- 15 Aralık 2017
- 510
- 583
- 53
Naturel transfer olan arkadaslar adet basladindan kac gun sonra transfer oldunuz
evet alabilirsin ama belirtmen gerek adetim bugün başladı diye. yani normal randevu gibi değil.kızlar memorial çok kalabalık dediniz ya adetin 1.günü,2.gün için randevu alabilir miyim
Anladım canım teşekkür ederim.doktor konusunda kararsız kaldım gönül hanım ve Yücel beyi çok duyuyorum hangisi olsun bilemedim seçme şansımız var mı kievet alabilirsin ama belirtmen gerek adetim bugün başladı diye. yani normal randevu gibi değil.
Anladım canım teşekkür ederim.doktor konusunda kararsız kaldım gönül hanım ve Yücel beyi çok duyuyorum hangisi olsun bilemedim seçme şansımız var mı ki
Siz hamile misiniz ? bayan olsun istiyorum aslındaaslında çok seçme sansı olmayabilir, randevuları doluysa müsait olana yönlendirirler ama yine de tercihini belirt mutlaka.
Bnde naturel olacağım şuan adeti bekliyorum bugün yarın artık..Naturel transfer olan arkadaslar adet basladindan kac gun sonra transfer oldunuz
Benim naturel oldu canım normal yumurta takibnide olduğu gibi kontrollere gidoyosunMerhaba canım evet naturel olacağını söylediler. Naturel olunca çok kontrole gidiliyor mu bilmiyorum. Hangi kontroller oluyor acaba? Birde anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı acaba bende oradan geleceğim.
Benim doktorum umut bey ben çok memnunumAnladım canım teşekkür ederim.doktor konusunda kararsız kaldım gönül hanım ve Yücel beyi çok duyuyorum hangisi olsun bilemedim seçme şansımız var mı ki
Benim 19 da trasfer oldumNaturel transfer olan arkadaslar adet basladindan kac gun sonra transfer oldunuz
Benim ilacli olacak canim ben opu sonrasi adette bir igne oldum bu ay adet olmayacağım carsamba gunu başlayacağım ilaclara eger bir aksilik olmazsa istanbulu hic bilmiyorum ben aydindan geliyorumMerhaba canım evet naturel olacağını söylediler. Naturel olunca çok kontrole gidiliyor mu bilmiyorum. Hangi kontroller oluyor acaba? Birde anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı acaba bende oradan geleceğim.
Merhaba,morfoloji sorunu nedir tam olarakSemra hoca genetik tanıya gerek yok dedi makinayla izlendi embriyolar Pgt ye gerek yok denildiyapılmadı . Morfoloji sorunumuz vardı bizim ama sonu olmadı 5aa dı emriyolarım
Kese olupta içinde bebek yok diye duymuştum mol gebelik diye geçiyormuş
Hmm ben yanlış biliyorum belkide dedi. Ya biyerde duymuştummMol gebelik daha farklı bir şey. Üzüm gibi tane tane oluyor, çok sıkıntılı
Bnde senı hatrladm canım benım. Çok üzgünümMaşallah ben seni hatırlıyorum, ikizlere hamileyken sen de hamile kalmıştın. Bize nasip olmadı bugünleri görmek ama sana olmuş şükür. Bizler için dua et,
Aminnn canım inşallah. Dualarm sizinleBen seni hatırlıyorum canım Maaşallah Allah bağışlasın darısı başımıza olsun inşaAllah
İmşallahhh hayırlısıyla pozitif haberler alırsın canım kün fe yekünGünaydın kızlar hastaneden aradılar yarın transferim 2,5-5arasında planlanmış transferimi Yücel bey yapacakmış çok heyecanlıyım, dua isteyen herkese dua etmiştim bende dualarınızı bekliyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?