Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar malesef kanaman başladı doktora gidiyoruz
Canım benim şakın endişe etme kardeşim de tüp bebekle hamile kaldı dediğin gibi çok kanaması oldu şükürler olsun bebeğini aldı mâşâAllah stres yapma yaradana sığın
Bende azönce kan tahlili sonucumu aldım negatif bu 3.denememdi sebepsiz olması daha kötü oysa bu defa çok umutluydum yumurtam 5aa idi pgt de yapılmıştı ama olmayınca olmuyor demek ki nasip
Hayırlısı olsun canım elden birşey gelmiyor parayla pulla olacak şey değil benimde 2 negatifim var bu ay belki 3. Tedavim olacak hakkımızdan hayırlısı inşâAllah bu sefer olur hepimize nasip etsin Rabbim

Allah sana sabır versin canım inşallah bir dahaki denemende herşey yolunda gider embriyona genetik test yaptırmış mıydın sizdeki inferlite sebebi neydi
Semra hoca genetik tanıya gerek yok dedi makinayla izlendi embriyolar Pgt ye gerek yok denildiyapılmadı . Morfoloji sorunumuz vardı bizim ama sonu olmadı 5aa dı emriyolarım

Sakın yorma kendini öncelikle geçmiş olsun. Tutunma kanamasıdır onlar inşallah tekrar yaşamazsın yürüyüş falan yapma sıkılıyorsan al örgü ör bulmaca çöz ne bilim işte bul bir şeyler ama kalkma. İnşallah sıkıntılar geride kalacak. Üç aylık olunca. Herşey daha normale dönüyo. Ama bugün iki gündür aklıma karpuz geliyo karda kıyamette. Nedense. Halsizlik Yok denecek kadar az. Üç ay bitti çünkü. Seninde üç ay bitince bu riskler kalkar ortadan Allah’ın izniyle dikkat et kendine ve bebeğine

S sinkar cım çok geçmiş olsun canım şükürler olsun ki bebişin sağlıklı şimdi güzel güzel dinlen herşey onlar için canım rabbim bir daha yaşatmasın
Kanama nedenini açıklayabildilermi yada sen ben şöyle yaptım belki ondandır gibi birşey varmı mesela bir arkadaş tüpbebekle hamile kaldı kendisi soğuk bir memlekette yaşıyordu ve üşütmeyeyim diye elektrikli battaniyeyle yatıyormuş ve 2 aylıkken kanama başlamış 7. Aya kadar sürmüş oğlu var şimdi 5 yaşında ne bileyim dikkatli olmak lazım bazı şeylerde

İnşallah hayırlısıyla kucagına alırsın canım

Geçmiş olsun canım benim de 5+1de olmuştu gece lavaboya kalkınca görmüştüm bi iki damla peçete koydum yirmi damla falan gelmişti ptoluton vurdular progestan başladım sabah 10 gibi kesildi bi daha olmadı çok şükür.bi hafta sonra önlem amaçlı bi kere daha iğne oldum ben bi hafta yattım dikkat et sende ne olur 10.haftadan sonra risk azalır

Yaaa bi mutlu oldum şimdi :) opu günü sohbet etmiştik önlüklerle beklerken, hatırladın mı?
Büşra hemşireyi ben de çok sevdim. Şikayet ve teşekkür için mail atacağım zehra hanıma. En çok teşekkürü de o hakediyor. Ne kadar güler yüzlü di mi?
Bana tek transfer yapıldı canlı doğumum var diye. Hayırlısı olur inşallah. Haberleşiriz buradan artık.

Cnm ben şişli memorial e gitmedim kendi doktoruma gittim. Böyle durumlarda kendine en yakın doktora git zaten iğne ve progesteron verip ıstırat edin diyorlar başka da birsey yaptıkları yok zaten. Allaha emanetiz . İğne olarak prugton verdiler

Canım tesekkur ederim tavsiyelerin için iyi Olmana çok sevındım .şükür kritik dönemi atlattın. İnş bende atlatırım sağ salim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…