bana verdikleri kağıtta 4 gün kullanın yazıyordu ben transferden önceki gün de içmişim 5 gün etmiş. transfere çağırdıklarında söyleyin. ben söyledim. bana sorun değil yeterki transferden sonra içmeyin dediler. ben de çok korkmuştum :)sağolasın canımcım ya bikaç kişinin farklı kullandığını okuyunca hemen panik atağım tuttu malüm bizi hemşireler yanıltabiliyorlar hemşireyi de aradım o da sorun yok o şekilde kullanabilirsiniz dedi, amin tşkler cnm
Teşekkür ederim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin bizde 3 saat yol geldikNegatif lere o kadar üzüldüm ki yazamadım bile diyecek söz bulamadım bir türlü. Ama bu iş gerçekten nasip işi dr lar bir yere kadar gerisi Allahın takdiri vakti saati var diye düşünüyorum . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Soruna gelince arkadaşım bende naturel transfer oldum transferden 20 dk sonra kalktım üstümü giydim wc ye gittim . O gün otoparkta sıkıntı vardı kaç kat aşağı indim merdiven indim sonra 2 saat araba yolculuğu yaptım . Sonrasında ekstra birşey yapmadım yeme içme olarak da .
Fazla ayakta durmamaya çalıştım . Bagisikligi düşürücü haptan dolayı bende grip oldum transferden 10 gün sonra sanırım .
Öyle yeme içme olarak da çok ozenmedim açıkçası normal rutinimde devam ettim .
Allaha şükür sorunsuz devam ediyor şuan 10. Haftam bitmek üzere . İnanın nasip işi hiç kasmayın gerilmeyin ben teslimiyetin huzuruyla bu dönemleri daha kolay atlatacagimiza inanıyorum .
Bende dün trasfer oldum canım rabbim inşallah iyi haberler almamızı nasip ederbu arada dün transferimi oldum. embriyolog hakan bey embriyo gelişimini bana detaylıca anlatarak, benim embriyolarım fotoğraflarını verdi. 1 tanesi blastokist denilen evreye zor bela ulaşmış görünüyor ama yine de şeklen süper bir durumda değil. 1 tane ondan biraz daha geride olan 1 embriyom var. 2,5 yıl önce doğal bir gebelik yaşamıştım ancak boş kese olduğundan aldırmıştım. bir de yaşım 37 olduğundan bu 2 embriyoyu da uygun görmüş semra hocam. yani dün 2 tane transfer edildi bana. ya bi de herkesin eşi dostu akrabası gelmiş ben kimseyi çağırmamıştım. tek kaldım odada. sıkıldım. yarım saat uzandıktan sonra çıkıp eve gittim. ama uber çağırdım normal taksiyle gitmedim. anneciğim sağolsun akşam benimle ilgilendi. jel kullanmaya devam edeceğim. 9 mart test tarihi. hemşirelerden yakınmışsınız ancak ben büşra hemşireyi çok sevdim. sağolsun şeker gibi. günceli hoca transferimi yaptı zaten doktorum da oydu. kendisi de 3üz annesi olduğundan inşallah eli de uğurlu gelir :) mutlu mesut eve geldim. umuyorum ve diliyorum ki ikisi de tutar. sağ salim atlatırız bu badireyi. ay ama o 1 bardak idrar boşalt demeleri ne zor şey. ben zaten hiç tutamam. insan yapınca nasıl 1 bardak yapıp kalanı tutarmış ya. işte insanda o anne olma isteği olunca nasıl da her zorluğu aşıyor... anneme söyledim de böyle bardak bardak su içip bardak bardak çıkarıyosun diye inanmadı bana :))
Bende çok iyiydim trasferden bir gün önce evde iş yaptım. Akşam oldu birden bir ateş bastı sonra bogazlarım acıdı önemli değil dediler inşallaj bizimde pozitif olurCnm ben transferden 2 gün sonra çok ateşlendim , boğazlarım falan ağrıdı 4 gün yataktan kalkamadım ama şükürler olsun hamile kaldım şimdi kanamam var ama yinede tutundu bebeğim
demek aynı gün tahlil yapıcaz inşallah tutar canım ikimizinki de :)Bende dün trasfer oldum canım rabbim inşallah iyi haberler almamızı nasip eder
Balım kalkma sakın yat. Yabancı diziler izle netten çok iyi oluyorKızlar hiç yatamıyorum 5dk yatıyorum sonra hmn kalkıyorum, çok sıkılıyorum, ruhum daralıyor, tv izliyorum yine olmuyor yürüyüş yapayım diyorum ama doktor yemek ve wc dışında kalkma dedivallahi yatmak çalışmaktan daha zor geliyor bana. Şimdi iş yerinde olsam mis en azından vakit geçerdi
Canim çok gecmis olsun benim arkadasim yaklasik 6 ay kanamalaru oldu ama çok şükür oğlu oldu. Elisi biliyorsan onu yap yada bulmaca falan çöz kalkmamaya çalış. .. insallah sonu güzel olucakKızlar hiç yatamıyorum 5dk yatıyorum sonra hmn kalkıyorum, çok sıkılıyorum, ruhum daralıyor, tv izliyorum yine olmuyor yürüyüş yapayım diyorum ama doktor yemek ve wc dışında kalkma dedivallahi yatmak çalışmaktan daha zor geliyor bana. Şimdi iş yerinde olsam mis en azından vakit geçerdi
ayy yat yat kız dinlen ne güzel survivor panorama vardır şimdi izleee:)Kızlar hiç yatamıyorum 5dk yatıyorum sonra hmn kalkıyorum, çok sıkılıyorum, ruhum daralıyor, tv izliyorum yine olmuyor yürüyüş yapayım diyorum ama doktor yemek ve wc dışında kalkma dedivallahi yatmak çalışmaktan daha zor geliyor bana. Şimdi iş yerinde olsam mis en azından vakit geçerdi
Çok çok geçmiş olsun Rabbim size evladınızı sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah aminnnKızlar hiç yatamıyorum 5dk yatıyorum sonra hmn kalkıyorum, çok sıkılıyorum, ruhum daralıyor, tv izliyorum yine olmuyor yürüyüş yapayım diyorum ama doktor yemek ve wc dışında kalkma dedivallahi yatmak çalışmaktan daha zor geliyor bana. Şimdi iş yerinde olsam mis en azından vakit geçerdi
Alemsinayy yat yat kız dinlen ne güzel survivor panorama vardır şimdi izleee:)
Tşk ederim tavsiyen için cnm deneyeceğimBalım kalkma sakın yat. Yabancı diziler izle netten çok iyi oluyor
Keşke elişi bilecek kadar becerikli olsam. :) Kitap okuyorum, bulmaca çözüyorum .:)Canim çok gecmis olsun benim arkadasim yaklasik 6 ay kanamalaru oldu ama çok şükür oğlu oldu. Elisi biliyorsan onu yap yada bulmaca falan çöz kalkmamaya çalış. .. insallah sonu güzel olucak
Canım cok sükür. Vallahi mesajları simdi okuyabildim sanki ben yasamıs gibi üzüldüm. Kanaman olunca memoriale mi gittin? Hangi igneyi verdiler birde hergün mü. Ben daha önce 3 düsük yasadıgımdan artık kanama oldugunda napmam gerektigini bilmek istiyorum da. Mesela direk doktorlara ulasabilirmiyiz? Hemsireler dönecegiz hemen deyip 3 gün dönmüyorlarda bazen.Kızlar doktordan yeni çıktım bebeğin kalp atışını duydum doktor hersey yolunda bazı hamilelerde kanama olur dedi. İğne ve progesteron verdi. Ama yine kırmızı kan geliyor . Rapor verdi 3 gün hiç kalkmıyacaksın dedi.
Aminnnn inşallahhhhdemek aynı gün tahlil yapıcaz inşallah tutar canım ikimizinki de :)
Yatıyormusunuz napıyorsunuzAminnnn inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?