Kızlar trasferden sonra havuç suyu içen varmı faydasını görem
Cnm doktor bebeğin kalp atışı gayet iyi kesede iyi yerde . Rahim duvarında iyi hamilelerin % 20 sinde olur dedi. Ağır kaldırma, 3 günde yerinden kalkma dedi. Benim yolum uzak biraz günde 3 saatim yolda geçiyor. onun dışında zaten dikkat ediyorum kendimeS sinkar cım çok geçmiş olsun canım şükürler olsun ki bebişin sağlıklı şimdi güzel güzel dinlen herşey onlar için canım rabbim bir daha yaşatmasın
Kanama nedenini açıklayabildilermi yada sen ben şöyle yaptım belki ondandır gibi birşey varmı mesela bir arkadaş tüpbebekle hamile kaldı kendisi soğuk bir memlekette yaşıyordu ve üşütmeyeyim diye elektrikli battaniyeyle yatıyormuş ve 2 aylıkken kanama başlamış 7. Aya kadar sürmüş oğlu var şimdi 5 yaşında ne bileyim dikkatli olmak lazım bazı şeylerde
Ewttt içerken tadi pek iyi değilBir mucize içmişti ben de kendisini yemeyi tercih ettim :) her gün de yemedim ya düşünüyorum da ekstra hiç bişey yapmamışım.
Benimde 6+5 de oldu cnm. Sabah kalktım peçete de gördüm ilk biraz bekleyeyim dedim bir baktım sanki adet olmuşum. Hmn gittim doktora banada pruloton ve progesteron verdiler. Şimdi kesildi şükürler olsunGeçmiş olsun canım benim de 5+1de olmuştu gece lavaboya kalkınca görmüştüm bi iki damla peçete koydum yirmi damla falan gelmişti ptoluton vurdular progestan başladım sabah 10 gibi kesildi bi daha olmadı çok şükür.bi hafta sonra önlem amaçlı bi kere daha iğne oldum ben bi hafta yattım dikkat et sende ne olur 10.haftadan sonra risk azalır
Size dün trasfermi oldu bir bayanla konuşmuştuk daha önce 1 oglu olmuş acaba mı dedimdeYaaa bi mutlu oldum şimdi :) opu günü sohbet etmiştik önlüklerle beklerken, hatırladın mı?
Büşra hemşireyi ben de çok sevdim. Şikayet ve teşekkür için mail atacağım zehra hanıma. En çok teşekkürü de o hakediyor. Ne kadar güler yüzlü di mi?
Bana tek transfer yapıldı canlı doğumum var diye. Hayırlısı olur inşallah. Haberleşiriz buradan artık.
Oh çok şükur beni nasıl korkuttun anlatamam inşallah bişey olmayacakKızlar doktordan yeni çıktım bebeğin kalp atışını duydum doktor hersey yolunda bazı hamilelerde kanama olur dedi. İğne ve progesteron verdi. Ama yine kırmızı kan geliyor . Rapor verdi 3 gün hiç kalkmıyacaksın dedi.
Canım sen hamile misin.2 yıl önce de buraya yazdığımda sanırım sen vardınOh çok şükur beni nasıl korkuttun anlatamam inşallah bişey olmayacak
Evet canım ben yillardır uğraşıyorum seninlede çok yazıştik zamanındaCanım sen hamile misin.2 yıl önce de buraya yazdığımda sanırım sen vardın
İnş cnm çok tesekkur ederimOh çok şükur beni nasıl korkuttun anlatamam inşallah bişey olmayacak
Canım ya çok çok çok sevindim allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bana ve burda isteyen herkese olsun.ben 2.denene mi memorial de yapacağım iki hafta sonra adetimle başlayacağım.Evet canım ben yillardır uğraşıyorum seninlede çok yazıştik zamanında
Evet allaha şükür hamileyim benimde kanamam oldu epey yoğundu şuan dinleniyorum allaha emanet ettim inşallah bişey olmaz
İnşallah canım inşallahCanım ya çok çok çok sevindim allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bana ve burda isteyen herkese olsun.ben 2.denene mi memorial de yapacağım iki hafta sonra adetimle başlayacağım.
transfer günü içende olmuş cnm herkesin durumuna göre farklı ayarlanıyor demekki bu arada prednolün tadı çok kötü tüm gün ağzımın tadı bozuktu bide benim migrenim var baş ağrımı tetikledi maalesef şu an ağrıdan gözüm karardıbana verdikleri kağıtta 4 gün kullanın yazıyordu ben transferden önceki gün de içmişim 5 gün etmiş. transfere çağırdıklarında söyleyin. ben söyledim. bana sorun değil yeterki transferden sonra içmeyin dediler. ben de çok korkmuştum :)
Ilaçlarını ihmal etme canım. Bu haftalar riskli biraz . Yatmak sıkıcı ama yat kalkma fazla bi hafta dolunca gerekirse ikinci igneni olabilirsin.hemen hemen hepimizde kanama olduBenimde 6+5 de oldu cnm. Sabah kalktım peçete de gördüm ilk biraz bekleyeyim dedim bir baktım sanki adet olmuşum. Hmn gittim doktora banada pruloton ve progesteron verdiler. Şimdi kesildi şükürler olsun
Yok canım bende görüp sormuştum ama içmedim ben bir dilim ananas yedim bir tane ananas bitene kadar sonra bi daha almadım .. bir de bir avuç kabak çekirdeği yemiştim .. kabız olmamak içinde kuru kayısı kaynatmıştım bir tane de incir yemiştim günlük yaptım bunları :)Bir mucize içmişti ben de kendisini yemeyi tercih ettim :) her gün de yemedim ya düşünüyorum da ekstra hiç bişey yapmamışım.
ben evdeyim içerde hafif kanama var dedi hep uzattım bacakları yattım oturdum zaten çalışmıyordum. dil kursunu bıraktım git gel yorucu diye. yaş var allah vermişkwn elimden geleni yapacağım kucağıma alana kadar. sende inşallah atlatacajsın 10 hafta en tehlikeli süreç 13 hafta bittimi herşey daha iyi. dualarım aeninle ve tüm isteyen arkadaşlarlaCanım tesekkur ederim tavsiyelerin için iyi Olmana çok sevındım .şükür kritik dönemi atlattın. İnş bende atlatırım sağ salim :)
Size dün trasfermi oldu bir bayanla konuşmuştuk daha önce 1 oglu olmuş acaba mı dedimde
Canım o kadar korktum ki okuyunca anlatamam;( çok geçmiş olsun. İyi olmana çok sevindim. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inş.Kızlar çok tşk ederim iyi ki varsınız. Sabah çok korktum hala kanamam devam ediyor. Artık bende bebeğim de Allaha emanetiz
Bende transfer için gün sayıyorum. Bu aralar bu haberler çok üzdü benide. Benimde naturel olacağını söylediler. Şimdi daha da bir korktum.Aynen canım ben de etkilenip üzülüyorum. Aslında herşey Rabbimin nasibi. Ama insanız üzülüyoruz Allahım hepimize tez zamanları hayırlı eylesin inşaAllah. Allah'ın herşeye gücü yeter. Bir taraftan da merak ediyorum naturel olan arkadaşlar yani pozitif olanlar farklı olarak bir şeylere mi dikkat ettiler acaba diye ne bileyim her şeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?