Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar bende dün trasfer oldum 20 dakka yatırdılar az değilmi dün trasfere giderken bogazlarımda yanma acı vardı ateşim var gibi gelıyor ama yok içten ateşim var herelde ama var gibi sıcaklıyom yanıyom sitresten dediler ama sitresten değil yani birde gırıpli falan olupta hamile olan varmı acaba nasipte varsa olur gerci ama insanda sitres yapıyor gene

Üstüste negatifleri görmek beni aşırı etkiledi ve üzdü .. bizi bizden başka kimse anlamaz Allahım size hayırlı kapılar açsın yavrunuzu kucağınıza alacağınız sizin için hayırlı olan .. Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın kendi katından isteyen herkese salih saliha evlatlar nasip etsin ..

Aynen canım ben de etkilenip üzülüyorum. Aslında herşey Rabbimin nasibi. Ama insanız üzülüyoruz Allahım hepimize tez zamanları hayırlı eylesin inşaAllah. Allah'ın herşeye gücü yeter. Bir taraftan da merak ediyorum naturel olan arkadaşlar yani pozitif olanlar farklı olarak bir şeylere mi dikkat ettiler acaba diye ne bileyim her şeyin hayırlısı olsun

grip olup hamile kalan bir kaç kişi vardı cnm prednol ilacı bağışıklığı düşürüyor diyorlardı ondan mı oluyor acaba, transferin hayırlı olsun 20dk yattıktan sonra gidebilirsiniz mi diyorlar sen biraz daha yatmak istesen yatamıyor musun transferini kim yaptı

Merhaba bende naturel tedavi oldum bugün test günümdü negatif sonuc aldım bende çok merak ediyorum ama doktorum bana sakın yatma normal hayatına dön dedi eğer çalışıyosan transferin ertesi günü işr başlayabilirsin dedi falan dinledim onu ve sürekli yatmadım sadece ağır iş falan yapmadım ama olmayınca olmuyo demek ki

Şişli
memorail de mi canım doktorun kimdi

Gönül hanım yaptı 5 bucukla 6 bucuk arası yapıorlar 20 dkka sonra cıkabilirsin dediler biz 40 dakkayı buldu yarım saat sonra lavaboya gittim

Negatif lere o kadar üzüldüm ki yazamadım bile diyecek söz bulamadım bir türlü. Ama bu iş gerçekten nasip işi dr lar bir yere kadar gerisi Allahın takdiri vakti saati var diye düşünüyorum . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Soruna gelince arkadaşım bende naturel transfer oldum transferden 20 dk sonra kalktım üstümü giydim wc ye gittim . O gün otoparkta sıkıntı vardı kaç kat aşağı indim merdiven indim sonra 2 saat araba yolculuğu yaptım . Sonrasında ekstra birşey yapmadım yeme içme olarak da .

Fazla ayakta durmamaya çalıştım . Bagisikligi düşürücü haptan dolayı bende grip oldum transferden 10 gün sonra sanırım .

Öyle yeme içme olarak da çok ozenmedim açıkçası normal rutinimde devam ettim .

Allaha şükür sorunsuz devam ediyor şuan 10. Haftam bitmek üzere . İnanın nasip işi hiç kasmayın gerilmeyin ben teslimiyetin huzuruyla bu dönemleri daha kolay atlatacagimiza inanıyorum .

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim son transferim memorial şişlide olmuştu daha öncekiler maslak acıbademde olmuş bu ay tekrar başlasam fiyat aynımı oluyo yoksa indirim falan yapıyolarmı 2. Denemede bilginiz varmi acaba

Cnm ben transferden 2 gün sonra çok ateşlendim , boğazlarım falan ağrıdı 4 gün yataktan kalkamadım ama şükürler olsun hamile kaldım şimdi kanamam var ama yinede tutundu bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…