Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm doktor bebeğin kalp atışı gayet iyi kesede iyi yerde . Rahim duvarında iyi hamilelerin % 20 sinde olur dedi. Ağır kaldırma, 3 günde yerinden kalkma dedi. Benim yolum uzak biraz günde 3 saatim yolda geçiyor. onun dışında zaten dikkat ediyorum kendime

Benimde 6+5 de oldu cnm. Sabah kalktım peçete de gördüm ilk biraz bekleyeyim dedim bir baktım sanki adet olmuşum. Hmn gittim doktora banada pruloton ve progesteron verdiler. Şimdi kesildi şükürler olsun

Size dün trasfermi oldu bir bayanla konuşmuştuk daha önce 1 oglu olmuş acaba mı dedimde

Oh çok şükur beni nasıl korkuttun anlatamam inşallah bişey olmayacak

Canım sen hamile misin.2 yıl önce de buraya yazdığımda sanırım sen vardın
Evet canım ben yillardır uğraşıyorum seninlede çok yazıştik zamanında
Evet allaha şükür hamileyim benimde kanamam oldu epey yoğundu şuan dinleniyorum allaha emanet ettim inşallah bişey olmaz

Evet canım ben yillardır uğraşıyorum seninlede çok yazıştik zamanında
Evet allaha şükür hamileyim benimde kanamam oldu epey yoğundu şuan dinleniyorum allaha emanet ettim inşallah bişey olmaz
Canım ya çok çok çok sevindim allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bana ve burda isteyen herkese olsun.ben 2.denene mi memorial de yapacağım iki hafta sonra adetimle başlayacağım.

Canım ya çok çok çok sevindim allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bana ve burda isteyen herkese olsun.ben 2.denene mi memorial de yapacağım iki hafta sonra adetimle başlayacağım.
İnşallah canım inşallah
Evet canım biliyorum senin durumunu ara ara kafan karışıyor farkındayım karışmasın allaha sığın kendini ona emanet et inşallah verecek olan odur çok yazmiyirum ama herkesin durumundan haberim var burdan kopamam

transfer günü içende olmuş cnm herkesin durumuna göre farklı ayarlanıyor demekki bu arada prednolün tadı çok kötü tüm gün ağzımın tadı bozuktu bide benim migrenim var baş ağrımı tetikledi maalesef şu an ağrıdan gözüm karardı

Benimde 6+5 de oldu cnm. Sabah kalktım peçete de gördüm ilk biraz bekleyeyim dedim bir baktım sanki adet olmuşum. Hmn gittim doktora banada pruloton ve progesteron verdiler. Şimdi kesildi şükürler olsun
Ilaçlarını ihmal etme canım. Bu haftalar riskli biraz . Yatmak sıkıcı ama yat kalkma fazla bi hafta dolunca gerekirse ikinci igneni olabilirsin.hemen hemen hepimizde kanama oldu

Bir mucize içmişti ben de kendisini yemeyi tercih ettim :) her gün de yemedim ya düşünüyorum da ekstra hiç bişey yapmamışım.
Yok canım bende görüp sormuştum ama içmedim ben bir dilim ananas yedim bir tane ananas bitene kadar sonra bi daha almadım .. bir de bir avuç kabak çekirdeği yemiştim .. kabız olmamak içinde kuru kayısı kaynatmıştım bir tane de incir yemiştim günlük yaptım bunları :)

Canım tesekkur ederim tavsiyelerin için iyi Olmana çok sevındım .şükür kritik dönemi atlattın. İnş bende atlatırım sağ salim :)
ben evdeyim içerde hafif kanama var dedi hep uzattım bacakları yattım oturdum zaten çalışmıyordum. dil kursunu bıraktım git gel yorucu diye. yaş var allah vermişkwn elimden geleni yapacağım kucağıma alana kadar. sende inşallah atlatacajsın 10 hafta en tehlikeli süreç 13 hafta bittimi herşey daha iyi. dualarım aeninle ve tüm isteyen arkadaşlarla

Kızlar çok tşk ederim iyi ki varsınız. Sabah çok korktum hala kanamam devam ediyor. Artık bende bebeğim de Allaha emanetiz
Canım o kadar korktum ki okuyunca anlatamam;( çok geçmiş olsun. İyi olmana çok sevindim. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inş.

Bende transfer için gün sayıyorum. Bu aralar bu haberler çok üzdü benide. Benimde naturel olacağını söylediler. Şimdi daha da bir korktum.

Arkadaşlar transferden sonra iğne ve jel veriliyor ya , naturel demek bunların verilmemesi mi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…