Evet natureldiAllah kolaylık versibb
arkadaşım. Naturel miydi
Amin inşAllah arkadaşım
Allah razı olsun inşallahAllah en az birini sana evlat yapsın hayırlısıyla inşaAllah arkadaşım
Aynen canım ben de etkilenip üzülüyorum. Aslında herşey Rabbimin nasibi. Ama insanız üzülüyoruz Allahım hepimize tez zamanları hayırlı eylesin inşaAllah. Allah'ın herşeye gücü yeter. Bir taraftan da merak ediyorum naturel olan arkadaşlar yani pozitif olanlar farklı olarak bir şeylere mi dikkat ettiler acaba diye ne bileyim her şeyin hayırlısı olsunÜstüste negatifleri görmek beni aşırı etkiledi ve üzdü .. bizi bizden başka kimse anlamaz Allahım size hayırlı kapılar açsın yavrunuzu kucağınıza alacağınız sizin için hayırlı olan .. Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın kendi katından isteyen herkese salih saliha evlatlar nasip etsin ..
grip olup hamile kalan bir kaç kişi vardı cnm prednol ilacı bağışıklığı düşürüyor diyorlardı ondan mı oluyor acaba, transferin hayırlı olsun 20dk yattıktan sonra gidebilirsiniz mi diyorlar sen biraz daha yatmak istesen yatamıyor musun transferini kim yaptıMerhaba arkadaşlar bende dün trasfer oldum 20 dakka yatırdılar az değilmi dün trasfere giderken bogazlarımda yanma acı vardı ateşim var gibi gelıyor ama yok içten ateşim var hereldeama var gibi sıcaklıyom yanıyom sitresten dediler ama sitresten değil yani birde gırıpli falan olupta hamile olan varmı acaba nasipte varsa olur gerci ama insanda sitres yapıyor gene
Merhaba bende naturel tedavi oldum bugün test günümdü negatif sonuc aldım bende çok merak ediyorum ama doktorum bana sakın yatma normal hayatına dön dedi eğer çalışıyosan transferin ertesi günü işr başlayabilirsin dedi falan dinledim onu ve sürekli yatmadım sadece ağır iş falan yapmadım ama olmayınca olmuyo demek kiAynen canım ben de etkilenip üzülüyorum. Aslında herşey Rabbimin nasibi. Ama insanız üzülüyoruz Allahım hepimize tez zamanları hayırlı eylesin inşaAllah. Allah'ın herşeye gücü yeter. Bir taraftan da merak ediyorum naturel olan arkadaşlar yani pozitif olanlar farklı olarak bir şeylere mi dikkat ettiler acaba diye ne bileyim her şeyin hayırlısı olsun
memorail de mi canım doktorun kimdiMerhaba bende naturel tedavi oldum bugün test günümdü negatif sonuc aldım bende çok merak ediyorum ama doktorum bana sakın yatma normal hayatına dön dedi eğer çalışıyosan transferin ertesi günü işr başlayabilirsin dedi falan dinledim onu ve sürekli yatmadım sadece ağır iş falan yapmadım ama olmayınca olmuyo demek ki
Cnm sakin kal stres sana iyi gelmez şuanda dua et rabbim korusun bebeğini ne kdrlıktı seninKızlar malesef kanaman başladıdoktora gidiyoruz
Evet canım memorial de umut beydi doktorumŞişli
memorail de mi canım doktorun kimdi
Gönül hanım yaptı 5 bucukla 6 bucuk arası yapıorlar 20 dkka sonra cıkabilirsin dediler biz 40 dakkayı buldu yarım saat sonra lavaboya gittimgrip olup hamile kalan bir kaç kişi vardı cnm prednol ilacı bağışıklığı düşürüyor diyorlardı ondan mı oluyor acaba, transferin hayırlı olsun 20dk yattıktan sonra gidebilirsiniz mi diyorlar sen biraz daha yatmak istesen yatamıyor musun transferini kim yaptı
Merhaba arkadaşlar bende dün trasfer oldum 20 dakka yatırdılar az değilmi dün trasfere giderken bogazlarımda yanma acı vardı ateşim var gibi gelıyor ama yok içten ateşim var hereldeama var gibi sıcaklıyom yanıyom sitresten dediler ama sitresten değil yani birde gırıpli falan olupta hamile olan varmı acaba nasipte varsa olur gerci ama insanda sitres yapıyor gene
Cnm ben transferden 2 gün sonra çok ateşlendim , boğazlarım falan ağrıdı 4 gün yataktan kalkamadım ama şükürler olsun hamile kaldım şimdi kanamam var ama yinede tutundu bebeğimMerhaba arkadaşlar bende dün trasfer oldum 20 dakka yatırdılar az değilmi dün trasfere giderken bogazlarımda yanma acı vardı ateşim var gibi gelıyor ama yok içten ateşim var hereldeama var gibi sıcaklıyom yanıyom sitresten dediler ama sitresten değil yani birde gırıpli falan olupta hamile olan varmı acaba nasipte varsa olur gerci ama insanda sitres yapıyor gene
6+4 günlük buğün. Bu haftalarda olabiliyormuşCnm sakin kal stres sana iyi gelmez şuanda dua et rabbim korusun bebeğini ne kdrlıktı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?