Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet alabilirsin ama belirtmen gerek adetim bugün başladı diye. yani normal randevu gibi değil.
Anladım canım teşekkür ederim.doktor konusunda kararsız kaldım gönül hanım ve Yücel beyi çok duyuyorum hangisi olsun bilemedim seçme şansımız var mı ki

Anladım canım teşekkür ederim.doktor konusunda kararsız kaldım gönül hanım ve Yücel beyi çok duyuyorum hangisi olsun bilemedim seçme şansımız var mı ki

aslında çok seçme sansı olmayabilir, randevuları doluysa müsait olana yönlendirirler ama yine de tercihini belirt mutlaka.

Merhaba canım evet naturel olacağını söylediler. Naturel olunca çok kontrole gidiliyor mu bilmiyorum. Hangi kontroller oluyor acaba? Birde anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı acaba bende oradan geleceğim.

Merhaba canım evet naturel olacağını söylediler. Naturel olunca çok kontrole gidiliyor mu bilmiyorum. Hangi kontroller oluyor acaba? Birde anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı acaba bende oradan geleceğim.
Benim naturel oldu canım normal yumurta takibnide olduğu gibi kontrollere gidoyosun

Benim ilacli olacak canim ben opu sonrasi adette bir igne oldum bu ay adet olmayacağım carsamba gunu başlayacağım ilaclara eger bir aksilik olmazsa istanbulu hic bilmiyorum ben aydindan geliyorum

Maşallah ben seni hatırlıyorum, ikizlere hamileyken sen de hamile kalmıştın. Bize nasip olmadı bugünleri görmek ama sana olmuş şükür. Bizler için dua et,
Bnde senı hatrladm canım benım. Çok üzgünüm ( inşallah en kısa surede bu mutlulugu yaşarsnz. Benm kızımda 53 gün küvzde kaldı. Erkn doğm yaptım. Annemı kaybettm hamıleyken. Ama şukur artk daha iyyz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…