Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde 6+5 de oldu cnm. Sabah kalktım peçete de gördüm ilk biraz bekleyeyim dedim bir baktım sanki adet olmuşum. Hmn gittim doktora banada pruloton ve progesteron verdiler. Şimdi kesildi şükürler olsun
geçmiş olsun canım benim. 1. trimesterde normal sanırım böyle kanamalar ama merkezinin baştan tedbirini almaması ilginç. bana kese göründükten sonra günde 1 progestan iğne ve haftada bir pruloton iğne yazdılar. pruloton nasıl yakardı aman allahımmm. yapılan iğnenin ağrısı öbür haftaki iğneye kadar anca geçerdi :)) yarıladın zaten. korkma. bu bebek neleri atlattı da geldi . hepimizden güçlü hiç merak etme içini ferah tut

Canım bu igne tedbirlerini sisli memorial mi yaptı? Yoksa sen özellikle mi istedin. Benim 3 diger merkezde tedavim oldu tuttu ama kanamalı kaybettim hastaneye gidene kadar? Önceden igne verseler hastaneye gitmeden eczanede vurulmak süper olurdu. Birde benim isyerim sisli memoriale 3 saat uzak malesef kanamalarım hep isyerimde oldu taksiyle bile gittigimde malesef düsük yaptım o nedenle simdi korkularım çok. Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı bize de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

yok canım ben mersin üniversitesinde yaptırdım. ben her merkez aynı tedbirleri alıyordur diye düşünüyordum. yazık ama kaç kez düşük yapmışsın gene de vermemişler baştan iğneleri. çok üzüldüm inan. allah herkese bu duyguyu yaşatsın. çok şükür ki hamile kalabiliyorsun demekki oluyor. en yakın zamanda olacağına inanıyorum ben canım benim

Arkadaşlar şimdi hastaneyi aradım 4 yumurta toplandı döllenme oldu mu diye ama kız ilk tamam Bilgi vereyim sonra dosyanız Yok dedi 1-2 saat sonra size haber vericez dedi pat kapattı moralim çok bozuldu acaba tutmadı mı

Dosyan icerdedir kötü düşünme .. iyi düşün iyi olsun.bu donemde sabretmek çok zor biliyorum ...

Arkadaşlar embriyologla konuştum 4 yumurta 2 olgun çıkmış ama döllenmemiş ama bir tane daha olgunlaşan yumurta oluşmuş böyle sonradan olgunlaşıp döllenen yumurtalara pek şans vermeyiz dedi. Diğer 2 döllenmeyen yumurta da yarına kadar takip edicez ümitsiz değiliz ama Ümidimiz az dedi. Anlıcanız şansım çok az

Hayırlısı olsun inşallah canım. Allah nasip edince öyle yada böyle oluyor.Senin kaçıncı denemeydi problem neydi

Merhaba çok üzüldüm. Insallah dolleme olur . Burda birini oyle olmuştu umut vermek istemem ama bastan az demislerdi ertesi gun daha fazla sayi vermislerdi bekli bir mucize olur.

idigna35 canım içerde kanama olduğunu hangi muayene ile söyledi doktorun vajinal mi karından mı .. sabah akıntıda hafif kahvelik vardı kasıklarımda adet olacağım zamanki gibi ağrıyor hafif korku sardı beni normalde bugün adet günüm .. randevumda yarın inşallah kötü birşey yoktur

ben kalp atığşı ve keseyi aynı muayenede gördğm 6+6 da yani doktor karından baktı kalbini ben duyuyorum ama sizin göreceğiniz kadar açık deyil dedi. hiç bir zararı yok. Eğer istersen alttan bakıp sizede kalbi gösteririm hiç bir risk yok dedi. ben kalbini görmeyi çok istediğim için izin verdim. oda alttan deraylı baktı. kanamalı bir bölge var dedi her an kendini dışarı atabilir onun dışında herşey normal dedi. dinlen çok gerekmedikçe hareket etme dedi. ve öyle yaptım şükür bir sıkıntı yaşamadım.
umarım seninde ters bir durum olmaz endişen varsa doktora git.

Saol canım tüm iyi dileklerin icin. Bu sefer transferden sonra ben kendim isteyecegim igneleri

Hmm şuan için sabah gördüğüm dışında leke yok yarın sabah erken saate randevum tekrar bir lekelenme falan olmazsa sabahı bekleyeceğim yarın durumdan bahsederim doktora .. yatıyorum bugün kalkmayı düşünmüyorum

kalkma ilk üç ay önemli. benim eşim hep yardım etti ağır hiç bir şeyi elletmedi. baya baya dinlenerek geçirdim şimdi rahatım. seninde üç dört haftaya biter sıkıntın.

Canım korkma yat şakın kalkma tamm mı

kalkma ilk üç ay önemli. benim eşim hep yardım etti ağır hiç bir şeyi elletmedi. baya baya dinlenerek geçirdim şimdi rahatım. seninde üç dört haftaya biter sıkıntın.
Genelde de yatıyorum çok iş yapmıyorum yemek yemepe wc ye duşa falan kalkıyorum .. transferden sonra annemdeydim zaten bir haftadır da evimdeyim burda da dediğin gibi eşim yapıyor sağolsun .. sabah lekeyi gördüm korktum ama devamı yok şükür yarın doktora söylerim yine de kasıklarımda aprı devam ediyor çünkü ..

Merhaba çok üzüldüm. Insallah dolleme olur . Burda birini oyle olmuştu umut vermek istemem ama bastan az demislerdi ertesi gun daha fazla sayi vermislerdi bekli bir mucize olur.
İnşallah ama benim ki sanırım biraz daha farklı olgunlaşma geç olmuş sonra da döllenmiş ama pek ümitli değiliz dedi.

Merhaba,Tanıdık kmler var kızlar isimleri dahi unuttum. Hamıleler, sonç bekleyenler vardı. 1 yıl oldu nerdeyse ben yazmayalı tabıı kımler kaldı blmıyorm hala yazan. Beni hatrlayan varsa merk edıyorum sizleri. Ben şmdi ayagmda kızımı sallıyorum :) bzde çok tehlıkeler atlattık hamıleyken. Artk kızım 3 ayını doldurmak üzere. Dünyaya gelıcekse hiç endişe etmeyın. O günleri hatrladımda çok korkuyodm ve snkı midem bulandı o günlerdeki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…