Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah ben seni hatırlıyorum, ikizlere hamileyken sen de hamile kalmıştın. Bize nasip olmadı bugünleri görmek ama sana olmuş şükür. Bizler için dua et,

Hanımlar cuma günü transfer yapıldı. O günden beri belim ağrıyor. Var mı bu durumu yaşayan?
Diğer 2 transferimde hiç karşılaşmamıştım böyle bir şeyle.
Ve hiç pozitif düşünemiyorum. Tutmayacağını hissediyorum

Benim hep çok belim agrıdı, üçü de tuttu. Bence pozitife odaklan, inşallah da olur canım

ananas içinde rahmi inceltiyor diyor
bende cuma trasfer oldum benimde kasıklarımda agrı var pozitif düşünmeye calış bende öyleydim bugun biraz daha iyiyiö

Arkadaşlar trasferimin ikinci günğ evde tek kaldım için ayak üstü kalıyorum baya agır iş yapmıyorum ama yemek falan yapıyorum kızlar sizce bisey olurmu

Ben seni hatırlıyorum canım Maaşallah Allah bağışlasın darısı başımıza olsun inşaAllah

İnşallah ama benim ki sanırım biraz daha farklı olgunlaşma geç olmuş sonra da döllenmiş ama pek ümitli değiliz dedi.
Canım benim herşey Allah'ın ol demesiyle şakın üzülme bir tane embriyo ile sonuna kadar gidip ona hamile kalanlar var Rabbim istesin yeter ki. Dualarımız seninle bizimle Balım

Canım benim herşey Allah'ın ol demesiyle şakın üzülme bir tane embriyo ile sonuna kadar gidip ona hamile kalanlar var Rabbim istesin yeter ki. Dualarımız seninle bizimle Balım
İnşallah Cnm ama işte ben tek embriyo bile oluşmadı üzülmemek elde değil acaba hastane değişsem mi diyorum aranızda var mı bile rezerve düşük oldu zaman farklı tedavi uygulayan

Arkadaşlar opudan sonraki ikinci adetinizde gecikme oldu mu? Benim 2 gün geçti. Transfer hazırlığına başlayacaktım bu ay ortası transferim olacak. Ne belirti var ne bişey. Normal mi acaba?

İnşallah Cnm ama işte ben tek embriyo bile oluşmadı üzülmemek elde değil acaba hastane değişsem mi diyorum aranızda var mı bile rezerve düşük oldu zaman farklı tedavi uygulayan
Rezervi düşük hastalarla Aret Kamar başarılı diye duydum. Rezerv düşükse iğne değilde hap tedavisi uygulayarak bir bilemedin iki kaliteli yumurta geliştirıyormuş ve başarı şansını artırıyormuş. Bir kez görüşmekle bir şey kaybetmezsin diye düşünüyorum. Nasip kısmet herşey.

Merhaba benim kimyasal oldu ama çok belime agri girmisti.. pozitif düşün bence olumlu ......

Önümüzdeki hafta adet olup transfer hazırlığına başlayacaklar varmı? K Katrem123 senin naturelmi olacak muayenler için memorialemi gideceksin? Ben sehir dışından geldiğim için burada olacağım muayenleri.
Başka kimler var acaba

kızlar memorial çok kalabalık dediniz ya adetin 1.günü,2.gün için randevu alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…