- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Maşallah ben seni hatırlıyorum, ikizlere hamileyken sen de hamile kalmıştın. Bize nasip olmadı bugünleri görmek ama sana olmuş şükür. Bizler için dua et,Merhaba,Tanıdık kmler var kızlar isimleri dahi unuttum. Hamıleler, sonç bekleyenler vardı. 1 yıl oldu nerdeyse ben yazmayalı tabıı kımler kaldı blmıyorm hala yazan. Beni hatrlayan varsa merk edıyorum sizleri. Ben şmdi ayagmda kızımı sallıyorum:) bzde çok tehlıkeler atlattık hamıleyken. Artk kızım 3 ayını doldurmak üzere. Dünyaya gelıcekse hiç endişe etmeyın. O günleri hatrladımda çok korkuyodm ve snkı midem bulandı o günlerdeki gibi
Benim hep çok belim agrıdı, üçü de tuttu. Bence pozitife odaklan, inşallah da olur canımHanımlar cuma günü transfer yapıldı. O günden beri belim ağrıyor. Var mı bu durumu yaşayan?
Diğer 2 transferimde hiç karşılaşmamıştım böyle bir şeyle.
Ve hiç pozitif düşünemiyorum. Tutmayacağını hissediyorum
Yok canım bende görüp sormuştum ama içmedim ben bir dilim ananas yedim bir tane ananas bitene kadar sonra bi daha almadım .. bir de bir avuç kabak çekirdeği yemiştim .. kabız olmamak içinde kuru kayısı kaynatmıştım bir tane de incir yemiştim günlük yaptım bunları :)
ananas içinde rahmi inceltiyor diyorYok canım bende görüp sormuştum ama içmedim ben bir dilim ananas yedim bir tane ananas bitene kadar sonra bi daha almadım .. bir de bir avuç kabak çekirdeği yemiştim .. kabız olmamak içinde kuru kayısı kaynatmıştım bir tane de incir yemiştim günlük yaptım bunları :)
bende cuma trasfer oldum benimde kasıklarımda agrı var pozitif düşünmeye calış bende öyleydim bugun biraz daha iyiyiöHanımlar cuma günü transfer yapıldı. O günden beri belim ağrıyor. Var mı bu durumu yaşayan?
ananas içinde rahmi inceltiyor diyor
bende carşamba trasfer oldum benimde kasıklarımda agrı var pozitif düşünmeye calış bende öyleydim bugun biraz daha iyiyiö
Cuma demişim çarşamba trasfer oldumananas içinde rahmi inceltiyor diyor
bende cuma trasfer oldum benimde kasıklarımda agrı var pozitif düşünmeye calış bende öyleydim bugun biraz daha iyiyiö
Ben seni hatırlıyorum canım Maaşallah Allah bağışlasın darısı başımıza olsun inşaAllahMerhaba,Tanıdık kmler var kızlar isimleri dahi unuttum. Hamıleler, sonç bekleyenler vardı. 1 yıl oldu nerdeyse ben yazmayalı tabıı kımler kaldı blmıyorm hala yazan. Beni hatrlayan varsa merk edıyorum sizleri. Ben şmdi ayagmda kızımı sallıyorum:) bzde çok tehlıkeler atlattık hamıleyken. Artk kızım 3 ayını doldurmak üzere. Dünyaya gelıcekse hiç endişe etmeyın. O günleri hatrladımda çok korkuyodm ve snkı midem bulandı o günlerdeki gibi
Canım benim herşey Allah'ın ol demesiyle şakın üzülme bir tane embriyo ile sonuna kadar gidip ona hamile kalanlar var Rabbim istesin yeter ki. Dualarımız seninle bizimle Balımİnşallah ama benim ki sanırım biraz daha farklı olgunlaşma geç olmuş sonra da döllenmiş ama pek ümitli değiliz dedi.
Ya kızlar tüp bebekte boş gebelik nasıl oluyo bilen varmı?
İnşallah Cnm ama işte ben tek embriyo bile oluşmadı üzülmemek elde değil acaba hastane değişsem mi diyorum aranızda var mı bile rezerve düşük oldu zaman farklı tedavi uygulayanCanım benim herşey Allah'ın ol demesiyle şakın üzülme bir tane embriyo ile sonuna kadar gidip ona hamile kalanlar var Rabbim istesin yeter ki. Dualarımız seninle bizimle Balım
Kese olupta içinde bebek yok diye duymuştum mol gebelik diye geçiyormuşYa kızlar tüp bebekte boş gebelik nasıl oluyo bilen varmı?
Opudan sonra benimde baya gecikmişti 1 hafta falanArkadaşlar opudan sonraki ikinci adetinizde gecikme oldu mu? Benim 2 gün geçti. Transfer hazırlığına başlayacaktım bu ay ortası transferim olacak. Ne belirti var ne bişey. Normal mi acaba?
Rezervi düşük hastalarla Aret Kamar başarılı diye duydum. Rezerv düşükse iğne değilde hap tedavisi uygulayarak bir bilemedin iki kaliteli yumurta geliştirıyormuş ve başarı şansını artırıyormuş. Bir kez görüşmekle bir şey kaybetmezsin diye düşünüyorum. Nasip kısmet herşey.İnşallah Cnm ama işte ben tek embriyo bile oluşmadı üzülmemek elde değil acaba hastane değişsem mi diyorum aranızda var mı bile rezerve düşük oldu zaman farklı tedavi uygulayan
Merhaba benim kimyasal oldu ama çok belime agri girmisti.. pozitif düşün bence olumlu ......Hanımlar cuma günü transfer yapıldı. O günden beri belim ağrıyor. Var mı bu durumu yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?