallah bir dahaki denemende herşey yolunda gider embriyona genetik test yaptırmış mıydın sizdeki inferlite sebebi neydi

içimize su serptin cnm ilk mesajını okuyunca çok üzülmüştüm yat dinlen yorma kendini bebeğin seninle inşallah kanaman iğne ile hemen durur

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Geçmiş olsun canım. Pgt yapılmış mıydı

Bende azönce kan tahlili sonucumu aldım negatif bu 3.denememdi sebepsiz olması daha kötü oysa bu defa çok umutluydum yumurtam 5aa idi pgt de yapılmıştı ama olmayınca olmuyor demek ki nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…