- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Canım benim şakın endişe etme kardeşim de tüp bebekle hamile kaldı dediğin gibi çok kanaması oldu şükürler olsun bebeğini aldı mâşâAllah stres yapma yaradana sığınKızlar malesef kanaman başladıdoktora gidiyoruz
Hayırlısı olsun canım elden birşey gelmiyor parayla pulla olacak şey değil benimde 2 negatifim var bu ay belki 3. Tedavim olacak hakkımızdan hayırlısı inşâAllah bu sefer olur hepimize nasip etsin RabbimBende azönce kan tahlili sonucumu aldım negatif bu 3.denememdi sebepsiz olması daha kötü oysa bu defa çok umutluydum yumurtam 5aa idi pgt de yapılmıştı ama olmayınca olmuyor demek ki nasip
Ooo oda çok zevkliymiş öyle diyolar :) ben eve hasretim ya sabah 8 akşam 7 evimde zaman geçiremiyorumAlemsinyemekteyiz izliyorum
Gebelik olması canım Bhgc 0Gebelik cikmismiydi yani anlayamadim canim sifir olmamis diyince
Semra hoca genetik tanıya gerek yok dedi makinayla izlendi embriyolar Pgt ye gerek yok denildiyapılmadı . Morfoloji sorunumuz vardı bizim ama sonu olmadı 5aa dı emriyolarımAllah sana sabır versin canım inşallah bir dahaki denemende herşey yolunda gider embriyona genetik test yaptırmış mıydın sizdeki inferlite sebebi neydi
Tabi hersey iyi güzel dediler 2. 5aa transferim bu arada 2 Side olmadıSemra hoca genetik tanıya gerek yok dedi makinayla izlendi embriyolar Pgt ye gerek yok denildiyapılmadı . Morfoloji sorunumuz vardı bizim ama sonu olmadı 5aa dı emriyolarım
Bilgilendirdiğin için sağolasın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayır yeni geldim ve ilk bebegimCanım sen hamile miydin sanki 2 yıl öncesinde yine bu topikteydin
Sakın yorma kendini öncelikle geçmiş olsun. Tutunma kanamasıdır onlar inşallah tekrar yaşamazsın yürüyüş falan yapma sıkılıyorsan al örgü örKızlar hiç yatamıyorum 5dk yatıyorum sonra hmn kalkıyorum, çok sıkılıyorum, ruhum daralıyor, tv izliyorum yine olmuyor yürüyüş yapayım diyorum ama doktor yemek ve wc dışında kalkma dedivallahi yatmak çalışmaktan daha zor geliyor bana. Şimdi iş yerinde olsam mis en azından vakit geçerdi
bu arada dün transferimi oldum. embriyolog hakan bey embriyo gelişimini bana detaylıca anlatarak, benim embriyolarım fotoğraflarını verdi. 1 tanesi blastokist denilen evreye zor bela ulaşmış görünüyor ama yine de şeklen süper bir durumda değil. 1 tane ondan biraz daha geride olan 1 embriyom var. 2,5 yıl önce doğal bir gebelik yaşamıştım ancak boş kese olduğundan aldırmıştım. bir de yaşım 37 olduğundan bu 2 embriyoyu da uygun görmüş semra hocam. yani dün 2 tane transfer edildi bana. ya bi de herkesin eşi dostu akrabası gelmiş ben kimseyi çağırmamıştım. tek kaldım odada. sıkıldım. yarım saat uzandıktan sonra çıkıp eve gittim. ama uber çağırdım normal taksiyle gitmedim. anneciğim sağolsun akşam benimle ilgilendi. jel kullanmaya devam edeceğim. 9 mart test tarihi. hemşirelerden yakınmışsınız ancak ben büşra hemşireyi çok sevdim. sağolsun şeker gibi. günceli hoca transferimi yaptı zaten doktorum da oydu. kendisi de 3üz annesi olduğundan inşallah eli de uğurlu gelir :) mutlu mesut eve geldim. umuyorum ve diliyorum ki ikisi de tutar. sağ salim atlatırız bu badireyi. ay ama o 1 bardak idrar boşalt demeleri ne zor şey. ben zaten hiç tutamam. insan yapınca nasıl 1 bardak yapıp kalanı tutarmış ya. işte insanda o anne olma isteği olunca nasıl da her zorluğu aşıyor... anneme söyledim de böyle bardak bardak su içip bardak bardak çıkarıyosun diye inanmadı bana :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun pozitif sonuçlarla gelin inşallah
İnşallah pozitif sonuçlarla gelirsinizBende çok iyiydim trasferden bir gün önce evde iş yaptım. Akşam oldu birden bir ateş bastı sonra bogazlarım acıdı önemli değil dediler inşallaj bizimde pozitif olur
İnşallah hayırlısıyla kucagına alırsın canımKızlar hiç yatamıyorum 5dk yatıyorum sonra hmn kalkıyorum, çok sıkılıyorum, ruhum daralıyor, tv izliyorum yine olmuyor yürüyüş yapayım diyorum ama doktor yemek ve wc dışında kalkma dedivallahi yatmak çalışmaktan daha zor geliyor bana. Şimdi iş yerinde olsam mis en azından vakit geçerdi
Canım bi açıklama yapıorlar mı nedeniyle ilgili?Tabi hersey iyi güzel dediler 2. 5aa transferim bu arada 2 Side olmadı
Geçmiş olsun canım benim de 5+1de olmuştu gece lavaboya kalkınca görmüştüm bi iki damla peçete koydum yirmi damla falan gelmişti ptoluton vurdular progestan başladım sabah 10 gibi kesildi bi daha olmadı çok şükür.bi hafta sonra önlem amaçlı bi kere daha iğne oldum ben bi hafta yattım dikkat et sende ne olur 10.haftadan sonra risk azalırKızlar doktordan yeni çıktım bebeğin kalp atışını duydum doktor hersey yolunda bazı hamilelerde kanama olur dedi. İğne ve progesteron verdi. Ama yine kırmızı kan geliyor . Rapor verdi 3 gün hiç kalkmıyacaksın dedi.
bu arada dün transferimi oldum. embriyolog hakan bey embriyo gelişimini bana detaylıca anlatarak, benim embriyolarım fotoğraflarını verdi. 1 tanesi blastokist denilen evreye zor bela ulaşmış görünüyor ama yine de şeklen süper bir durumda değil. 1 tane ondan biraz daha geride olan 1 embriyom var. 2,5 yıl önce doğal bir gebelik yaşamıştım ancak boş kese olduğundan aldırmıştım. bir de yaşım 37 olduğundan bu 2 embriyoyu da uygun görmüş semra hocam. yani dün 2 tane transfer edildi bana. ya bi de herkesin eşi dostu akrabası gelmiş ben kimseyi çağırmamıştım. tek kaldım odada. sıkıldım. yarım saat uzandıktan sonra çıkıp eve gittim. ama uber çağırdım normal taksiyle gitmedim. anneciğim sağolsun akşam benimle ilgilendi. jel kullanmaya devam edeceğim. 9 mart test tarihi. hemşirelerden yakınmışsınız ancak ben büşra hemşireyi çok sevdim. sağolsun şeker gibi. günceli hoca transferimi yaptı zaten doktorum da oydu. kendisi de 3üz annesi olduğundan inşallah eli de uğurlu gelir :) mutlu mesut eve geldim. umuyorum ve diliyorum ki ikisi de tutar. sağ salim atlatırız bu badireyi. ay ama o 1 bardak idrar boşalt demeleri ne zor şey. ben zaten hiç tutamam. insan yapınca nasıl 1 bardak yapıp kalanı tutarmış ya. işte insanda o anne olma isteği olunca nasıl da her zorluğu aşıyor... anneme söyledim de böyle bardak bardak su içip bardak bardak çıkarıyosun diye inanmadı bana :))
İlk negatifim de Emre hoca taze transferlerde ilaçların etkisinden ölebiliyor dedi bunda yeni adet oldum 12 martta görüşmeye gideceğim bakalım şimdi ne diyebileceklerCanım bi açıklama yapıorlar mı nedeniyle ilgili?
Cnm ben şişli memorial e gitmedim kendi doktoruma gittim. Böyle durumlarda kendine en yakın doktora git zaten iğne ve progesteron verip ıstırat edin diyorlar başka da birsey yaptıkları yok zaten. Allaha emanetiz . İğne olarak prugton verdilerCanım cok sükür. Vallahi mesajları simdi okuyabildim sanki ben yasamıs gibi üzüldüm. Kanaman olunca memoriale mi gittin? Hangi igneyi verdiler birde hergün mü. Ben daha önce 3 düsük yasadıgımdan artık kanama oldugunda napmam gerektigini bilmek istiyorum da. Mesela direk doktorlara ulasabilirmiyiz? Hemsireler dönecegiz hemen deyip 3 gün dönmüyorlarda bazen.
Ben de öyleyim cnm hafta içi ne var ne yok hiç bilmemOoo oda çok zevkliymiş öyle diyolar :) ben eve hasretim ya sabah 8 akşam 7 evimde zaman geçiremiyorum
Canım tesekkur ederim tavsiyelerin için iyi Olmana çok sevındım .şükür kritik dönemi atlattın. İnş bende atlatırım sağ salim :)Sakın yorma kendini öncelikle geçmiş olsun. Tutunma kanamasıdır onlar inşallah tekrar yaşamazsın yürüyüş falan yapma sıkılıyorsan al örgü örbulmaca çöz ne bilim işte bul bir şeyler ama kalkma. İnşallah sıkıntılar geride kalacak. Üç aylık olunca. Herşey daha normale dönüyo. Ama bugün iki gündür aklıma karpuz geliyo karda kıyamette. Nedense. Halsizlik Yok denecek kadar az. Üç ay bitti çünkü. Seninde üç ay bitince bu riskler kalkar ortadan Allah’ın izniyle dikkat et kendine ve bebeğine
Ben de öyleyim cnm hafta içi ne var ne yok hiç bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?